Μήπως είμαι ασεξουαλική?!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Junior Member

Μήπως είμαι ασεξουαλική?!

Καλησπερα,

Απο την εφηβικη μου ηλικια ακομα ειχα παντα την αισθηση οτι δεν ημουν σαν ολα τα υπολοιπα κοριτσια της ηλικιας μου. Δε με ενδιεφεραν τα αγορια, οι συζητησεις για γκομενικα, τα φλερτ, οι σχεσεις και ολα τα παρεμφερη. Λιγο αργοτερα ανακαλυψα οτι προτιμω ατομα του ιδιου φυλλου, οταν ερωτευτηκα κεραυνοβολα μια κοπελα η οποια αν και καναμε πολλη παρεα τοτε, δε μου εδωσε ποτε σημασια ερωτικα. Μεχρι τωρα, εχω προχωρησει ελαχιστα, ποτε δεν εχω κανει σχεση, ουτε φυσικα εχω ολοκληρωσει με καποια.
    Το παραξενο ειναι οτι ποτε δεν ηθελα, δεν ειχα την επιθυμια να το κανω. Ειναι τοσο αφυσικο? Τοσο παραξενο? Τοσο προβληματικο?

Banned
    τη σκεψη μου διαβαζε τοση ωρα ομολογω δε καταλαβαινω...

αυτο μου θυμιζει κατι παρομιο που συζηταγα με μια που ειχε μπει καποτε στο φορουμ αλλα δε θα μπορεσω να σου πω το συμπερασμα που κατεληξα δημοσια γιατι δε μ αρεσει να εκτιθομαι κ γω κ ο συνομιλητης μου.

το εχω δει το εργο παντως. αν θες γραψε μειλ να σου πω σε τι συμπερασμα κατεληξα.

Junior Member
    Μπορεις να μου στειλεις εδω κ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον:)
    Last edited by Μπουμπουκι14; 04-01-2015 at 22:09.

Senior Member
    αποτι καταλαβα δεν εχεις κανει σεξ ποτε?τοτε ισως αυτο να φταιει.αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις την γευση του.ασχετα το ποιο φυλο προτιμας

Junior Member
    Ισως, το εχω σκεφτει και αυτο. Απλα με προβληματίζει το γεγονός οτι μου λειπει η επιθυμία. Ακομη κ οταν ερωτευτηκα δεν ηθελα να βρεθώ στο...κρεβατι μαζι της. Κ ουτε νιωθω ανετα στην ιδεα ενός γυμνού κορμιού μπροστα μου, διπλα μου ή πανω στο δικο μου. Προτιμω να κοιμαμαι αγκαλια με την αλλη αλλα παντα με την προϋπόθεση οτι φοράει κατι, εστω κ αν ειναι εσώρουχα.

Senior Member
    εγω πιστευω οτι ισως σου λειπει η επιθυμια επειδη δεν το εχεις δοκιμασει,να σου αρεσει και να το επιθυμεις.και ειδικα αφου δεν το εχεις κανει ισως υποσυνειδιτα να υπαρχουν καποιοι φοβοι που αυτοματα σε κανουν να αποφευγεις και την επιθυμια ακομα.ποσο χρονων εισαι?

Junior Member
    Η αληθεια ειναι πως εχω καποιες ανασφάλειες οσον αφορα την εμφάνιση μου, το σωμα μου, το πως να προσεγγισω ενα ατομο που μου αρεσει. Φυσικα δε θελω να γινει και με τον πρωτο τυχόντα. Δεν το θεωρω απίθανο να ευθύνονται ολα αυτα απλως κοντευω τα 21 και προσπαθω να βρω μια απαντηση.

...μπουμπουκι, πόσο χρονών είσαι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Μπουμπουκι14 View Post
    Η αληθεια ειναι πως εχω καποιες ανασφάλειες οσον αφορα την εμφάνιση μου, το σωμα μου
    τι εχει το σωμα σου?

Junior Member
    Σε λίγους μηνες κλείνω τα 21.
    Εχω αρκετα παραπανίσια κιλά και ραγάδες λογω της απότομης προσθαφαιρεσης βάρους. Το ενα στηθος μου ειναι σημαντικά υποαναπτυκτο σχετικα με το αλλο γεγονός που με κανει να νιωθω πολυ αβολα ακομα κ οταν το κοιταω εγω η ιδια.

Banned
    ενταξει θα σου στειλω αν θες σβηστο γιατι διαβαζει κοσμος εδω περα.

Banned
    παιδες κατι αλλο παιζει εδω εχω γινει εξπερ σε κατι τετια... αλλου ειναι το θεμα..

Senior Member
    Η αληθεια ειναι πως εχω καποιες ανασφάλειες οσον αφορα την εμφάνιση μου, το σωμα μου, το πως να προσεγγισω ενα ατομο που μου αρεσει. Φυσικα δε θελω να γινει και με τον πρωτο τυχόντα. Δεν το θεωρω απίθανο να ευθύνονται ολα αυτα απλως κοντευω τα 21 και προσπαθω να βρω μια απαντηση.
    ισως φταινε και οι ανασφαλειες,ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.πρεπει να τις διωξεις ομως και να θυμασε οτι κανεις μας δεν εχει το τελειο σωμα,ουτε ο αλλος/αλλη που θα ειστε μαζι.ουτε εμεις εχουμε αλλα σημασια σε αυτα που λεμε τωρα δεν εχει το πως ειναι το σωμα,αλλα η ικανοποιηση που θα προσφερει αυτο το σωμα.και αυτο ειναι που θα νοιαξει τον αλλον/αλλη!

Junior Member
    Ακομα και να το δοκιμασω καποια στιγμη παντως σε διαβεβαιώ οτι δε θα το κανω με την καρδια μου. Απο την αλλη καποια στιγμη οταν κανω σχεση ο σύντροφος μου σιγουρα θα το εχει αναγκη κ αυτο που με φοβίζει περισσοτερο ειναι οτι θα το κανω απλα για να ικανοποιήςω εκείνον και οχι τον εαυτό μου.

Junior Member
    Σε λίγους μηνες κλείνω τα 21.
    Εχω αρκετα παραπανίσια κιλά και ραγάδες λογω της απότομης προσθαφαιρεσης βάρους. Το ενα στηθος μου ειναι σημαντικά υποαναπτυκτο σχετικα με το αλλο γεγονός που με κανει να νιωθω πολυ αβολα ακομα κ οταν το κοιταω εγω η ιδια.
    οι ραγάδες και το στήθος διορθώνονται δεν είναι τίποτα, το παράξενο είναι ότι έχεις χαμηλή σεξουαλική ορμή. περίοδο έχεις κανονικά ?

Page 1 of 3 123 LastLast