Σχέση - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 285

Thread: Σχέση

Senior Member
    nikiii συγγνώμη αλλα δεν έχω διαβάσει όλα τα posts.Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι το καλύτερο για σένα αυτή την στιγμή είναι να κανεις καλους φίλους.Οι γονείς σου έχουν μια άλλη νοοτροπία,καταλαβαίνω ότι για αυτούς η πρώτη προτεραιότητα τους είναι να σε παντρέψουν.Όχι να παντρευτείς,να σε παντρέψουν!Ασφαλώς και δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνουν,ειδικά εν έτι 2015.Αυτό που χρειάζεσαι είναι να απεξαρτητοποιηθεις και να ξεφύγεις από αυτό το ασφυχτικό περιβάλλον.Παρεπιπτόντως άψογος άνθρωπος δεν υπάρχει,άντρας η γυναικα.Δεύτερον οι άντρες δεν αγαπάμε γιατί έχει κάποια καλή δουλειά,ενδιαφέροντα και ανεξαρτησία.Αν σε αγαπήσει κάποιος δεν θα τον νοιάζει που είσαι άνεργη.Το 50% άνεργοι είναι.Ενδιαφέροντα αποκτάς,μπορεί να σου αρέσουν κάποια από τα δικά του και να μπορείς να τον ακολουθήσεις.Η ανεξαρτησία είναι υποκειμενική.Γιατί κάποια που έχει δουλειά και ενδιαφέροντα νομίζεις ότι είναι ανεξάρτητη;Βρες τα με τον εαυτό σου,και μιας και έχεις internet ψάξε τι δουλειές υπάρχουν ώστε να ξεφύγεις από όλο αυτό.Βεβαια δεν ξέρω την ηλικία σου.Αν δεν είσαι μικρή δεν βρίσκω λόγο να κλείνεσαι στο χωριο με ανθρώπους που δεν τους αρέσεις και δεν σου αρέσουν.Πάρτο αλλιώς nikiii.Ζήσε για τα δικά σου θέλω.

υ.γ1 συγνώμη που δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω όλες τις σελλίδες,απαντάω στα τελευταία που έιδα.

υ.γ2 ο τύπος είναι ελεεινός,προφανώς του είπες τα προβληματά σου και το εκμεταλεύεται.Δεν είναι κακό να τον βοηθήσεις αλλα που το ζήτησε.Πρόσεξέ τον.

Senior Member
    White ευχαριστώ. Είμαι 27. Στον άνθρωπο αυτόν που γνώρισα δεν είπα τα προβλήματα μου. Δεν μου αρέσει να τα λέω. Πιο πάνω μιλάω για τον άντρα της αδερφής μου. Σε μια σχέση αν ο άλλος είναι λίγο πιο κοινωνικός άνετα μπορείς κι εσυ να κοινωνικοποιηθείς με κάποιον τρόπο. Αυτός είναι κι αυτό είναι κάτι γενικώς που μου αρέσει στους άλλους να είναι πιο διαφορετικοί από εμένα και πιο ανοιχτοί. Αυτό με βοηθάει κι εμένα

Senior Member
    Νικη μου γιατι τον αφησες το θεσνικιο με το σπιτι? Ειναι καλη περιπτωση. Επειδη σου ειπε να καθαρισεις? Αφου ειδες δε σε βαλε να κανεις πολλα πραγματα. Αμα εμενες μονη σου δε θα τα κανες? Ειναι καλυτερα τωρα πισω στη μαμα σου στο χωριο? Τουλαχιστον βρες τον ξαδερφο του. Τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι να παν χαμενες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Νικη μου γιατι τον αφησες το θεσνικιο με το σπιτι? Ειναι καλη περιπτωση. Επειδη σου ειπε να καθαρισεις? Αφου ειδες δε σε βαλε να κανεις πολλα πραγματα. Αμα εμενες μονη σου δε θα τα κανες? Ειναι καλυτερα τωρα πισω στη μαμα σου στο χωριο? Τουλαχιστον βρες τον ξαδερφο του. Τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι να παν χαμενες.
    το σημειο που της εκλεψε τα λεφτα μεσα απο την τσαντα το προσεξες, η ειναι κατι που κανεις κι εσυ και σου φαινεται οκ?

Senior Member
    Με έκανες και διάβασα όλα τα posts.Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω,ξέχασε μαμάδες,μπαμπάδες,αδερφές ,γαμπρό και playboys.Έχουν τα δικά τους ψυχολογικά,δικά τους σχέδια,τις δικες τους λάθος νοοτροπίες.Γιατί δεν ασχολείσαι με τα δικά σού.Θεωρώ αν δεν ξεπεράσεις τα δικά σου ψυχολογικά προβλήματα,μια ζωή θα περνάς άσχημα και θα σου φταίνε οι άλλοι.Πραγματικά διαβάζοντας εδώ,την μια στιγμή μιλάς σαν ένα κορίτσι με πολύ αγαθές προθέσεις και στο επόμενο post λες και το θέμα σχέσης/αντρών είναι απλά ένα deal που μπορείς να ωφεληθείς.Όσο το βλέπεις έτσι τόσο θα μπλέκεις με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσένα και δυστυχώς κάποιοι θα ξέρουν να παίξουν το παιχνίδι καλύτερα.Προσωπικά δεν έχω απατήσει ποτε,δεν με νοιάζει αν έχει δουλειά η σύντροφος μου,δεν έχω κακομεταχειριστεί άσχημα ποτε γυναικα και από τα δεκαπέντε μου που έκανα την πρώτη μου σχέση με όποια ήμουν πίστευα ότι θα είναι αυτή που θα παντρευτώ,άλλο αν διαψευτικα.Όμως...δεν θα έκανα ποτε σχέση με κάποια σαν εσένα.Το να τα βλέπεις όλα τόσο καχύποπτα,να μετράς τι σου έδωσε και τι δεν σου έδωσε να φας/πιείς και ενώ είσαι σε διαδικασία να ξεκινήσεις σχέση με κάποιον να "σκαναρεις" και να συγκρίνεις τον ξάδερφο σαν εναλλακτική είναι τουλάχιστον άρρωστο.Οι άντρες κάνουμε σχέσεις με αυτές που μας εμπνέουν ηρεμία,εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.Νομίζεις ότι ο καλός σου δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που λες;Πολύ πιθανών να είναι ο πλέον ακατάλληλος αυτός που βρήκες.Πολύ πιθανών να σου έκλεψε τα λεφτά.Πολύ πιθανών οι γονείς σου να σε αδικούν.Αν όμως δεν ηρεμήσεις,δεν ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα,δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου και δεν ξεκινάς μια σχέση με αγαθές προθέσεις,θα καταλήγεις να σε εκμεταλλεύονται και χαμένη.Ναι οι άντρες σκεφτόμαστε αρκετά το sex,ναι θέλουμε τις γυναίκες για αυτό,το θέμα είναι τι άλλο προσφέρει πέρα από αυτό.Εκεί γίνεται η διαφορα μεταξύ στο με ποια θα κάνουμε αρπαχτή,σχέση,γάμο.Το ότι βλέπεις κυνικά τα πράγματα πίστεψε με γίνεται αντιληπτό από όσους συναναστρέφεσαι.Ειδικά άμα δεν μιλάς πολύ,απλά ξινίζεις τα μούτρα σου την ώρα που βάζει χυμό να πιει και μόλις μπαίνει ο ξάδερφος τον κοίτα σαν λουκούμι ,δεν εμπνέεται κάποιος στο να του δημιουργηθούν συναισθήματα.Δεν είναι όλοι οι άντρες "λαλακες" όπως και όλες οι γυναίκες "τουτανες".Εκεί έξω υπάρχουν άντρες που πραγματικά θέλουν να βρούνε ένα καλο κορίτσι,με ειλικρίνεια,πιστό,να κάνουνε μια σχέση και μια μέρα να παντρευτούν.Προσπάθησε να γίνεις μια από αυτές για να βρεθεί κάποιος από αυτούς.

Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής. George Carlin
    Last edited by white; 27-01-2015 at 19:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Με έκανες και διάβασα όλα τα posts. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, ξέχασε μαμάδες, μπαμπάδες, αδερφές, γαμπρό και playboys. Έχουν τα δικά τους ψυχολογικά,δικά τους σχέδια,τις δικες τους λάθος νοοτροπίες. Γιατί δεν ασχολείσαι με τα δικά σού.Θεωρώ αν δεν ξεπεράσεις τα δικά σου ψυχολογικά προβλήματα, μια ζωή θα περνάς άσχημα και θα σου φταίνε οι άλλοι.Πραγματικά διαβάζοντας εδώ,την μια στιγμή μιλάς σαν ένα κορίτσι με πολύ αγαθές προθέσεις και στο επόμενο post λες και το θέμα σχέσης/αντρών είναι απλά ένα deal που μπορείς να ωφεληθείς. Όσο το βλέπεις έτσι τόσο θα μπλέκεις με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσένα και δυστυχώς κάποιοι θα ξέρουν να παίξουν το παιχνίδι καλύτερα. Προσωπικά δεν έχω απατήσει ποτε,δεν με νοιάζει αν έχει δουλειά η σύντροφος μου,δεν έχω κακομεταχειριστεί άσχημα ποτε γυναικα και από τα δεκαπέντε μου που έκανα την πρώτη μου σχέση με όποια ήμουν πίστευα ότι θα είναι αυτή που θα παντρευτώ,άλλο αν διαψευτικα.Όμως...δεν θα έκανα ποτε σχέση με κάποια σαν εσένα.Το να τα βλέπεις όλα τόσο καχύποπτα,να μετράς τι σου έδωσε και τι δεν σου έδωσε να φας/πιείς και ενώ είσαι σε διαδικασία να ξεκινήσεις σχέση με κάποιον να "σκαναρεις" και να συγκρίνεις τον ξάδερφο σαν εναλλακτική είναι τουλάχιστον άρρωστο. Οι άντρες κάνουμε σχέσεις με αυτές που μας εμπνέουν ηρεμία, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.Νομίζεις ότι ο καλός σου δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που λες; Πολύ πιθανών να είναι ο πλέον ακατάλληλος αυτός που βρήκες. Πολύ πιθανών να σου έκλεψε τα λεφτά.Πολύ πιθανών οι γονείς σου να σε αδικούν. Αν όμως δεν ηρεμήσεις,δεν ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα,δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου και δεν ξεκινάς μια σχέση με αγαθές προθέσεις, θα καταλήγεις να σε εκμεταλλεύονται και χαμένη. Ναι οι άντρες σκεφτόμαστε αρκετά το sex, ναι θέλουμε τις γυναίκες για αυτό, το θέμα είναι τι άλλο προσφέρει πέρα από αυτό.Εκεί γίνεται η διαφορα μεταξύ στο με ποια θα κάνουμε αρπαχτή,σχέση,γάμο.Το ότι βλέπεις κυνικά τα πράγματα πίστεψε με γίνεται αντιληπτό από όσους συναναστρέφεσαι.Ειδικά άμα δεν μιλάς πολύ,απλά ξινίζεις τα μούτρα σου την ώρα που βάζει χυμό να πιει και μόλις μπαίνει ο ξάδερφος τον κοίτα σαν λουκούμι ,δεν εμπνέεται κάποιος στο να του δημιουργηθούν συναισθήματα. Δεν είναι όλοι οι άντρες "λαλακες" όπως και όλες οι γυναίκες "τουτανες".Εκεί έξω υπάρχουν άντρες που πραγματικά θέλουν να βρούνε ένα καλο κορίτσι, με ειλικρίνεια, πιστό, να κάνουνε μια σχέση και μια μέρα να παντρευτούν.Προσπάθησε να γίνεις μια από αυτές για να βρεθεί κάποιος από αυτούς.

Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής. George Carlin
    πολυ ενδιαφερον. εχεις δικιο σε πολλα.
    (μην κολλας τις λεξεις με τα σημεια στιξης σε γραμμες- τρενα, γιατι κοβεται το κειμενο)

Senior Member
    Κερασι δεν τον άφησα αλλά ίσως έπρεπε γιατί δεν ήταν τόσο ευγενικός. Γι'απλή σχέση μιλάμε προς το παρόν κι όχι για συγκατηκήση. Αν μένω θα μένω για λίγες μέρες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν μου αρέσει να κάνω κάτι παραπάνω με ξαδέρφους, φίλους κλπ αυτών που γνωρίζω. Επίσης δεν μου αρέσει να προσεγγίζω εγώ τους άλλους

Senior Member
    Γιατι κοπελα μου δεν ειναι ευγενικος? Μια χαρα παιδι ειναι και απ οτι θυμαμαι δε σε πιεσε να κανεις καποια δουλεια, ενα ψιλοκαθαρισμα εκανες ενω το χες παρει οτι θα σε βαλει να κανεις την παραδουλευτρα. Λοιπον μηπως εισαι κ συ λιγο ιδιοτροπη? Ο ενας σου βρωμαει ο αλλος σου ξυνιζει. Αποφασισε επιτελους. Ειναι μεγαλη ευκαιρια να φυγεις απ το χωριο κ να εισαι μ ενα καλο παιδι στην πολη.

Senior Member
    Ευχαριστώ white καταρχήν που διάβασες το θέμα μου. Θέλω να ασχοληθώ με τα δικα μου αλλά στεναχωριεμαι όταν τα πράγματα αφορούν εμένα. Έχεις δίκιο σε όσα λες όμως νιώθω σαν να εχω δύο εαυτούς στο θέμα σχέσεων λόγω κάποιων καταστάσεων από το παρελθόν. Θέλω να εμπιστευτώ κάποιον κι όταν νιώθω ότι δεν γίνεται μου βγαίνει ο άλλος μου εαυτός για να προστατεύσω εμένα. Δεν μου φταίει κάνεις το παρελθόν μου φταίει που με τρομάζει να το ξαναζήσω. Από την μια με ελκύει το στυλ του άντρα ναρκισσου κι από την άλλη σκέφτομαι ότι εχω την ανάγκη να είμαι σε μια σχέση που αξίζει. Ίσως δεν είμαι έτοιμη να σταθεροποιηθώ κάπου πλέον. Το έκανα μια φορά με την ψυχή μου και κέρδισα τα χειρότερα. Έμαθα πια να είμαι σαν αυτόν. Όποιος καίγεται στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Και ναι μου αρέσει τελικά. Ξέρεις γιατί; γιατί με έλεγε που@να εκείνος που είχα τότε και έτσι μου φερόταν αφού αυτό ήθελε να είμαι γι'αυτόν ενώ ήξερε ότι είμαι καλό κορίτσι και μου το έλεγε και οι δικοί μου όμως με έβριζαν έτσι γιατί

Senior Member
    έτρεχα μαζί του. Η ψυχή μου όμως πονούσε γι'αυτό και είχα αρρωστήσει. Τώρα όμως που εχω άλλες σκέψεις πια δεν με βρίζει κανείς και δεν τις ξέρουν. Μπράβο που είσαι έτσι στις σχέσεις σου. Προσωπικα εχω απατήσει κι όχι μια και δύο μόνο. Δεν προκαλώ όμως ούτε με λόγια ούτε με πράξεις αλλά ούτε και με το να βγαίνω γυμνή στον δρόμο. Ούτε διάλεξα πότε κάποιον που θα πληγωθεί. Με έκαναν να πιστεύω ότι δεν αξίζω για κάτι παραπάνω εκτός από σεξ γι'αυτό και αυτό κυρίως θέλω. Δεν εχω ξεπεράσει ουσιαστικά εκείνον από το παρελθόν μου. Τον έβλεπα σαν θεό και συγκρίνω όποιον γνωρίζω μαζί του. Δεν άξιζε αλλά δεν ξέρω αν θέλω να πάρει κανείς την θέση του στο μυαλό μου θα είναι σαν να τον αφήνω πίσω κι ας το έκανα ήδη. Περισσότερο μιλάω για ευγένεια κι όχι για το τι θα μου δώσει και τι όχι ο άλλος. Την ψυχή μου μπορεί να την γεμίσει; στην αρχή φοβήθηκα να παω σπίτι του ενώ ήταν κι ο ξαδέρφος του αλλά είδα ότι ήταν εντάξει άτομο. Πουθενά δεν μίλησα για εναλλακτική προσωπικα εγώ. Είχε μια

