Results 31 to 45 of 45
-
19-11-2007, 20:18 #31
μάγδα,
όρια θα πει την πιάνω τετ α τετ και τη ρωτάω: είπες αυτό κι αυτό?
και αφού το παραδεχτεί ή δεν το παραδεχτεί, ποσώς μας ενδιαφέρει, την προειδοποιείς να μην το ξανακάνει ή να μη ξανασχοληθεί μαζί σου, και της κόβεις την καλημέρα.
πολύ κουλτούρα ή ξεκάθαρο?
- 19-11-2007, 20:26 #32
[quote]Originally posted by Reina
μάγδα,
όρια θα πει την πιάνω τετ α τετ και τη ρωτάω: είπες αυτό κι αυτό?
και αφού το παραδεχτεί ή δεν το παραδεχτεί, ποσώς μας ενδιαφέρει, την προειδοποιείς να μην το ξανακάνει ή να μη ξανασχοληθεί μαζί σου, και της κόβεις την καλημέρα.
πολύ κουλτούρα ή ξεκάθαρο?
[Μήπως έχεις μπερδέψει τη λέξη όρια; αυτό που λες είναι ξεκάθαρη εξήγηση μεταξύ μας. Εγώ έχω βάλει όρια και δεν αποζητώ τη φιλία της. Αυτή ψάχνεται να πιαστεί από ηλίθιες λεπτομέρειες και να τις διαστρέψει. Μάλλον χρησιμοποιείς πολύ αυτή τη λέξη και μπερδεύτηκες. Δεν πειράζει. Θα βγώ τώρα. Συνεχίζουμε επί του θέματος όταν ξαναμπω.]
19-11-2007, 20:40 #33
μάγδα,
αφού έχεις προσέξει την επανάληψη της λέξης από μένα, θα έχεις επίσης διαβάσει και γενικά ότι γράφω. Αν έχεις δει κάτι οφφ, πες το μας.
Αλλιώς, δεν μπερδεύτηκα πουθενά. Αν όπως λες έβαλες όρια σε κείνη και συνεχίζει, τότε ή δεν τα έβαλες καλά, ή τα άτομα που σας συνδέουν κάτι κάνουν λάθος.
Ξανά, το θέμα δεν είμαι εγώ.
με το καλό να σε ξαναδούμε
19-11-2007, 23:05 #34
Originally posted by magda-ps.
Ναι, ευτυχώς εγώ ξέρω ποια είμαι
αλλά βαρέθηκα να πρέπει να το αποδείξω σε ανεγκέφαλους.
αυτο ειναι το προβλημα σου,
δεν ξερεις ποια εισαι
και επιπλεον νιωθεις την αναγκη να γινει αποδεκτο αυτο απο τους παντες.
Αρχινα αναποδα λοιπον που ειναι και το ευκολο.
Αποφυγε να ψαχνεις να αποδειξεις τι εισαι στο πλανητη ολο.
Αυτο που εισαι - εισαι και δεν επιδεχεται αποδειξης.
Το τι εισαι φαινεται αλλωστε και απο μονο του.
Μαθε πραγματικα ποια εισαι,
και αν χρειαστει σκαψε για αυτο.
20-11-2007, 22:44 #35
Να σε ρωτήσω κατι ρε μάγδα. Γιατί θέλεις να σκοτώσεις ένα κακεντρεχές άτομο και δε σκέφτεσαι το πιο απλό πράγμα στο κόσμο?
Οτι αυτός που πιστευει κουτσομπολιά σε βάρος μας δεν μπορεί να είναι ούτε φίλος ούτε ο άνθρωπος μας. Διαφορετικά θα μας μας ρωτούσε ευθέως και κυρίως θα μας πίστευε.
Αντί λοιπον να σκοτώσεις την άσπονδη φίλη σου γιατί δε κάνεις ένα ξεκαρταρισμα στους υπόλοιπους.
Κακοήθεις θα υπάρχουν πάντα και πίστεψε με όσους και να σκοτώσεις θα φυτρώνουν σα μανιτάρια.
Η ασπίδα απέναντι τους ειναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και οι καλοι ΦΙΛΟΙ
21-11-2007, 03:40 #36
Celia, σευχαριστώ πολύ. Έδωσες την πιο εύστοχη απάντηση στο ερώτημά μου. Οι απαντήσεις πολλές φορές βρίσκονται μέσα μας αλλά φοβόμαστε να σκάψουμε βαθειά για να τις βρούμε. Να σαι καλά.
21-11-2007, 10:34 #37
Μάγδα μου καλημέρα! Μην δίνεις σημασία, τέτοια άτομα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα αναμεσά μας! Κομπλεξικά άτομα χωρίς ζωή, με μόνο ενδιαφέρον να ανακατεύονται στις ζωές των άλλων! Η ίδια είναι πολύ δυσυχισμένη αν σε ανακουφίζει λίγο αυτό. Όσο για αυτούς που πίστεψαν τόσο έυκολα τα λόγια της κάθε π........ , δεν ήταν ποτέ φίλοι σου! Ενας αληθινός φίλος θα της έκοβε τη φόρα αμέσως! Στην ουσία σου έκανε και καλό! Σου ξεκαθάρισε ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι! Όσο για το ότι θες να την σκοτώσεις.... σαφώς και θέλεις, αλλά θα φας τα νιάτα σου για μία βλαμμένη???? ουστ! άντε γιατί κι εγώ έχω περάσει τέτοιες καταστάσεις και τελικά ο καλύτερος τρόπος είναι να θέτεις τα όρια σου και να βάζεις \"χ\" σε τέτοια άτομα! Μη χαλάς την καρδόυλα σου, αυτοι που σε αγαπούν, σε ξέρουν!!!!;)
21-11-2007, 10:46 #38
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έβαλα χ και μεγάλο χ από σήμερα. Της έκοψα και την καλημέρα. Να δούμε απο που θα τροφοδοτειται τώρα. Πάντως, με το διάβολο δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Αυτό θα την βολέψει σε άλλες καταστάσεις. Τέλος πάντων, ας μην την έχω στα πόδια μου να ανακατεύεται στα προσωπικά μου και τα υπόλοιπα θα λυθούν.
21-11-2007, 11:00 #39
ακου μαγδουλα,
οι καυγαδες ειναι σαν το ταγκο, θελουν δυο για να γινουν.
Αρα η σταση σου ειναι καθοριστικη και αυτο επρεπε να το ξερεις.
Αν εκανες πως δεν ασχολεισαι με την παρτη της, με ποια θα τσακωνεται???
με τον καθρεπτη της στην καλυτερη.....
Αυτα σου δινουν ξεκαθαρα ποια πρεπει να ειναι η σταση σου.
Γενικα εχω διενεξεις με καμποσους ανθρωπους για διαφορους λογους.
Η επιλογη με το ποιον τσακωνομαι και με ποιον οχι ειναι αυστηρα δικη μου, το πλακωμα ξερεις αν εχει ποιοτητα αξιζει το κοπο, το ξεκατινιασμα οχι.
21-11-2007, 11:03 #40
:) Thanks! Αυτό με το ταγκό μαρεσε. Μονο που το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Έχεις δίκιο για τη στάση μου, αλλά καλύτερα να κόψω επαφές να γλυτώσω μια και καλή.
21-11-2007, 12:06 #41
magda-ps, δεν γνωριζω την φιλη σου ουτε εσενα, αλλά θα ελεγα ο,τι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις τις επαφες μαζι της. Ο,τι και να νιωσεις, ο,τι και να σου πει για να σε \"τουμπαρει\" ειναι καλυτερα να κρατησεις σταθερη την επιλογη σου να την απομακρυνεις απο την ζωη σου. :)
27-11-2007, 19:03 #42
Κόψε επαφές. Το καλύτερο.
Ή παύε να της δίνεις ότι θέλει, θα κόψει εκείνη μαζί σου.
Ακόμα σκέφτομαι και γελάω περίπτωση παρόμοια με την δικιά σου. \"Φίλος\" υποτίθεται κολλητός, να μ\'έχει εκθέσει κατ\' επανάληψη. Κόβω επαφές. Με τρελαίνει στα τηλέφωνα. Επικοινωνία καμία. Σε ανύποπτο χρόνο με καλεί στο σπίτι σε μια παρέα (θα είχε και φαί). Πείναγα οπότε πήγα. Δεν του έδωσα αυτό που ήθελε (αποδοχή) μπροστά σε όλους, εγώ πέρασα μια χαρά (έφαγα κι όλας). Δεν με ξαναενόχλησε. Oh well :)
27-11-2007, 19:54 #43
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά τώρα πια είναι αργά είτε την απομακρύνω είτε όχι. Αυτό που ήθελε το πέτυχε. Έβαλε τη δυσπιστία ανάμεσα σε μένα και σε αυτόν που τέλος παντων.........νιώθω αισθήματα γι\"αυτόν. Σήμερα είχε ύφος θριαμβευτή μιας και έμαθε ή κατάλαβε ότι είμαστε ας πουμε παρεξηγημένοι με το \"αίσθημα\". Η χαρά της δεν περιγράφονταν. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί της. Κάτι πλησίασε για καφέ αλλά δεν πρόκειται να της ξανακάνω το χατήρι. Λίγο αυτή με τις μ..........ς της, λίγο ο άλλος που είναι υπέρ του δέοντος καχύποπτος, έδεσε το γλυκό. Ας τον έχει να τον χαίρεται. Τέτοιοι φίλοι του αξίζουν. Ψεύτες και γλυψιματείες. Όσο γι\'αυτήν με αηδιάζει μόνο που τη βλέπω. Είναι αξιολύπητη.Γλύφει τους πάντες για να κερδίσει συμπάθεια. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι καλή σε αυτό το σπορ. Ή συμπαθώ ή δε συμπαθώ ή αγαπάω ή μισώ. Το γλύψιμο δεν το καταλαβαίνω.
27-11-2007, 20:00 #44
Αστην και άστον ..............
κοιτα αλλου ..........
ψάξε αλλού ..........
κράτα χαρακτήρα και δεν θα χάσεις ..........
27-11-2007, 20:08 #45
:) Να σαι καλά.
Και όλοι σας.Το καλό είναι ότι δε θέλω πια να σκωτώσω. Τη λυπάμαι. Είμαι σε μια belle indiference. Δε με νοιάζει πια. Οι μάσκες έπεσαν.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή