Σχέση - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 285

Thread: Σχέση

Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Τίποτα δεν είναι άχρηστη λεπτομέρεια, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Ειδικά όταν δε γνωρίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις από κοντά και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τα λεγόμενα κάποιου εδώ που ζητάει τη γνώμη και τη βοήθειά μας.

nikii μακριά από τον τύπο. Γύφτουλας, τσιγκούνης, μίζερος, εκμεταλλευτής και παρτάκιας (=κοιτάει την πάρτη του μόνο) μου κάνει. Και δε χρειάζεται να δικαιολογηθείς. Πες του ένα "είδα ότι δεν ταιριάζουμε, δεν αισθάνομαι όμορφα μαζί σου" και τελείωσε.
    +1000 αυτά που αναφέρεις,πιστεύω ότι είναι τα χειρότερα ελαττώματα που μπορεί να έχει κάποιος

Senior Member
    Συν το να κάθεται να λέει τόσο μεγάλα λόγια από την αρχή για συγκατοίκηση, μακροχρόνια σχέση κλπ. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε. Θυμίζει τύπους που ψάχνουν να βρουν ένα θύμα να τους ανέχεται να βολευτούν, να τους κάνουν και την παραδουλεύτρα.
    nikii, σίγουρα δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Εκτός αν η ίδια θέτεις τόσο χαμηλά στάνταρ για τον εαυτό σου.

Σε όλους μας αξίζει ένας άντρας/μια γυναίκα που θα μας εκτιμάει και θα είμαστε επιλογή του και αυτός/ή το ίδιο, και όχι απλά να βρούμε κάτι εύκαιρο να βολευτούμε.

Senior Member
    Τίποτα δεν είναι άχρηστη λεπτομέρεια, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Ειδικά όταν δε γνωρίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις από κοντά και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τα λεγόμενα κάποιου εδώ που ζητάει τη γνώμη και τη βοήθειά μας.
    Συμφωνώ κι επαυξάνω!

Senior Member
    Συν το να κάθεται να λέει τόσο μεγάλα λόγια από την αρχή για συγκατοίκηση, μακροχρόνια σχέση κλπ. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε. Θυμίζει τύπους που ψάχνουν να βρουν ένα θύμα να τους ανέχεται να βολευτούν, να τους κάνουν και την παραδουλεύτρα.
    nikii, σίγουρα δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Εκτός αν η ίδια θέτεις τόσο χαμηλά στάνταρ για τον εαυτό σου.

Σε όλους μας αξίζει ένας άντρας/μια γυναίκα που θα μας εκτιμάει και θα είμαστε επιλογή του και αυτός/ή το ίδιο, και όχι απλά να βρούμε κάτι εύκαιρο να βολευτούμε.
    αυτο ειναι το νουμερο ενα για μενα κι ειχε φανει εξ αρχης.
    δεν χρειαζοταν τοση φθορα...

Senior Member
    Επίσης όταν πήγε να ξαπλώσει μου είπε να προσέχω το σπίτι. Ούτε από την θέση μου κουνηθηκα εγώ, ούτε πείραξα τίποτα

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Επίσης όταν πήγε να ξαπλώσει μου είπε να προσέχω το σπίτι. Ούτε από την θέση μου κουνηθηκα εγώ, ούτε πείραξα τίποτα
    ..σόρι νικι δεν διάβασα όλες τις σελίδες.
    Τι έγινε τελικά;
    Πήγες καθάρισες και μετά εκείνος πήγε για ύπνο και σου είπε να προσέχεις το σπίτι;
    Να μη κανεις πατημασιές πχ;

Senior Member
    Το μόνο που έκανα ήταν να σκουπίσω τα αλλά τα έκανε πριν παω και μετά σφουγγάρισε. Δεν είδα κάτι κακό εδώ. Το μεσημέρι μετά από λίγο που φάγαμε ξάπλωσε. Όλα είχαν στεγνώσει εκείνη την ώρα. Το θέμα είναι ότι μου έκλεψε 12 ευρώ και τα χρειαζόμουν

Senior Member
    Ο ξαδέρφος του με ρώτησε το πρωί αν θα ξαναπάω σπίτι του και μετά είπε μην μπλέξεις με αυτόν

Το μόνο που έκανα ήταν να σκουπίσω τα αλλά τα έκανε πριν παω και μετά σφουγγάρισε. Δεν είδα κάτι κακό εδώ. Το μεσημέρι μετά από λίγο που φάγαμε ξάπλωσε. Όλα είχαν στεγνώσει εκείνη την ώρα. Το θέμα είναι ότι μου έκλεψε 12 ευρώ και τα χρειαζόμουν
    ....νικι μου, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ψυχραιμη μπορώ.
    Είσαι σίγουρη ότι σου έκλεψε αυτά τα χρήματα?

Senior Member
    Το γράφω και πιο πάνω. Το σκέφτηκα πολύ και αναλυτικά κι όσο το σκέφτομαι ακόμα καταλήγω εκεί

Το γράφω και πιο πάνω. Το σκέφτηκα πολύ και αναλυτικά κι όσο το σκέφτομαι ακόμα καταλήγω εκεί
    ...και τι σκέφτεσαι να κάνεις μετά από αυτο?

Senior Member
    Δεν ξέρω...

Δεν ξέρω...
    ...υπαρχει περιπτωση δηλαδη, ότι ενω εχεις βεβαιωθει πως σου έκλεψε τα λεφτα, να θες να συνεχισεις μαζι του?

Senior Member
    Κανονικά όχι αλλά δεν είναι θέμα χαζομαρας είναι θέμα βολεματος σε κάποια πράγματα. Ούτε είμαι καμιά σταθερή άνετα τους αλλάζω αλλά.... Όμως όσο βλέπω πράγματα θα μιλάω μέσα στις άκρες. Ούτε χτες του μίλησα τόσο ευδιάθετα όπως εκείνος. Χτες με ρώτησε αν είναι όλα καλά. Τι απαντάς εδώ τώρα; ούτε σήμερα δεν του μίλησα ακόμα γιατί δεν είχα όρεξη προτίμησα να ασχοληθώ με δικα μου θέματα. Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Τι να πω θα δω την κατάσταση και τα λεφτά από εδώ και πέρα όπου και να είμαι και με οποιονδήποτε θα τα εχω μαζί μου. ΥΓ ξέρω ότι λέω βλακείες

Banned
    Νίκη θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση και αν θες μου απαντας..
    Με ποια κριτήρια επιλεγεις σύντροφο και γιατί μπαινεις σε μια σχέση;
    Α) για την σεξουαλική ικανοποίηση;
    Β) απο προσωπική ανασφάλεια;
    Γ) φόβο μοναξιάς;
    Δ) ολά αυτά μάζι;

Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast