Τοχετε παρει χαμπαρι? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυκνε , τα ροζ γραμματακια δεν αρκουν για να κρυψουν το οχι ιδαιτερα καλο ποιον σου , αφου απειλεις και προσβαλλεις καποιον που ουδεποτε σε εχει προσβαλλει , αντιθετως σου εχει ποσταρει μνμτα συμπαραστασης . Τραβα λοιπον στην διαχειρηση και κανε οτι σου κανει κεφι . Δεν εχω να κρυψω κατι .
    Ούτε εγώ προσπαθώ να κρύψω κάτι απλά μου αρέσει το ροζ...ναι, εμένα δεν με έχεις προσβάλλει αλλά έχεις απειλήσει με σοβαρότατο τρόπο άλλα άτομα εδώ μέσα κι αυτό να το ξέρεις προκαλεί τρόμο στον κόσμο...αυτά είχα να πω και στο εξής δεν ασχολούμαι άλλο εκτός κι αν πεις ότι θα ψάξεις να βρεις κι εμένα κι αναφέρεις τα όπλα σου σε συνάρτηση με αυτό...έχεις κάνει κάτι τέτοιο και μετά μιλάς για το δικό μου ποιόν;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Ημαρτον!! αν καποιος ξεκαρφοτος δει αυτό το θεμα ,αυτου του φορουμ θα φρικαρει!! - το διαβασε μια φιλημου-πελατισα στο μαγαζι κι γελαγε,αλλα κι αδειασε η κοπελα! - μονο φορουμ υποστήριξης δεν είναι αυτό το πραμα που γινετε εδώ! κι το λεω προς τους ιδιοκτητες του φορουμ!! οπου ξερουν να κανουν τους ηθικούς αλλα δε κανουν κατι να διαφυλαξουν αυτά που πρεσβευει το φορουμ!! το ότι είναι ένα φορουμ με αξιολογο περιεχομενο ,το ότι είναι ισως το μοναδικο με θεματα ψυχολογικα πρεπει να τους κανει -τους διαχειστες του φορουμ - να προσεχουν το τι παιζει! να "δουλευουν"τους κανονες του φορουμ!! Ο.Κ. είναι δυσκολο!! κι θελει πολλα ατομα!! αλλα ρε παιδια καποια θεματα κανουν μπαμ!
    Όπως το παρον!! είναι 3-4 "κυριες" εδώ !που την πεφτουν σε έναν ανθρωπο! ένα κειμενο γραφει ο μαγκ, 3-4 γραφουν οι άλλες! κι αν είναι διλοπροφιλ καποιες τωτες ακομα χειροτερα! διοτις ξερει ότι απαγορευετε να αποκαλυψουν ποιοι εχουν διπλο προφιλ κι για αυτό το λεει ότι "ν εχω άλλο προφιλ βγαλτετω!" αλλα δεν είναι το θεμα αν εχει καποια κυρια διπλο προφιλ! εξαλου εχουν και οι δυο από αυτές τις "κι καλα κυριες" που τσακωνοντε εδώ περα! το θεμα αν είναι ποσα εχουν όχι αν εχουν! χιχιχι. Αλλα το ξανα λεω! δε με ενοχλεί εμενα αν εχουν πολλα προφιλ! το θεμα είναι ότι ετσι δειχνουν να είναι πολλες που την πεφτουν στον ανθρωπο(μαγκαιβερ).
    Αναρωτιέμαι!! είναι θεμιτο να την πεφτουν χωρις καποιον σοβαρο λογο!,να του την πεφτουν αυτές οι κυριες?? αντιστοιχος κι ο μαγκαιβερ είναι καλο να τσακωνετε με αυτές?? για μενα όχι!! και οι δυο πλευρες κανουν λαθος! όμως υπαρχει ένα σοβαρο ζητημα δεοντολογιας εδώ μεσα!! ο ενας, ο μαγκ,εχει αναφερει στο φορουμ κι το εχει ξεκαθαρησει ότι ειχε η εχει θεμα ψυχολογικο! εξαρτηση από το αλκοολ! !! Δεν είναι σωστο! είναι απέναντι σε κάθε θεραπευτικη η ιατρικη δεοντολογια να προσβαλετε,να θυγετε οποιος εχει βγαλει στο φορουμ την προσωπικη του παθηση!!!
    Από την άλλη οι κυριες που του την πεφτουν ,εκτος από την Κυκνο -οπου αν θυμαμαι καλα μας εχει πει ότι εχει ψυχολογικο θεμα με φοβιες,σορρυ αν κανω λαθος - οι υπολληπες 2 κυριες είναι στο φορουμ ως σχολιαστες!! ,είναι στο φορουμ σαν κριτες ! δεν εχουν αναφερει πωτες!! ότι πασχουν από καποια ψυχικη παθηση! απεναντίας κοροϊδεύουν οποιον δεν παει με τα νερα τους!! δλδη κουτσομπολιο!! κι ρωτω το φορουμ!!είναι σωστο να αφήνετε αυτά τα ατομα να χλευαζουν! να νευριαζουν τους υπολοιπους ?είναι δεοντολογικο να μας επιτίθεντο! "χτυπώντας"μας στο αυαισθητο κι προσωπικο μας πρόβλημα??επειδή δλδη οι κυριες αυτές είναι υγειες κι εμεις δεν ειμαστε μπορουν να μας χλευαζουν?να μας κανουν κακο? διοτι η φυση του φορουμ είναι να υπαρχει υποστυριξη σε οσους εχουν ψυχιατρικα προβλήματα!!!
    Επειδή ειμαστε στην Ελλαδα κι οι φιλιες , κι ο "ωχαδερφισμος"είναι πανω από τους νομους θα ηθελα να μαθω από το φορουμ αν ισχυουν οι κανονες που γραφει! διοτις για εμενα είναι πολύ σωστα τα οσα γραφει ως ορους χρησης!αλλα αν δεν ισχυουν να το ξερουμε ολοι αυτό! ε?

Banned

Banned
    άλλο ένα παραδηγμα ότι η "κυρια"χλευαζει την πολυτοξικομανια στην οποια πασχω κι μετα από χρονια είμαι σε ένα πολύ καλο σταδιο! οσο κι αν την ξενερωνει τη κυρια!προσωπικα εχω πολλη καιρο να κανω χρηση ινδικης κανναβης τετραϋδοκανναβινόλης!
    Δεν απευθύνομαι στην κυρια! εξαλου εχω ξεκαθαρηση ότι δε θα ξανα καμω κουβεντα με τετοια ατομα!! δεν "πεφτω"εκει κατω! για να ξανα κουβεντιασω πρεπει αυτά τα ατομα να "ανεβουν "σε πολιτισμένα επίπεδα .Αναφέρομαι στους διαχειρηστες του φορουμ κι τους ξανα ρωτω!!είναι ομορφο αυτό το πραμα? είναι αυτό "στηριξη" σε οσους εχουν ψυχιατρικες παθησεις?η ασθενειες?

Banned
    Επειδη αναφερεσαι σε εμενα το εβαλα γιατι ειναι δικη μου επιθυμια..Εσκαγα ενα τριφυλλο τωρα!

Banned
    μαγκαιβερ! αν κι δε συμφωνω που καθεσαι κι κανεις διαλογο με αυτές τις κυριες! από την άλλη δε μπορω να μη μπω στη θεσησου! αφου κατι τετοιο ειχε συμβει κι με εμενα στο παρελθον! το θεμα είναι ότι αυτό το κανουν συχνα τελικα! καποιον βρισκουν που δε παει με τα νερα τους! καποιον η καποια βρισκουν που κανει το λαθος να δινει αξια!!διοτις αυτό είναι τελικα το λαθος!!κι αλλα ατομα που εισαν στην θεση μας απλα δεν ασχοληθηκαν! ειχαν νευριασει κι αυτά απλα εκεινα ηταν πιο χαλαρα ατομα,καταλαβαν ότι το μονο που θα κερδισουν είναι να κανουν εξασκηση στα δαχτυλατους λογο των απαντησεων στο πληκτρολογιο!χιχιχι! εμεις δυστυχως τις σεβαστήκαμε! δεν τις γραψαμε εκει που πρεπει σε αυτό που εχουν μαλον καιρο να δουν για αυτό κι μας τα π...νεμας!! χιχιχι,διοτις -όπως πολύ σωστα μου ειπε μια φιλημου- αν ειχαν το κατι να ασχοληθουν!!δε θα καθοταν βραδιάτικα η ωρες της μερας ,να γραφουν σε εμας!! χιχιχι,λοιπον το λαθος μας είναι ότι τους απαντούμε μαγκαιβερ!!

Banned
    χιχιχιχιχι

Καιλας Βασιλακης.

Πηγη: σοφες κουβεντες σοφων ανθρωπων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ούτε εγώ προσπαθώ να κρύψω κάτι απλά μου αρέσει το ροζ...ναι, εμένα δεν με έχεις προσβάλλει αλλά έχεις απειλήσει με σοβαρότατο τρόπο άλλα άτομα εδώ μέσα κι αυτό να το ξέρεις προκαλεί τρόμο στον κόσμο...αυτά είχα να πω και στο εξής δεν ασχολούμαι άλλο εκτός κι αν πεις ότι θα ψάξεις να βρεις κι εμένα κι αναφέρεις τα όπλα σου σε συνάρτηση με αυτό...έχεις κάνει κάτι τέτοιο και μετά μιλάς για το δικό μου ποιόν;

Η αναφορα μου σε οπλα , εγινε εκ παραδρομης , κακοβουλως , απο ενα μελος , την Ντιανα , την οποια ουδεποτε απειλησα οτι θα χρησιμοποιησω οπλο ( ! ) , αλλου απευθυνετο το μειλ , και το ελαβε και αυτη κατα λαθος , και απλως ανεφερα στον κανονικο αποδεκτη του μειλ οτι εχω τις 4 καραμπινες μου σε ετοιμοτητα λογω της υπερβαλλουσας εγκληματικοτητας , το οτι εχω 4 καραμπινες , νομιμοτατες , με κανει και επικινδυνο/τρομοκρατη ? . Αν ηθελα να βλαψω την Ντιανα , η μυικη/σωματικη κατασταση +γνωσεις μου σε πολεμικες τεχνες , αρκει ( την πειραξα ποτε ? ) .
    Οσο για σενα , Κυκνε , που τωρα θυμηθηκες μετα απο 8 μηνες το περιστατικο , αφου δεν ειχες τι να πεις , στην παρατηρηση μου , οτι προσβαλλεις και απειλεις καποιον που σε συνεδραμε με επανειλημμενα ποστ συμπαραστασης , λες οτι εχω απειλησει με σοβαροτατο τροπο ( ! ) αλλα μελη , και υπονοεις οτι θα απειλησω κι εσενα , αλλη ορεξη δεν ειχα . Εισαι αγενεστατη , και δειχνεις ελλειψη ηθους .
    Να αναφερω το περιστατικο , που γνωριζουν τα παλαιοτερα μελη , γιατι εχεις μπερδεψει τα φορουμ φαινεται , την ωρα που κλαιγοσουν ως συνηθως στο e-psychology , χαριεντιζοσουν στο ' στεκι της ψυχολογιας ' περι σαμπουαν και καλλυντικων .
    Απλως σου αρεσει να τραβας την προσοχη με τον γνωστο τροπο σου . Κι εγω εχω καταθλιψη , και πιο σοβαρη απο την δικη σου , αλλα δεν κλαιγομαι .

Γιωργο , δεν κανω διαλογο με την ρεμεντυ . Δεν αποκαλειται διαλογος το να γραφει ποστ 20 αραδων και εγω μιας !!!
    Last edited by Macgyver; 11-01-2015 at 08:51.

Senior Member
    Η αναφορα μου σε οπλα , εγινε εκ παραδρομης , κακοβουλως , απο ενα μελος , την Ντιανα , την οποια ουδεποτε απειλησα οτι θα χρησιμοποιησω οπλο ( ! ) , αλλου απευθυνετο το μειλ , και το ελαβε και αυτη κατα λαθος , και απλως ανεφερα στον κανονικο αποδεκτη του μειλ οτι εχω τις 4 καραμπινες μου σε ετοιμοτητα λογω της υπερβαλλουσας εγκληματικοτητας , το οτι εχω 4 καραμπινες , νομιμοτατες , με κανει και επικινδυνο/τρομοκρατη ? . Αν ηθελα να βλαψω την Ντιανα , η μυικη/σωματικη κατασταση +γνωσεις μου σε πολεμικες τεχνες , αρκει .
    Οσο για σενα , Κυκνε , που τωρα θυμηθηκες μετα απο 8 μηνες το περιστατικο , αφου δεν ειχες τι να πεις , στην παρατηρηση μου , οτι προσβαλλεις και απειλεις καποιον που σε συνεδραμε με επανειλημμενα ποστ συμπαραστασης , λες οτι εχω απειλησει με σοβαροτατο τροπο ( ! ) αλλα μελη , και υπονοεις οτι θα απειλησω κι εσενα , αλλη ορεξη δεν ειχα . Εισαι αγενεστατη , και δειχνεις ελλειψη ηθους .
    Να αναφερω το περιστατικο , που γνωριζουν τα παλαιοτερα μελη , γιατι εχεις μπερδεψει τα φορουμ φαινεται , την ωρα που κλαιγοσουν ως συνηθως στο e-psychology , χαριεντιζοσουν στο ' στεκι της ψυχολογιας ' περι σαμπουαν και καλλυντικων .
    Απλως σου αρεσει να τραβας την προσοχη με τον γνωστο τροπο σου . Κι εγω εχω καταθλιψη , και πιο σοβαρη απο την δικη σου , αλλα δεν κλαιγομαι .

Γιωργο , δεν κανω διαλογο με την ρεμεντυ . Δεν αποκαλειται διαλογος το να γραφει ποστ 20 αραδων και εγω μιας !!!
    Όπως είπα, δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί χάλασα τη μέρα μου χθες μ' αυτές τις βλακείες, γιατί δεν αξίζει τον κόπο πραγματικά για σένα κι αφού δεν έχεις όρεξη ν' ασχοληθείς μ΄εμένα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη...2 πράγματα θα πω μόνο ότι το μόνο στέκι ψυχολογίας που γράφω είναι εδώ, το άλλο φόρουμ καμιά σχέση δεν έχει με ψυχολογία οπότε γράφεις ανακρίβειες

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα)
    Last edited by Aeon; 11-01-2015 at 11:17.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα)!

Αλλη μια κακοηθεια , αναφερεσαι στοn αλκοολiσμο μου .. Αλλα θα χτυπησεις τον αλλον εκει που ποναει , τετοια εισαι .
    Last edited by Aeon; 11-01-2015 at 11:17.

Senior Member
    Nα σου πω τι δειχνει την ελλειψη ηθους σου ? με την ρεμεντυ, μαριον , μνιμονιο δεν χτισαμε εξ αρχης τις καλυτερες σχεσεις , και συχνα καυγαδιζαμε ( οχι πια ) , τοχαμε καπου συνηθησει . Εσυ ξεφυτρωνεις απο το πουθενα , χωρις να σουχω δωσει αφορμη , και μου τα χωνεις , εχοντας σου φερθει με τον καλυτερο τροπο .

Senior Member
    Nα σου πω τι δειχνει την ελλειψη ηθους σου ? με την ρεμεντυ, μαριον , μνιμονιο δεν χτισαμε εξ αρχης τις καλυτερες σχεσεις , και συχνα καυγαδιζαμε ( οχι πια ) , τοχαμε καπου συνηθησει . Εσυ ξεφυτρωνεις απο το πουθενα , χωρις να σουχω δωσει αφορμη , και μου τα χωνεις , εχοντας σου φερθει με τον καλυτερο τροπο .
    Συνεχίζεις βλέπω...ε, πάρε λοιπόν μια τελευταία απάντηση και μετά θα σε βάλω στη λίστα αγνόησης γιατί μου χειροτερεύεις τη διάθεση...έχασα πάσα καλή ιδέα για το άτομο σου όταν απείλησες το μνημόνιο, για μένα άνθρωπος που απειλεί τον οποιονδήποτε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Εσύ χάλασες την εικόνα που είχα για σένα, είσαι ο μόνος υπεύθυνος και δεν μπορείς να μιλάς για ήθος εσύ που απειλείς κόσμο. Τέλος.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα)
    Last edited by Aeon; 11-01-2015 at 11:18.

Senior Member
    Mε την μνιμονιο τα παμε μια χαρα . Εσυ , 36 χρονων γυναικα , δεν εχεις δουλεψει ποτε σου , και την εχεις αραξει μια χαρα , ψαχνοντας για θυματα να κανεις την κακομοιρα . Παρασιτικη ζωη , και ολο δηθεν ψαχνεις για δουλεια .
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα).
    Πόσο άσχετος είσαι τελικά, τόσα ξέρεις τόσα λες...δούλευα 10 ολόκληρα χρόνια μέχρι που αρρώστησα από την κατάθλιψη και δεν άντεχα πια και πήρα άδεια άνευ αποδοχών. Άντε ράψτο τώρα. Δεν θα ξαναδιαβάσω μήνυμα σου, απάντησα μόνο και μόνο γιατί λες ανυπόστατα πράγματα. Η λίστα αγνόησης έχει και την επιλογή να διαβάσεις το μήνυμα αν θέλεις αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που το έκανα στο λόγο της τιμής μου, δεν θα μου χαλάν τη διάθεση υποκείμενα σαν κι εσένα...μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς μόνος σου όπως κάνουν οι μεθυσμένοι, χα χα!
    Επίσης έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου; Το στέκι της ψυχολογίας είναι εδώ, χελοου!
    Last edited by Aeon; 11-01-2015 at 11:18.

Senior Member
    Παει , πεσαν οι μασκες του ' καλου κοριτσιου΄' που υποφερει . Εδειξες το αληθινο σου προσωπο .
    Εδω ειναι το e-psychology , 'το στεκι της ψυχολογιας ' ειναι αλλο , ξερεις εσυ .
    Kατα ταλλα συνεχιζεις να κοπανας τον αλλον στο ευαισθητο του σημειο , τον αλκοολισμο .

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast