Τοχετε παρει χαμπαρι? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιβαδακι View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.!
    Α εσύ έχεις ξεφύγει τελείως! Μιλάμε για απίστευτη εμμονή! Και φαντασιώσεις με ρινγκ και αρένες!
    Όπως τη βρίσκει ο καθένας, συνέχισε να ονειροπολείς...Είσαι ο πρωταθλητής!
    Last edited by Aeon; 09-01-2015 at 17:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιβαδακι View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ. :)
    Και ποιος είπε ότι αναφέρομαι μόνο σε σένα; Μεγάλη η χάρη σου!
    Last edited by Aeon; 09-01-2015 at 17:13.

Banned
    Είσαι λίγους μήνες και τι κάνεις παοκι; τους δυο μήνες εχεις κολλήσει σαν βδέλλα πανω μου επειδή σου είχα κανει αναφορά σε ενα θέμα του μέλους diana αν θυμάμαι καλά.. Και άντε να τρολλαρεις να γελασουμε θα σε παραδεχτώ , το θέμα είναι όμως οτι είσαι ενα θλιβερό ανθρωπάκι με πολλά κιλά θυμού για το τίποτα.
    Ελπίζω στην ζώη σου , αν εχεις κιόλας γιατί που να σου μείνει χρόνος οτάν κάνεις 10 προφίλ την ημέρα , αν έρθεις με κάποιον σε αντιπαράθεση να μην βγαζεις και καμια Μπερέτα ξερω'γω . .
    Και μην το παίζεις ατακαδορος , μονο την θλιβεροτητα σου επιβεβαιώνεις.

Senior Member
    Μνημονιο , σου περισσεψε κανα τριφυλλο να στειλεις και απο δω?

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μνημονιο , σου περισσεψε κανα τριφυλλο να στειλεις και απο δω?
    Μπετελ θα ξεκινησουμε πιο σκληρα!

Προτεινω να κλειδωσει το θεμα ετσι και αλλιως μονο φωτιες αναβουν και ο νηματοθετης μας εχει συνδεσει με Αραχωβα.

Senior Member
    Εγω προτεινω να κλεισει το φορουμ λιγες μερες για να ησυχασουν τα πνευματα.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τουλαχιστον οι δικοι σου οι φαν εχουν και ενα επιπεδο..Να τα λεμε και αυτα!! Οι δικοι μου το εχουν σκασει απο το Δαφνι !
    xαχαχαχαχαχαχα για να δω αν γυαλιζει το ματι μου

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    xαχαχαχαχαχαχα για να δω αν γυαλιζει το ματι μου
    Εσυ αμα εισαι θαυμαστης μου , ειναι τιμη μου!

Banned
    εγω θυμαμαι στη σχολη που εγραφα ποιηματα κ εκανα σκιτσα κ ειχε πεσει το γελιο της αρκουδας αφου θυμαμαι ενα καθηγιτη μου που ενω με σιχαινοταν ελεγε στους αλλους εχει ταλεντα πολα κ γω του ελεγα οχι κυριε καθηγητα ουτε ενα δεν εχω..

Senior Member
    Πω πω, λίγες ώρες έλειψα κι έγινε το "έλα να δεις"...ή μάλλον "να μην δεις" στην περίπτωση μου... :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    θυμαμαι καπια αλλη στιγμη που μου ελεγε ο καθηγητης αλεξανδρε σταματα να γραφεις ποιηματα
    κ γω του πα
    αμα σταματησω να γραφω ποιηματα
    αυτο σημαινει οτι μετα απο λιγο
    μπορει να μουνα δυο βηματα
    απο το να κουζουλαθω κ μακρια απο δω να φυγω

χαχαχαχα ακομα το σκεφτομαι κ γελαω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη και άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία πράξη........
    Για κάποιο λόγο (ποιό άραγε.........?) κάποιοι/ες νοιώθουν "νικητές" (ως εκεί φτάνει η αντίληψή τους, τί να πεις.......) άμα εκσφενδονίσουν την τελευταία κουβέντα/ κακία/ σπόντα/ λάσπη. Το ότι κάποιος δεν απαντάει δε συνεπάγεται ντε κ σώνει πως έχει αποστομωθεί. Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι απαξιεί να ασχοληθεί. Δε λέω, κ εγώ έχω κάνει 1-2 φορές το σφάλμα να παρασυρθώ σε κατινοκαυγά κ δε ρίχνω την ευθύνη κάπου αλλού, καλά θα είχα κάνει να σταθώ στο ύψος μου κ να μην πέσω σε τέτοιο επίπεδο, από εκεί κ πέρα, όταν κατάλαβα με τί έχω να κάνω δεν ξαναέμπλεξα σε κάτι τέτοιο παρόμοιο. Με αυτή τη λογική κ εμένα με έχει "αποστομώσει" το μισό forum γιατί έχω αφήσει αρκετές συζητήσεις στη μέση (ή κ στην αρχή μη σου πω............).
    Αλλά νομίζω πως το ελάχιστο μυαλό να έχει κανείς μπορεί να ξεχωρίζει κ πότε έχει νόημα να συνεχίζεται μια κουβέντα, κ ποιός έχει πρόθεση συζήτησης κ ποιός πρόθεση φιγούρας/ καυγά/ να αποσπάσει την προσοχή/ να "ενοχλήσει" παρερμηνεύοντας σκοπίμως πράγματα κλπ κλπ κ πότε σταματάνε τα επιχειρήματα κ ξεκινάει η κατινιά κ η συκοφαντία. Απλά πράγματα είναι.

Βρε μαριποζα , εχεις ενα υψηλο επιπεδο . Το ριχνεις ασχολουμενη με την καθε κατινα ( ουσιαστικα μια ειναι σε συσκευασια των δυο ! ) , που κανει οτι δεν καταλαβαινει , γιατι δεν μπορει να επιχειρηματολογησει μαζι σου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε μαριποζα , εχεις ενα υψηλο επιπεδο . Το ριχνεις ασχολουμενη με την καθε κατινα ( ουσιαστικα μια ειναι σε συσκευασια των δυο ! ) , που κανει οτι δεν καταλαβαινει , γιατι δεν μπορει να επιχειρηματολογησει μαζι σου .
    Πώς να επιχειρηματολογήσει Μακ?
    Στη περίπτωση που φτύνεις και νομίζει ότι ψιχαλίζει?... Ή όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει που απευθύνεσαι?...
    Δεν βγαίνει άκρη με εκτός πραγματικότητας καταστάσεις... γι' αυτό μη βάζεις δύσκολα για το συγκεκριμένο επίπεδο!...:p
    Άσε τους ομοϊδεάτες μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους. Στον κόσμο τους...

Και μετά τους φταίνε οι ανορθόγραφοι ή περιορισμένης ευφυΐας...
    Αλλά είπαμε, εστιάζουν στα στραβά ή κυρίως αρέσκονται γι' ανακούφιση να βλέπουν στραβά κι εκεί που δεν υπάρχουν, οι στραβοί.
    Αυτός εξάλλου είναι κι ο λόγος, που μονίμως κατασκευάζουν γραφικά σενάρια...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχετε παρει χαμπαρι αγαπητα μελη οτι το φορουμ ειναι μια επιχειρηση με κερδη απο τις διαφημησεις που βλεπετε απο δω και απο κει ? δεν ειναι φιλανθρωπικη οργανωση , και γι αυτο μεροληπτει υπερ παλαιων μελων που δινουν τροφη σε καυγαδες , και αυξανει η επισκεψιμοτητα ( γι αυτο και εχει στα οπα οπα μελη με χιλιαδες μνμτα στο ενεργητικο τους )και επεμβαινει δηθεν αποσπασματικα . Οταν εμενα μεχουν αποκαλεσει πολλακις διλποπροφιλο , δεν τρεχει τπτ , οταν αποκαλεσα διπλοπροφιλη την ρεμεντυ / μαριον , το ποστ μου πρασινησε αμεσως !!!! . Αν δειτε κατω κατω , εκτος απο τα συνδεδεμενα μελη , υπαρχει και 10πλασιος αριθμος επισκεπτων . Ειμαι επιχειρηματιας και σκεφτομαι ως τετοιος .
    ε τώρα μας λες τα αυτονόητα

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast