Τοχετε παρει χαμπαρι? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν νομίζω να χρειάζεται να πρήζουμε και μ' αυτό τη διαχείριση αφού κι ένα απλό μέλος μπορεί να το κάνει...μια χαρά ενεργό μου φαίνεται αυτό το προφίλ...ενώ του μνημονίου π.χ. το παλιό είναι μπαναρισμένο...

http://www.e-psychology.gr/forum/mem...p?12111-vagpap

Πονηρουλα , με ανακαλυψες !!!!!! μονο που αν τσεκαρεις το τελευταιο μνμ που ποσταρησα ως vagpap ειναι τον 9/ 2013 . Δεν κανεις για Πουαρω !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πονηρουλα , με ανακαλυψες !!!!!! μονο που αν τσεκαρεις το τελευταιο μνμ που ποσταρησα ως vagpap ειναι τον 9/ 2013 . Δεν κανεις για Πουαρω !!
    Για μις Μαρπλ θα ήθελα να κάνω, όχι για Πουαρώ όντας γυναίκα :p Απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κι αυτό το προφίλ εν ενεργεία αφού τώρα χρησιμοποιείς άλλο, αυτό ήταν το point μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    μονο εγω κανω για ηρακλης πουαρο τελικα :)

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Οσο για τα 2 προφιλ , οντως τον Αυγουστο 13 , αλλαξα απο vagpap σε macgyver . Αν διατηρω δυο προφιλ , προκαλω την διαχειρηση να το εξακριβωσει .
    Aλλα τα ιδια κανεις οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα , κατηγορεις τον αλλον-ην για διπλοπροφιλο .
    οταν τα πατησω θα σε ενημερωσω για να χαρεις.
    οσο για τον γαμπρο, τον εχω διπλα μου και γελαει με τα χαλια σου . μου ειπε "αποκλειεται αυτη η κατινα να ειναι ανδρας βρε,σας δουλευει".

μου θυμιζεις μια κακομοιρα που συχναζε σε φορουμ και φεισμπουκ και εκανε γνωριμιες αβερτα μιας το περιβαλλον της δεν την πολυεκανε παρεα.
    οποια γυναικα γνωριζε απο το ιντερνετ, την εβγαζε φωτο διπλα της και την εδειχνε παντου και μας ελεγε ποσο γηραιοτερη και ασχημοτερη ειναι απο την ιδια, για να νοιωθει μικρουλα στα 45 της (οσες ειδα εγω τουλαχιστον ηταν συνομηλικες της και ωραιοτερες της γιατι ειναι και πολυ ασχημη η καημενη παρα τις πλαστικες.) την μια την εβγαζε με χοντρα μπουτια, την αλλη γρια, την παραλλη ασχημη και στις ιδιες κανει ακομα και τωρα την φιλη.
    στον νεαρο που κυνηγουσε στα 42 της εκρυβε 5 χρονια για να μην καταλαβει οτι τον περναει 20 χρονια. να νομιζει οτι τον περναει μονο 15.... λες και θα ειχε διαφορα.τετοιου ειδους γυναικουλα θυμιζεις μαγκ, οχι ανδρα οπως υποστηριζεις...

οσο για μενα αγγελακο. παρτο αποφαση.
    και τα 50 να πατησω και τα 60 να πατησω και τα 70 να πατησω. και μαριον να με λες και γρηγορη να με λες και οτι αλλη μαλακια σκαρφιστεις, και κουκλαρα θα ειμαι, και τον ανδρα που γουσταρω θα εχω διπλα μου και ειναι και νεος και καλλονος, οχι κοντοχοντρος σαν τις περιγραφες που εκανες για τον εαυτο σου...
    κι εσυ ακομα θα ρωτας εδω μεσα μηπως ενδιαφερεται καμια να σε γνωρισει..

για τα διπροφιλα σου τωρα.
    μα τι να εξακριβωσει η διαχειριση οταν και μονος σου λες οτι και το βαγγπαπ ειναι δικο σου!!! αυτο θα πει "διπροφιλο".
    το βαγγπαπ ειναι ενεργο νικ, δεν ειναι καταργημενο, ουτε ειχες ενημερωσει κανεναν οτι αλλαζεις νικ.
    μιλουσες επι μηνες ΑΚΟΜΑ με το βαγγπαπ ενω ειχες ηδη δημιουργησει το νικ μαγκαιβερ.
    σε ειχαμε ρωτησει μαλιστα αν τον γνωριζεις τον βαγγπαπ και το αρνηθηικες πολυ αγρια κιολας.
    σταματησες να το χρησιμοποιεις οταν ΕΓΩ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ να απαντας με το βαγγ σε κουβεντα που ειχε ξεκινησει ο μαγκ...
    ε αυτο σημαινει διπλο προφιλ μαγκ, δεν σημαινει κατι διαφορετικο.
    οποτε μην τραβας τις κοτσιδες σου οτι εμενα δεν με εκαναν ντα οταν σε ειπα διπροφιλο.
    ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΦΙΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ !η παρτο αποφαση η καταργησε τους διλπους λογαριασμους

αυτα και περαστικα και σε σενα και στις υπολοιπες μοναχικες κατινιτσες ,αρσενικες και θηλυκες, που ακομα το φυσανε και δεν κρυωνει. ;)
    Last edited by Remedy; 10-01-2015 at 20:14.

Senior Member
    Αμα δεν σετσουζε που αποκαλυψα την ηλικια σου και το οτι εισαι ανυπαντρη , δεν θα παραληρουσες ετσι !! υστερια σεπιασε !!

Senior Member
    Για μις Μαρπλ θα ήθελα να κάνω, όχι για Πουαρώ όντας γυναίκα :p Απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κι αυτό το προφίλ εν ενεργεία αφού τώρα χρησιμοποιείς άλλο, αυτό ήταν το point μου...

Τα παραπονα σου στην διαχειρηση .

Banned
    Εγω θελω να μαθω ποια ειναι διασημη που μηνυσε το e psy ..

Banned
    Οσο για τα 2 προφιλ , οντως τον Αυγουστο 13 , αλλαξα απο vagpap σε macgyver
    ειδατε τελικα πως προσπερνατε συνεχως τη πιο απλη λυση? μπορεις καπιον να τον ρωτησεις κ να σου πει πιος ειναι

Senior Member
    Τα παραπονα σου στην διαχειρηση .
    Ευχαρίστως! :) Αφού 53 χρονών άνθρωπος χρειάζεσαι τη διαχείριση να σου δείξει το σωστό αντί να ζητήσεις μόνος σου να σβηστεί το παλιό προφίλ, ευχαρίστως άλλωστε εσύ με παραπέμπεις εκεί...σκέψου όμως μήπως δεν σε συμφέρει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αν κατι ειναι ψεματα δε θα πρεπε να σε ενδιαφερουν οι φημες που κυκλοφορουν
    οι φημες ειναι χαλασμενο τηλεφωνο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω θελω να μαθω ποια ειναι διασημη που μηνυσε το e psy ..
    εγω θελω πολυ να δημοσιευσω πμ απο κατι ψυχες που κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια.
    εδω εχω κυλιστει στα πατωματα και ο καλος μου σταυροκοπιεται !!

Senior Member
    Αμα δεν σετσουζε που αποκαλυψα την ηλικια σου και το οτι εισαι ανυπαντρη , δεν θα παραληρουσες ετσι !! υστερια σεπιασε !!
    ποια ηλικια μου βρε κακομοιρα.
    ουτε τα 50 εχω πατησει, ουτε η μαριον ειμαι, ουτε θα παει στον πατο το μηνυμα με τις αληθινες αλητειες σου επειδη τρολαρεις. μισο να το επαναφερω.
    τωρα αν συζω ανυπαντρη η παντρεμενη με τον ανδρα μου, αυτο δεν σε αφορα .εχουμε κι αλλη τρελη απο δω μεσα που μας κυνηγαει εκτος απο σενα, μην νομιζεις οτι εισαι η μοναδικη. δεν παρεχω πληροφοριες ταυτοτητας εδω, γιατι θα την ξαναδουμε μπροστα μας και τοτε μονο εισαγγελεας μας σωζει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

"σου χει λαχει, σου χει λαχει, να σε κυνηγουν οι βλαχοι?" :p

Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη!
    Που το ξετρυπωσες βρε σατανα?? Και το χαν κρυψει τοσο καλα! Κανεις άλλος δεν μπορουσε να δει τις διαφημισεις… τους ξεσκεπασες. Πραγματικος μαγκαιβερ!!
    Αντε, με το καλο να ανακαλυψεις κι ότι ο μεγαλυτερος σαματατζης του φορουμ, εισαι εσυ και να τους προτεινεις την διαγραφη σου, μιας που μονιμως συμμετεχεις για να ξεθαψεις κανενα θεμα 15 χρονων μηπως προκαλεσεις κανεναν, η να ριξεις καμια μπηχτη που μπορει ν αναψει κανεναν καυγα...

Κι αυτές είναι μονο οι αστειες εμπρηστικες δραστηριοτητες σου, που διασκεδαζουν ολο το φορουμ κι ομολογω, κι εμενα...
    υπαρχουν κι αυτές που εμπιπτουν στην ποινικη δικονομια και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης αν καποιος αποφασισει να ασχοληθει στα σοβαρα μαζι σου, αλλα ουτε εξοδα χρειαζονται.
    Κι απορω με τον αεον που καθεται και σου απολογειται , όταν ΕΣΥ, εισαι η προσωποποιηση του πονοκεφαλου για ένα φορουμ, καθως μπορεις να τους βαλεις σε μεγαλες περιπετειες με την παραβατικη συμπεριφορα σου..

Διοτι είναι άλλο να λες ότι η ρεμεντι είναι διπροφιλο με την μαριον και να γελανε μεχρι το φεισμπούκ με το iq (σας) και στην χειροτερη να στα σβηνουν και να μιξοκλαις σαν κοριτσακι, κι άλλο να μας λες ότι κατεχεις οπλα και σκεφτεσαι να βρεις που μενουν τα μελη για να τα εξοντωσεις. Αυτά είναι αυτεπαγγελτα αδικηματα , όχι θεματα λειτουργιας μιας ιστοσελιδας και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης να ασχοληθει μαζι σου για να σου ερθουν σπιτι να δουμε τι οπλα εχεις κι αν εχεις αδειες γι αυτά (σε ισχυ) κι αν εισαι σε θεση να εχεις οπλα (ψυχιατρικως) κι αν μπορεις να απειλεις τον κοσμο εχοντας οπλα…
    Προς ενημερωση σου, το ότι σβηνεις τις απειλες σου δεν σημαινει ότι σβηνονται. Υπαρχουν παντα.
    Καταλαβες αγγελακο?

Κατά τα αλλα σου ευχομαι τις επομενες γιορτες να ασχολεισαι με καμια γυναικα που είναι διπλα σου και να λειπεις σε κανενα ταξιδακι μαζι της αντι να παιζεις στο φορουμ. Μπορει να σου εχω γινει αθεραπευτη εμμονη, αλλα για σενα ειμαι φανταστικο προσωπο, όχι υπαρκτο… εκτος αν δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις αυτά τα δυο.

Περιττο να αναφερω ότι ουδεποτε ειχα άλλο προφιλ από αυτό, οσο κι αν αυτό σε λυπει κι εσενα και τα φιλαρακια σου.(δεκτος κάθε ελεγχος εκ της διαχειρισης).
    Να ματαξαναπω εδώ με την ευκαιρια, ότι ειμαι βεβαιη ότι στην διαχειριση φαινονται πολλα περισσοτερα διπροφιλα από αυτά που χτυπουν τον αυτοματο συναγερμο.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΡΟΦΙΛΑ και προφανως, ιδιωτικα.

Οσο γι αυτους που αποκαλουν ΕΣΕΝΑ διπροφιλο, να τους πω ότι εχουν δικιο κι απορω γιατι παραπονιεσαι!
    Εσυ ΕΙΔΙΚΑ εισαι αποδεδειγμενο διπροφιλο, όχι υποθετικο.
    Τα νικ vagpap, macgyver, είναι και τα δυο σε ισχυ και ανηκουν και τα δυο σε σενα και μαλιστα το ειχες παραδεχτει όταν πιαστηκες να απαντας με λαθος νικ σε μια συζητηση.
    Ποιος σε ξεσκεπασε να δεις…..
    Α, ναι…. ΕΓΩ!!!!!

Ε πες στα παιδια τωρα για να μην απορουν που κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι για την παρτη μου, ότι αυτος είναι ο πραγματικος λογος της εμμονης σου κι εκτοτε δεν μπορεις να ησυχασεις.
    Λεμε για τα δυο αποδεδειγμενα προφιλ σου, ετσι? Δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν κι αλλα/ο… αλλα αυτά τα εχεις παραδεχτει κι ο ιδιος όταν πιαστηκες στα πρασα κι εχω ακομα τα πμ σου που προσπαθουσες να μου δικαιολογηθεις λεγοντας κατι αστειες δικαιολογιες για τον λογο που εκανες δυο προφιλ χωρις να το γνωστοποιησεις και χωρις να ακυρωσεις το ένα...

Αυτά λεω μα-ν-κ-αιβερ.... και περαστικα για ολα τα θεματα σου, υπαρκτα και ανυπαρκτα...
    :)
    εδω ειμαστε μαγκ.
    οσο και να τρολαρεις, θα το επαναφερω. τραβα τα βυζια σου αν την πατησες (ξανα)

Senior Member
    Ευχαρίστως! :) Αφού 53 χρονών άνθρωπος χρειάζεσαι τη διαχείριση να σου δείξει το σωστό αντί να ζητήσεις μόνος σου να σβηστεί το παλιό προφίλ, ευχαρίστως άλλωστε εσύ με παραπέμπεις εκεί...σκέψου όμως μήπως δεν σε συμφέρει...

Κυκνε , τα ροζ γραμματακια δεν αρκουν για να κρυψουν το οχι ιδαιτερα καλο ποιον σου , αφου απειλεις και προσβαλλεις καποιον που ουδεποτε σε εχει προσβαλλει , αντιθετως σου εχει ποσταρει μνμτα συμπαραστασης . Τραβα λοιπον στην διαχειρηση και κανε οτι σου κανει κεφι . Δεν εχω να κρυψω κατι .

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=5nDBcoEIr0whttps://www.youtube.com/watch?v=5nDBcoEIr0w
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποια ηλικια μου βρε κακομοιρα.
    ουτε τα 50 εχω πατησει, ουτε η μαριον ειμαι, ουτε θα παει στον πατο το μηνυμα με τις αληθινες αλητειες σου επειδη τρολαρεις. μισο να το επαναφερω.
    τωρα αν συζω ανυπαντρη η παντρεμενη με τον ανδρα μου, αυτο δεν σε αφορα .εχουμε κι αλλη τρελη απο δω μεσα που μας κυνηγαει εκτος απο σενα, μην νομιζεις οτι εισαι η μοναδικη. δεν παρεχω πληροφοριες ταυτοτητας εδω, γιατι θα την ξαναδουμε μπροστα μας και τοτε μονο εισαγγελεας μας σωζει...

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast