Έχω την εντύπωση ότι δεν θα κάνω τίποτα στην ζωή μου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Olgaki για να ειμαι ειλικρινης δεν θα αντεχα υπο αυτες τις συνθηκες να φτασω στα 40. Προτιμώ να αυτοκτόνησω. Βαριεμαι οικτρά καθε μερα που περνάει τα ίδια και τα ίδια... Δεν μπορω να επιβίωνω μονο και να εξαρτώμαι απο τους δικούς μου. Θελω να ζω οπως και οι περισσότεροι.

Senior Member
    Εγώ δεν ήμουνα έτσι πάντα τώρα τελευταία έγινα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Έχω δοκιμάσει πολλες και διάφορες δουλειες. Δυστυχως ακομη καο στις πιο απλές δουλειες εχω προβλημα να ανταπεξέλθω σωστα. Ειμαι πολυ χαμηλών τόνων και αποδιοργανωμενη. Δεν μπορω να αλλάξω, απλα διαπιστώνω την κατάσταση μου. Ενας εξωστρεφής ανθρωπος με λέγειν δεν εχει να φοβηθεί τιποτα στην αγορά εργασιας. Εγω δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία. Οποτε καθομαι σπιτι μ και κλαίω τη μοίρα μου. Σκεφτομαι απλα τρόπους για να θέσω ενα τέλος. Δεν μπορω να ειμαι "φυσιολογική". Ειμαι χαζη και απροσαμοστη. Πρεπει να δεχτούμε το γεγονός ύπαρξης και τέτοιου είδους ανθρώπων.
    κουκλα κατσε γιατι μπορει και να μη φταισ εσυ γιατι οι συνθηκεσ εργασιασ στην ελλαδα ειναι λιγο πολεμικεσ δεν ειναι ευκολο να δουλευεισ στην ελλαδα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Έχω δοκιμάσει πολλες και διάφορες δουλειες. Δυστυχως ακομη καο στις πιο απλές δουλειες εχω προβλημα να ανταπεξέλθω σωστα. Ειμαι πολυ χαμηλών τόνων και αποδιοργανωμενη. Δεν μπορω να αλλάξω, απλα διαπιστώνω την κατάσταση μου. Ενας εξωστρεφής ανθρωπος με λέγειν δεν εχει να φοβηθεί τιποτα στην αγορά εργασιας. Εγω δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία. Οποτε καθομαι σπιτι μ και κλαίω τη μοίρα μου. Σκεφτομαι απλα τρόπους για να θέσω ενα τέλος. Δεν μπορω να ειμαι "φυσιολογική". Ειμαι χαζη και απροσαμοστη. Πρεπει να δεχτούμε το γεγονός ύπαρξης και τέτοιου είδους ανθρώπων.
    Φίλη μου, είσαι γεμάτη αρνητικές σκέψεις και αυτές δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο. Με την κατάλληλη υποστήριξη (π.χ. γνωσιακή ψυχοθεραπεία) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Αυτό θα σου αλλάξει τη συμπεριφορά και θα ανταπεξέρχεσαι όλο και καλύτερα σε ότι σου συμβαίνει (αυτός είναι θετικός κύκλος). Κάθε άνθρωπος έχει την αξία του, και δεν υπάρχουν χαζοί ή απροσάρμοστοι άνθρωποι. Πάντα υπάρχουν πράγματα στα οποία κάποιος είναι καλός. Διακρίνω μία καταθλιψούλα, χαρακτηριστικό των ευαίσθητων και αξιόλογων ανθρώπων, και σε παροτρύνω να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια.

Στα λέω εκ πείρας και έχω τα διπλά σου χρόνια. Και στα λέω εν μέσω μίας σοβαρής κατάθλιψης την οποία πολεμάω (και θα ξεπεράσω) με μικρά βηματάκια, γιατί μιλάω συγχρόνως και στον εαυτό μου. Και ελπίζω να σου δώσω κουράγιο γιατί όταν βοηθάς κάποιον άλλο παίρνεις και συ πάνω σου.

Δέχομαι μόνο το γεγονός ύπαρξης ανθρώπων, σαν και μας, που δεν είναι γαϊδούρια/ ζόμπι/ ρομπότ, πες το όπως θες, που είναι ευαίσθητοι. Αυτοί όμως δεν χαίρονται τις μικρο-χαρές της ζωής!

Διάβασε κανένα βιβλιαράκι αυτοβοήθειας, θα σε ανεβάσει.

Senior Member
    παιδια μην στεναχωριεσται...σκεφτειτε οτι υπαρχουν και καποιοι σαν εμενα να παρηγοριεστε!!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    κιμον σε ευχαριστω για την απάντηση.. Κανω ψυχοθεραπεια και εχω φτασει σε ενα τελμα όπου θα πρεπει πλεον να αναλαβω δραση.. Αλλά δυσκολεύομαι και τεμπελιάζω.... Σπύρο αφού δουλεύεις αν δεν κανω λάθος!

Senior Member
    δεν εχω κανονικη δουλεια.δουλευω μονος μου στο σπιτι.σημερα ειχα ενα αμαξι το απογευμα και μεχρι να τελιωσω να μαζεψω να το κανω δοκιμη κλπ,τελειωσα 12:30.δεν εχω πολλη δουλεια αλλα βγαζω τα εξοδα μου.αλλα περα απο αυτο δεν ειναι η δουλεια το παν.αλλα ειναι τα σημαντικα και οπως σας ειπα,υπαρχουν και καποιοι σαν εμενα,ετσι για να παρηγοριεστε!

Senior Member
    Δεν ειναι η δουλεια το παν ο ενας, δεν ειναι η οικογενεια το παν ο άλλος.. Ε τι ειναι σημαντικό τελος πάντων? Να μενεις μόνος με τους γονείς σου, άνεργος?? Θα το κάνουμε και μόδα στο τέλος..

Σπύρο δυστυχώς το σημαντικότερο πράγμα είναι η εργασία, κι εγώ τώρα που την έχασα το κατάλαβα. Εκτός από τα αυτονόητα που χάνεις, τα οποία είναι την ικανότητα του να μένεις μόνος και γυρνάς στους γονείς όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν εκεί, χάνεις τα χόμπυ σου μιας και τα περισσότερα θέλουν χρήματα, χάνεις τους φίλους σου γιατί δεν μπορείς να τους ακολούθησεις σε τίποτα και μακροπρόθεσμα τους χάνεις τελείως, χάνεις την υγεία σου και γιατί αρρωσταίνεις πιο εύκολα λόγω διάθεσης και έλλειψης θέρμανσης και δεν μπορείς να πας σε γιατρό, χάνεις τα πάντα... κι εγώ νόμιζα πως το παν δεν είναι τα χρήματα... και όντως δεν είναι το παν τα παραπάνω χρήματα, αλλά τα χρήματα που χρειάζονται για να ζεις στην κοινωνία κι όχι απλά για να τρως φακές και μακαρόνια είναι το παν... και μέχρι να τα στερηθείς δεν το καταλαβαίνεις... ούτε κι εγώ το καταλάβαινα...

Όσο για το θέμα του τόπικ... κι εγώ αυτό φοβάμαι... μπορεί να την "βρίζω" την μάνα μου, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην χώρα... και στο σημείο που έχω φέρει τον εαυτό μου... σκέφτομαι πως αν πεθάνει η μάνα μου και χάσω αυτό το σπίτι... δεν ξέρω τι θα κάνω... δεν ξέρω... και το θέμα είναι πως εγώ προσπαθώ κι όλας και δεν μπορώ να ανοίξω μια πόρτα...
    Μπράβο ρε δελφίνι που άλλαξες νι

Senior Member
    Καθρέπτη βλέπω και εσύ άλλαξες νικ σαν εμένα. Ήμουν ανάμεσα στο δελφίνι και στο Jenifer αλλά επικράτησε το δελφίνι που είναι ουδέτερο να μην ξέρουνε αν είμαι γυναίκα ή άντρας.

Τώρα στο θέμα μας. Πολύ δύσκολο να μην δουλεύεις και εγώ ήθελα να κάνω καριέρα ως νοσηλεύτρια. Αλλιώς είναι όταν δουλεύεις συναναστρέφεσαι με κόσμο, προσφέρεις ασχολήσε με κάτι όλη ήμερα δεν είσαι μπροστά από έναν υπολογιστή όλη μέρα, Μακάρι να έβρισκα μια δουλειά....

υ.γ διαβάστε το θέμα μου "23.000 δελφίνια σφάζονται" στο γενικά , έχω καινούριες απαντήσεις. Για σένα καθρέπτη!

ε, καλά, εγώ δεν άλλαξα και νικ. Διόρθωσα το υπάρχον, ένα γράμμα έβαλα...

Senior Member
    Δελφίνι πως περνάς τη μερα σου;;

Senior Member
    Δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο. Βοηθάω την μαμά μου στις δουλειές του σπιτιού και στις εξωτερικές δουλειές. Εσύ;

Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Σπύρο δυστυχώς το σημαντικότερο πράγμα είναι η εργασία, κι εγώ τώρα που την έχασα το κατάλαβα. Εκτός από τα αυτονόητα που χάνεις, τα οποία είναι την ικανότητα του να μένεις μόνος και γυρνάς στους γονείς όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν εκεί, χάνεις τα χόμπυ σου μιας και τα περισσότερα θέλουν χρήματα, χάνεις τους φίλους σου γιατί δεν μπορείς να τους ακολούθησεις σε τίποτα και μακροπρόθεσμα τους χάνεις τελείως, χάνεις την υγεία σου και γιατί αρρωσταίνεις πιο εύκολα λόγω διάθεσης και έλλειψης θέρμανσης και δεν μπορείς να πας σε γιατρό, χάνεις τα πάντα... κι εγώ νόμιζα πως το παν δεν είναι τα χρήματα... και όντως δεν είναι το παν τα παραπάνω χρήματα, αλλά τα χρήματα που χρειάζονται για να ζεις στην κοινωνία κι όχι απλά για να τρως φακές και μακαρόνια είναι το παν... και μέχρι να τα στερηθείς δεν το καταλαβαίνεις... ούτε κι εγώ το καταλάβαινα...

Όσο για το θέμα του τόπικ... κι εγώ αυτό φοβάμαι... μπορεί να την "βρίζω" την μάνα μου, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην χώρα... και στο σημείο που έχω φέρει τον εαυτό μου... σκέφτομαι πως αν πεθάνει η μάνα μου και χάσω αυτό το σπίτι... δεν ξέρω τι θα κάνω... δεν ξέρω... και το θέμα είναι πως εγώ προσπαθώ κι όλας και δεν μπορώ να ανοίξω μια πόρτα...
    Μπράβο ρε δελφίνι που άλλαξες νι
    Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας φαύλος κύκλος.Εγώ για παράδειγμα έχω δουλειά απο την οποία δεν κινδυνεύω τουλάχιστον όχι άμεσα με απόλυση,σπίτι στο όνομα μου,ελάχιστα χρέη σε σχέση με άλλους,βγάζω κάποια χρήματα με τα οποία ναι μεν δε μπορώ να κάνω όσα θα ήθελα αλλά τουλάχιστον δε πεθαίνω απο πείνα. πχ ξέρω άτομο που έχει δάνειο γύρω στα 50.000€ και πληρώνει κάθε μήνα δόση 395€ και πλέον παίρνει μισθό 760€ και τα βγάζει δύσκολα πέρα.Αλλά ευτυχισμένος δεν είμαι.Αν δεν είσαι καλά και στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής δεν μπορείς να νιώσεις καλά ακόμη και αν έχεις λυμένο το οικονομικό σου θέμα.Και 500.000.000€ να είχα απο την στιγμή που δεν έχω καταφέρει να έχω μια σύντροφο και κάποιους φίλους που θα ήταν με μένα για εμένα ως άνθρωπο,δε θα ένιωθα ευτυχισμένος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας φαύλος κύκλος.Εγώ για παράδειγμα έχω δουλειά απο την οποία δεν κινδυνεύω τουλάχιστον όχι άμεσα με απόλυση,σπίτι στο όνομα μου,ελάχιστα χρέη σε σχέση με άλλους,βγάζω κάποια χρήματα με τα οποία ναι μεν δε μπορώ να κάνω όσα θα ήθελα αλλά τουλάχιστον δε πεθαίνω απο πείνα. πχ ξέρω άτομο που έχει δάνειο γύρω στα 50.000€ και πληρώνει κάθε μήνα δόση 395€ και πλέον παίρνει μισθό 760€ και τα βγάζει δύσκολα πέρα.Αλλά ευτυχισμένος δεν είμαι.Αν δεν είσαι καλά και στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής δεν μπορείς να νιώσεις καλά ακόμη και αν έχεις λυμένο το οικονομικό σου θέμα.
    ετσι ακριβως

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast