Πολιτικά- εκλογές !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
    Senior Member

Πολιτικά- εκλογές !

Πείτε ότι θέλετε εδώ αναφορικά με τις εκλογές του 2015!

Και αρχίζω πρώτη.

Ο Γιωργάκης έβαλε το κεφάλι του στον τορβά, λέει, για την Ελλάδα: κάποιος ας τον δέσει παρακαλώωωωω......για να μην εκφραστώ χειρότερα....

Senior Member

Υπονοούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα!

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Πείτε ότι θέλετε εδώ αναφορικά με τις εκλογές του 2015!

Και αρχίζω πρώτη.

Ο Γιωργάκης έβαλε το κεφάλι του στον τορβά, λέει, για την Ελλάδα: κάποιος ας τον δέσει παρακαλώωωωω......για να μην εκφραστώ χειρότερα....
    https://www.youtube.com/watch?v=1isF9TtC7SY

Senior Member
    Αυτός που έφαγε τούμπα απ το ποδήλατο? Που θέλει μια ωρα για να πει μια λέξη?
    Αυτός που έλεγε για πράσσινη ανάπτυξη και πράσσινα άλογα?

Αυτός όμως αγαπητοί φίλοι έχει κάτι που λείπει απο πολλούς απο εμάς εδώ μέσα.Αυτοπεποίθηση λέγεται νομίζω

Banned
    εχετε ορεξη να δοκιμαστε την υπομονη σας μου φαινετε...

Senior Member
    Φίλε μου εχει απο πίσω αυτη η μαριονέτα καναλάρχες,επιχειρηματίες, εκδοτες,αμερικάνους,ευρωπα ιους και δεν ξέρω τι άλλο..

Banned
    Ο ΓΑΠ φταιει ή τα ζωντοβολα που τον ψηφιζουν?? Νομιζω εχει ηδη τσεπωσει ενα 3% !

Senior Member
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Με το κόμμα του ΓΑΠ θα έχουμε για πρώτη φορά ποσοστά ηλιθίων στην Ελλάδα!

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Με το κόμμα του ΓΑΠ θα έχουμε για πρώτη φορά ποσοστά ηλιθίων στην Ελλάδα!
    ....εχω τρεις κοινους φιλους με αυτη την κοπελα :ΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Υπονοούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα!
    στα τρενα στα τρενα!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Ότι κι να ψηφισει ο κάθε ενας μας ! ας το κανει εχωντας πρωτα σκεφτει το πιο καλο για την πατριδατου! ας βαλει κατω τα πραματα κι ας ψηφισει χωρις οπαδικα αισθηματα!
    Ελπιζω η ελλαδα να τα καταφερει νβγει από την κριση που είναι τοσα χρονια! η τροικα πρεπει να παψει τους τσαμπουκάδες! τα ΜΝΙΜΟΝΙΑ να πανε στο δυαλο! δεν μπορει οι ΜΝΙΜΟΝΙΑΚΟΙ να κυκλοφορουν κι να κανουν ότι μας εσωσαν κιολας! ντροπη που το ΜΝΙΜΟΝΙΟ! υπαρχει ακομα κι που μας υπαγορευει το πως θα λειτουργούμε! αλλα φταιμε εμεις που όταν είχαμε την ευκερεια να κανουμε την "λαοκρατια" πραξη-αναφέρομαι για τα κοινηματα πλατειας - δυστυχως τα εμφυλιακα μας αισθηματα μας χωρησαν!
    Προσωπικα δεν πιστευω ότι η προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια είναι λυση! δεν καταλαβαινω τον λογο που να είναι ιδια η ποσωτικη αξια της ψηφου μιας γιαγιας στο βουνο, που δεν εχει ιδεα από εργασια , κι από κοινωνικα προβλήματα να εχει ιδια αξια με την ψηφο καποιου που ζει, εργαζετε κι εχει σπουδασει οικονομικες επιστημες ! επισης δε νομιζω ότι ο καλητερος για να "οδηγει" την χωρα είναι ο καλητερος λαοπλάνος!ενας πολιτικος δλδη! οποιος δλδη μπορει να κερδισει ψηφους! γιατι να μην είναι καποιος γνωστικος στην διοικηση κι στην ρυθμιση οικονομιας? - να μην είναι πολιτικος δλδη - αλλα να μην κοροιδευει τοσο καλα τον κοσμο?

Γιώργο να σου θυμίσω πως κάηκαν κάποιοι άνθρωποι και σταμάτησαν οι διαδηλώσεις που γινόντουσαν τότε... και εγώ είμαι πεπεισμένη πλέον πως αυτό δεν έγινε από απλούς διαδηλωτές... αλλά από αυτούς που φοβήθηκαν το πλήθος και ήθελαν να το διαλύσουν... και βέβαια τα κατάφεραν...
    Και γιατί η ψήφος της γιαγιάς και του παππού που ζούνε στο χωριό να έχει λιγότερη αξία από δεν μου έρχεται παράδειγμα τώρα? κατ' επέκταση και η ζωή του. Το ότι εμάς μας αφορά πιο πολύ το τι γίνεται στην Αθήνα δεν σημαίνει πως και στο Κάτω Παρτάλι που το έχουν οι πολιτικοί μας χεσμένο δεν ζουν άνθρωποι... Και δυστυχώς το έχουν χεσμένο, το έχουν υποβαθμίσει, έχουμε έρθει όλοι στις πόλεις... γιατί ένα μαντρί ελέγχεται καλύτερα, έχουμε ανοίξει καφετέριες, δεν παράγουμε τίποτα και ξαφνικά καταρρέει η οικονομία... Επειδή δεν έχουμε κίνητρα να πάμε όλοι στο Κάτω Παρτάλι της καταγωγής μας και να παράγουμε πρώτη ύλη...

Πάντως δυστυχώς έχω πειστεί πλέον πως όποιος κι αν βγει τα ίδια θα κάνει... ίσως τα κάνει με διαφορετικό τρόπο... αλλά τα ίδια θα κάνουν όλοι... γιατί οι μαριονέτες είναι οι πολιτικοί και όχι οι καναλάρχες... τώρα το ποιος κινεί τις μαριονέτες άλλη ιστορία...
    Και ενώ πάντα ήμουν της αποψης πως πρέπει να ψηφίζουμε όλοι, γιατί αλλιώς ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα, που αυτά έτσι κι αλλιώς θα πάνε... πρώτη φορά που νομίζω πως θα καταλήξω στο να μην πάω συνειδητά να ψηφίσω... τι να ψηφίσω άλλωστε? Όλοι ψεύτες είναι... εγώ έτσι νομίζω... δυστυχώς.

...καθρεφτη, δυστυχως η απέχθεια για το πολιτικό σύστημα, μας ωθεί να μη θέλουμε να ψηφίσουμε, σκέψου όμως πως αυτός είναι ο στόχος τους.
    Ψηφίζοντας όπως λες μονο τα κοματόσκυλα, θα πεθάνουμε και ακόμη θα βλέπουμε τους ίδιους να μας κυβερνάνε.
    Ψήφισε τουλάχιστον Λεβέντη, ή οικολόγους, έστω για να δηλώσεις παρούσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Προσωπικα δεν πιστευω ότι η προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια είναι λυση! δεν καταλαβαινω τον λογο που να είναι ιδια η ποσωτικη αξια της ψηφου μιας γιαγιας στο βουνο, που δεν εχει ιδεα από εργασια , κι από κοινωνικα προβλήματα να εχει ιδια αξια με την ψηφο καποιου που ζει, εργαζετε κι εχει σπουδασει οικονομικες επιστημες !
    Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς, ότι αν επικρατούσε κάτι τέτοιο, πιθανόν να ήσουν από τα άτομα που δεν θα είχαν δικαίωμα ψήφου.
    Γιατί, υπάρχουν γέροντες στα χωριά που έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθικρισία και σοφία αλλά πάνω απ΄όλα νηφαλιότητα, από πολλούς νέους των πόλεων που το μυαλό τους έχει γίνει σούπα από τις ουσίες.
    Α και μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μας κυβερνάνε και μας έχουν κυβερνήσει και τους οποίους καθημερινά βρίζουμε, έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά στις οικονομικές επιστήμες!
    Δεν είναι λοιπόν θέμα ηλικίας ή μορφωτικού επιπέδου η σωστή ψήφος, αλλά παιδείας. Και σ' αυτό ομολογουμένως, πάσχουμε σαν χώρα.

Page 1 of 3 123 LastLast