Results 1 to 4 of 4
Thread: Άγχος και σχέσεις
-
03-02-2015, 00:07 #1
Άγχος και σχέσεις
Γειά σας είναι η πρώτη φορά που γραφω σε forum και δεν ξέρω και πολλά πράγματα από αυτά.
Έχω ένα πρόβλημα και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω .
Είμαι 22 χρονών και φομάμαι τις σχέσεις ,έχω πολλούς φίλους ειδικά αγόρια ,νιώθω άνετα μαζί τους όταν τους βλέπω φιλικά ,αλλά όταν βρίσκομαι μονή
με ένα αγόρι και μπορεί να προκύψει κάτι περισσότερο με αγχώνει ,μπαίνω στον αυτόματο πιλότο και δεν μπορώ να σκεφτώ
και να νιώσω κάτι .Κάνω κάτι με την εντύπωση ότι αυτό θα γινόταν σε μία σχέση αλλα χωρίς να νιώθω ότι το θέλω η δεν το θέλω ,
αυτό με οδηγεί να κάνω πράγματα και μετά να νιωθω άσχημα με τον εαυτό μου.
Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ και αυτό ειναι που με προβληματίζει ...όταν βγαίνω και μαρέσει κάποιος κλίνομαι στον εαυτό μου και μπορεί
να μη ξαναμιλίσω για το υπόλοιπο της βραδιάς.Κάποτε πίστευα ότι αυτό ηταν απλά ένα κόμπλεξ αλλά μηπως τελικά είναι πιο σοβαρό ?? Εσείς τι λέτε ??
- 03-02-2015, 00:16 #2
Δεν έχεις κάνει ποτε σου σχέση οποτε είναι πολύ λογικό να μην είσαι εξοικειωμένη.Ασφαλώς δεν θα έτυχε να βρεθείς και με το κατάλληλο αγόρι μονη σου.Κάποιον που πραγματικά νοιώθεις κάτι παραπάνω από το "μου αρέσει" και που θα σε κάνει να αφεθείς,να χαλαρώσεις και να νοιώσεις άνετη.Δεν πιστεύω ότι το να είσαι άπειρη και ντροπαλή είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.Ούτε κόμπλεξ.Είναι ο χαρακτήρας σου μαρία1993! Ισα ισα αυτό αρέσει στους άντρες.Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να βρεθεί κάποιος που θα σε κάνει να ξεκλειδώσεις.
03-02-2015, 01:42 #3
μηπως δεν εχεις βρει ακομη τον καταλληλο? μηπως φοβασαι την απορριψη ? πολλα μπορει να παιζουν..
παντως εγω στην θεση σου θα χαλαρωνα και μπορει να πινα και κανενα κρασακι παραπανω το αλκοολ λυνει την γλωσσα και μειωνει τις αναστολες (να σημειωσω πως δεν εννοω να γινεις κουρουμπελο μ αυτο, απλως ξες ετσι λιγο για να χαλαρωσεις)And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
03-02-2015, 01:55 #4
Κατι σοβαρο δεν ειναι οχι..Απλα εχεις μια παραπανω συστολη απο οσο πρεπει ή χρειαζεται..Συμφωνω με τον ασπρο , στο οτι η ντροπαλοσυνη κερδιζει ποντους , αλλα οταν ξεπερνα τα ορια μαλλον λειτουργει απωθητικα.
Προσπαθησε να βρεις απο που σου πηγαζει ολο αυτο , εχεις καποια κολληματα με την εμφανιση σου ας πουμε? Νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου γενικοτερα?