Σχέση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 285

Thread: Σχέση

Nίκη πάντως αν δεν στο λέει έτσι για να σε ψήσει να του κάνεις τις δουλειές στο ξαναλέω το θεωρώ παρανοικό αυτό που είπε, στο πρώτο ραντεβού και θα είχα πολλές επιφυλάξεις εγώ για το τι άνθρωπος μπορεί να είναι. Αν σου έλεγε πχ "μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις στο καθάρισμα γιατί δεν έχω κανέναν άλλον να με βοηθήσει" θα το έβρισκα πιο φυσικό και σε αυτή την περίπτωση ανθρώπινα μπορεί να πήγαινα να βοηθήσω... Αλλά το "το σπιτι μου είναι και δικό σου σπίτι" ε όχι! αυτό είναι τρελλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Nίκη πάντως αν δεν στο λέει έτσι για να σε ψήσει να του κάνεις τις δουλειές στο ξαναλέω το θεωρώ παρανοικό αυτό που είπε, στο πρώτο ραντεβού και θα είχα πολλές επιφυλάξεις εγώ για το τι άνθρωπος μπορεί να είναι. Αν σου έλεγε πχ "μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις στο καθάρισμα γιατί δεν έχω κανέναν άλλον να με βοηθήσει" θα το έβρισκα πιο φυσικό και σε αυτή την περίπτωση ανθρώπινα μπορεί να πήγαινα να βοηθήσω... Αλλά το "το σπιτι μου είναι και δικό σου σπίτι" ε όχι! αυτό είναι τρελλό.
    καλησπερα Καθευτη!πως εισαι?
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Γεια σου ρε Σπύρο!!! Πρέπει να σου πω πως συγκρατήθηκα τώρα που έβαλες όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι λόγο της Νίκης... Βλέπεις πρόοδο ε!...?

Senior Member
    Γεια σου ρε Σπύρο!!! Πρέπει να σου πω πως συγκρατήθηκα τώρα που έβαλες όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι λόγο της Νίκης... Βλέπεις πρόοδο ε!...?
    οχι δεν τις εβαλα ολες στο ιδιο τσουβαλι!γιατι το λες αυτο?καμια σχεση.ισα ισα στην Νικη τις ειπα απλα να προσεχει μεχρι να τον γνωρισει καλυτερα.καποια αλλη την εκραξα αλλα ε,ειχα δικιο νομιζω!

χμ χμ κι εγώ κάπου διάβασα "έχετε ξεφύγει εσείς οι γυναίκες" ή κάτι τέτοιο... αφού σου λέω συγκρατηθηκα... γιατί δεν με πιστεύεις?

Senior Member
    χμ χμ κι εγώ κάπου διάβασα "έχετε ξεφύγει εσείς οι γυναίκες" ή κάτι τέτοιο... αφού σου λέω συγκρατηθηκα... γιατί δεν με πιστεύεις?
    χαχαχααχα ναι!με καποια αλλη ηταν,αλλα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις μεσα στις "ολες"!

οχ ναι αλλού ήταν... πάντως εγώ λέω πως οι εξαιρέσεις είναι οι πολύ κακές όπως και οι πολύ καλές. Αρα και η κοπελιά εξαίρεση είναι.

Senior Member
    οχ ναι αλλού ήταν... πάντως εγώ λέω πως οι εξαιρέσεις είναι οι πολύ κακές όπως και οι πολύ καλές. Αρα και η κοπελιά εξαίρεση είναι.
    εξαρτατε πως το βλεπει κανεις!αλλα εσενα μπορω να σου πω οχι? :)

Senior Member
    Καθέυτη εδώ είναι που θέλω να καταλήξω στο αν μετά τα ανθρώπινα έρχονται αλλά που δεν είναι. Εκείνος έχει μια φιλη εκεί κανονική (όχι σχέση) στην Θεσσαλονίκη της έχει μιλήσει για μένα ότι δηλαδή είμαι σχέση του. Θα ήταν σωστό να το πει στην φιλη του που της μίλησε για μένα κι όχι σε μένα που είμαι σχέση του υποτίθεται μιας και βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα; πλέον εχω γίνει καχύποπτη. Κι από την άλλη επίσης το ότι το λέει σπιτάκι μας για 5 μήνες είναι όντως ανθρώπινο μιας και θα πηγαίνω συχνά για να περνάμε ώρες εκεί και πρέπει να το θεωρώ σπίτι μου με την καλή έννοια; μετά θα ξαναφύγει επειδή έχει δουλειά στην Καβάλα και θα με πάρει να δουλεύω μαζί του αν ταίριαξουν τα πράγματα. Δεν μου το ζήτησε στο πρώτο ραντεβού λίγες μέρες πιο μετά σε μύνημα

Senior Member
    Σήμερα όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο μου είπε ότι πήγε να βοηθήσει ένα φιλο του (δεν συζητήσαμε για το δικό μας θέμα) ίσως δεν έχει κακή πρόθεση τι να πω

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κανένας δεν θα σεβαστεί εκείνη που με το καλημέρα θα σκιστεί να δείξει ότι είναι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά. Απλά θα την εκμεταλλευτεί!
    μάλλον δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις.

Senior Member
    Αν εννοείς εμένα λιβαδάκι δεν είχα σχέσεις ουσιαστικές ποτέ

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Κι από την άλλη επίσης το ότι το λέει σπιτάκι μας για 5 μήνες είναι όντως ανθρώπινο μιας και θα πηγαίνω συχνά για να περνάμε ώρες εκεί και πρέπει να το θεωρώ σπίτι μου με την καλή έννοια;
    Nίκη με παρεξήγησες τελείως, ακριβώς τα αντίθετα κατάλαβες... δεν θεωρώ ανθρώπινο να σου λέει "σπιτάκι σας" το σπίτι του, ούτε να σε συστήνει ως σχέση του ένας άγνωστος... αυτό είναι παρανοικό... τελείως παρανοικό όμως... κι αυτό με κάνει να βλέπω τον τύπο με "φόβο". Ανθρώπινο είπα πως είναι το να ζητάς βοήθεια, ακόμα κι από έναν άγνωστο όπως είστε εσείς.
    Πρόσεχε πολύ Νίκη, το ότι δεν εχεις εμπειρία μπορεί να το εκμεταλευτεί ο οποιοσδήποτε αν το καταλάβει και είναι και τέτοιος τύπος (προφανώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι)...
    Ελπιζω πάντως αυτός να είναι ο τύπος που απλά λέει μεγάλα λόγια και ίσως σε πληγώσει συναισθηματικά, παρά να τα εννοεί και να είναι παρανοικός και να έχει καμιά κατάληξη η ιστορία σαν αυτές που βλέπουμε στις ειδήσεις...

Banned
    Quote Originally Posted by λιβαδακι View Post
    μάλλον δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις.
    μαλον με βρίσκεις κι εμενα συμφωνω σε αυτό! - όχι νικημου δεν παει για σενα αυτό! η φιλημας η μαριαν.μ δειχνει ότι δεν ετυχε η κοπελια να κανει αρκετες σχεσεις! δεν είναι ντροπη! ουτε κακο! -

Senior Member
    Δεν σε παρεξηγήσα καθευτη κατάλαβα ότι είπες. Απλά σκέψεις κάνω γιατί όντως μπορεί να είναι κάτι καλό η να μην είναι. Σχέση έχουμε αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι δικοί μου ξέρουν γι'αυτόν κι από μόνος του μου είπε να τους πω για να ξέρουν όπως λέει που πάει η κόρη τους σε περίπτωση που μένω εκεί κάποιες μέρες. Γιατί κι αυτός αν είχε μια κόρη θα ήθελε να ξέρει. Μου είπε ότι είναι ντόμπρος σαν άνθρωπος. Σίγουρα αν δω κάτι στο μέλλον που δεν μου αρέσει θα σταματήσω μαζί του

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast