ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Πιστευω εχει τυχει σε πολλους (αν οχι σε ολους) . τι κανεις σ αυτη τη περιπτωση? θυμαμαι πριν καιρο με μια πρωην μου ειχα παει σπιτι της (σπουδαζε σε αλλη πολη) και αν και δεν ειμαι συχνος επισκεπτης εντουτοις ειχα να παω καπου 4 μερες! θα σκαγα! τελικα νμζ καπου πηγε και πηγα! ειναι ρομπα να ακουστει κανα πρρρρ?? τι κανεις? χωρια που αμα ειναι μικρος ο χωρος μειωνονται οι αποστασεις επικινδυνα.

Banned
    Quote Originally Posted by Chaos60 View Post
    Πιστευω εχει τυχει σε πολλους (αν οχι σε ολους) . τι κανεις σ αυτη τη περιπτωση? θυμαμαι πριν καιρο με μια πρωην μου ειχα παει σπιτι της (σπουδαζε σε αλλη πολη) και αν και δεν ειμαι συχνος επισκεπτης εντουτοις ειχα να παω καπου 4 μερες! θα σκαγα! τελικα νμζ καπου πηγε και πηγα! ειναι ρομπα να ακουστει κανα πρρρρ?? τι κανεις? χωρια που αμα ειναι μικρος ο χωρος μειωνονται οι αποστασεις επικινδυνα.
    Προσδιορισε την αναγκη για να σε κατατοπισουμε λολ !! Αν ειναι αυτο που καταλαβα δεν νομιζω η εκαστοτε κοπελα να στησει και αυτι εξω απο την τουαλετα για να ακουσει τι κανεις!Εκτος και αν ειναι σκληροπυρηνικες οβιδες οποτε και πεταγεσαι λιγο εξω να παρεις αερα :P

Senior Member
    δηλαδη η πρωην σου 4 μερες δεν πηγε τουαλετα??εσυ τι εισαι στο πηγαδι κατουρισες?

Unhappy

legalize εχεις παρα πολυ δικιο δν ξερω να σου απαντησω. το εξεταζω ομως απ τη δικη μου πλευρα. minimonio σωστα καταλαβες, αναφερομαι σε αφοδευση.

ισως ειμαι λαθος αλλα το θεωρω σουπερ ρομπα να ακουσει η κοπελα μ αυτο. πως να το πω ντρεπομαι, αν το εκανε εκεινη δεν υπηρχε περιπτωση να τη παρεξηγησω αλλα εγω ντρεπομαι

Banned
    Ανθρωπινες αναγκες ειναι αυτες..Καλο ειναι να φροντιζεις να πηγαινεις "αδειος" στα ραντεβου σου , αλλα οπως και να εχει ειναι ανθρωπινο και σου ξαναλεω σιγα μην στησει και αυτι!!Θυμαμαι μια φιλη μου η οποια τωρα παντρευεται κιολας , στα πρωτα ραντεβου ειχε αναλογο θεμα οχι αφοδευσης , κλανιας λολ και μου περιεγραφε οτι πηγαινε στο μπανιο και ανοιγε την βρυση και εβηχε χαχαχαχα! Γελαω γιατι θυμαμαι την περιγραφη!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ανθρωπινες αναγκες ειναι αυτες..Καλο ειναι να φροντιζεις να πηγαινεις "αδειος" στα ραντεβου σου , αλλα οπως και να εχει ειναι ανθρωπινο και σου ξαναλεω σιγα μην στησει και αυτι!!Θυμαμαι μια φιλη μου η οποια τωρα παντρευεται κιολας , στα πρωτα ραντεβου ειχε αναλογο θεμα οχι αφοδευσης , κλανιας λολ και μου περιεγραφε οτι πηγαινε στο μπανιο και ανοιγε την βρυση και εβηχε χαχαχαχα! Γελαω γιατι θυμαμαι την περιγραφη!
    μιλαμε αμα πας σπιτι. αμα ειναι απλο ραντεβου κ τυχει πας στο καφε κ αν αργησεις λιγο λες ειχε ουρα :D

μα δεν στηνει αυτι. σε μια γκαρσονιερα ενα πλαααααααααατς (σορυ) δεν θα ακουστει αν τυχει??

Banned
    Quote Originally Posted by Chaos60 View Post
    μιλαμε αμα πας σπιτι. αμα ειναι απλο ραντεβου κ τυχει πας στο καφε κ αν αργησεις λιγο λες ειχε ουρα :D
    Για σπιτι μιλαω και εγω..να πηγαινεις ετοιμος ! Αν προκειται για πολλες διανυκτερευσεις ε με συγχωρεις δεν θα παθεις και ειλεο! Οκ βαζε μουσικη να παιζει (γενικα στον χωρο οχι στο μπανιο) , δεν υπαρχει καποια αλλη λυση :P

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Για σπιτι μιλαω και εγω..να πηγαινεις ετοιμος ! Αν προκειται για πολλες διανυκτερευσεις ε με συγχωρεις δεν θα παθεις και ειλεο! Οκ βαζε μουσικη να παιζει (γενικα στον χωρο οχι στο μπανιο) , δεν υπαρχει καποια αλλη λυση :P
    μια λυση ειναι η βρυση. δεν θα ακουστει ο ηχος αλλα θα καρφωθεις ;)

Banned
    και που ξερεις? μπορει η κοπελα να είναι κοπρολάγνος! κι να γουσταρει!!χαχαχα

Senior Member
    Βρες γκομενα με 3οροφο σπιτι και 13 μπανια.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    λιγο δυσκολο.

Senior Member
    Νομίζω πως κ εγω θα ένοιωθα λίγο κάπως.. Αλλά κ να γίνει κάτι κ να ακουστεις, εσυ κανε τη πάπια... λες κ η κοπελα δε παει τουαλέτα ποτέ..!!!! Σε όλους μπορει να συμβεί, κ έχει συμβεί πιστεύω...
    Every morning we are born again

...μετά από τόσες ψυχολογικές αναζητήσεις, φτάσαμε και σε αυτές του @@λου.
    Ένα θέμα-ορόσημο στην ιστορία του φόρουμ....

το καλυτερο ειναι να περιμενεις να παει καπου και τοτε τσουπ , κανεις τη βρωμοδουλεια :)

δλδ ρε παιδια ο καθενας απο εσας τι θα εκανε?

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Έξυπνο! χαχαχαχα

Page 1 of 4 123 ... LastLast