Results 136 to 150 of 285
Thread: Σχέση
-
13-01-2015, 04:41 #136
Μάλιστα, με κάλυψες σε ικανοποιητικό βαθμό με την απάντησή σου Nikiii.
Τί να πω, παρότι προσωπικά συνηθίζω να δίνω περιθώρια λόγω αμφιβολίας, συμπτώσεων, παρεξηγήσεων κτλ, αυτά που περιγράφεις σαν εικόνα πηγαίνουν τη σκέψη σε κάτι ατυχές (όσον αφορά τη γνωριμία σας), παρά σε (έστω) περίεργη εμπειρία δεύτερου ραντεβού.
Στη θέση σου, θα είχα προσπαθήσει να πω κάτι παραπάνω βέβαια, γιατί κάποια πράγματα είναι πιο αποδοτικό να τα θίγεις όταν συμβαίνουν παρά όταν περάσει η στιγμή και ξεχαστούν εν μέρει, γιατί μετά η απάντηση του άλλου μπορεί και να είναι, "Δεν θυμάμαι!", συνεπώς δεν θα βγαίνει και άκρη! Θα σου πρότεινα και μελλοντικά να είσαι λίγο πιο ανοιχτή, μιας και συνήθως δύο είναι οι περιπτώσεις, ή να ξεμπροστιάσεις κάποιον, ή να λυθεί μια παρεξήγηση με χαμόγελα χώρις να αναγκαστείς να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου μόνη σου.
Από και πέρα, αν πήρες την απόφασή σου γι αυτό το θέμα, το να σταματήσεις την επικοινωνία μαζί του μην το δεις σαν κάτι βαρύ και μην το αφήσεις να σε πάει σε ένα από τα δύο άκρα που έλεγες σε προηγούμενο μήνυμα (π@@@άνα - καλόγρια).
Απλώς έχασες λίγο απ΄το χρόνο σου ;-)
- 13-01-2015, 05:14 #137
Και τώρα που το σκέφτομαι μιας και είχα ένα χάσιμο δρόμου εκεί που περπατούσα και ήταν λίγο μακρυά η οδός γιατί να μην εχω κι ένα (χάσιμο χρημάτων; ) το να κάθομαι να εξηγώ αρκετά βασικα πράγματα σε κάποιον που τον είδα δεύτερη φορά είναι χάσιμο χρόνου και ντρέπομαι. Από το να καθήσω να εξηγήσω προτιμώ να του πω ότι δεν εχω καμιά όρεξη να τον ξαναδώ χωρίς εξηγήσεις. Ε δεν θα το πάρω και βαριά δεν ήταν αυτός που με έκανε να καταλήξω στην σκέψη αυτή. Είχα καταλήξει πριν λίγα χρόνια. Τα εννοώ αυτα που λέω. Για μένα όλα πάντα ήταν είχαν αρχή και τέλος γιατί τα τελείωνα σχεδόν όλα εγώ κι αν δεν τα τελείωνα εγώ ήδη σκεφτόμουν πως να βάλω τέλος. Όσο για εκείνον που με κακοποιούσε και τον ήθελα μετανοιώνω που δεν έκανα το ίδιο μαζί του μιας και ήταν ο μόνος που το άξιζε στο μέγιστο. Αλλά κι αυτόν στο τέλος τον απατουσά όταν βρήκα τον εαυτό μου. Το κατάλαβε και με χτύπησε. Σιγά σιγά απομακρύνθηκε και μέχρι πέρισυ με έπαιρνε και μου ζητούσε συγνώμη αλλά δεν με ένοιαζε. Αυτός με έκανε να καταλήξω στην σκέψη αυτή. Δεν αφήνω πλέον κανέναν να μπει στην καρδιά μου ούτε φυσικά στο μυαλό μου γιατί δεν θέλω
13-01-2015, 05:45 #138
Δεν μπορώ να ξεμπροστιάσω τον άλλον ενώ είμαι μόνη μαζί του στο δικό του χώρο
13-01-2015, 09:58 #139
Ρε συ Νικη μη γραφεις το ημερολογιο σου σου καθε ποστ.Αντε να τα διαβασει κανεις ολα αυτα.
Γραφεις πολλες αχρηστες λεπτομερειες,πχ αυτο με τα 60λεπτα.
13-01-2015, 10:24 #140
Τίποτα δεν είναι άχρηστη λεπτομέρεια, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Ειδικά όταν δε γνωρίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις από κοντά και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τα λεγόμενα κάποιου εδώ που ζητάει τη γνώμη και τη βοήθειά μας.
nikii μακριά από τον τύπο. Γύφτουλας, τσιγκούνης, μίζερος, εκμεταλλευτής και παρτάκιας (=κοιτάει την πάρτη του μόνο) μου κάνει. Και δε χρειάζεται να δικαιολογηθείς. Πες του ένα "είδα ότι δεν ταιριάζουμε, δεν αισθάνομαι όμορφα μαζί σου" και τελείωσε.
13-01-2015, 11:02 #141
Νίκη, φυσικά και είναι απαράδεκτος ο τύπος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και να είσαι σίγουρη ότι καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα του έδινε, όχι δεύτερη αλλά ούτε πρώτη ευκαιρία! Αλλά ήταν αναμενόμενη για τους περισσότερους εδώ μέσα η εξέλιξη, από τα στοιχεία που είχες δώσει πριν τη συνάντηση.
Όσοι πολύ γρήγορα έσπευσαν να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά του, σκέψου ότι μπορεί να είναι άντρες σαν κι αυτόν ή με χειρότερη συμπεριφορά (εγώ είμαι σίγουρη γι' αυτό). Οπότε, είναι φυσικό να παίρνουν το μέρος του γιατί ταυτίζονται.
Φυσικά δεν του οφείλεις καμία εξήγηση, ο μόνος λόγος που ίσως σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να λέμε κάποια πράγματα (εφόσον δεν μας κάνει κόπο και δεν μας κοστίζει) είναι για να μην αναρωτιούνται κάποιοι πού κάνουν λάθος και δεν μπορούν για παράδειγμα να κάνουν μια σχέση της προκοπής. Δηλαδή, όταν πολλοί αναρωτιούνται, και άντρες και γυναίκες, γιατί δεν τους ξανατηλεφώνησε κάποιος-α και απομακρύνθηκε, θα βοηθούσε κάποιους από αυτούς να γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο, από το να κάνουν σενάρια, συνήθως προς όφελός τους.
Για να μη σε μπερδέψω, δε λέω ότι πρέπει να του δώσεις εξηγήσεις. Αυτό όμως που θα σε γλίτωνε από μπελάδες και πιθανές απογοητεύσεις, είναι να απομακρυνθείς κατευθείαν. Και στο εξής, όταν βλέπεις τέτοια σημάδια, να κόβεις κάθε επαφή.
Δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι σε καμία περίπτωση, είναι κρίμα να γενικεύεις επειδή σου έτυχαν (ή επέλεξες άθελά σου) κάποιους άχρηστους ανθρώπους.
Πίστεψε με, στο χέρι σου είναι να μην ξαναβρεθούν στο δρόμο σου. Φτάνει να αρχίσεις λίγο να εκτιμάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου.
13-01-2015, 12:09 #142
Ίσως ναι και να γράφω κάποια παραπανω αλλά όχι και τα πάντα. Όσον αφορά τώρα για τα 60 λεπτά. Την πρώτη φορά που πήγαμε με ρώτησε στο ταμείο αν εχω 10 λεπτά. Είχα 20 και συμπλήρωσε. Κράτησε τα ρέστα. Την δεύτερη φορά που πηγα για να γυρίσω κάτι και να πάρω κάτι άλλο δεν μου έδωσε χρήματα μήπως χρειαστούν. Έδωσα εγώ άλλα 40 και στο τηλέφωνο που μιλήσαμε του το είπα και μου είπε δεν πειράζει. Ούτε να προτείνει κάτι όμως. Άλλο να προσφερθώ εγώ δεν θα έκανα θέμα τα 60 λεπτά κι άλλο η κίνηση που θα μπορούσε απλά να κάνει κι ας έλεγα όχι. Μαζί μου είχα 25 και μου πήρε τα 12. Λίγο πριν φύγουμε με είδε να ψάχνω και δεν είπε κάτι. Όταν έμεινα μόνη μου προσπάθησα να σκεφτώ αν τα εχω σε άλλο σημείο
13-01-2015, 12:18 #143
Εντάξει όπως είδα το θέμα με τις δουλειές δεν ήταν κάτι τραγικό μιας και μόνο σκούπισα και βοήθησε λίγο και σε αυτό. Για ένα 5λέπτο περίπου δεν το κάνω και θέμα. Τα αλλά τα έκανε αυτός από πριν. Τα αλλά όμως ήταν ντροπή. Πρέπει να έχει ο άλλος και μια στοιχειώδη ευγένεια.
13-01-2015, 12:30 #144
Να πας γιατί όχι!
13-01-2015, 12:49 #145
μακρια απο τουσ ανθρωπουσ που εχουν δυτο ρολο στη ζωη που δημιουργουν αναρχοαυτονομικα υποκαταστατα του ποπολου με καπιταλιστικεσ ριζεσ τησ μπουρζουαζιασ
δικαιολογουν την παρουσια τουσ μονο με την αυθυπαρκτη υποβολη του εγω και κινουνται ελλειπτικα γυρω απο αυτο το μονο που κανουν ειναι να ελκεσαι απο
δυναμεισ που σκοπο εχουν να καθυποταξουν την αναγκη για αποδοχη που πηγαζει απο ενα εσωτερικο απαυγασμα του εγω που διερχεται μεσα απο ατραπουσ που παρεκλινουν
απο την υπαρχουσα αντικειμενικη αληθειαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-01-2015, 13:04 #146
Χα χα ελις δεν σε καταλαβαίνω. Κι από την άλλη αλλιώς πιστεύω θα σε υποδεχτεί στο σπίτι της μια γυναίκα γιατί εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε πιο πολλά κι αλλιώς ένας άντρας που δεν ξέρει τόσο από αυτα. Εντάξει είπαμε αλλά να υπάρχουν και λίγα όρια. Σήμερα του έστειλα μύνημα ότι θα μου άρεσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα μάλλον δεν έπρεπε να ερθω.
13-01-2015, 14:13 #147
13-01-2015, 14:14 #148
το ποστ ειναι γραμμενο απο λεξεισ που υπαρχουν σε επιστημονικα βιβλια με ενα τονο απο αοριστουσ αριστεριστικουσ ορισμουσ και καποιουσ ορουσ ψυχολογιασ
ολο αυτο σε συσκευασια με περιτυλιγμα ξυλινησ γλωσσασ πολιτικου αυτα για να μην ειστε χαιβανια και να καταλαβαινετε τι σασ λενεΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-01-2015, 14:23 #149
εδω μεσα οσοι ερχεστε καινουργοι εχετε μια ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ αυτο γενικα βοηθαει σε πολλα πραγματα στη ζωηΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-01-2015, 14:25 #150
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))