Results 1 to 15 of 36
Thread: Μάλωσα με μια φίλη μου!
-
03-01-2015, 21:51 #1
Μάλωσα με μια φίλη μου!
Μιλούσα με μια φίλη μου στο φβ και μαλώσαμε. Πήρε ανάποδες στροφές από αυτό που της είπα. Η κοπέλα είναι συνεχώς κλεισμένη μέσα στο σπίτι με τον μπαμπά της που τον κοιτάει και δεν βγαίνει καθόλου από εκεί. Από τα 25 της εκεί μέσα και τώρα είναι 44. Της είπα κάποια πράγματα για να την ταρακουνήσω και αυτή παρεξηγήθηκε με αποτέλεσμα να με αποκλείσει από το φβ και να μην με ξαναμιλάει. Η συζήτηση ήτανε η εξής:
-Eιδες Δεσποινα τωρα το σκεφτηκα να η συμμαθητρια σου τωρα παντρευτηκε !!! Αισιοδοξο μυνημα !!!!
-Δεν παντρεύτηκε τώρα πριν 3 χρόνια! Αλλά σιγά το αισιόδοξο μήνυμα!
-θελω να πω μεγαλη παντρευτηκε γι αυτό το ειπα
σκασιλα μας κιολας καλα λες εκεινο αμα είναι ο Θεουλης θα μας ανοιξει το τυχερο μας....
-Εκείνη όμως παντρεύτηκε επειδή γυρνούσε τον κόσμο ανάποδα και ήτανε πολύ περιποιημένη και τώρα είναι
Όχι σαν εμάς που καθόμαστε όλη την ημέρα σπίτι. Εκείνη δούλευε.
Εμείς δεν πρόκειται να παντρευτούμε με αυτά τα δεδομένα απεριποίητες και χωρίς κύκλο γνωριμιών.
Οπότε μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και καταστάσεις.Δεν το λέω για να σε απογοητεύσω αλλά επειδή έτσι είναι τα πράγματα.
Μέσα στο σπίτι δεν έρχεται ο γαμπρός να σου χτυπήσει την πόρτα και να σε πάρει με την τρίχα στο πόδι κάγκελο αυτά ούτε και στα παραμύθια.
Αν θες κάτι πολύ πρέπει να προσπαθείς και πολύ να βγαίνεις να περιποιήσε να έχεις δουλειά κλπ.
Όχι να λες ότι επειδή παντρεύτηκε αυτή μεγάλη θα παντρευτώ και εγώ αυτό είναι εκτός πραγματικότητας και ο άλλος πιστεύει ότι δεν είσαι καλά στο μυαλό που το λες αυτό.
Και ίσως χρειάζεται να εξετάσει κανένας γιατρός για να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα.
Αυτά με πολλή αγάπη Φιλάκια Δέσποινα
- νομιζω με εκρινες από μια φραση που ειπα κατά περισταση ,και οσα σωστα σε εγραψα κατά καιρους τζαμπα στα εγρα και βερεσε από αδελφικη αγαπη ,Εκεινα δεν σε συμφερει να τα παραδεχτείς μηπως και παρω αξια.φυσικα αν βγω με καποιον δεν θα βγω με την τριχα καγκελο , λυπάμαι πολύ κακως επιασα κουβέντες μαζι σου εισαι φιδι!!!!!!!!!
Εγω φροντιζω αναπηρους ανθρώπους
Εσυ γιατι καθεσαι μεσα ;;;;;;;;;;;;;;;;
ο πατερας μου δεν μπορει να κανει το χουσμετι μου
εισαι πολύ ανισορροπη εισαι αξια της μοιρας σου ,δεν σε ξαναποναω
εγω ξερω ποια είμαι και παταω καλα στα ποδια μου !!!!
και δεν παραμυθιάζομαι μην φοβάσαι αν κατι σε πειραζει να λες συγνωμη Δερσποινα σε αυτό με εθιξες γιατι το ειπες ; η γιατι το εκανες ; και όχι να πεταγεγεσαι σαν οχια !!!!!!! Εγω σε ψυλιαστηκα ότι δενεχεις ηθικη και αρχες
εσυ με μιλουσες επειδή δεν σε βαλανε στην κλικα οι πουτανες
αυτό σε τρωει και θα σε τρωει εισαι ένα καμενο χαρτι ψυχικα
ΜΙΑ ΟΧΙΑ
ΜΗ ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ
ΓΙΑΤΟ ΔΕΡΕ ΕΙΣαι ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥν
-Καλά πως μιλάς έτσι; τι σου είπα;;;;; Δεν πας καλά κορίτσι μου!!!
-δεν το περιμενα αυτό από σενα
να φροντιζω αναπηρους γονεις να είμαι ένα [πολύ κουρασμενο ατομο και να προσπαθεις να αλλιοωσεις
-ούτε και εγώ από σένα δεν περίμενα να με βρίσεις στα καλά καθούμενα χωρίς να σου πω τπτ
-την εικοναι και να ριξεις λασπες ,σε ειδα σαν αδελη και σε σεβαστηκα ακομα και όταν με εθυγες κατάμουτρα καλα να παθω !!!!!!εισαι ψευτρα
-δεν σε έθιξα ποτέ μου έτσι νομίζεις
-εγω κατά καιρους από την στεναχωρια σου ειπες πολλες βλακείες αλλα δεν σε ειπα να σε κοιταξει γιατρος !!!!! ΕΙΡΩΝΙΕς
ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑ ΦΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ
ΑΝΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
-ε σιγά από αυτό παρεξηγήθηκες εμένα μου το είπανε πολλοί και δεν έκανα έτσι
έτσι το λένε
-ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙς ΚΑΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ ΑΠΛΟ
-παρεξήγησες βρε κορίτσι μου και ζηλιάρα γιατί είμαι τι να ζηλέψω
-σε εκτιμώ φυσικά
-λΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΙΑ
Το θέμα είναι ότι δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και στενοχωρήθηκα που με απέκλεισε και δεν με θέλει ξανά για φίλη. Μπορώ να κάνω τίποτα ή χάθηκε ακόμη μία φίλη;
- 03-01-2015, 21:58 #2
πωπωωω σε ξεφτιλισε!!! :rolleyes: πλακα κανω.τι να πεις μερικοι ανθρωποι παρεξηγουνται πολυ ευκολα!
03-01-2015, 22:08 #3
ρε συ ήτανε για να παρεξηγηθεί;;;; νομίζω ότι ήτανε ασήμαντος ο λόγος για να θυμώσει τόσο πολύ
03-01-2015, 22:14 #4
ειπαμε,ο καθενας οπως την βλεπει!τι να πω εγω?οπως ειπα και καπου αλλου,εγω οτι και να πω εδω μεσα,με παρεξηγουνε και λενε διαφορα!
03-01-2015, 22:50 #5
Πρώτον ήταν πολύ άσχημο αυτό που της είπες και το ξέρεις... και δεύτερον αφού κι εσύ παρεξηγήσε με αυτό, και καλά κάνεις αν στο λένε ειρωνικά, αν και σε εσένα πολλές φορές το λένε και καλοπροαίρετα, γιατί δεν την καταλαβαίνεις? Γνώμη μου είναι πως ειδικά αυτή την φράση δεν της την είπες για να την ταρακούνησεις αλλά για να την προσβάλεις... επειδή έχετε κάποια κοινά είπες να της πονέσεις όπως άλλοι έχουν πονέσει εσένα... για να νιώσεις κι εσύ δυνατή...
03-01-2015, 22:52 #6
03-01-2015, 22:55 #7
Παρόλα αυτά εγώ δεν ήθελα να την προσβάλω αλλά μάλλον έτσι ακούγεται! τώρα τι μπορώ να κάνω σώνεται η κατάσταση;
03-01-2015, 22:56 #8
04-01-2015, 00:44 #9
εγω παντως δεν βρισκω να ειπε κατι τοσο πολυ κακο για να παρεξηγηθει τοσο πολυ.και μιλαμε για μια συζητηση αναμεσα σε φιλες που απο οτι καταλαβα εχουν πει και εχουν εκμυστηρευτει πολλα η μια στην αλλη
04-01-2015, 08:27 #10
Όλγα, την πείραξε που της είπε να πάει σε γιατρό. Δεν ήταν ωραίο... Σόρυ, αλλά πιστεύω ότι λογικό ήταν να στραβώσει.
Βέβαια και αυτή πολύ βαριά το πήρε και έσταξε φαρμάκι το στόμα της... Βρε συ, τι φαγωμάρα είναι αυτή με τους γάμους κτλ? Χαλαρώστε λίγο, αν δεν σ ένοιαζε το θέμα και καλά θα περνούσες θα εβγαινες εξω κτλ και θα έβρισκες αμέσως φίλο.
Κατά τα αλλα, χωρίς παρεξήγηση, μου φαίνεται λίγο παιδικός ο διάλογος.
Άσε την στην ησυχία της προς το παρόν και σε λίγο καιρό προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί της αν το θες. Έχει και αυτή τα θεματά της, μην παίρνεις τοις μετρητοις ό,τι σου είπε. Τα είπε από θυμό.
04-01-2015, 08:38 #11
γενικά δεν μ αρέσει καθόλου αυτό το επικριτικό στυλ, τύπου "σε κράζω γιατι θελω να σου ανοίξω τα μάτια" στις φιλίες που έχουν πολλοί ... οκ, να της πεις την άποψη σου, δεν λέω, αλλά εσύ της έκανες έμμεσα κριτική για τη ζωή της και της είπες ότι δεν εχει επαφη με την πραγματικότητα. Μόνη σου πήρες το δικαιωμα να την κρίνεις - δεν σου ζήτησε τη γνώμη σου. Καλύτερα να περιορίσουμε την τακτική να το παίζουμε κριτές των άλλων (το λέω και για εμένα που ίσως το κάνω συχνά) και ας επικεντρωθούμε στο να δίνουμε θετική ενέργεια στους άλλους. Θα τους βοηθήσει πιο πολύ από το να τους κουνάμε το δάχτυλο...
04-01-2015, 09:22 #12
Και τι να της έδινα ψεύτικες ελπίδες ότι έχει δυνατότητες για να παντρευτεί που είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με τις τρίχες να βγαίνουνε από παντού, στα φρύδια τρίχες στα μάγουλα τρίχες κλπ κάτι δεν πρέπει να κάνει;;; Πως θα έρθει ο γαμπρός με άλογο; Δεν το καταλαβαίνει και η ίδια ότι δεν έχει καμμία δυνατότητα να παντρευτεί πάει. Ζει στον κόσμο της δεν πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα μείνει ανύπαντρη να κοιτάει τον άρρωστο μπαμπά της; Οι φίλες μου που παντρευτήκανε ήτανε πολύ περιποιημένες. Με εκνευρίζει αυτή η υπεραισιοδοξία της που δεν έχει καμμία βάση. Και αν δεν κάνει τίποτα θα καταλήξει πολύ άσχημα.
04-01-2015, 14:55 #13
Φακτ #1:Αυτα που της ειπες ειναι αληθεια
Φακτ #2:Φορτωσες ομως πολυ και τα πες με τετοιο τροπο,που η αλλη και με το δικιο της τα πηρε μαζι σου.
Φακτ #3:Χρειαζεστε και οι 2 γιατρο
04-01-2015, 15:20 #14
04-01-2015, 15:22 #15
Τελωσπάντων, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας τα ξαναβρήκα με την φίλη μου!