Senior Member
    στοιχειώδη ευγένεια ο ξένος παρά το άτομο που με κάποιο τρόπο θεωρείται δικό μου. Στο τηλέφωνο είναι καλύτερος. Τα μούτρα μου δεν τα ξινίζω ξέρω να είμαι διακριτική. Τα δικα του ξινίζε κι από πάνω χωρίς λόγο. Δεν έβαλε χυμό να πιεί και δεν κοίταξα τον ξαδέρφο του σαν λουκούμι. Ένιωσα άσχημα στο σπίτι του και θα προτιμούσα να ήταν αλλιώς προς εμένα. Πάλι λάθος έκανα όμως. Έτυχε να παω σε σπίτια άλλων και είδα πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Έτσι είμαι αλλά δεν το εκτιμούν γι'αυτό και χρησιμοποιώ τον άλλο εαυτό μου και θέλω να γίνω το αντίθετο για να μην με νοιάζει τίποτα και να περνάω καλά. Όλα είναι μια αντίδραση κι εγώ τα όνειρα μου τα έκανα μόνο για έναν άνθρωπο. Καταστράφηκαν όμως. Έτσι κι αλλιώς νιώθω τελειωμένη.

Senior Member
    Κερασι ξέρω ότι είναι ευκαιρία αλλά κάπου εδώ κοροϊδευόμαστε. Ναι ιδιότροπη είμαι. Πάντως θα φανεί αν ταιριάζουμε

Senior Member
    Από τα λεγόμενα σου ο πρώην σου,σου φερόταν πολύ άσχημα.Εύκολο να βρείς κάποιον καλύτερο.Πιστεύεις ότι άμα γίνεις το αντίθετο από "καλο κορίτσι" θα είναι όλα πιο εύκολα και θα σου φέρονται καλύτερα οι άντρες;Θα σου φέρονται σαν "κακό κορίτσι" και εφόσον έχεις καλά στοιχεια μέσα σου,αν είναι κάποιον που αδικείς με αυτή την τακτική είναι πρώτα ο εαυτός σου.Μην τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή κάποιοι άνθρωποι στο παρελθόν σου ήταν κακοί.Μην χαραμίζεις ότι καλο σε χαρακτηρίζει και γίνεσαι σαν αυτούς.Στο τέλος πάντα το καλο κερδίζει,να το ξέρεις.

Senior Member
    Το ξέρω. Όσους γνώρισα ήταν πολύ καλύτεροι στο χαρακτήρα. Το έκοβα όμως και με έψαχναν πάλι. Εκείνον ένιωθα ότι τιμωρώ. Η χειρότερη τιμωρία για μένα ήταν η ελπίδα κι όσο για το σεξ όσο απέχω για λόγους πίεσης δικών μου φοβάμαι ότι θα αρχίσω να το μισώ
    Last edited by nikiii; 29-01-2015 at 23:09.

Senior Member
    Θα συναντηθούμε τώρα τρίτη φορά και πριν λίγο μου έστειλε ένα μύνημα που με έβαλε σε σκέψεις. TΗN KYPIAKH ΘA ΦEPEIΣ ΓIA MAM KATI NA ΔOKIMAΣΩ ΞANA TΗN TEXNH ΣOY ΣTO MAΓEIPEMA.TA ΛEME META. Είναι σωστό πιστεύεται;

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast