Results 16 to 18 of 18
Thread: ΙΔΨ
-
19-11-2007, 12:53 #16
Ελενη θα σου προτεινα να δοκιμασεις γνωσιακη-συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια σε συνδυασμο παντοτε με τα καταλληλα φαρμακα. Η τωρινη σου κατασταση σου δυσκολευει τη ζωη, αλλα προσπαθησε να διατηρησεις την αισιοδοξια σου γιατι τα πραγματα μπορουν να γινουν πολυ καλυτερα. Μην αμελησεις την ψυχολογικη θεραπεια, γιατι τα φαρμακα απο μονα τους δεν αρκουν. Ο βασικος παραγοντας ειναι να νιωσεις οτι εχεις τον ελεγχο του εαυτου σου και ο καταλληλος θεραπευτης θα σε βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση.
- 28-08-2010, 18:13 #17
καταλαβαινω τι περνας.... εγω κανω ντους 8 φορες τη μερα, πλενω τα χερια μου 8 φορες τη μερα, καθαριζω τα νυχια μου 8 φορες τη μερα.. το χειροτερο ειναι πως οταν ειναι να βγω περνω κ ενα αντισηπτικο υγρο για τα χερια μου, φοβαμαι τη μολυνση. βεβαια οταν αλαζω κανω μια ωρα να τελιωσω, λες κ φοραω νυφικο (αντρας ειμαι):D:P κοιταζομαι στο καθρεφτη μεχρι κ 10 φορες. μερικες οταν μπαινω στο αμαξι για να φυγω κατεβαινω παλι για να ξανακοιταχθω. δραμα η κατασταση:( 20 λεπτα μου παιρνει το χτενισμα κ τα μαλλια μου ειναι ποκυ κοντα να φανταστεις.. αστα σου λεω..
30-08-2010, 09:29 #18
αμαν εγω ειμαι αυτη.Το ειχα ξεχασει αυτο το username και το password.Xριστε μου ναι ειμαι πολυ καλυτερα τωρα.Δεν το εχω ξεπερασει αλλα ειμαι καλυτερα απο τοτε
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία