Σχέση - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 285

Thread: Σχέση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Και τώρα που το σκέφτομαι μιας και είχα ένα χάσιμο δρόμου εκεί που περπατούσα και ήταν λίγο μακρυά η οδός γιατί να μην εχω κι ένα (χάσιμο χρημάτων; )
    Χμμμ.. τελικά σου δημιουργήθηκε κάποια αμφιβολία για το συγκεκριμένο θέμα ή όχι;
    Αν πρόκειται να ξανασυναντήσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή για να δεις αν θα επαναληφθεί η σύμπτωση της απώλειας χρημάτων.
    Πχ αφήνεις στην τσάντα σου μερικά κέρματα ή 2-3 πεντάευρα, σημειώνεις κάπου το ακριβές ποσό και μετά τη συνάντησή σας (ή ακόμα καλύτερα πριν αποχαιρετιστείτε) τσέκαρεις ξανά το ποσό.

Προσωπικά δε νομίζω οτι θα έπρεπε να σε κατηγορήσει κάποιος αν έχεις αμφιβολίες, άνθρωποι είμαστε (και όποιος είναι έξω απτο χορό...), αλλά τουλάχιστον κάνε κάτι να τις εξαλείψεις.

Senior Member
    Μνημόνιο όλα αυτα μαζί και για άλλους λόγους. Όσο για το σεξ στην αρχή το είχα συνέχεια και ύστερα το αναζητούσα αλλά δεν με ικανοποιούσε σχεδόν κανείς. Τώρα πλέον έχει έρθει κάποιος κορεσμός σε μένα σε αυτό και δεν το αναζητάω τόσο. Αλλά μέσα σε μια σχέση θέλω να υπάρχει το σεξ. Εχω καταλήξει πως αν αποφασίσω να δω κάποιον για κάτι σοβαρό για μια σχέση έστω το μετανοιώνω

Senior Member
    Loading έγραψα ειρωνικά την σκέψη που πιθανόν έκανε ότι αφού έχασα τον δρόμο γιατί να μην χάσω και τα λεφτά; τέλος πάντων δεν παίζω τέτοια παιχνίδια με τα λεφτά να αφήσω για να δω ξανά τι θα γίνει

Senior Member
    Loading έγραψα ειρωνικά την σκέψη που πιθανόν έκανε ότι αφού έχασα τον δρόμο γιατί να μην χάσω και τα λεφτά;
    Μάλιστα, σε κατάλαβα τώρα.

Member
    Λοιπόν...για να συνοψίσουμε...
    Ένας τύπος που τον έχεις δει 2 φορές στη ζωή σου, σου λέει να του καθαρίσεις το σπίτι γιατί θέλει βοήθεια και γενικά είναι αραχτός (πχ. δεν σε κερνάει τίποτα) και σου λέει οτι "είναι και σπίτι σου"...
    Όλο αυτό πολύ κουλό μου ακούγεται από την αρχή!

Ή σε εκμεταλεύεται ή είναι στην κοσμάρα του και γενικά ψάχνει όπου βρει να βολευτεί προσωρινά.
    Δεν θεωρώ οτι αυτό λέγεται "σχέση" καν...
    Καλύτερα να τον αφήσεις και να μην ασχοληθείς άλλο...Υπάρχουν κι αλλού άντρες! Απλώς έχασες το χρόνο σου, όπως είπε και κάποιος άλλος χρήστης.

Senior Member
    Τώρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε τι έκανα σήμερα. Του είπα ότι πηγα για ψώνια κι ότι όσο υπάρχουν ακόμα θα παίρνουμε γιατί δεν υπάρχουν και πολλά (στα χρήματα αναφέρομαι). Ίσως είναι λίγο βλακεία και λίγο ακατανόητο αυτό που λέω (το παραπάνω) αλλά θέλω να γίνω κάπως ελαφρά ειρωνική και να δείξω πλαγίως ότι το κατάλαβα ότι μου λείπουν λεφτά. Δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο

Senior Member
    Τώρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ρώτησε τι έκανα σήμερα. Του είπα ότι πηγα για ψώνια κι ότι όσο υπάρχουν ακόμα θα παίρνουμε γιατί δεν υπάρχουν και πολλά (στα χρήματα αναφέρομαι). Ίσως είναι λίγο βλακεία και λίγο ακατανόητο αυτό που λέω (το παραπάνω) αλλά θέλω να γίνω κάπως ελαφρά ειρωνική και να δείξω πλαγίως ότι το κατάλαβα ότι μου λείπουν λεφτά. Δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο
    εγω θα ελεγα, εφοσον μιλας ακομα μαζι του και δενε χεις εξαφανιστει, να αφησεις τον πλαγιο τροπο και να του πεις ξεκαθαρα οτι ειχες κατι χρηματα στην τσαντα σου που σου ηταν απαραιτητα και οταν γυρισες σπιτι δεν τα βρηκες και στεναχωρεθηκες παρα πολυ. αν σε ρωτησει κανοντας τον ανηξερο που πηγες μηπως εδω, μηπως εκει και πως μπορει να χαθηκαν, να απαντας ειλικρινα ωστε να φανει οτι δεν υπηρχε κανενας τροπος να χαθουν.
    μην τον κατηγορησεις ομως, ακομα και για την απειροελαχιστη πιθανοτητα να κανεις λαθος.
    ας ξερει ομως την στεναχωρια σου κι αν οντως το εχει κανει ας ξερει οτι το καταλαβες οτι λειπουν κι ας μην τον υποπτευεσαι.

Senior Member
    Φάνηκε σαν να σοβαρεψε όταν το είπα αυτό. 5 λεπτά πριν φύγω από το σπίτι του είδα ότι μου λείπουν. Όταν πηγα στο σταθμό προσπάθησα να σκεφτώ καλύτερα. Δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που στεναχωρηθηκα ήταν η συμπεριφορά του

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ας ξερει ομως την στεναχωρια σου κι αν οντως το εχει κανει ας ξερει οτι το καταλαβες οτι λειπουν κι ας μην τον υποπτευεσαι.
    Remedy, αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω, ποιος ο τελικός σκοπός αυτής της προσέγγισης;
    Δηλαδή τί θα ήθελε υποθετικά να καταφέρει η Nikiii κάνοντάς το αυτό;
    Μόνο να του δείξει οτι κατάλαβε να της λείπουν χρήματα; (Ή και κάτι άλλο;)
    Πού πιστεύεις πως θα οδηγούσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Loading... View Post
    Remedy, αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω, ποιος ο τελικός σκοπός αυτής της προσέγγισης;
    Δηλαδή τί θα ήθελε υποθετικά να καταφέρει η Nikiii κάνοντάς το αυτό;
    Μόνο να του δείξει οτι κατάλαβε να της λείπουν χρήματα; (Ή και κάτι άλλο;)
    Πού πιστεύεις πως θα οδηγούσε;
    κοιτα, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να απομακρυνθει αμεσα, οχι να το συζηταει.
    αφου το συζηταει ομως, δεν το βρισκω καλο να κανει οτι δεν τρεχει τιποτε.
    ας πει οτι τρεχει, ας πει οτι στεναχωρεθηκε. γιατι οχι?
    αυτος (αν το εκανε παντα) μπορει να νομιζει οτι δεν εγινε καν αντιληπτο. το ποσο για καποιους θα ηταν πολυ μικρο, για αλλους,οχι.
    αν ξερει οτι εγινε αντιληπτο, ισως δεν το ξαναεπιχειρησει, διοτι η νικη μπορει να συνεχισει τις συναντησεις.

και πανω απ ολα για λογους ευθυτητας. γιατι να κανει οτι δεν τρεχει τπτ εφοσον εχει χαλαστει πληρως?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ξερει οτι εγινε αντιληπτο, ισως δεν το ξαναεπιχειρησει, διοτι η νικη μπορει να συνεχισει τις συναντησεις.

και πανω απ ολα για λογους ευθυτητας. γιατι να κανει οτι δεν τρεχει τπτ εφοσον εχει χαλαστει πληρως?

Μάλιστα, κατάλαβα πώς το σκέφτεσαι.
    Δεν συμφωνώ συνήθως με τους πλάγιους τρόπους (γιατί μετά μπορεί και να μείνεις με την απορία), αλλά ναι είναι κάτι που συμβαίνει.

Senior Member
    Δεν με αφορά το να μείνω εγώ με την απορία γιατί εγώ ξέρω. Το θέμα είναι να μην μείνει αυτός με την απορία ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Αν ήθελα να το κόψω θα το έκοβα και φυσικά θα μιλούσα ξεκάθαρα

Senior Member
    Θα δω όμως τι θα κάνω κι αν καταλάβω ότι δεν πάει με τίποτα θα το κόψω μια και καλή. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι τόσο καλά ψυχολογικά και με βαριά καρδιά του μιλάω

Senior Member
    Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν το τελειώνεις από τώρα; Τι περιμένεις να αλλάξει; Θέλεις να χάνεις κι άλλο το χρόνο σου (και πιθανόν και άλλα χρήματα);
    Σωστά δε σου συμπεριφέρθηκε, βολεψάκιας και επιπόλαιος είναι, χρήματα φαίνεται ότι σου έκλεψε, ψυχολογικά πιεσμένη νιώθεις, ερωτευμένη δεν είσαι, τι σε κρατάει;

Senior Member
    Η ανάγκη μου να χωρέσω κάπου, να βρω την ελευθερία μου και να φύγω από ένα ουσιαστικά πιεστικό περιβάλλον. (ξέρει να μεταλλάσεται και να στέκεται όταν πρέπει με τον κόσμο κτλ) είναι υπεύθυνος σε δύο δουλειές. Θα δω την κατάσταση και πόσα μπορεί να καταλάβει και θα φύγω. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος συμπεριφέρεται τόσο χύμα και σαν χωριάτης. Μοναχοπαίδι είναι πάντως

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast