Τοχετε παρει χαμπαρι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 121
    Senior Member

Τοχετε παρει χαμπαρι?

Εχετε παρει χαμπαρι αγαπητα μελη οτι το φορουμ ειναι μια επιχειρηση με κερδη απο τις διαφημησεις που βλεπετε απο δω και απο κει ? δεν ειναι φιλανθρωπικη οργανωση , και γι αυτο μεροληπτει υπερ παλαιων μελων που δινουν τροφη σε καυγαδες , και αυξανει η επισκεψιμοτητα ( γι αυτο και εχει στα οπα οπα μελη με χιλιαδες μνμτα στο ενεργητικο τους )και επεμβαινει δηθεν αποσπασματικα . Οταν εμενα μεχουν αποκαλεσει πολλακις διλποπροφιλο , δεν τρεχει τπτ , οταν αποκαλεσα διπλοπροφιλη την ρεμεντυ / μαριον , το ποστ μου πρασινησε αμεσως !!!! . Αν δειτε κατω κατω , εκτος απο τα συνδεδεμενα μελη , υπαρχει και 10πλασιος αριθμος επισκεπτων . Ειμαι επιχειρηματιας και σκεφτομαι ως τετοιος .

και αν θέλουν καυγάδες γιατί σε πρασίνισαν και δεν το άφησαν για να καυγαδίσετε? εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει για να πρασινίσει κάτι πρέπει να γίνει αναφορά από μέλος ή μπορεί να πρασινίσει και από μόνο του? (α)

Banned
    το εχεις παρει χαμπαρι οτι παντου συμβαινει αυτο?
    η σκοτεινη πλευρα την ανθρωπινης φυσης.

Banned
    εσυ δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχει καπιο ων σε αυτο το πλανητη γη που δεν αποσκοπει στο προσωπικο του οφελος? σοβαρεψου λιγο σε ολα τα πραγματα υπαρχει καλο κ κακο οπως ακριβως αν παρατηρισεις μια μεταλλικη επιφανεια που οταν αντανακλα το φως αντανακλα κ το σκοταδι αρα ειναι νομος της φυσης αυτο παρε χαμπαρι.
    ναι βοηθησα καπια μελη εδω ενω ταυτοχρωνα βελτιωσα την αυτογνωσια μου.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 08-01-2015 at 23:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχετε παρει χαμπαρι αγαπητα μελη οτι το φορουμ ειναι μια επιχειρηση με κερδη απο τις διαφημησεις που βλεπετε απο δω και απο κει ? δεν ειναι φιλανθρωπικη οργανωση , και γι αυτο μεροληπτει υπερ παλαιων μελων που δινουν τροφη σε καυγαδες , και αυξανει η επισκεψιμοτητα ( γι αυτο και εχει στα οπα οπα μελη με χιλιαδες μνμτα στο ενεργητικο τους )και επεμβαινει δηθεν αποσπασματικα . Οταν εμενα μεχουν αποκαλεσει πολλακις διλποπροφιλο , δεν τρεχει τπτ , οταν αποκαλεσα διπλοπροφιλη την ρεμεντυ / μαριον , το ποστ μου πρασινησε αμεσως !!!! . Αν δειτε κατω κατω , εκτος απο τα συνδεδεμενα μελη , υπαρχει και 10πλασιος αριθμος επισκεπτων . Ειμαι επιχειρηματιας και σκεφτομαι ως τετοιος .
    Επειδή το έχουμε πάρει χαμπάρι, έχουμε και Adblock plus και δε βλέπουμε καμία διαφήμιση!

Πάντως, ακόμη δεν το έχεις καταπιεί το πρασίνισμα, τόσες μέρες πέρασαν.
    Πολύ ευαίσθητος είσαι βρε αδερφέ! Ή μάλλον πολύ εγωιστής. Και ξέρεις, αυτό είναι μεγάλο ελάττωμα και φοβερή αδυναμία.
    Άντε, περαστικά!

Και άλλη φορά βρες τίποτα πιο έξυπνο να πεις, γιατί με τέτοιες εξυπνάδες μόνο ρεζιλεύεσαι!
    Όσο για τη διαχείριση, είσαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει.
    Όταν απειλούσες μέλη με όπλα, που μάλιστα γνώριζες και στοιχεία τους, κανονικά θα έπρεπε όχι μόνο να σε πετάξουν από το φόρουμ, αλλά να σε αναφέρουν κιόλας.
    Αλλά εκεί, όχι, δεν μεροληπτούσαν.
    Αλλά είσαι τέτοια κότα και θρασύδειλος, που γράφεις και σβήνεις 10 φορές το κάθε μήνυμα, μη σε κάνουν ντα!
    Σαν δε ντρέπεσαι, λέω εγώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Τι λες rementy ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι λες rementy ?
    Βρε, δεν πα να με φωνάζεις και αιδεσιμώτατο!
    Εσύ τι λες να με πειράζει;
    Με σένα γελάνε.
    Το φυσάς και δεν κρυώνει βλέπω!

Α και γράψτο σωστά, remedy.

Banned
    Εγω που σε συμπαθω λιγο αν και σε θεωρω Νερωνα του φορουμ λολ , θελω να ρωτησω γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?Ενταξει ολοι το κανουμε κατα καιρους αλλα εσυ εχεις φαει ενα κολλημα με την ρεμεντυ και την μαριαν..Επειδη σε αποστομωνουν? Δεν στο λεω με κακια και εμενα στο ιντερνετικο μου παρελθον εδω με εχουν αποστομωσει και οι δυο , δεξου οτι υπαρχουν και πιο εξυπνοι ανθρωποι απο εσενα και απο εμενα και προχωρα παρακατω !
    Οσο για τις διαφημισεις αντ μπλοκ και τελειωνεις με αυτες!Νομιζω κιολας οτι τις βαζει το ιδιο το google αν δεν κανω λαθος (μονο στο βρακι μας δεν εχει μπει η google)
    Mην ζητας ρεστα αν δεν εχεις πληρωσει λογαριασμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οσο για τις διαφημισεις αντ μπλοκ και τελειωνεις με αυτες!Νομιζω κιολας οτι τις βαζει το ιδιο το google αν δεν κανω λαθος (μονο στο βρακι μας δεν εχει μπει η google)
    Α, όλα κι όλα, εγώ την google την έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό! Φαίνεται να αγαπάει πολύ το blog μου και το έχει ανεβάσει στα ύψη!
    Και όσο σε ανεβάζει στις πρώτες θέσεις η google, τόσο περισσότερες επισκέψεις έχεις αλλά και το αντίστροφο. Όσο σε επισκέπτονται, τόσο σε ανεβάζει. Πολύ την αγαπώ!

Banned
    Α, όλα κι όλα, εγώ την google την έχω λατρέψει τον τελευταίο καιρό! Φαίνεται να αγαπάει πολύ το blog μου και το έχει ανεβάσει στα ύψη!
    Και όσο σε ανεβάζει στις πρώτες θέσεις η google, τόσο περισσότερες επισκέψεις έχεις αλλά και το αντίστροφο. Όσο σε επισκέπτονται, τόσο σε ανεβάζει. Πολύ την αγαπώ!
    Εσυ κανεις την δουλεια σου εμας ομως μας σπανε τα ..... :)

Senior Member
    Εγω που σε συμπαθω λιγο αν και σε θεωρω Νερωνα του φορουμ λολ , θελω να ρωτησω γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?Ενταξει ολοι το κανουμε κατα καιρους αλλα εσυ εχεις φαει ενα κολλημα με την ρεμεντυ και την μαριαν..Επειδη σε αποστομωνουν? Δεν στο λεω με κακια και εμενα στο ιντερνετικο μου παρελθον εδω με εχουν αποστομωσει και οι δυο , δεξου οτι υπαρχουν και πιο εξυπνοι ανθρωποι απο εσενα και απο εμενα και προχωρα παρακατω !
    Εσένα παιδί μου σε αγαπάμε.
    Ε remedy; (ρωτάω τον άλλο μου εαυτό)
    Ναι, ναι. (απαντάει κι αυτός).

Senior Member
    Εσυ κανεις την δουλεια σου εμας ομως μας σπανε τα ..... :)
    Ναι μωρέ, αλλά από την άλλη για φαντάσου πόση πληροφορία έχεις στο πιάτο με ένα κλικ.
    Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Αφού στο κάτω-κάτω μπορούμε να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις.

Senior Member
    Πως φαίνεται όμως ότι είσαι της παλιάς σχολής... Ευνουχισμός μ' άλλα λόγια.

Περισσότερη σημασία από το τι λες κι από τον προσβλητικό σου τρόπο έχει το γιατί το κάνεις...
    Με βάση όμως το νόμο "αιτία-αποτέλεσμα" όλα εξηγούνται κι ερμηνεύονται.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned

Banned
    ναι ενταξει κ το καλαμι που το παρκαρεις σε κανενα γκαραζ? εγω το παρκαρω ξερεις που :-)

Page 1 of 9 123 ... LastLast