Results 91 to 105 of 285
Thread: Σχέση
-
09-01-2015, 00:23 #91
Εχει χαθεί τελείως το νόημα της σχέσης μου φαίνεται... Παντως σχέση συντροφική-ερωτική δεν έχετε... Δεν έχετε καν φιλική σχέση... Έχετε σχέση φβ μόνο και τώρα πάτε να δείτε απλά αν θα προχωρήσει... μην τα μπερδεύεις...
Κι εμείς βέβαια τώρα που μιλάμε μία σχέση την έχουμε... αλλά είναι σχέση ιντερνετική όχι κανονική...
- 09-01-2015, 00:25 #92
Δεν ξέρω ρε παιδί μου αν έχω γερασει... αν δεν μπορώ να ακολουθήσω την εποχή... αν είμαι πολυ αναχρονιστική και πουριτανή... αλλά αυτά τα πράγματα σχεδόν αδυνατώ να τα καταλάβω...
09-01-2015, 05:42 #93
Έχουμε συναντηθεί μια φορά μόνο αναγκαστικά γιατί όταν μου μίλησε στο ίντερνετ είχε άδεια και ήταν στην Καβάλα. Πήγε για 5 μέρες Θεσσαλονίκη για να βρει σπίτι και για κάτι δουλειές κι έτσι είχαμε ευκαιρία. Μετά έφυγε για τις γιορτές. Ήρθε ύστερα μόνο για μια μέρα να επιπλώσει το σπίτι και έφυγε. Έκανε και κάποιες δουλειές που χρειαζόταν το σπίτι αλλά άλλες ακόμα έχουν μείνει. Από Κυριακή θα έρθει μόνιμα για πολύ καιρό και θα είμαστε κανονικά μαζί.
09-01-2015, 22:11 #94
Νικη μου αμα εμενες μονη σου σ ενα σπιτι ξερεις ποσα εξοδα θα ειχες κ ποσες δουλειες θα επρεπε να κανεις? Καλα σου λεει ο φιλος σου, πρεπει κι εσυ κατι να προσφερεις, μην γινεσαι σαν την ολγα που τα θελει ολα ετοιμα. Αντι να λες κι ευχαριστω που εφυγες απο κεινο το περιβαλλον εχεις σηκωσει μυτη? Σε παρακαλω, εγω σε ειχα για λογικη κοπελα. Ενα καθαρισμα θα κανεις εκει που θα το κανες ουτως η αλλως κ μονη σου να σουνα. Δε σου ζητησε να σχεδιασεις βαλλιστικους πυραυλους!
09-01-2015, 23:01 #95
Βρε κερασι δεν έφυγα, τώρα ξεκίνησα σχέση και θα αρχίσω να πηγαίνω σπίτι του και μετά θα γυρναω στο δικό μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να μένω 4 5 μέρες. Διάβασε καλά το θέμα. Αν ταίριαξουμε σκεφτόμαστε να το δούμε σοβαρά. Αν δεν αρραβωνιαστω πως θα μείνω σπίτι του; ίσως το άλλο φθινόπωρο το επισημοποιήσουμε. Δεν είμαι αρνητική στις δουλειές ούτε στο να προσφέρω κάτι. Είμαι καχύποπτη στο ότι ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένη σχέση και δεν έχουμε γνωριστεί καλά μου ζητάει να τον βοηθήσω στο καθάρισμα. Δεύτερη φορά θα τον δω
11-01-2015, 22:55 #96
Αποφάσισα να βοηθήσω στα λίγα που έμειναν όμως με όρια. Αύριο θα παω. Μου είπε σήμερα ότι είναι κι ένας φίλος του στο σπίτι γιατί ήρθε λέει σήμερα να βοηθήσει λίγο και θα μείνει μια μέρα. Ελπίζω αύριο να φύγει ο φίλος του που θα παω εγώ. Τα φοβάμαι αυτα.
12-01-2015, 13:45 #97
νικη, δεν ξερω αν ειναι καπως περιεργος η εκκεντρικος ο γνωστος σου (γιατι φιλος σου δεν ειναι ακομα).
αλλα τιποτε απ οσα μας εχεις περιγραψει εξ αρχης δεν μου αρεσει και δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.
ουτε οι κουβεντες για αρραβωνες πριν καν βρεθειτε, ουτε οι προσκλησεις για φασινα μετα την μια και μοναδικη συναντηση,ουτε τπτ ολα οσα ειπες...
κατ αρχας, καποιος που ζηταει να καθαρισεις χωρις να προσφερθεις μονη σου, σου φερεται σαν να εισαι καθαριστρια.... ΕΙΣΑΙ?????
εγω παρολο που ξερω να κανω τα παντα απο νοικοκυριο, δεν θα σηκωνα ουτε μια τριχα απ το πατωμα αν μου το ζητουσε αλλος κι ας ηταν και ο αντρας μου, οχι ενας τυχαιος γνωστος.
εγω θα αποφασισω αν και που θα καθαρισω. αλλα ο συντροφος μου δενε χει διανοηθει ποτε να μου ζητησει να καθαρισω. εσενα γιατι στο ζηταει ενας αγνωστος?
να φερει και την μανα του και την θειά του την αριστεα απ το χουριο και ολο του το σοι. δικο του προβλημα. ας δωσει 20 ευρω σε μια κοπελα αν του καθαρισει αν ειναι ακαματης, δεν την καταλαβα την προσκληση ,ακομα δεν τον ειδαμε...
οσο για το σπιτι με τον φιλο, εγω σου προτεινω να παρεις κι εναν φιλο σου μαζι, η εστω μια φιλη. ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΦΑΣΙΝΑΣ.
12-01-2015, 15:17 #98
Έκατσα και διάβασα ολόκληρο το θέμα και οφείλω να ομολογήσω οτι η Nikiii δεν μου δημιουργεί την εντύπωση να έχει κάποιου είδους νοητική καθυστέρηση.
Γιατί το λέω αυτό...
Της λέτε πράγματα πιστεύω πολύ αρνητικά. (Δεν αναφέρομαι σε όλους, μην αρπαχτεί κάποιος σας παρακαλώ, δεν έχω τέτοια πρόθεση.)
Τόσο αρνητικά που πηγαίνουν περισσότερο προς την καταστροφή και προς το "ΑΚΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!", χωρίς καν να γνωρίζετε τον άλλον άνθρωπο.
Πραγματικά ελπίζω αυτά να μην την επηρεάζουν το μυαλουδάκι της κοπέλας, με το σθένος που τα υποστηρίζετε.
Προσωπικά γνωρίζω οτι υπάρχει πολλή μοναξιά σήμερα και για κάποιους άντρες που έχουν κουραστεί από τις ανούσιες σχέσεις και δεν ψάχνονται όλη την ώρα να μετράνε πόσο μεγάλη την έχουν, οι γυναίκες που τους δίνουν μια διαφορετική εντύπωση (που ανταποκρίνεται στην αλήθεια, όπως μάλλον συμβαίνει με την συγκεκριμένη κοπέλα) από το πάρα πολύ συνηθισμένο ψευτο-φεμινιστικό "Θέλω τις βόλτες μου...(κλπ)", τους γεννούν συνήθως συναισθήματα στοργής και σε αρκετές περιπτώσεις τους ξυπνάνε και το ένστικτο του προστάτη και του "τροφοδότη". (Κάτι σαν το αντίστοιχο μητρικό-συζυγικό)
Αυτά τα λέω σκεπτόμενος χωρίς προκαταλήψεις και όχι ακολουθώντας την ιδέα "Ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου".
Νομίζω πως αφού έχει περάσει και η κοπέλα τη χείριστη (ούτε στην εχθρό μου!) εμπειρία του βιασμού είναι ίσως και λιγότερο αφελής από άλλες συνομήλικές της...
Ναι, απ'οτι καταλαβαίνω, σαν συναίσθημα υποβόσκει το να θέλει σε μεγάλο βαθμό να φύγει από το οικογενειακό περιβάλλον και σε ακραία περίπτωση μπορεί να την ωθούσε να κάνει μια λάθος κρίση (του στυλ να βιαστεί κι ας μην είναι σίγουρη), αλλά αυτό που μετράει είναι να ξέρει οτι έχει το δικαίωμα της επιλογής. Δεν μπορεί να της το αφαιρέσει κάποιος. Οπότε και κάποιο λάθος συμπέρασμα να βγάλει, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Εύχομαι Nikiii να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια σε συναισθηματικής φύσεως θέματα και να μπεις χαρούμενη να μας πεις τα νέα σου, όποτε και αν γίνει.
Αν δεν μπεις και ιδιαίτερα χαρούμενη, μην απογοητεύεσαι, δεν ξέρεις τί εκπλήξεις σου επιφυλάσσει η τύχη!
12-01-2015, 15:41 #99
Η κακοποίηση μου δεν ήταν κάτι που με ώθησε εκεί το οικογενειακό μου περιβάλλον. Εκείνος ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα όσο τίποτα στην ζωή μου και λιγότερο μια ελπίδα να φύγω από το σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τι έγινε κι ότι δεν ήθελα κι ότι φταίω που πηγα εκεί και συνέχισα να ασχολούμαι με κάτι που ήταν ήδη τελειωμένο. Από τότε δεν ένιωσα τίποτα πότε για κανέναν. Τώρα με το άλλο θέμα τώρα αυτή την στιγμή που μιλάω είμαι σπίτι του ανθρώπου που γνώρισα κι εκείνος ξάπλωσε λίγο στο άλλο δωμάτιο. Ήταν εδώ το παιδί που είπα ότι είναι φίλος του. Μπερδεύτηκα είναι ξαδέρφος του και οφείλω να ομολογήσω ήταν παρά πολύ εντάξει άτομο ο ξαδέρφος του κι ακόμα πιο ευγενικός από αυτόν. Έφυγε στις 12 το μεσημέρι το παιδί αυτό. Ότι ήταν τα είχαν όλα κάνει και το μπάνιο επίσης. Όταν έφυγε το μόνο που έκανα ήταν να σκουπίσω κι αυτός που γνώρισα σφουγγάρισε. Το σπίτι είναι μικρό 55τετραγωνικά. Είπα μόνη μου να σκουπίσω για να πω ότι δεν κάθησα κι έκανα κάτι. Το μεσημέρι προσφέρθηκα να πλύνω τα πιάτα. Αυτα προς το παρόν
12-01-2015, 15:57 #100
55 τετραγωνικά; Ουουου, μέσα σε κανα τρίωρο τελειώνεις τα πάντα άμα το βάλεις μπρος!
Nikiii πολύ ευχάριστες οι εξελίξεις που αναφέρεις.
Πες και δείξε αυτό που πραγματικά πιστεύεις, χωρίς φόβο και πάθος.
Όταν μιλάμε για σχέσεις και γνωριμίες, το να φέρεσαι σύμφωνα με συγκεκριμένα σενάρια είναι κάτι που αρμόζει στους σεναριογράφους, το λογικό συνήθως είναι το "βλέποντας και κάνοντας".
Ένας ενθουσιασμός πάντα μπορεί να υπάρξει αλλά κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι!
12-01-2015, 16:00 #101
Επίσης κάτι ακόμα που θέλω να πω πότε δεν μου είπε έλα κανε αυτό σήκω κανε εκείνο. Μου είπε αν θέλω να παω να τον βοηθήσω και με ρώτησε κι άλλες φορές γι'αυτό όχι μια και τέλος. Όπως κατάλαβα και μόνος του μπορούσε να σκουπίσει. Ίσως ήθελε να δει κάτι σε μένα τι να πω;
12-01-2015, 16:03 #102
Αυτα όλα τα είχαν κάνει και τα είχε κάνει από πριν μόνος του. Το μόνο που έκανα που με άφησε να κάνω δηλαδή ήταν ένα σκούπισμα κι ένα πλύσιμο στα πιάτα που επίσης ξέρει να το κάνει κι από μόνος του αυτό
12-01-2015, 22:07 #103
Α ρε κορίτσια τι διαίσθηση έχουμε μόνο πότε θα πεθάνουμε δεν ξέρουμε. Μόνο αυτό εχω να πω
12-01-2015, 22:27 #104
Μήπως δεν πρόκειται για διαίσθηση, αλλά για κοινή λογική;
12-01-2015, 22:32 #105
Αυτό ακριβώς