View Poll Results: Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Ναι
16 88.89% -
Όχι
2 11.11%
Results 46 to 60 of 144
Thread: Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
-
12-01-2015, 17:46 #46
Το θεμα ειναι τι νομικη υποσταση μπορει να εχει μια κουβεντα ή το τι πρακτικες υποστηριζουν καποιοι?Επισης επειδη εγω μιλησα για το ακραιο παραδειγμα του αυτοτραυματισμου η παρενθεση με τις φημες των περιττων κιλων αφορoυν εμενα???Θα φαρμακωθω!!
- 12-01-2015, 17:54 #47
Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;
εξαρταται το τι προθεσεις εχεις για το αν κατι σου κανει καλο η οχι αν ο σκοπος σου ειναι να σπασεις τα νευρα στους συμφορουμιτες σου κ στους διαχειριστες δε θα σου κανει καλο ενω αν εχεις σκοπο να ανταλαξεις εμπειριες να δωσεις κ να παρεις βοηθεια θα σου κανει καλο
τοσο απλα
στους κακοπροαιρετους ανθρωπους τιποτα δε κανει καλο.
12-01-2015, 17:59 #48
- still searching for the right place.....
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Δε μίλησα ούτε για παιδεραστίες ούτε για ναρκωτικά. Μίλησα για συγκεκριμένη περίπτωση ενός ανθρώπου, που ισχυρίζεται πως κατέχει όπλα κ σε κάποια άλλη ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ δήλωση, χωρίς να μνημονεύει όπλα (αυτή η πληροφορία διέρευσε από άλλα μέλη κ αναμασήθηκε για προφανείς λόγους) απειλεί. Αυτό δεν είναι ούτε αυτεπάγγελτο, ούτε κινείται η διαδικασία αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν μηνύσεως, μόνο έγκληση μπορεί να γίνει. Τώρα αν εσύ θα το ευχαριστηθείς τόοοοοοοοοοοοοσο να κάνεις καταγγελία για οπλοκατοχή (πού ξέρεις, μπορεί να είναι κ νόμιμη) επειδή κυκλοφόρησε για 1 νικ πως έχει όπλα, ε τότε, σε λυπάμαι που δεν έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου να ασχοληθείς κ αντλήσεις ικανοποίηση. Κ εγώ μπορώ να γράψω ή να διαρεύσει πως έχω 5 σκελετούς στις ντουλάπες, θα μου στείλεις την αστυνομία......? Θα απευθυνθείς στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να ζητήσεις άρση του απορρήτου.....? Θα πας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος......? Θα με πας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.....? Σοβαρέψου γιατί έχεις ξεφύγει......
Για τα περί απειλών, εκφοβισμών, κλπ κλπ είναι αστεία. Τέτοιες κατηγορίες απορρίπτονται κατευθείαν ως αβάσιμες, κ γενικότερα αυτά είναι γελοία (καλή ώρα η ιστορία που είπε ο Aeon). Άμα όντως είχες νοιώσει ότι κινδύνευες από τον Macgyver εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος, ας είχε υποβάλει 1 έγκληση εντός 3 μηνών από τη διενέργεια της απειλής (έχει καταγραφεί η ημερομηνία της). Τώρα το να διαστρεβλώνεις τα πάντα κ να ρίχνεις μέσα ό,τι ονομασία εγκλήματος ξέρεις κ δεν ξέρεις, είναι συνήθης τακτική σου, αλλά προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως εσύ η ίδια κ μόνο εκτίθεσαι.... Τί να σου πω, άμα θέλεις να τρομοκρατείς τα μέλη ότι κάποιος έχει όπλα κ τα απειλεί ή ότι κ είναι επικίνδυνος κλπ κλπ συνέχισε, καλά το πας.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Τίποτα απ'όσα γράφεις δεν ισχύει, χώρια που δεν έχεις ιδέα τί σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείς.Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:46.
12-01-2015, 18:00 #49
το σοβαρο προβλημα ειναι η κακοηθεια
12-01-2015, 18:00 #50
δλδη συγνωμη?? πειρες στα σοβαρα ότι θα σου κανουν κακο ? δλδη πίστεψες ότι υπαρχει μια στις χιλιες να γινει κατι τετοιο? Πρωτα από όλα πως θα σε βρει από εδώ? πως? μονο η αντιτρομορατικη μπορει να σπασει την I.D. σου!,,κι παλυς, όμως δεν μπορει ενας απλος πολιτης να βρει τα στοιχειασου! κι μετα, κι να τα βρισκε θα ερχοταν να σου κανει κακο??αφου αμεσως θα ξερανε ποιος το εκανε!!
Πιστευω ότι εχεις την βασικη λογικη, κι δε σε κοβω για χαζη για να φοβάσαι κατις τετοιο! αρα?? μην είναι ασκοπο ολο αυτό το θεμα?
12-01-2015, 18:00 #51
Τωρα που το "τι σκεφτεστε" κλειδωθηκε θα πλακωνομαστε εδω ή στο "τι αισθανεστε τωρα" ?
A, και για να λυθει η απορια σε καποιους , θυμαμαι ενα περιστατικο που η αστυνομια επισκεφτηκε το σπιτι ενος αθωου μελους που πετουσε απειλες δεξια και αριστερα.
Αρα ναι , οι ψευτομαγκιες πισω απο ενα νικνειμ μπορουν να σε βαλουν σε μπελαδες .
12-01-2015, 18:03 #52
η ψηφος εδώ περα γινετε φανερη?ε?
12-01-2015, 18:05 #53
Σε απλά μέλη όχι, έχοντας υπάρξει admin όμως σε άλλο φόρουμ σε πλατφόρμα της vbulletin, οι administrators μπορούν στον πίνακα ελέγχου να δουν ποιος ψήφισε τι.
12-01-2015, 18:08 #54
το θεμα ειναι να ελεγχθει χωρις να παθει κανεις κακο ρε πανου.
τι να το κανω να τον πιασουν αν εχω παθει,κατι?
γιατι να μην υπαρχει μια στις χιλιες η στις εκατο η στις δεκα? εισαι ψυχιατρος? εγω δεν ειμαι παντως, αλλα ουτε ψυχιατρος μπορει εξ αποστασεως να ξερει αν ο καθενας που εκτοξευει απειλες στο διαδικτυο ειναι επικινδυνος η οχι.
αυτα μονο απο κοντα ελεγχονται.
ουτε ξερω ουτε με νοιαζει πως μπορει να με βρει καποιος.αυτος που το λεει οτι εχει τα μεσα να με βρει, θα το εξηγησει στους αστυνομικους κι αν δεν μεινουν ικανοποιημενοι, θα του πουν εκεινοι τον λογαριασμο.
12-01-2015, 18:09 #55
Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:48.
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
12-01-2015, 18:15 #56
Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:48.
12-01-2015, 18:20 #57
Ρε παιδιά συνειδητοποιείτε οτι αυτό το "φάγωμα" που κάνετε εδώ μέσα, στην πραγματική σας ζωή προσπαθείτε να το αποφύγετε γιατί θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα, αλλά παρ'όλα αυτά εδώ είναι σαν να το κυνηγάτε....;; Οξύμωρο δεν είναι;
12-01-2015, 18:20 #58
12-01-2015, 18:27 #59
- still searching for the right place.....
Στο Διαδίκτυο, σε 1 forum με nicknames που καλύπτονται από ανωνυμία ο καθένας μπορεί να βγαίνει κ να λέει ότι θέλει, ότι είναι από την Σκλεναρίκοβα μέχρι τον Πάσσαρη αυτοπροσώπως. Κ μπορεί να λέει ότι έχει (που στην συγκεκριμένη περίπτωση το άτομο αυτό δεν είπε τίποτα ΔΗΜΟΣΙΑ, άλλος το κυκλοφόρησε, μέσω πληροφοριών που κατά λάθος ήρθαν σε γνώση του..... κ μετά πήγε από στόμα σε στόμα.....) από πατίνι μέχρι ταχύπλοο. Πόσο μάλλον σε forum ψυχολογίας, που πολλοί γράφουν σε κατάσταση έντονης ψυχολογικής φόρτισης ή πάσχουν από κάποια διαταραχή. Αν κάποιος δεν είναι σε θέση να το συνειδητοποιήσει αυτό κ παίρνει στα σοβαρά όλα όσα γράφονται εδωμέσα, καλύτερα να μην μπαίνει γιατί τα βράδια ενδέχεται να χάνει τον ύπνο του/ της .
Για να συμβεί αυτό που είπε η betelgeuse, δηλ. να δοθεί άδεια από την ΑΠΠΔ (αυτό γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ προβλέπεται από ειδικές διατάξεις) άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ή να διενεργηθεί έλεγχος από την Ασφάλεια χωρίς να αρθεί το απόρρητο μέσω ΑΠΠΔ (μπορεί να υπάρχει κ άδεια Εισαγγελέα), πρέπει να πρόκειται για κάτι όντως σοβαρό, να πιθανολογείται κίνδυνος σε μεγάλο βαθμό κ να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κάποιου εγκλήματος στο μέλλον. Δεν ξεσηκώνεται η Αστυνομία για 1 κουβέντα που πέταξε κάποιος πριν σχεδόν 1 χρόνο! Εδώ απειλούνται άνθρωποι ευθέως κ στην ουσία δεν επεμβαίνει κανείς.......
12-01-2015, 18:29 #60
Καλώς ήρθες loading
Έξυπνο ψευδώνυμο, άντρας ή γυναίκα κρύβεται από πίσω;
Συμφωνώ για το "φάγωμα" κι εγώ είχα μπει σ' αυτό το τριπάκι πριν μερικές μέρες κι όντως μου χάλασε την ψυχολογία οπότε προτιμώ να απέχω πλέον...ήταν λάθος μου...
Κι έχω να κάνω κι εγώ μια πρόταση για ηρεμία από εδώ και στο εξής, είναι κρίμα να υπάρξουν αποκλεισμοί όπως προειδοποιηθήκαμε...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...