Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Ναι

16 88.89%
  • Όχι

2 11.11%
Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 144
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    .
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ....

Για να συμβεί αυτό που είπε η betelgeuse, δηλ. να δοθεί άδεια από την ΑΠΠΔ (αυτό γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ προβλέπεται από ειδικές διατάξεις) άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ή να διενεργηθεί έλεγχος από την Ασφάλεια χωρίς να αρθεί το απόρρητο μέσω ΑΠΠΔ (μπορεί να υπάρχει κ άδεια Εισαγγελέα), πρέπει να πρόκειται για κάτι όντως σοβαρό, να πιθανολογείται κίνδυνος σε μεγάλο βαθμό κ να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κάποιου εγκλήματος στο μέλλον. Δεν ξεσηκώνεται η Αστυνομία για 1 κουβέντα που πέταξε κάποιος πριν σχεδόν 1 χρόνο! Εδώ απειλούνται άνθρωποι ευθέως κ στην ουσία δεν επεμβαίνει κανείς.......
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:31.

Senior Member
    Κάντο τότε, μαζί σου θα γελάνε κ εκειπέρα....... κ πέρνα κ από κανένα δικηγόρο μπας κ σου ανοίξει τα μάτια. Α, κ μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις μετά για το τί σου είπανε εκεί που θα πας για την καταγγελία!
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:31.

Banned
    ο μηχανισμος αυτος, εχει κινηθει ταχυτατα στο παρελθον, για πολυ λιγοτερες απειλες απο αυτες του μαγκ και χωρις σχεσεις με οπλα.
    Ενώ ξέρεις πως είμαι κοπέλα επιμένεις στα ίδια...... κάνε ό,τι θες. Ενημέρωσε όποιον θες. Πρόσεχε μόνο μην βρεθείς στο τέλος εσύ μπλεγμένη.......
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:32.

Senior Member
    Ενώ ξέρεις πως είμαι κοπέλα επιμένεις στα ίδια...... κάνε ό,τι θες. Ενημέρωσε όποιον θες. Πρόσεχε μόνο μην βρεθείς στο τέλος εσύ μπλεγμένη.......
    απο που το ξερω? γνωριζομαστε?
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:33.

Banned
    απο που το ξερω? γνωριζομαστε?
    Όχι. Αλλά εγώ είμαι αυτή που έχω πει πως είμαι κ με έχουν γνωρίσει κ μέλη από εδωμέσα. Κ ξέρεις, δεν κινούνται όλες οι διαδικασίες ανώνυμα....... Δεν υποβάλλεις κάποια έγκληση ως Remedy, αλλά με ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κλπ κλπ, γιατί πάντα ένα έγγραφο επιδίδεται κ στον αντίδικο (αν κ η προθεσμία για υποβολή έγκλησης έχει λήξει προ πολλού). Πολλοί από εδωμέσα είναι αυτοί που έχουν δηλώσει πως είναι. Κ επειδή για εσένα δεν είναι κ τόσο σίγουρο, ίσως με τα προσωπικά σου στοιχεία να βρεθείς εσύ εκτεθειμένη.........

Senior Member
    μαριποζα δεν με ενδιαφερει ποιοι λες οτι σε εχουν γνωρισει, ουτε ποιον η ποιαν εχουν γνωρισει αντι για σενα... περαστικα τους.
    εδω δεν ειναι σαιτ γνωριμιων. κουτσομπολια με τις φιλες σου, οχι με μενα.
    μπορει να εισαι ο οποιοσδηποτε,(οπως κι εγω)
    συμβουλες δεν σου ζητησα.
    σου ειπα οτι εκανες λαθος, οτι δεν χρειαζεται να παω σε κανεναν εισαγγελεα ΟΠΩς ΕΛΕΓΕΣ, ουτε να πληρωσω. την διαδικασια την ξερω. δεν σου ειπα οτι ενδιαφερομαι να κανω καταγγελια με ψευδωνυμο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλώς ήρθες loading Έξυπνο ψευδώνυμο, άντρας ή γυναίκα κρύβεται από πίσω;
    Συμφωνώ για το "φάγωμα" κι εγώ είχα μπει σ' αυτό το τριπάκι πριν μερικές μέρες κι όντως μου χάλασε την ψυχολογία οπότε προτιμώ να απέχω πλέον...ήταν λάθος μου...
    Κι έχω να κάνω κι εγώ μια πρόταση για ηρεμία από εδώ και στο εξής, είναι κρίμα να υπάρξουν αποκλεισμοί όπως προειδοποιηθήκαμε...
    Κύκνε σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, άντρας είμαι αν και πιστεύω γενικότερα οτι ξεχειλίζει η αντρίλα απ'τα γραφόμενά μου!
    Αστειεύομαι βέβαια.
    Παρότι όμως ήμουν έτοιμος να αναφέρω κι εγώ πώς με βοήθησε κι εμένα αυτό το forum, έστω και χωρίς να ζητήσω ακόμα τη σκηνή, με τις εχθρότητες που διαβάζω, την έχασα τη διάθεση.
    Τέλος πάντων, όπως και να'χει δε νομίζω οτι θα το ανοίξω πάλι το συγκεκριμένο το θέμα... καταναλώνει χρόνο και διάθεση που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ίσως κάπου καλύτερα.

Banned
    Κάνε ό,τι θες..... απλά μην χρησιμοποιείς έννοιες και διαδικασίες των οποίων το περιεχόμενο κ την πορεία δε γνωρίζεις, γιατί αυτά τα διαβάζουν κ άλλοι. Τουλάχιστον πήγαινε πρώτα από έναν δικηγόρο να σε διαφωτίσει πάνω σε 5 απλά πράγματα. Έχεις ρίξει στο ίδιο καλάθι ό,τι εγκλήματα ξέρεις κ δεν ξέρεις (βλέπεις σε replay ακόμα το Φώσκολο....?) κ απειλείς να μπεις σε διαδικασίες που δεν προβλέπονται από πουθενά (μια βόλτα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου θα σου λύσει κάθε απορία). Στο κάτω- κάτω, η πληροφορία περί όπλων διέρευσε κατά παράβαση όσων προβλέπονται στο forum για προσωπικά δεδομένα κ ουδέποτε το επικαλέστηκε πρώτος ο ίδιος ο Macgyver). Δεν μπορεί να βγαίνει κ να λέει ο καθένας ό,τι του 'ρθει πάνω σε τέτοια ζητήματα.....

Α, by the way, έχω κ εγώ 5 σκελετούς στις ντουλάπες. Στείλε μου κ εμένα την Αστυνομία να τσεκάρει..... :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Γιώργο, τα άτομα που ειρωνεύονται ειδικά εδώ μέσα ... και που κατ' εξακολούθηση βρίζουν και χλευάζουν... έχουν προφανώς
    μεγαλύτερο πρόβλημα από σένα. Πλάσματα δυστυχισμένα είναι και για λύπηση... Άρα καλύτερα αν ενοχλείσαι, να μην ασχολείσαι.
    Αν κι έχω καταλάβει ότι ειδικά εσύ σπας περισσότερο πλάκα με το να εμπλέκεσαι στις καραγκιοζιές τους... παρά ότι συγχύζεσαι
    Αν ισχύει το τελευταίο -που είμαι σίγουρη ότι ισχύει...- καλά κάνεις! Διασκέδασέ το όσο μπορείς... μόνο για γέλια είναι...

Α και μην παραπονιέσαι, γιατί από τη στιγμή που έχεις φτάσει στο σημείο να τις δουλεύεις κιόλας ψιλό γαζί, το γέλιο
    που αφειδώς βγάζει όλ' αυτό βοηθάει πολύ στα ψυχολογικά... Καλά νάσαι!

Υ.γ. Και τώρα επόμενο, όπως πάντα βέβαια, δασκαλεμένα... θα πεταχτεί ο υπερκινητικός οσφυοκάμπτης, για να γράψει και πάλι άλλη μια π@π@ριά.
    ΜΑΡΚΕΛΑ , το ότι είναι μελοι σε αυτό το φορουμ κι όχι μονο - διοτις συγουρα θα είναι κι σε καποιο φορουμ για κουτσομπολια, κι όχι μονο σελεμπριτης,αλλα κι το πως να βρειτε αν ο γειτονας σας κερατωνει την γυναικα του, η το γιατι η γειτονησα εχει συνεχης οργασμούς κι από εδώ τπτα! χεχε. η φορουμ για ανοργασμικες κυριες ! κι πως να κανετε κι τις άλλες ανοργασμικες!(διοτις συμβαινει να είναι καποια ανοργασμικη κι γιατρευετε,δε το κοροιδευω! αλλα το να θελει να "στεγνοσουν" κι οι άλλες γυναικες εε αυτό θα το κραζω! ) κι όχι πως να ερθει κι από δω ,κατου ο οργασμος! παντος ειδη ακουστηκε ότι μπαινουν σε φορουμ υψηλης τεχνολιγιας!- το ότι είναι λοιπον εδώ περα συγουρα θα υπαρχει καποιος λογος αλλα δυστυχως για αυτές ντρεπονται να τον πουνε! βεβαια το τι πρόβλημα κι ποιος ο λογος που μπηκαν εδώ είναι πολύ σχετικος, μπορει να μην είναι ψυχολογικο αλλα πνευματικο!
    Δυστυχως όμως καμω το λαθος να εκτιθεμαι σαν "τσακονομαι" μαζι τους, γινομαι υπερβολικος κι δεν μπορω να μην το παραδεχτω στα ματια οσων συμφορμητων κοιτωντας την οθονη τους με διαβαζουν!
    ΜΑΡΚΕΛΑ ! με το να βρεις το θαρρος να γραψεις την γνωμησου "υπέπεσες" στο παραπτωμα της - ισως κι κακούργημα,,,θα δουμε τι θα πει η δικαστικη εδρα χεχε- στο παραπτωμα της μη συμφωνιας με τα οσα λενε οι "κυριες"!¨), φανταζομαι γνωρίζεις τα οσα επακολουθουν! το τι μπορει να σου "συρουν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Loading... View Post
    Κύκνε σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, άντρας είμαι αν και πιστεύω γενικότερα οτι ξεχειλίζει η αντρίλα απ'τα γραφόμενά μου!
    Αστειεύομαι βέβαια.
    Παρότι όμως ήμουν έτοιμος να αναφέρω κι εγώ πώς με βοήθησε κι εμένα αυτό το forum, έστω και χωρίς να ζητήσω ακόμα τη σκηνή, με τις εχθρότητες που διαβάζω, την έχασα τη διάθεση.
    Τέλος πάντων, όπως και να'χει δε νομίζω οτι θα το ανοίξω πάλι το συγκεκριμένο το θέμα... καταναλώνει χρόνο και διάθεση που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ίσως κάπου καλύτερα.
    Πετυχημένο χιούμορ

Όντως ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν...μην αποθαρρύνεσαι, μπόρα είναι θα περάσει...κι άλλωστε αν ανοίξεις θέμα πιστεύω ότι θα υπάρξουν άτομα που θα ασχοληθούν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κάνε ό,τι θες..... απλά μην χρησιμοποιείς έννοιες και διαδικασίες των οποίων το περιεχόμενο κ την πορεία δε γνωρίζεις, γιατί αυτά τα διαβάζουν κ άλλοι. Τουλάχιστον πήγαινε πρώτα από έναν δικηγόρο να σε διαφωτίσει πάνω σε 5 απλά πράγματα. Έχεις ρίξει στο ίδιο καλάθι ό,τι εγκλήματα ξέρεις κ δεν ξέρεις (βλέπεις σε replay ακόμα το Φώσκολο....?) κ απειλείς να μπεις σε διαδικασίες που δεν προβλέπονται από πουθενά (μια βόλτα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου θα σου λύσει κάθε απορία). Στο κάτω- κάτω, η πληροφορία περί όπλων διέρευσε κατά παράβαση όσων προβλέπονται στο forum για προσωπικά δεδομένα κ ουδέποτε το επικαλέστηκε πρώτος ο ίδιος ο Macgyver). Δεν μπορεί να βγαίνει κ να λέει ο καθένας ό,τι του 'ρθει πάνω σε τέτοια ζητήματα.....

Α, by the way, έχω κ εγώ 5 σκελετούς στις ντουλάπες. Στείλε μου κ εμένα την Αστυνομία να τσεκάρει..... :Ρ
    εισαι απληροφορητος και δεν γνωριζεις τις διαδικασιες.
    ρωτα εναν δικηγορο.
    παραδωσου μονος σου στην αστυνομια για τους σκελετους σου.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καταρχήν δεν μπορεί πια κάποιος να γράψει προβληματισμούς του εδώ μέσα , όσοι δε , το έκαναν το μετάνιωσαν. Γιατί και τρολλ καραδοκουν στην γωνία και διαταραγμενοι επίσης που μπαίνουν και ξεσπάνε εδώ χρησιμοποιώντας θέματα παρελθοντικα των μελών.
    Απο την άλλη πλευρά η διαχείριση είναι ανύπαρκτη , έχει μείνει μόνο ένας και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη , αν υπήρχε διαχειριστική κάλυψη αυτή η τσόντα εδώ δεν θα συνέβαινε και αν συνέβαινε δεν θα ηταν σε αυτές τις διαστάσεις.

Πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να κλείσει.
    ναι αλλα μπορεις να τα γραψεις σε προσωπικο μυνημα κ δημοσια να λες τα μισα εγω μονιμως αυτο κανω
    οπως σου ξαναειπα υπαρχουν ατομα που ανταλαζουν προσωπικες εμπειριες σε πμ κ βοηθα ο ενας τον αλλο αυτους μη τους γραφεις στα @@@ σου...

Banned
    παραδωσου μονος σου στην αστυνομια για τους σκελετους σου.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 14:35.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast