γνώμες για seroquel - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    Νομιζω ειναι καλυτερα να πεις στο γιατρο οτι θελεις να το μειωσεις γτ σου φαινεται βαρυ. Το να πειραματιζεσαι απο μονη σου ας εχεις δικιο ειναι παρακινδυνευμενο. Πρεπει ή να στ αλλαξει ή να βρει μια φορμουλα να το μειωσεις. Ταυτοχρονα πρεπει να μιλας κ με την ψυχολογο να λες τι νιωθεις κ πως πας, οχι να πας σε εναν ψυχιατρο κ σε 5 λεπτα να σου γραψει ενα φαρμακο κ τελος. Πρεπει να σε βαλει σε μια πορεια προοδευτικης μειωσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristinaxrkd View Post
    Πέρα από το γεγονός ότι κάνει καλό στις σκέψεις μου (κάπως τις παγώνει) και είμαι ήρεμη , όλα τα άλλα ώς παρενέργειες είναι α) υπνηλία χωρίς όρια β) έντονοι πονοκέφαλοι γ) λαιμαργία δ) έντονο τρέμουλο στα χέρια ( ήδη είχα αλλά τώρα ξέφυγε) τέλος ε) οι κινήσεις μου είναι πολύ αργές , αδυνατώ να βγάλω εις πέρας τις δουλειές της κάθε μέρας σε χρόνο φυσιολογικό.
    Η γνώμη σας?

Δεν παγωνει ακριβως τις σκεψεις σου , απλως σε κανει απαθη . Προκειται για ενα βαρυ φαρμακο , εγω επαιρνα 25mg , και ολο κοιμομουν , ετρωγα συνεχως , τρεμουλο οχι , αλλα γενικως σερνομουνα . Εγω δεν θα τοπαιρνα , τοχω αλλαξει με το quepin των 25 , πιο ελαφρυ , αλλα ανοιγει λιγακι την ορεξη .

Senior Member
    Πήρα χτες το βράδυ το 1ο μου seroquel των 25. Άργησε λίγο να μου φέρει ύπνο, αλλά έφερε υπνηλία, βαρύ κεφάλι και αδυναμία κινήσεων μέσα σε 20 λεπτά. Ένιωθα τα κάτω άκρα μου μαγκωμένα. Σήμερα αισθάνομαι απάθεια και δυσκολία στις κινήσεις. Και νύστα.

@kerasi "Νομιζω ειναι καλυτερα να πεις στο γιατρο οτι θελεις να το μειωσεις γτ σου φαινεται βαρυ. Το να πειραματιζεσαι απο μονη σου ας εχεις δικιο ειναι παρακινδυνευμενο." Κατά την γνώμη σου (μου είχες μιλήσει κι άλλη φορά , όταν έγινα μέλος , σχετικά με τον OCD μου) , θεωρείς αντικειμενικά ότι είναι όντως βαρύ χάπι ? Από ότι διάβασα και διαβάζω από τις εμπειρίες των άλλων μελών , πάνω κάτω τις ίδιες παρενέργειες έχουμε.
    @Macgyver όταν λες σε κάνει "απαθή" τι εννοείς ? Το συνδέω με την κατάθλιψη που επίσης έχω . Έτσι , δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς το εννοείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristinaxrkd View Post
    @Macgyver όταν λες σε κάνει "απαθή" τι εννοείς ? Το συνδέω με την κατάθλιψη που επίσης έχω . Έτσι , δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς το εννοείς.

Χριστινα , και η ιδια η κτθλψη σε κανει απαθη , οπως και τα αντιψυχωτικα και μερικα ssri's . Δλδ σου αμβλυνουν τα συναισθηματα , δεν πολυνοιαζεασαι για τιποτα , εχεις την νοοτροπια , ελα μωρε και τι εγινε ( εγω την εχω ) , η γινεσαι ολιγον ζεμανφουτιστας . Τωρα ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις αν η απαθεια οφειλεται στην κτθλψη η στα φαρμακα . Τα φαρμακα παντως την ενισχυουν , αλλα οι γιατροι δεν τα λενε ολα . Ο δικος μου μου τοχει πει .

Page 3 of 3 FirstFirst 123