Results 16 to 30 of 121
Thread: Τοχετε παρει χαμπαρι?
-
09-01-2015, 00:34 #16
Δε νομίζω πως ανακάλυψες τον τροχό! Είναι ένα ιδιωτικό διαδικτυακό "περιοδικό" ψυχολογίας, με έσοδα, αλλά κυρίως...με έξοδα. (Μη ρωτάς που γέρνει η ζυγαριά)!
Σαφέστατα δεν είναι η οσία Τερέζα, δεν είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας, δεν είναι μια ιστοσελίδα ευγενική χορηγία του Λάτση ή του Μπόμπολα, δεν είναι μια εθελοντική προσφορά στην κοινωνία.
Από κει και πέρα, το συμπέρασμα σου είναι αστείο, κάτι σαν ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το e-psychology "τρέφεται" από τους καυγάδες του φόρουμ?
Το e-psychology έχει χιλιάδες άρθρα, βιβλιοπωλείο ψυχολογίας, κατάλογο επαγγελματιών, πολλά άλλα... και φόρουμ.
Το φόρουμ είναι το πιο δαπανηρό κομμάτι του e-psychology, λόγω μεγέθους βάσης δεδομένων και κίνησης.
το φόρουμ είναι αυτό που απαιτεί αρκετή τεχνική υποστήριξη.
το φόρουμ είναι το μόνο που απαιτεί άνθρωπο/ους για διαχειριστική υποστήριξη, σχεδόν σε καθημερινή βάση, 10 χρόνια τώρα.
Το φόρουμ είναι το μόνο στην ιστορία της εταιρείας (10 χρόνια τώρα) που οδήγησε την εταιρεία στα δικαστήρια για διαμάχες μεταξύ μελών και μηνύσεις τρίτων, για μηνύματα μελών που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση (είχαμε πριν 2 χρόνια ένα τέτοιο παράδειγμα με μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιό, που μήνυσε τους διαχειριστές του φόρουμ,για ένα μήνυμα μέλους που είχε αποσταλεί... 4 χρόνια πριν και κατά την ίδια, αποτελούσε συκοφαντική δυσφήμιση).
το φόρουμ εν τέλει, είναι μακράν το πιο ζημιογόνο κομμάτι του e-psychology. Η συζήτηση για να κλείσει, όπως έκλεισε προ καιρού το φόρουμ των ειδικών, πίστεψε με, έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι στα meetings κι αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτό μια μέρα θα γίνει. (είναι η ζυγαριά που σου ανέφερα παραπάνω).
ΥΓ. Και επειδή συγχύζομαι με τη συχνότητα που βλέπω -ελαφρά τη καρδία- να αναρτώνται προσβλητικά ή συκοφαντικά προς το e-psychology μηνύματα, και επειδή επίσης συγχύζομαι να λαμβάνω διάφορα ιδιωτικά μηνύματα, επιθετικά και ειρωνικά, παρόλο που αν θέλεις, δε μου πέφτει λόγος, γιατί δικό μου ΔΕΝ είναι, θέλω να σου θυμήσω ότι:
Το e-psychology έχει συμβάλει τα μέγιστα, τα τελευταία χρόνια, στην αποτροπή περισσότερων από 20 αυτοκτονιών που έχουν ανακοινωθεί εδώ.
Το e-psychology έχει βοηθήσει συμβουλευτικά -δωρεάν εννοώ- παρέχοντας ένα πρώτο επίπεδο στήριξης, σε περισσότερα από 5.000 emails συμπολιτών μας.
Το e-psychology -και αν θέλεις, το φόρουμ αυτού- έχει προσφέρει ανακούφιση ή βοήθεια ή συμπαράσταση, σε πάνω από 10.000 θέματα που έχουν αναρτηθεί.
Αυτά και κλείνω γιατί δεν θέλω να συγχυστώ περισσότερο.
Καλή χρονιά φίλε μου. Μικρός, πίστευα ότι οι άνθρωπο, κάθε αρχή του χρόνου, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, πιο ευγενικοί και καυγαδίζουν λιγότερο.
Φαίνεται -αν κρίνω από τις πρώτες 8 ημέρες του 2015 στο φόρουμ-, πως τα παιδικά όνειρα δε βγαίνουν αληθινά.
Άντε τώρα, συνέχισε να κυνηγάς κύκλωπες και λαιστρυγόνες.
- 09-01-2015, 00:44 #17
* και για την ιστορία -την περιέργεια όποιων, για να δείτε ότι πρέπει να βουτάμε καλά τη γλώσσα μας στο μυαλό, πριν ξεστομίσουμε μια ειρωνεία, μια απειλή, μια μπούρδα, μια κατηγόρια, ο λόγος της μήνυσης προς τους διαχειριστές, για συκοφαντική δυσφήμιση, ήταν ότι επέτρεψαν το παρακάτω μήνυμα μέλους του φόρουμ, με μόλις 4 μηνύματα στην καριέρα του στο φόρουμ, που εστάλει περίπου το 2008-9, το οποίο παραθέτω αυτούσιο:
η τάδε (ονοματεπώνυμο ηθοποιού) από όσο θυμάμαι, ήταν πρωταγωνίστρια τη δεκαετία του 70, σε μια ροζ ταινία με τίτλο: (όνομα ταινίας).
Αυτό ήταν όλο κι όλο το μήνυμα για το οποίο είχαμε τρεχάματα. Εντάξει, προφανώς και ΔΕΝ δικαιώθηκε αυτή η μ....ω στο δικαστήριο γιατί η μήνυση ήταν τουλάχιστον αστεία.
Όμως το τρέξιμο, η σύγχυση, τα έξοδα δικηγόρων, η σπατάλη χρόνου, αυτά ήταν η προίκα του e-psychology!
09-01-2015, 00:45 #18
"Το φόρουμ είναι το μόνο στην ιστορία της εταιρείας (10 χρόνια τώρα) που οδήγησε την εταιρεία στα δικαστήρια για διαμάχες μεταξύ μελών και μηνύσεις τρίτων, για μηνύματα μελών που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση (είχαμε πριν 2 χρόνια ένα τέτοιο παράδειγμα με μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιό, που μήνυσε τους διαχειριστές του φόρουμ,για ένα μήνυμα μέλους που είχε αποσταλεί... 4 χρόνια πριν και κατά την ίδια, αποτελούσε συκοφαντική δυσφήμιση).
το φόρουμ εν τέλει, είναι μακράν το πιο ζημιογόνο κομμάτι του e-psychology. Η συζήτηση για να κλείσει, όπως έκλεισε προ καιρού το φόρουμ των ειδικών, πίστεψε με, έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι στα meetings κι αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτό μια μέρα θα γίνει. (είναι η ζυγαριά που σου ανέφερα παραπάνω)."
Εδω ομολογω σκαλωσα..Αυτα με τα δικαστηρια , με την διασημη..Δλδ καποιο μελος εγραψε κατι για καποιο δημοσιο προσωπο και βρηκατε μπελα??
09-01-2015, 00:49 #19
Απιστευτο..!!Και εγω πιστευω πως αν ειναι μια δαπανηρη κατασταση το φορουμ ειτε ως συντηρηση , ειτε ως αποπληρωμη της καθε μαλακιας που θα γραφτει εδω (βαζω και εμενα μεσα ) μαλλον ειναι για κλεισιμο..
Θελει διαχειριστες 24ωρου , προσωπικα σε θεωρω ηρωα , μονο εσυ εμεινες να μαζευεις τα αποκαιδια (εννοειται ξαναβαζω και εμενα μεσα)
09-01-2015, 01:00 #20
μαγκαιβερ! αδικα χαλιεσαι ρεσυ!! όπως ξερεις καλα από επιχειρειν , οι καλοι πελατες παντα εχουν καλητερες παροχες ,η εκπτωσεις από το "μαγαζι" χιχιχι,ετσι λοιπον γινετε κι εδώ !
Προσωπικα δε τα κακολογω τα ατομα που σπαταλουν τον χρονοτους εδώ μεσα παρα πολλες ωρες! εξαλου κι εγω αυτό κανω καποιες μερες! ειδικα τελευταια!κι εγω αν δε δουλευα ισως να περναγα πολη παραπανω μερες η ωρες εδώ μεσα!! δε ντρεπομαι να το παραδεχτω! μαλιστα στην αρχη! πριν χρονια !χαχα,βλέπετε είμαι από τα πολύ παλαια μελοι εδώ μεσα! πανω από 3-4 χρονια! τωτες λοιπον με βοηθησε το φορουμ!κι τους εχω πει πολλες φορες ευχαρηστω! μου το προτεινε ενας θεραπευτηςμου ,- στις μια από τις πολλες προσπάθειες που εχω κανει! -,μου ειχε πει ότι θα μου κανει καλο να γραφω ,να "βγαζω" από μεσαμου αυτά που με βασανιζουν! η τους λογους που πινω, κ.α. πολλα! Επισης μου ειχε πει ότι θα μου κανει καλο να "κολλαω"εδώ ώστε να μην βγαινω εξω κι πινω!χεχε,ειχε δικιο! αρκετε φορες επιασαν όλα αυτά!Ομως καποιες φορες περασα το μετρο! καθομουν πολύ! αποτελλεσμα να ερθω σε κοντρα με ατομα του φορουμ! πολλες φορες παραδέχομαι ότι εκανα εγω το λαθος! δεν επρεπε να αντιδρω ετσι,εξαλου όταν γραφεις εδώ εκτιθείς την αποψησου προς συζητηση,προς κριτικη των αλλων!
Όμως υπηρξαν κι κοντρες με ατομα εδώ μεσα -ευτυχως πολύ λιγα ,(μια κλικα ηταν γυρο στα 4-5 ατομα ,τωρα εχουν μεινει πιο λιγα) σε σχεση με τις πολλες δεκάδες που εμπαιναν η μπαινουν ακομα . Αυτά τα ατομα δε το καναν από απλη κοντρα η διαφωνια ! δυστυχως σκοπος τους ηταν να με κανουν να πικραθω!! κι μερικες φορες το καταφεραν κι ακομα κι σημερα το κανουν1 απλα πλεον εχω "ψηθει" κι το παιρνω στο χαβαλέ!!
Βλέπειτε, όπως κι στην κοινωνια μας εκει εξω! ετσι κι εδώ υπαρχουν καποια ατομα! οπου παιρνουν χαρα! βρισκουν ηδωνη σαν ξερουν ότι κανουν καποιον να "πονα"στην καρδουλα του μεσα!!
Αυτό ηταν κι το ουσιαστικο παραπονομου στη διαχηρηση του φορουμ, το ότι συνεχως παραβιαζουν καποιους ορους του φορουμ !τωτες εγραφα κατις εγω για καποιο θεμα κι 3-4 ατομα - χωρις να εχω απευθυνθεί εγω σε αυτα! μου την επεφταν με εχθροτητα! χωρις να αναφερομαι εγω σε αυτα!! ηταν λιγο προκλητικο να βλεπεις συνεχως να προσπαθουν να με κανουν να "γκρεμισω" την αυτοπεποίθηση που σιγα σιγα εχτιζα!! εδινα αγωνα να φυγω από τις εξαρτησεις μου κι αυτά τα ατομα με προσβαλαν!με εθηγαν! χωρις οικτο! Δυστυχως κι εγω επεφτα στην παγιδα με τον καιρο να τους απαντω! να τους επιτηθομαι λεκτικα! ηταν λαθοςμου αυτό!!!
Το θεμα δεν ηταν αν ηταν ηθικο η όχι!! εξαλου αυτό χαρακτηριζει το "είναι"τους! το θεμα ηταν ότι ηταν εναντι στο φορουμ αφου δεν ελεγαν για δικατους προβλήματα! δεν ειχαν κανενα ψυχικο πρόβλημα!! παρα μονο εκριναν τους αλλους!!Επισης εδιναν θεραπείες Δλδη ηταν ασχετα με το πνευμα του φορουμ!!
Αυτό με εφερε σε μερικη ριξη με τους διαχηρηστες του φορουμ! Όμως είναι δικο τους! είμαι φιλοξενούμενος! και όπως μου ειπαν δε μου πεφτει λογος! " αν δε σου κανει φιλε το φορουμ μπορεις να φυγεις"!!
Ετσι λοιπον μαγκαιβερ θα σου ελεγα να μην χαλας την καρδουλασου ασκοπα με ατομα που βρισκουν τον μοναδικο τους οργασμο σαν σε κανουν να "χαλαστείς",να νευριάσεις! Υπαρχουν πολλα αξιολογα ατομα εδώ μεσα να κουβεντιάζεις! να ανταλασεις αποψεις για θεματα που μας απασχολουν!να ψάχνουμε μεσα μας!! , αλλα κι γυρο μας πως θα μπορέσουμε να προσφερουμε κατις !εστο λιγάκι σε συνανθρωπους μας που εχουν αναγκη από στοργη!!
09-01-2015, 01:10 #21
εγω δε καταλαβαινω γιατι χρειαζεται διαχηριστες 24ωρου εσυ πχ μπορει να μην εχεις καμια ορεξη να μαθεις πραγματα απο αλλους κ να ανταλαξεις εμπειριες επιδη προφανως θες να απολογησαι μονο στον εγωισμο σου.. οπως λεει κ ο ποιητης
ο καθενας μπορει να κανει τις επαφες του κ να μαθει πραγματα απο αυτες ενω οτι ακουει δημοσια δεν ειναι για να τα περνει ολα στα σοβαρα.. τωρα αν καπιοι παραβαινουν τους ορους ε καπια στιγμη τα μυνηματα θα τα σβησουν..
09-01-2015, 01:14 #22
το φόρουμ εν τέλει, είναι μακράν το πιο ζημιογόνο κομμάτι του e-psychology. Η συζήτηση για να κλείσει,
οπιος δεν ενδιαφερεται για ενα πραγμα δεν ασχολειται με αυτο
σε αντιθετη περιπτωση τρολαρει ασυστολα
09-01-2015, 01:17 #23
προς ΑΕΟΝ!!!
Εχεις δικιο ότι πρεπει να εχει εσοδα το φορουμ, δεν είναι μη κερδοσκοπικη!! Απεναντίας νομιζω ότι θα ηταν χαζομαρα να μην αναζήτα εσοδα!! Το να δουλευεις πανω σε κατι νομιμο! το να αγωνιζεσαι για να κερδισεις λεφτα δεν είναι κακο!! ημαρτον!!!! το ιντερνετ προσφερε δουλεια σε πολύ κοσμο!!Το να κερδιζει οσο πιο πολλα μπορει καποιος από μια εταιρεια στο ιντερνετ είναι μια χαρα δουλεια! αν βεβαια ακολουθα τους νομους κι τα πλαισια που εχει βαλει το κρατος! να πληρωνει τους φορους κ.α.
Το παραξενω είναι άλλο! κι αναρωτιέμαι !όπως - κι πολύ σωστα κανεις να θες να υπερασπίζεσαι το προιον που δουλευεις,την εταιρεια αυτην δλδη! -όπως λοιπον δε θες να το βριζουν γιατι δε γινετε το ιδιο κι με εμας?? αφου το γραφετε στου ςορους χρησης του φορουμ!! ότι δεν γινετε να υπαρχουν ηβρεις προς κι από τα μελοι!!!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΚΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΛΔΗ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ?? αυτό πως το βλέπεις ΑΕΟΝ?
Δεν
μια από τις αυτοκτονιες ειχα βοηθησει κι εγω! την ειχα αναφερει στον Νικο!! αλλα δεν ειπες κανενα μπραβο!! χιχιχι.
09-01-2015, 01:17 #24
09-01-2015, 01:54 #25
εγω μεχρι στιγμης στο μονο πραγμα που εχω συνδεθει ειναι οτι καθε φορα που γραφεις στο φορουμ κανεις τα αδυνατα δυνατα για να μη περιεχουν το παραμικρο συναισθημα οσα γραφεις κ δεν ειναι τοσο οτι με εχεις πεισει για αυτα που λες οσο το οτι ειμαι σιγουρος οτι επιδη δεν εισαι ετσι στη ζωη σου καπιοι σε υποστηριζουν την εικονα ομως που εχεις δωσει σε αυτους που δε σε γνωριζουν τι σκεφτηκες καθολου? γιατι εγω απο οσα διαβαζω που γραφεις ειναι για να σκοτωσεις την ωρα σου σχεδον ολα κ εγω οπως εξηγιθηκα κ πιο πριν με γνωστους αγνωστους δεν τα πηγαινω καλα ακομα κ αν ειναι οι ιδιοι που θα λατρευομασταν αν γνωριζομασταν..
το οτι ομως υπαρχουν καπιοι ανθρωποι που σε αυτο θελουν να δειξουν τον εαυτο τους κ θελουν να ανταλαξουν εμπειριες αυτο το εχεις γραμενο στα @@@ σου κανονικα. εσυ στη ζωη σου μπορεις να βρηκες ευκολα στηριξη κ να μη χρειαζεσε το φορουμ αλλοι ομως που εχουν φωτιες τα μπατζακια τους το χρειαζονται για να γραφουν (@@@ σκεφτεσαι.)
09-01-2015, 02:05 #26
Σε ποιον εκανες πριν κουοτ σκεφτηκες?? Οχι απλα πετας μια φιλοσοφια αλλοτε καλη και πολυ ψαγμενη και αλλοτε της τρυπιας δεκαρας..Λοιπον το κομματι που κουοταρες ηταν του Αεον οχι δικο μου..Ισως να ειμαι εδω για να σκοτωσω την ωρα μου οπως λες , πιθανοτατα ειναι ετσι πια γιατι οτι ηταν να παρω απο το φορουμ το πηρα και πραγματικα πηρα..
Μπορει ομως να ειμαι και λιγοτερο πονηρη απο αυτους που σε σιγονταρουν και σου λενε ουαου μπραβο , επειδη απλα εχεις αναγκη να το ακουσεις..Τελος παντων καρφι δεν μου καιγεται για το πως με βλεπεις απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο.
στο μονο που θα συμφωνησω ειναι οτι αν κλεισει το φορουμ θα ειναι αδικο για καποια μελη ναι..Εσυ πιστευεις οτι δεν εχεις παραβιασει τους ορους?Καταρχην μας συστηθηκες ως ψυχολογος.. λολ!Ναι θα το ξαναπω για καποια μελη θα ειναι αδικο..οχι για εσενα ομως , ουτε και για εμενα!Γιατι και εσυ εδω κωλοβαρας νομιζοντας πως κατι κανεις..Καποια μελη ομως εχουν πραγματικη αναγκη και ενω νοσουν ειναι πιο σοβαρα και απο τους "υγιεις".
Τελος αν το φορουμ δεν εχει την διαχειριστικη υποστηριξη που πρεπει και που ανεφερε ο Αεον , τοτε μαλλον μελλοντικα θα εχουν μεγαλυτερες και βαρυτερες προικες γι'αυτο και ειπα οτι ειναι για κλεισιμο.
09-01-2015, 02:22 #27
ετσι οπως ηταν γραμενο παντως δε φαινοταν οτι ηταν παραθεση. οποτε σου ζητω συγνωμη. οστοσο αυτα που εγραψα για σενα τα πιεστευα
παντως εστω κ αν μου την εσπασες πολες φορες εγω σε εχω συμπαθησει ακομα κ αν στα εχωσα...Last edited by αλεξανδρος_77; 09-01-2015 at 05:56.
09-01-2015, 02:24 #28
09-01-2015, 02:48 #29
Και κατι τελευταιο , επειδη ειλικρινα και σκαλωσα και σοκαριστικα με τα περιστατικα που ανεφερε ο Αεον , με την εννοια οτι μπορεις να βαλεις καποιους σε περιπετειες επειδη στραβοκατουρησες και εγραψες εδω για την διασημη Αλεκα Τσουτσουριδου (δικο μου αυτο , ελπιζω να μην υπαρχει καμια τσουτσουριδου :P ) ειναι ενα θεμα!Και οι περισσοτεροι που κανουμε εγγραφη σε φορουμ ή οτιδηποτε αλλο δεν κοιταμε ουτε τους ορους χρησης , αν και συμφωνουμε , ουτε και τους ορους παραβιασης.
Δεν θα αφησω απ'εξω και τις δικαστικες διαμαχες μεταξυ μελων , διοτι οκ κανενας μας δεν βουταει την γλωσσα στο μυαλο του , αλλα δεν γραφουμε και ολοι μηνυσιμα σχολια! πχ Μαγκαιβερ αυτο το θα σε κανω και θα σε ρανω , ειναι εξαιρετικα μηνυσιμο και αν καποιο μελος τοτε απο τους εμπλεκομενους με λιγη φαντασια και λιγα λεφτα θα τον εκανε να χορευει τσιφτετελι Τουρκικο!!Οταν λεω φαντασια επειδη θα αναρωτηθειτε , μπορει η ρεμεντι ή η μνημονιο να κανει και 2 γρατσουνιες στο χερι και να πει στο αστυνομικο τμημα και την διωξη , οτι το ταδε μηνυμα την εφερε σε αυτοκαταστροφη!Ενα τρελο παραδειγμα!
Αλλο να σε κατηγορουν ή να ερχεσαι σε διαμαχη για διπλοπροφιλα και αλλο να απειλεις ανοιχτα..Οποτε λοιπον θα κλεισω εδω και θα πω μπραβο στον Αεον που αν και αργα καταθετει καποια πραγματα και καποιες καταστασεις που μπορουν να βρουν τον καθενα εδω που το παιζει νονος ή νονα.
09-01-2015, 03:00 #30
Καταρχην μας συστηθηκες ως ψυχολογος..
Μπορει ομως να ειμαι και λιγοτερο πονηρη απο αυτους που σε σιγονταρουν και σου λενε ουαου μπραβο , επειδη απλα εχεις αναγκη να το ακουσεις..
πονηρος θα μπορουσε να ειναι κ αυτος που με πονηρο τροπο αλλαξε τον αυτο του σε ενα αλλο εαυτο για να μπορεσει να τα βγαλει περα...
οι μονοι ανθρωποι που υπηρξαν χωρις πονηρια ηταν οι πρωτοπλαστοι πριν φανε το μηλο του καλου κ του κακου κ τα ζωακια.
αρα εφοσον μιλας για πονηρια μιλα πρωτα για τις δικες σου πονηριες να σε παραδεχτω κ μετα μιλα κ για τους αλλους..
οπως επισης πονηρια ειναι να διχνεις ενα αλλο εαυτο προς τα εξω αλλα κ εγω το ιδιο εχω κανει.
πολυ ευκολο να επικρινεις τους αλλους πολυ δυσκολο να κανεις αυτοκριτικη.
ομως θα πρεπει να εχεις υποψη σου οτι:
αν θες να υποστηριξεις καπιον κ οχι να μ@@@@εις γραφοντας (ολοι το εχουμε κανει δεν αντιλεγω)
θα πρεπει να νιωσει οτι εχει καπιον που ειναι μαζι του κ οχι απεναντι του...
αν λοιπον καπιες φορες αλλαζεις λιγο τις προτασεις οστε να φαινετε λιγο πιο ιδιο απο οτι ειναι
κ αντι να πεις:
εγω καποτε περασα το ιδιο με εσενα αλλα τωρα το ξεπερασα
πεις:
k γω κατι τετιο μου συμβαινει γιατι το αισθανομαι αυτο που λες επιδη το εχω ζησει
αν αυτο εσυ το ονομαζεις πονηρια εγω το ονομαζω υποστηριξη που μπορει καπιος επιδη στεκεται με το ζορι στα ποδια του ναι μπορει να εχει αναγκη να το ακουσει ετσι
εσυ οστοσο επιδη δε σταθηκες ποτε με το ζορι στα ποδια σου οπως εχει συμβει σε εμενα ολα αυτα σου φαινονται απομακρα αλλοι ομως χρειαζονται πολυ περισσοτερη υποστηριξη κ πολυ περισσοτερη προσοχη απο σενα κ για αυτο χρειαζονται κ περισσοτερη στιριξη κ αυτος ασφαλος κ ειμαι εγω.
αλλα αν αυτο το ονομαζεις πονηρια μια φορα αυτη τη φραση που ειχε πει ο φρουντ οτι ο ψυχολογος θα πρεπει να διχνει μονο αυτο που του διχνουν αυτο ειναι πονηρια ενα εκατομυριο φορες παραπανω
γιατι εγω δε θα μπορουσα να γινω ψυχολογος γιατι απλα δε μπορω να υποκρινομαι οτι καταλαβαινω καπιον που δεν καταλαβαινω κ σαφως αυτον δε μπορω να τον υποστηριξω σοβαρα. αρα επιφανειακα μπορω να του πω μια συμβουλη μεν αλλα οχι σε μεγαλο βαθος αλλα ως ενα απλο μελος ενος φορουμ που ακουει κατι κ λεει τη γνωμη τους ως τριτος απλα
εγω λοιπον οι μονοι που μπορω να τους πω οτι πραγματικα τους υποστηριζω κ τους καταλαβαινω ειναι οσους ειναι σαν εμενα γιατι απλα ως εκει βρισκονται οι δυναμεις μου