Results 241 to 255 of 285
Thread: Σχέση
-
29-01-2015, 23:07 #241
Κοπελα μου με αδεια χερια θα πας στο σπιτι του; Εννοειται οτι θα του πας ενα καλο φαγακι, οι αντρες τα εκτιμανε αυτα.
- 29-01-2015, 23:08 #242
29-01-2015, 23:28 #243
Βασικα δεν το θεωρώ ιδιαίτερα κακό να παω κάτι να φάμε για το μεσημέρι αφού θα είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να σημειώσω ότι του εχω πει ήδη πριν συναντηθούμε ότι ξέρω λίγα πράγματα στο μαγείρεμα και ότι θα μάθω. Την προηγούμενη φορά του πηγα φαΐ στο οποίο με βοήθησε η μάνα μου. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ. Και κάτι ακόμα θα μπορούσε να με βγάλει για φαγητό αλλά στο συγκεκριμένο δεν θέλω να το κατακρίνω γιατί μπορεί να μην θέλει να ξοδέψει για φαγητό. (δεν περισσεύουν σε όλους) θα μπορούσαμε βέβαια να φτιάξουμε κάτι εκεί (μου το πρότεινε η μάνα μου στην οποία δεν το είπα επακριβώς) αλλά δεν ξέρω τι διαθέτει από κουζινικά στα ντουλάπια του και θα θεωρούσα απαράδεκτο να τα άνοιγα για να δω ακόμα δεν γνωριστηκαμε. Την προηγούμενη φορά που πηγα τα φάγαμε κρύα μιας και δεν είχε να τα ζεστάνουμε. Τώρα δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά τα πράγματα στο νέο του σπίτι. Η μητέρα μου είχε μια απορία πάντως δηλαδή κάθε φορά που θα πηγαίνεις πρέπει να του πας και φαΐ;
29-01-2015, 23:32 #244
Ενας άντρας είναι ευτυχισμένος με τρία πράγματα σε μια σχέση:
1.Καλό σεξ
2.Καλό φαγητό
3.'Οχι γκρίνια
Τα συμπεράσματα δικά σου...
29-01-2015, 23:50 #245
Καταλαβαίνω αυτό που γράφεις white πολύ καλά. Δεν γκρινιάζω καθόλου σε αυτόν και γενικώς προσπαθώ να το αποφεύγω στους άλλους. Μόνη μου γκρινιάζω όμως γιατί θέλω να αναλύω κάποια πράγματα για να ξέρω τι αντιδράσεις είναι σωστές ώστε να είμαι κι εγώ εντάξει για να μην εκμεταλλεύονται και οι άλλοι κάποια πράγματα. Δεν έχουμε κάνει ακόμα σεξ εν τω μεταξύ.
30-01-2015, 02:00 #246
νικη σου εκλεψε λεφτα απο την τσαντα σε εβαλε να καθαρισεις το σπιτι ηταν αγενης και θα ξανασυντηθειται??????? γιατι ? ειλικρινα πες μου γιατι..
30-01-2015, 02:10 #247
30-01-2015, 10:14 #248
Ειλικρινά Νίκη πιστεύω ότι τα προβλήματά σου δημιουργούνται γιατί δεν μιλάς. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν αντιδράς; Π.χ. σου είπε τώρα να φέρεις φαγητό όταν βρεθείτε και λες δεν θες να τον πιέσεις για έξω. Το καταλαβαίνω. Αφού όμως έχεις κι εσύ την απορία αντί να κάθεσαι να αναρωτιέσαι τι κουζινικά έχει και αντί να θες να κάνεις τον ντεντέκτιβ όταν είσαι σπίτι του για να δεις τι έχει στα ντουλάπια γράψτου στο επόμενο μήνυμα ότι πιστεύεις ότι θα είναι πιο ωραία να μαγειρέψετε μαζί σπίτι του και ότι θα έχει πιο πολύ πλάκα και θα φάτε και ζεστό φαγητό της ώρας αντί να το φέρνεις κρύο και ξαναζεσταμένο. Και κάντε κάτι απλό που δεν θα χρειάζεσαι βοήθεια πχ μια μακαρονάδα. Αλλά κάνε κάτι ώστε να δεθείτε και να έρθετε πιο κοντά, δηλαδή
1. ΜΙΛΑ - πες του την ιδέα σου, δες πώς θα αντιδράσει
2. Κάντε πράγματα μαζί - δεν είναι παράλογο να μαγειρέψετε παρέα και πιστεύω ότι θα σας φέρει πιο κοντά
30-01-2015, 10:23 #249
πες τα ρε μελισσα.
σιγα μην κουβαλησεις μαζι και την ζωντανη κοτα και το καλαθι με τα φρεσκα αυγα...
30-01-2015, 11:17 #250
Θα δω πως θα είναι τα πράγματα και την άλλη φορά αν και φοβάμαι λίγο. Μετά το μαγείρεμα υπάρχει τελεία όχι ερωτηματικό. Είναι όπως το γράφω παραπάνω. Η μητέρα του του στέλνει κάπου κάπου και την άλλη φορά μου είπε ότι είχε γιατί του έφερε ο ξαδέρφος του. Παραπάνω δεν με συμφέρει να ρωτήσω. Δεν είναι και πρώτη φορά που μένει μόνος. Δεν θα του πηγαίνω και συνέχεια. Θα παω τώρα πάλι ξανά με φαΐ και θα του πω αν συζητηθεί για την επόμενη. Σιγά σιγά θα φέρει πράγματα στο σπίτι. Μου είχε πει ότι αν μένω θα μαγειρεύουμε.
30-01-2015, 11:21 #251
το θεμα δεν ειναι να του φερεις- να μη του φερεις, ποιος του παει, ποιος του φερνει.
το προβλημα ειναι ολη αυτη η μικρομεσαια μιζερια, ενω ακομα δεν εχετε τπτ απολυτως, ουτε καν ερωτικη σχεση.
η ξενερα του αιωνα.
τι να πω...
30-01-2015, 12:16 #252
Αυτό ακριβώς
30-01-2015, 18:29 #253
- still searching for the right place.....
Αν κατάλαβα καλά γιατί δεν τα έχω διαβάσει κ όλα:
1ο ραντεβού όλα οκ.
2ο ραντεβού σου ζητάει φασίνα, σε στέλνει σε εξωτερικές δουλειές, δε σε βγάζει ούτε για 1 ποτό κ σε κλέβει κ από πάνω (!)
3ο ραντεβού απαιτεί φαγητό κ ποιός ξέρει κ τί θα προκύψει στην πορεία.
Δεν θα εντυπωσιαζόμουν καθόλου αν στο 4ο ραντεβού την έβλεπε κ επισήμως νταβατζής..... Έκπληξη θα μου προκαλούσε μόνο αν (έστω κ μετά από αγανάκτηση) του το αρνιούσουν ή έστω, ακόμα κ αν τελικά έλεγες όχι, δεν το σκεφτόσουν πολύ σοβαρά στο ενδιάμεσο κ δεν το συζητούσες μήπως κ το κάνεις.....
Νίκη, αν ήσουν εκ φύσεως πολυγαμική κ συνειδητά είχες- δεν είχες σχέση, ήθελες να πας 1 test drive όποιον σου γυαλίσει, τότε οκ μια χαρά κάνει,ς θέμα δικό σου, εδώ δεν ηθικολογούμε, ή τουλάχιστον είμαι η τελευταία που θα ηθικολογήσω. Όμως το να κερατώνεις σχεδόν ψυχαναγκαστικά τους πάντες για να "ισοφαρίσεις" την άσχημη κ μειωτική συμπεριφορά που υφίστασαι, αυτό δεν είναι υγιής αντίδραση, μόνο τον εαυτό σου φθείρεις..... Διαλέγεις μάλλον τέτοιου είδους ανθρώπους λόγω χαμηλής (ή να πω ανύπαρκτης.....?) αυτοεκτίμησης κ αυτοσεβασμού. Κανονικά σε τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να ρίξεις ούτε 1/2 ματιά. Πώς περιμένεις να σου φερθούν τέτοιοι άνθρωποι, πόσο μάλλον αν κουβαλάς μια τεράστια ταμπέλα με κεφαλαία νέον γράμματα που αναμοσβήνουν κ γράφουν "απελπισμένο θύμα"? Για να επιβεβαιώσεις το λάθος αντρικό πρότυπο που έχεις στο μυαλό σου αλλά ίσως κ επειδή εσύ η ίδια δεν πιστεύεις πως αξίζεις κάτι καλό, πας κ επιλέγεις τα χειρότερα κατακάθια της αγοράς. Κ να πω πως τους θες για 1-2 βράδια, να πω άντε κ πάει στα κομμάτια.....Εσύ από το 1ο (ιντερνετικό κιόλας !) "καλημέρα" το πας σε γάμους κ συμβιώσεις. Ξέρεις πώς μεταφράζεται αυτό στον άλλον, σε συνδυασμό πάντα κ με την υπόλοιπη συμπεριφορά σου....? Μεταφράζεται σε "απελπισμένη, που θέλει κάποιον για σοβαρή σχέση, διαθέτει μηδενικές απαιτήσεις κ απεριόριστες αντοχές κ ανοχές σε κακομεταχείριση, άρα ρίχνουμε κ 2-3 ξεπέτες, αφού πρώτα της πετάξουμε το δήθεν δόλωμα της σχέσης για να τσιμπήσει, ξεζουμίζουμε το θύμα που δεν αντιδράει σε τίποτα, εκμεταλλευόμαστε ό,τι εκμεταλλευόμαστε κ δρόμο....".
Κ αν νομίζεις ότι τέτοιους άντρες τους "εκδικείσαι" ή παίρνεις το αίμα σου πίσω με το να τους κερατώνεις, σόρυ αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει. Δεν νοιώθουν κάτι για εσένα, ούτε το βλέπουν ως σχέση, να εκμεταλλευτούν θέλουν για όσο πάει, άντε αναλόγως χαρακτήρα να τους τσούξει λίγο ο εγωϊσμός. Τίποτα άλλο παραπάνω.Last edited by Deleted-member-15102015; 30-01-2015 at 19:08.
30-01-2015, 18:52 #254
- still searching for the right place.....
Μπααααα...... σε 1η φάση είναι καλά. Μετά βαριέστε γιατί η κοπέλα γίνεται δεδομένη. Έλα πες την αλήθεια τώρα, στην πραγματικότητα σας αρέσει να σας βγάζει η κοπέλα λίγο κ την πίστη, δεν τα θέλετε πάντα κ όλα εύκολα.... Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ισχύει το 1ο μαζί με 1 "καλή" δόση φτυσίματος (αναλόγως κ το χαρακτήρα βέβαια, άλλοι όσο τους περιφρονείς τόσο κολλάνε, άλλοι σηκώνουν λίγο ΄φτύσιμο" ίσα- ίσα απλά να διατηρείται το ενδιαφέρον τους, υπό την έννοια ότι συνήθως αν κάποιος καταλάβει σωστά ή λάθος πως σε έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά χάνει το ενδιαφέρον του, είναι αυτό που λέμε πως το παιχνίδι της κατάκτησης είναι πιο ενδιαφέρον από την κατάκτηση). Αλλά γενικά πιστεύω πως αν τα λαμβάνετε όλα αδιαμαρτύρητα από την κοπέλα, γρήγορα βαριέστε. Έχω δει μάλιστα κ περιπτώσεις που σας αρέσει πολύ να μπαίνατε στην κουζίνα χάριν μια κοπέλας.
30-01-2015, 19:30 #255
Να μας βγάζει την πιστη; Φτύσιμο; Συγγνώμη αλλα εγώ μιλάω για μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού,αλληλοβοήθειας και ειλικρίνειας.Αυτό που περιγράφεις είναι διαγωνισμός εγωισμού,διπλωματικό παιχνίδι και πόλεμος νεύρων.Νομίζω ότι αυτό που λες χαρακτηρίζει μικρής ηλικίας ζευγάρια.Αν σε βαρεθεί κάποιος ενώ είσαι τόσο καλή μαζί του μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι λάθος άνθρωπος να κανεις σχέση.Δεν έχει να κάνει με τους υπολοιπους άντρες.Δεν νομίζω ότι αν κάποια με φτύσει θα κολλήσω. Καλο είναι να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.Αν δεν υπάρχει ποιος ο λόγος να χάνεις χρόνο.Εννοείται ότι θα μπω στην κουζίνα για χάρη τις κοπέλας μου! Το είπες λες και θα περάσει τις πόρτες τις κολάσεως η κάποιο άβατο μέρος. Απλά αυτά είναι τα τρία βασικά που κάνουν έναν άντρα ικανοποιημένο.Ούτε σημαίνει ότι θα τα εκτιμήσουν όλοι ούτε ότι άμα κανεις αυτά θα πάει να πάρει βέρες.