θα θελα λιγη βοηθεια και οχι χλευασμο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
    Banned

θα θελα λιγη βοηθεια και οχι χλευασμο

Καλησπερα σε ολους.το ονομα μ ειναι μινα κ εχω ξαναγραψει αλλα δεν δοθηκε σημασια ιδιαιτερη.
    Γραφω γιατι ειχα μια σχεση 4 μιση χρονια,εγω εβγαζα ασχημη συμπεριφορα,με πολλες βρισιες και γενικοτερα ασχημα ξεσπασματα διχως να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος ---εκτος εαν κοιταξει καποιος τα παιδικα μ χρονια που ηταν γεματα εντασεις οικογενειακες---
    Ο συντροφος που ειχα ηταν καλος υπομονετικος,δοτικος (σαφως κ υπηρχαν στιγμες π και εκεινος εφτανε στο αμην κ φωναζε).Λοιπον δεν πηγαιναμε καλα εκεινος εκανε πολλες προσπαθειεσ να κρατηθει η σχεση,εγω απο την μερια αδιαφορουσα ,τον ειχα δεδομενο.
    Αρχισε να ζοριζεται η κατασταση οταν εκεινος αρχισε να με προειδοποιει οτι δεν αντεχε αλλο να τον διωχνω και να φερομαι ασχημα.Δεν αντεχε αλλο να τον φτανω στα ορια του.Παρατησε την δουλεια τ τοτε μηπως κ εφταιγε η αποσταση του πηγαινε -ελα π ειχε εκεινος.Δεν ηταν αυτο.Ημουν εγω ο λογος (μαλλον)π δεν τραβουσε,κ η επιπολαιοτητα μ οτι παντα θα ναι διπλα μ χωρισ να τ δειχνω αγαπη κ ενδιαφερον.
    Ετσι μια μερα τον χωρισα,κρατηθηκαμε ως χωρισμενοι καμποσο διαστημα ,παρ οτι βρισκομασταν γτ εγω δν ηξερα τι να πω στους δικους μ, επειδη τον αγαπουσαν κ ηξερα πως σε μενα θα πεσουν οι ''κατηγοριες''.Εκανε κ εκεινος τισ κινησεις τ να τα ξαναβρουμε αλλα ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν μ καιγεται καρφακι που μ κανε μια ερωτηση ,εαν τον αγαπαω.Του πα οχι και εκει σιγουρευτηκε κ εκεινος..Μου πε πως θα παρει εκεινος την ευθυνη προς τους δικου μ ,πως λυπαται που δεν τα καταφερε να με κανει να τον αγαπησω.Μου πε οτι καλυτερα τωρα παρα να χουμε παιδια κ να πρεπει να χωρισουμε.
    Λοιπον εκανε αλλη σχεση δεν κρατησε.καποια στιγμη συναντηθηκαμε μιασ κ εκεινος ενιωσε ασχημα π προσπαθησε να με βγαλει με τετοιον τροπο απο το μυαλο του.Και εγω πληγωθηκα .Κ εμενα αυτο π εμ βασανιζει ειναι ενα θα πρεπε να εκλαβω ως απιστια αυτο που κανε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Banned
    Θα εισαι εντελως παρανοικη αν εκλαβεις την αποφαση του να συνεχισει την ζωη του , ως απιστια. Αφου δεν τον θες , μην εισαι εγωιστρια.
    Ο ανθρωπος εξαντλησε τα παντα μαζι σου..Σκεψου καλυτερα τι ειναι αυτο που θες εσυ απο την ζωη σου.

Banned
    εγω αυτο π θελω ειναι να μαι ξανα μαζι τ γιατι ΝΑΙ καταλαβα οτι ειμαι εντελως χαζη π τον εχασα κ ως γνωστον τοτε θυμασαι τι ειχες.ειναι και οι ΓΟΝΕΙΣ ενα θεμα π τον εχουν σαν τον τελευταιο αλητη γιατι παρουσιασα τα πραγματα ως βρηκε αλλη κ μετα εφυγε.ενω δν εγιναν ετσι

Senior Member
    εγω να πω τι βλεπω απο αυτα που γραφεισ ενα τυπο που δοκιμαζει τροπουσ μπασ και πετυχει η σχεση και συ χεστηκεσ
    γιατι ηθελεσ αλλα αρα καλα κανατε και χωρισατε δεν ταιριαζατε ο εγωισμοσ την εκανε τη δουλεια ο δικοσ σου στην αρχη και ο δικοσ του στη συνεχεια
    συγχαρητηρια του κολλησεσ το μικροβιο του εγωσιμου τωρα και να τα ξαναφτιαξετε δε θα ειναι το ιδιο να ξερεισ γτ τωρα εχει εγωισμο
    αυτα λεω εγω χωρισ να ξερω ετσι απλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ναι οπως τα μικρα παιδακια που εχουν ενα παιχνιδι και δεν το θελουν , το πετανε και μετα αν το δουν σε χερια αλλου παιδιου το θελουν πισω.
    Δεν ειμαι η καταλληλοτερη για συμβουλες , εχω πληγωσει και εγω ανθρωπους , αλλα δεν τον αγαπας .. Εγωισμος ειναι θες το παιχνιδι σου πισω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Θα εισαι εντελως παρανοικη αν εκλαβεις την αποφαση του να συνεχισει την ζωη του , ως απιστια. Αφου δεν τον θες , μην εισαι εγωιστρια.
    Ο ανθρωπος εξαντλησε τα παντα μαζι σου..Σκεψου καλυτερα τι ειναι αυτο που θες εσυ απο την ζωη σου.
    νομιζω λεμε τα ιδια

Banned
    εγω εξ αρχης ρωτησα εαν εσεις το θεωρειτε απιστια.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    νομιζω λεμε τα ιδια
    Ολοι τα ιδια πανω κατω θα πουν , οσοι απαντησουν.

Senior Member

Senior Member

Banned
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΄΄ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ΄΄ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΕΙΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ?

Στην ερώτηση σου η απάντηση προφανώς και είναι όχι. Όπως και όλες οι άλλες σχέσεις σου που είχες πριν από αυτόν και κάναν άλλες σχέσεις και ίσως και κάποιοι να παντρέυτηκαν... αυτά δεν τα μετράς ως κέρατα. Απιστία είναι το να πάει η σχέση σου (όχι η πρώην σχέση σου) με άλλον, ενώ σου τάζει μονογαμική σχέση.
    Αν όμως τελικά τα ξαναβρείτε θα συμφωνήσω με τον έλις πως θα είναι πολύ δύσκολο να είτε όπως ήσασταν (που δεν ησασταν και καλά) και θα είστε χειρότερα. Και απ' την στιγμή που έχεις εντοπίσει το πρόβλημα σου, δηλαδή έχεις κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα, και έχεις εντοπίσει και που οφείλεται και πως δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς, καλύτερα θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον. Θα είναι κρίμα τα παιδιά σου να λένε ακριβώς τα ίδια σε 30 χρόνια, και πιο κρίμα επείδη το γνωρίζεις... (Αν και πιστεύω πως το "δεν το ήξερα" είναι πολύ μούφα δικαιολογία)

Senior Member
    Μινα , καταρχην μη φωναζεις.
    Αν θελεις να σου απαντανε σεβασμο θα πρεπει και εσυ να δειχνεις σεβασμο.
    Δευτερον και τελευταιο , δεν ηταν απιστια.

Banned
    κατά την δικημου γνωμη κοπελια δεν είναι "κερατο!", ουτε δε κρατησαι τον λογο που δινουμε σε μια σχεση ότι υποσχόμαστε πως δε θα παμε με άλλη.
    Αυτό που νιώθεις εσυ είναι μαλον ότι πρωδοθηκαν τα αισθηματασου! επειδή ακομα μεσασου υπαρχουν υπολείμματα ερωτα αυτά είναι που νιώθεις πως απατηθικαν! όχι εσυ, κι η σχεση σου! Προσωπικα από τα οσα εγραψες ο τυπος μου φαινεται ότι επραξε το καλητερο! ότι εκανε ότι επρεπε για να σωθει ο ερωτας σας, προσπαθησαι να τα ξανα βρειτε αλλα εσυ ,,,,δεν ηθελες, κοιτα αυτό εχω παρατηρησει ότι συνηθως συμβαινει όταν μια κοπελα είναι αρκετα ομορφη εμφανισιακά! ,όταν δλδη κατα την διαρκεια της σχεση σας, αλλα κι πιο πριν ειχες μαθει να σου την πεφτουν συνεχως ανδρες, κι ετσι μεσασου λες ότι εε, σιγα! μπορω να βρω δεκάδες αλλους!! όμως δεν είναι παντα ετσι!! ομορφοι ανδρες, συμπαθιτικοι ανδρες υπαρχουν χιλιαδες!! αλλα αυτό που θες εσυ!!αυτό που σου κανει "κλικ" στην καρδιασου δεν είναι τοσο ευκολο να το βρεις σε αλλους, κι αυτό μαλον σου συμβαινει τωρα!
    Επισης υπαρχει κι κατι άλλο που πολλες φορες το ξεχναμε, είναι η δυναμη της συνηθειας, όταν ζεις με έναν ανθρωπο κάθε μερα μαζι για τοσα χρονια είναι λογικο σαν ξαφνου το σπασετε να σου λειπει ! δεν είναι αναγκη να είναι ο ερωτας, η η αγαπη! η συνηθεια εχει κι αυτή παρομοια συμπτώματα ,οι αναμνήσεις! πλεον σαν θα βλέπεις πραματα, η μεροι που εισασταν μαζι θα σε κανουν να μελαγχολεις! είναι η εξαρτηση που εχεις παθει κι είναι πολύ φυσιολογικο να το εχεις!ολοι μας το περναμε αυτό μετα από μια μακροχρονια σχεση! το παραξενο θα είναι αν αυτό συνεχιζει για πολύ καιρο!

Quote Originally Posted by mina2014 View Post
    Καλησπερα σε ολους.το ονομα μ ειναι μινα κ εχω ξαναγραψει αλλα δεν δοθηκε σημασια ιδιαιτερη.
    Γραφω γιατι ειχα μια σχεση 4 μιση χρονια,εγω εβγαζα ασχημη συμπεριφορα,με πολλες βρισιες και γενικοτερα ασχημα ξεσπασματα διχως να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος ---εκτος εαν κοιταξει καποιος τα παιδικα μ χρονια που ηταν γεματα εντασεις οικογενειακες---
    Ο συντροφος που ειχα ηταν καλος υπομονετικος,δοτικος (σαφως κ υπηρχαν στιγμες π και εκεινος εφτανε στο αμην κ φωναζε).Λοιπον δεν πηγαιναμε καλα εκεινος εκανε πολλες προσπαθειεσ να κρατηθει η σχεση,εγω απο την μερια αδιαφορουσα ,τον ειχα δεδομενο.
    Αρχισε να ζοριζεται η κατασταση οταν εκεινος αρχισε να με προειδοποιει οτι δεν αντεχε αλλο να τον διωχνω και να φερομαι ασχημα.Δεν αντεχε αλλο να τον φτανω στα ορια του.Παρατησε την δουλεια τ τοτε μηπως κ εφταιγε η αποσταση του πηγαινε -ελα π ειχε εκεινος.Δεν ηταν αυτο.Ημουν εγω ο λογος (μαλλον)π δεν τραβουσε,κ η επιπολαιοτητα μ οτι παντα θα ναι διπλα μ χωρισ να τ δειχνω αγαπη κ ενδιαφερον.
    Ετσι μια μερα τον χωρισα,κρατηθηκαμε ως χωρισμενοι καμποσο διαστημα ,παρ οτι βρισκομασταν γτ εγω δν ηξερα τι να πω στους δικους μ, επειδη τον αγαπουσαν κ ηξερα πως σε μενα θα πεσουν οι ''κατηγοριες''.Εκανε κ εκεινος τισ κινησεις τ να τα ξαναβρουμε αλλα ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν μ καιγεται καρφακι που μ κανε μια ερωτηση ,εαν τον αγαπαω.Του πα οχι και εκει σιγουρευτηκε κ εκεινος..Μου πε πως θα παρει εκεινος την ευθυνη προς τους δικου μ ,πως λυπαται που δεν τα καταφερε να με κανει να τον αγαπησω.Μου πε οτι καλυτερα τωρα παρα να χουμε παιδια κ να πρεπει να χωρισουμε.
    Λοιπον εκανε αλλη σχεση δεν κρατησε.καποια στιγμη συναντηθηκαμε μιασ κ εκεινος ενιωσε ασχημα π προσπαθησε να με βγαλει με τετοιον τροπο απο το μυαλο του.Και εγω πληγωθηκα .Κ εμενα αυτο π εμ βασανιζει ειναι ενα θα πρεπε να εκλαβω ως απιστια αυτο που κανε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    ΌΧΙ βέβαια...Τι απιστία...είχατε χωρίσει συν του ότι του είχες πει οτι δεν τον αγαπάς. Επρεπε να προχωρήσει, έτσι είναι η υγιής αντίδραση.

Μου κάνει εντύπωση που πιστεύεις ότι σε απάτησε...πραγματικά.

Κάνε την αυτοκριτική σου και προσπάθησε όσο μπορείς να βελτιώσεις τις αδυναμίες του χαρακτήρα σου. Δες το σαν ένα μάθημα. Επικεντρώσου δλδ στον εαυτό σου και όχι στο τι κάνει ή δεν κάνει αυτός. Οι ανθρωποι ποη αγαπήσαμε περισσότερο μας δίνουν τα καλύτερα μαθήματα. Αν είσαι έξυπνη και έχεις την ωριμότητα θα το δεις σαν ευκαιρία να αλλάξεις αυτά που δεν σου αρέσουν και στην ιδια στον εαυτό σου.

Page 1 of 6 123 ... LastLast