sos, έχω νεύρα. Θέλω να σκωτώσω έναν άνθρωπο. Πως να το αποφύγω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Originally posted by magda-ps.
    Κι αυτή η τύπισσα θέλεί άντρα και τα κάνει. Αλλά καλύτερα να τον.........ει να ησυχάσει και να μ΄αφήσει και μένα στην ησυχία μου. Μ\'έχει αηδιάσει κι αυτή με τις.........ες της κι αυτός που την πιστεύει και οι υπόλοιποι που με κοιτάνε σαν κανένα τέρας. Έχω έντονη τη διάθεση να ξεράσω. Η κοινωνία πετάει τους \"αληθινούς\" ανθρώπους και ευνοεί τους ψεύτες. Τι να κάνουμε?

εγώ έχω να πω οτι βρήκα ποιές λέξεις λείπουν στα κενά!:D

έλα βρε Μάγδα, όλα λύνονται.. για πες τί τρέχει, πόσο φίλοι είναι με το δικό σου, και τι ακριβώς έκανε να σχεδιάσουμε τι και πως..

άντε και γιατί..

Senior Member
    όχι δε νομίζω μάγδα ...στο τέλος φαίνεται ποιός είναι εντάξει και ποιός αραδιάζει ψέμματα και κακοήθειες να σαι σίγουρη για αυτό

Senior Member
    Έχω έντονη τη διάθεση να φύγω από όλους και από όλα και το χω ξανακάνει. Αλλά δεν ξέρω που θα βγάλει. Πάντως, φοβάμαι ότι δεν θα τη γλυτώσει. Μου χει κάνει τη ζωή μαρτύριο. Άντε λέω, πάει στο διάολο αν θέλει άντρα, ας τον έχει. Δεν αρκείται εκεί, και σε φίλους έχει χωθεί και μου έχει καταστρέψει φιλίες. Με πλάγιους και γλοιώδεις τρόπους. Μια σιχαμάρα μέχει ποιάσει. Όπου βρει χώνεται. Τώρα τελευταία έχω μια καινουρια φίλη, κι εκεί με λιγομάρα κοιτάει πως να την κάνει φίλη της και να μείνω μόνη. Επίτηδες τις έφερα σε επαφή να δω αντιδράσεις. Αηδία και πάλι αηδία με ποιάνει.

Senior Member
    και ο Αγιος φοβέρα θέλει .....

Να είσαι ψύχραιμη προτείνω, αλλα σκληρή ! Και περιορίσου στο να της πεις την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάμουτρα .......... Αρκεί !

Senior Member
    Σκέφτηκα να βάλω τίποτε περιθωριακούς να την ξυλοφορτώσουνε. Δε βλέπω να τη γλυτώνει.

Senior Member
    Μάλλον κόβω και την καλημέρα απο αύριο και τελειώνει η ιστορία. Γιατί η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος.

Senior Member
    Σκέφτηκα να βάλω τίποτε περιθωριακούς να την ξυλοφορτώσουνε. Δε βλέπω να τη γλυτώνει.

ώπα ρε κορίτσι.. τί είναι αυτά?
    τώρα θα σε μαλλώσω. Γιατί (δεν άντεξα) έχεις νεύρα ουσιαστικά? μήπως επειδή δεν μπορείς να χαράξεις εσύ όρια? Τι ακριβώς διαστρεβλώνει? Κάνει κάτι τόσο πλάγιο που δεν μπορείς να στηρίξεις υπόθεση και να της ζητήσεις το λόγο?
    Πες λεπτομέρειες πλζ.. και στο κάτω κάτω εμείς ορίζουμε ποιοί θα είναι φίλοι μας κ ποιοί όχι..αν δεν την γουστάρεις και στα κάνει κορδόνια, στείλτην. Και δεν χρειάζεται και καμμία δικαιολογία..

άκου περιθωριακούς.

Senior Member
    Ηρέμησε λίγο ........ Εσύ ξέρεις ποια είσαι !

Senior Member
    Ναι, ευτυχώς εγώ ξέρω ποια είμαι αλλά βαρέθηκα να πρέπει να το αποδείξω σε ανεγκέφαλους. Δεν αξίζει κανένας τους. Στενοκέφαλοι άνθρωποι και έχουν λατρεία στο κουτσομπολιό και στο ψέμα. Τους βαρέθηκα.

Senior Member
    Ναι, ευτυχώς εγώ ξέρω ποια είμαι αλλά βαρέθηκα να πρέπει να το αποδείξω σε ανεγκέφαλους. Δεν αξίζει κανένας τους. Στενοκέφαλοι άνθρωποι και έχουν λατρεία στο κουτσομπολιό και στο ψέμα. Τους βαρέθηκα.
    Υπάρχουν οι ανεγκέφαλοι , υπάρχουν και οι στενοκέφαλοι ..........

προσπέρασε τους ............. θα βρεις καλύτερους ..............

Να τα εχεις καλά με τον εαυτό σου και κανείς δεν μπορεί να σου το χαλάσει αυτό , αν δεν τον αφήσεις .

Οπότε αντιμετώπισε την , αλλα με επίπεδο ! ;)

Senior Member
    Με αηδιάζει μόνο που τη σκέφτομαι. θα ποιάσω τον τύπο να την.........ει να ησυχάσουμε. Μπορεί να του αρέσει κι όλας η ιδέα. Εγώ έχω τραβήξει τα πάνδεινα και δεν μπορώ άλλο. Με έχουν αγανακτήσει όλοι. Αλλά ειδικά αυτή η γυναίκα, δεν πάει καλά. Τέτοιο βλήμα δεν έχω ξανασυναντήσει. Τουλάχιστον εγώ δεν μασάω να πω ότι δεν την πάω, ότι δεν την συμπαθώ. Δεν κρύβομαι. Όλοι οι άλλοι υποκρίνονται. Να πάνε να παίξουν θέατρο καλύτερα. Θα πάρουν το βραβείο.Που πήγαν οι γνήσιοι άνθρωποι ρ γ...........ο; Πόση ηλιθιότητα μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπος;

Senior Member
    [quote]Originally posted by Reina

Δεν σου άρεσε ο τρόπος; Καλά θα βρώ κάτι καλύτερο. Θα της τα μαζέψω και θα τη ρεζιλέψω μπροστά σε όλον το κόσμο με τις βλακείες που λέει. Όσο για τα όρια, εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Είναι για κουλτουριάρηδες που προκαλουν ακριβώς τέτοιες καταστάσεις. Άνθρωποι που είναι γνήσιοι μιλάνε ωμά και με μπέσα. Όρια και πλαίσια και τέτοιες ορολογίες εγώ δεν τις καταλαβαίνω.

Senior Member
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Και πολλές φορές κρύβουν και πολύ ψευτιά.

Senior Member
    Δεν ξέρω πόσο στενή είναι η σχέση σας και αν τη θεωρείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φίλη σου (που δεν δείχνει να είναι) αλλά θα συμφωνήσω με τη Reina, αν δεν σου κάνει...άντε γεια...Κι εγώ έχω κόψει φίλες και μετά από χοντρές που...ιές και δεν το μετανιώνω καθόλου μάλιστα. Τώρα αν δεν θέλεις να τη στείλεις εις μνήμην των καλών σας στιγμών...τι να πω? Πάντως το ξύλο δεν το βρίσκω ούτε εγώ καλή ιδέα...Άλλωστε το ότι κάποτε ζήσατε καλές στιγμές σαν ΦΙΛΕΣ δε σημαίνει ότι θα ζήσετε κι άλλες. Κάποιες φορές το γυαλί αν ραγίσει δεν ξανακολλάει μετά από λόγια και συμπεριφορές...

Λέω εγώ τώρα...

Senior Member
    Ευχαριστώ παιδιά. Νιώθω κάπως καλύτερα που τα είπα. Να στε καλά.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast