Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κάνει καλό αυτό το φόρουμ;

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Ναι

16 88.89%
  • Όχι

2 11.11%
Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 144
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι αλλα μπορεις να τα γραψεις σε προσωπικο μυνημα κ δημοσια να λες τα μισα εγω μονιμως αυτο κανω
    οπως σου ξαναειπα υπαρχουν ατομα που ανταλαζουν προσωπικες εμπειριες σε πμ κ βοηθα ο ενας τον αλλο αυτους μη τους γραφεις στα @@@ σου...
    Ολοι για το π..ος ειμαστε , οπως μου ειπε μια φιλη χτες ! Δικιο εχει τελικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Για να συμβεί αυτό που είπε η betelgeuse, δηλ. να δοθεί άδεια από την ΑΠΠΔ (αυτό γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ προβλέπεται από ειδικές διατάξεις) άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ή να διενεργηθεί έλεγχος από την Ασφάλεια χωρίς να αρθεί το απόρρητο μέσω ΑΠΠΔ (μπορεί να υπάρχει κ άδεια Εισαγγελέα), πρέπει να πρόκειται για κάτι όντως σοβαρό, να πιθανολογείται κίνδυνος σε μεγάλο βαθμό κ να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κάποιου εγκλήματος στο μέλλον. Δεν ξεσηκώνεται η Αστυνομία για 1 κουβέντα που πέταξε κάποιος πριν σχεδόν 1 χρόνο! Εδώ απειλούνται άνθρωποι ευθέως κ στην ουσία δεν επεμβαίνει κανείς.......
    E , ναι , δεν θα κινηθει η αστυνομια επειδη πχ σε λεω εγω ζελεδοειδες. Αν ομως εγω σου πω σε π.μ οτι ξερω οτι μενεις εκει και ερχομαι με το οπλο ή δημοσιοποιησω στοιχεια σου , φωτογραφιες σου και αλλα που εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα , μια χαρα διωξη μπορει να ασκηθει.
    Η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν υπαρχει τυχαια. Για τετοιες περιπτωσεις δημιουργηθηκε.

Banned
    Αεον σου βρηκα λυση! βεβαια για οταν το επιτρεψει η τεχνολογια

οριστε:

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εντελως , ομως.
    Απο την αλλη ομως σκεφτομαι οτι ισως τελικα το διαδικτυακο σφαξιμο στο νετ να κανει καλο.
    Π.χ ερχομαι εγω εδω μεσα , σας ριχνω ενα μπινελικι και εκτονωνω την κακη μου ενεργεια και τα νευρα μου και ειμαι στην πραγματικη μου ζωη αρνακι.

Senior Member
    Αεον σου βρηκα λυση! βεβαια για οταν το επιτρεψει η τεχνολογια

οριστε:
    Εγω εχω βρει τρεις λυσεις , αρκετα ακραιες.
    Απλα θελω να ψαξω αν η μια ειναι εφικτη τεχνολογικα , νομιζω πως ειναι , και να μην ειναι λεω να την κανω εφικτη και μετα θα την προτεινω στην διαχειριση.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    E , ναι , δεν θα κινηθει η αστυνομια επειδη πχ σε λεω εγω ζελεδοειδες. Αν ομως εγω σου πω σε π.μ οτι ξερω οτι μενεις εκει και ερχομαι με το οπλο ή δημοσιοποιησω στοιχεια σου , φωτογραφιες σου και αλλα που εχουμε δει κατα καιρους εδω μεσα , μια χαρα διωξη μπορει να ασκηθει.
    Η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν υπαρχει τυχαια. Για τετοιες περιπτωσεις δημιουργηθηκε.
    Το ίδιο λέμε. Πουθενά όμως δεν είδα φωτογραφίες ή κάτι το επικίνδυνο. Όλο κ όλο που υπάρχει είναι 1 απειλή (που πάρθηκε πίσω ύστερα) σχεδόν 1 χρόνο πριν. Βρες μου εσύ Δημόσια Αρχή που θα ασχοληθεί με αυτό κ θα πας για Όσκαρ......

Banned
    ετσι οπως πανε τα πραγματα βλεπω να εξασφαλιζω υγειονομικη περιθαλψη :-) akoμα κ ο φωσκολος θα ζηλευε αυτο το σεναριο
    στο εχω πει οτι εσυ μπορει να μη χρειαζεσαι τιποτα επιδη σε συμπαθουν ολοι κ μπηκες εδω να κανεις τη κακια αλλα υππαρχουν αλλοι που δε τα εβγαλαν τοσο ευκολα περα στη ζωη τους.

Banned
    Αληθεια!! δλδη υπαρχει τέτοιος τυπος εδώ?? γενικα μπορει να υπαρξει ανθρωπας που να θελει να σκοτωσει καποιον συμφορμιτη μας?? Πντος μεχρι σημερα δεν εχω δει ουτε στις ειδήσεις κατι τετοιο.
    Να μια ιδεα! να φτιαξουμε ένα φορουμ για να τσακονοντε ανθρωποι!! χεχε,,να παρουμε αδεια από την αστυνομια! κι να υπαρχουν οροι χρησης ,όπως καλη ωρα εδώ,,οπου μας προσβαλουν καποιες "κυριε" κι δεν τρεχει τπτα!
    Πιστευω οτι ενας τροπος να τεσταρω το φορουμ, τις αντοχες του κι το αν κρατα τα προσωπικα μας δεδομενα είναι ο εξης! επισης είναι κι ενας τροπος να "πως να την φερω στους διαχηρειστες του φορουμ" όταν δεν μου απανταν ! είναι ο εξης!! θα κανω ένα ομορφο σκετσακι ,μια ζωγραφια με τον Μωαμεθ κι τον Αλααχ σε προσβλιτικη μορφη! χεχεχ, τωτες λοιπον θα ξεσηκοθουν οι συντροφοι ισλαμιστες κι θα κανουν "τσιχαντ" στο φορουμ χεχεχε!!! εκει θα δουμε αν τηρειτε η δεοντολογια!!!! χιχιχι

Γενικα,πολλα πραγματα που μας φαινονται απλα ειναι μηνυσιμα,τοσο εδω,οσο και στον εξω κοσμο.Ακομα και το πιο απλο μπινελικι.

Τις περισσοτερες φορες,για λογους οικονομιας,χρονου κλπ δεν αξιζει καν τον κοπο.Μεχρι να εκδικαστει,ποιος ξερει αν θα ζεις μεχρι τοτε.

Επισης,το καλυτερο δωρο που μπορεις κανεις σε καποιον που θελει πραγματικα το κακο σου,ειναι να του κανεις επωνυμη καταγγελια,και να του δωσεις πρακτικα τα αληθινα σου στοιχεια στο χερι.

Πλην πολυ σοβαρων περιπτωσεων λοιπον,το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι το λογκ αουτ.Το χετε τερματισει με τις απειλες,τις αστυνομιες και τις ιντριγκες,ηρεμηστε επιτελους. (Αυτο παει προς ολους)

Banned
    ετσι οπως πανε τα πραγματα βλεπω να εξασφαλιζω υγειονομικη περιθαλψη :-) akoμα κ ο φωσκολος θα ζηλευε αυτο το σεναριο
    στο εχω πει οτι εσυ μπορει να μη χρειαζεσαι τιποτα επιδη σε συμπαθουν ολοι κ μπηκες εδω να κανεις τη κακια αλλα υππαρχουν αλλοι που δε τα εβγαλαν τοσο ευκολα περα στη ζωη τους.
    Η αληθεια ειναι οτι με λατρευουν ολοι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πλην πολυ σοβαρων περιπτωσεων λοιπον,το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι το λογκ αουτ.Το χετε τερματισει με τις απειλες,τις αστυνομιας και τις ιντριγκες,ηρεμηστε επιτελους. (Αυτο παει προς ολους)
    oh , yeah.

Banned
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mariposa7 Εμφάνιση Μηνύματος
    Για να συμβεί αυτό που είπε η betelgeuse, δηλ. να δοθεί άδεια από την ΑΠΠΔ (αυτό γίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ προβλέπεται από ειδικές διατάξεις) άρσης απορρήτου προσωπικών δεδομένων ή να διενεργηθεί έλεγχος από την Ασφάλεια χωρίς να αρθεί το απόρρητο μέσω ΑΠΠΔ (μπορεί να υπάρχει κ άδεια Εισαγγελέα), πρέπει να πρόκειται για κάτι όντως σοβαρό, να πιθανολογείται κίνδυνος σε μεγάλο βαθμό κ να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κάποιου εγκλήματος στο μέλλον. Δεν ξεσηκώνεται η Αστυνομία για 1 κουβέντα που πέταξε κάποιος πριν σχεδόν 1 χρόνο! Εδώ απειλούνται άνθρωποι ευθέως κ στην ουσία δεν επεμβαίνει κανείς.......
    μονο που εδω ειναι φορουμ κ οχι δικαστηριο εκτος αν εχετε ολοι κρυφο καημο να γινετε δικαστες

Banned
    παντος το δικαιο στην ελλαδα είναι πολύ αρρωστο! βγηκε αποφαση μιας αγωγηε σε βαροςμου! -ειχαν γινει κι από τις δυο πλευρες- τον λογο δεν μπορω να τον πω για να μην φοτογραφιθω!
    δυστυχως εχασα! δυστυχως το δικαστηριο μονο σωστο δεν ηταν!! καραμπινατη φαση οτι "κατι επεξε"με την εδρα! αποτέλεσμα?? εχασα την αγωγη! η αντίπαλοι κερδισαν 8-10,000 ευρουλακια (αν δεν καμω λαθος, διοτις δε ξερω ποσο πανε κι τα εξοδα τους)! ευτηχως που δεν τα βαζω όλα από την τσεπημου!! (ευτυχως που είχα ακουσει καποιον κι εκανα ασφαλιση σε ιδιοτικη εταιρεια την ολη πραξη)
    Μου αρεσει που η δικηγόρος μου ειπε να βγουμε για καφε,,για να μου πει αν θελω να το παμε στο εφετειο! χεχεχε,,δλδη παλυς να πληρωσω !!αν κι μου ειπε οτι εκει μπορει να πανε καλα τα πραματα!!) τι να καμω?? ο μονος λογος που θα δεχομουν είναι για να ξανα βρησκομουν με την δικηγορομου ,χεχε
    Μαλον θα βαλω μονο την υπογραφημου αυτην την φορα! αν κι "πονω"σαν ξερω οτι αν υπογραψω αυτοι (οι αντιδικοιμου δλδη)θα παρουν την ζεστουλα επυταγη τους!!

Senior Member
    μονο που εδω ειναι φορουμ κ οχι δικαστηριο εκτος αν εχετε ολοι κρυφο καημο να γινετε δικαστες
    Μιας και νωρίτερα αναφέρθηκε το Law and order εγώ έχω κρυφό καημό να γίνω αστυνομικός στο Αμέρικα για να πω κάποτε "you have the right to remain silent. Anything you say can and will be used againist you in the court of law"
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μιας και νωρίτερα αναφέρθηκε το Law and order εγώ έχω κρυφό καημό να γίνω αστυνομικός στο Αμέρικα για να πω κάποτε "you have the right to remain silent. Anything you say can and will be used againist you in the court of law"

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast