Results 1 to 15 of 23
Thread: Σκιάχτρο
-
18-01-2015, 22:39 #1
Σκιάχτρο
Πήγα σήμερα σε κοπή πίτας,λόγο της νέας περιπέτειας όπου έχω μπλέξει.
Δεν ήθελα να πάω,γιατί ήξερα πως θα είμαι σαν μύγα μες στο gala,αλλα δεν μπορούσα να πω και όχι γιατί θα γινόταν ταυτόχρονα και ένας x προγραμματισμός για το τι θα παιχτεί φέτος,ομάδες,πρόγραμμα,ποι� �ς μπορεί,τι μπορεί,ποτε μπορεί κλπ.
Οποτε,αναγκαστικά,πήγα.
Και φυσικά,έκατσα διπλα στην πόρτα,έκανα μισό καπνό μέσα σε 1 ώρα,ισα ισα που χαιρέταγα κόσμο(για να κάνω ψιλοκουβέντα ούτε λόγος),no eye contact μιας και είμαι λίγο παράξενος θα το πω,και γενικά περιθωριακός τύπος...
Όλοι οι υπόλοιποι εν το μεταξύ,συνεργάζονται εδώ και μεγάλο διάστημα,το λιγότερο χρόνο,οποτε υπήρχε γενική οικειότητα στο περιβάλλον.
Τώρα υποθετικά,θα πρέπει να συνεργαστώ με όλα αυτά τα άτομα,μες στην χρονια,οποτε πρέπει να έχω παρουσιάσει ένα πολύ καλο πρώτο image...
Ήξερα πως θα ήμουν ο psycho της παρέας,μιας και τώρα άρχισα να βγαίνω από την σπηλιά πάλι,οποτε δεν είμαι και το πιο χαλαρό και κοινωνικό άτομο...
Είμαι κάπου στο άλλο άκρο.
Έχω ξενερώσει με των εαυτό μου...
Το σημερινό,με κατέβασε αρκετά,αν γίνετε,η συμπεριφορά μου δηλαδή.
Ποτε έγινα αυτό που είμαι?
Τώρα,για τα άτομα εκεί μέσα,η θα με έχουν περάσει για και καλά τύπο,βαρύς και ασήκωτος η θα έχουν μυριστεί σαπίλα.
Όπως και να έχει,άσχημη αρχή έκανα.
Τώρα,καλά έκανα και πήγα,δεν έκανα καλά,τι να πω...
Δεν πιστεύω να φάω τίποτα φρίκες της επόμενες μέρες σκεφτόμενος αυτό...
Απλά θα το καταχωρήσω στο-κάθε αρχή και δύσκολη.
Αλλα,σκιάχτρο,γαμώ...
Και αναρωτιέμαι,ποσο καιρό θα μου πάρει(όχι να γίνω κοινωνικός,μιας και δεν πρόκειται)να είμαι έστω λίγο πιο άνετος...
Γιατί,είναι φρίκη να κοντεύεις να φας των καπνό,οποτε είσαι με ξέμπαρκο κόσμο,μπας και χαλαρώσεις λίγο...Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
- 18-01-2015, 22:50 #2
18-01-2015, 22:59 #3
18-01-2015, 23:04 #4
Σε τι νεα περιπετεια εμπλεξες?Ειναι κατι που σου αρεσει ή επιβαλλεται να συμμετεχεις εκει?
Ρωταω γιατι αν δεν γουσταρεις δεν βρισκω λογο να συμμετεχεις σε ολο αυτο.. Οπως και να εχει παντως ειναι μια καλη ευκαιρια ολο αυτο για να ξαναξυπνησεις τις κοινωνικες σου δεξιοτητες οι οποιες καταρρεουν με την κλεισουρα πιστευω.
Ουτε εχεις σαπισει , ουτε ακοινωνητος εισαι , ισως απλα κλεισμενος στον μικροκοσμο σου και σε μια δηθεν περιθωριακη κοσμοθεωρια και λεω δηθεν γιατι και εσυ νιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου απο οτι λες.
Δωσε ευκαιριες και σε εσενα και στους αλλους να σε γνωρισουν . Αυτες οι ολιγες βλακειες απο εμενα.
18-01-2015, 23:35 #5
Καλησπερα σου μελος,γιατι πηγες εκει τι σου συνεβει?ειναι αναγκαστικο?Εγω πιστευω ειναι αρκετοι ανθρωποι που νιωθουν οπως εσενα μην νομιζεις οτι διαφερεις,να αποδεκτεις τον εαυτο σου για αυτο που εισαι,δεν πειραζει εαν δεν εισαι κοινωνικος δεν ειναι ελλατωμα για να νιωθεις καλα να εισαι ο εαυτος σου!
18-01-2015, 23:38 #6
Γουστάρω το όλο σκηνικό.
Είναι ενδιαφέρον το όλο θέμα.
Οι περισσότεροι,είναι πιτσιρικάδες.
Το περιβάλλον είναι ευχάριστο σε γενικές γραμμές.
Απλά είμαι τρακαρισμένος γενικά,τρώω και άγχος όταν είμαι σε περιβάλλον με άγνωστο κόσμο,και δεν το κόβω για σύντομη αλλαγή όλου αυτού.
Πιο πολύ με σκαλώνει η ιδέα του ότι θα είμαι γενικά παράξενος,και περίεργος με το περιβάλλον για μεγάλο διάστημα,τουλάχιστον,παρα η σκέψη ότι οι άλλοι θα με θεωρούν περίεργο και κατά πασα πιθανότητα αυτό μπορεί να επιβαρύνει κάπως την συνεργασία μας,απλά και μονο με το να μην αισθάνονται άνετα.
Και δεν μπορώ να με αλλάξω,πατάω κουμπί και είμαι ψιλό normal...
Τα έχω αυτά στο μυαλό μου,και απλά προχωράμε και βλέπουμε.
Βεβαια,μπορώ απλά να βάλω τάπα και σε αυτό,και να πω εντάξει μωρέ,έτσι είμαι,θα με φάνε στην μάπα,θα τους φάω στην μάπα,στην τελική,κάποιες ώρες είναι,μετά την κάνει ο καθένας για αλλου.
Σε κάποια φάση θα χαλαρώσω,του πούστη.
One day at a time,γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά.
Ενώ,έτσι και αλλιώς,καπνίζω σαν 7 τούρκους,μέσα στην μια ώρα κατάφερα να πονέσω τα δόντια μου και το στομάχι μου να γίνει χαλια,από το κάπνισμα.
Λες και έκανα αγώνα...
Έχω δρόμο μπροστά μου.Humans are lumps of meat.
18-01-2015, 23:51 #7
Κολυμπησε Ανδρεα και οτι βγει..στην πορεια μπορει τα τσιγαρα που σου τσακισαν το στομαχι , να αντικατασταθουν απο περισσοτερες χαιρετουρες , απο φιλους !
Αν δεν βγει τιποτα , τουλαχιστον θα συμμετεχεις σε κατι που σε ευχαριστει , οποτε μονο οφελος θα εχεις!Μην κανεις φοκους στον εαυτο σου , στο πως φαινεσαι , αν εισαι κοινωνικος .. Κανεις δεν χοροπηδαει με αγνωστους..Και το τρακ μερα με την μερα θα μειωνεται , θα το δεις.
19-01-2015, 00:18 #8
Έβαλα των εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία,γιατί είχε φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο,και απλά έπρεπε να ξεκολλήσω από την λάσπη.
Αλλα,καταλαβαίνεις,είναι φρίκη.
Μετά από τόσο καιρό.
Το δικαιολογώ σαν αρχή.
Και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα τα βάλω κάτω.
Πρέπει να παλέψω,με των εαυτό μου,για των εαυτό μου.
Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει.
Δεν παύει να είναι φρίκη όμως.
Και ελπίζω απλά να μην με καταβάλει όλο αυτό.
Πρέπει να βρω κάποιο τρόπο,πέρα από το κάπνισμα,να χαλαρώνω,όταν είμαι με κόσμο,μιας και στην ουσία,δεν κάνει κάτι το κάπνισμα.
Και δεν είναι το θέμα η κοινωνικότητα μου.
Δεν θέλω να είμαι,ο super κοινωνικός,αλλα ούτε και αγενής,λόγο κλεισούρας.
Την συμπεριφορά μου σήμερα,μπορώ πολύ άνετα να την καταχωρήσω στην ενότητα αγένεια.
Τέσσρα,έχω σκαλώσει τώρα.
Άδραξε την μέρα,και ότι βγει.
Το έχω εμπεδώσει,απλά η μαλακια προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια.
Υπάρχει αυτό το συνεχόμενο σκάλισμα στο πίσω μέρος του μυαλού.Humans are lumps of meat.
19-01-2015, 00:28 #9
Καταλαβαινω..Νιωθεις οτι κανεις θα κανεις την υπερβαση , μπορει να ειναι και οντως ετσι ! Εγω θα σου πω μονο οτι αξιζει και να μην εισαι τοσο αυστηρος με τον εαυτο σου.
Μου φαινεται οτι εσυ κλεινεις τον διακοπτη του φωτος μονο με τις καταστροφικες σκεψεις σου .
19-01-2015, 00:43 #10
Είμαι αυτοκαταστροφικός.
Αυτό το έχω εμπεδώσει,γιαυτο και όλας τώρα πια μου βγήκε πείσμα.
Απλά με την συνειδητοποίηση της έλλειψης ευκολίας,το τερατάκι βρήκε ευκαιρία να σκαλίσει.
Δεν σκοπεύω να το αφήσω να με ισοπεδώσει πάλι όμως.
Δεν έχω αλλα περιθώρια για αυτό.Humans are lumps of meat.
19-01-2015, 00:53 #11
Πολυ γουσταρω που θες να παλεψεις με το τερατακι , δειχνει θεληση και δυναμη ! Και ξερεις τι? Τα τερατακια εμεις τα δημιουργουμε απο καποια στιγμη και μετα ή αν δεν τα δημιουργουμε εμεις..εμεις τα κανουμε μαγκες. Οποτε λοιπον το τερατακι ουσιαστικα ειναι ενα μερος του εαυτου μας , οι φοβοι μας.
Οποτε φτανουμε παλι που???Στην παλη με τον εαυτο μας και αν εχουμε εστω και πεισμα να τον αντιμετωπισουμε ειμαστε σε καλο δρομο! Δεν σε κουραζω αλλο , θα σου πουν και τα αλλα μελη την γνωμη τους.
19-01-2015, 11:22 #12
μιλας για επαγγελματικη δραστηριοτητα που ξεκινησες? για κοινωνικη συναναστροφη, η για καποια ομαδικη θεραπεια?
19-01-2015, 12:50 #13
Θα νομιζουν οτι τσαντιστηκες επειδη δε βρηκες το φλουρι
19-01-2015, 13:07 #14
19-01-2015, 15:06 #15
...μείνει σε αυτά που έχω κάνει μπολτ.
Είναι απλά η αρχή. Είναι ένα βήμα.
Μικρό, αλλά βήμα.
Τι περίμενες? Πως θα μπεις σε ένα χώρο με τόσα άτομα και θα μοιράζεις αυτόγραφα φεύγοντας ?
Και μόνο που ντύθηκες, βγήκες και έκατσες τόση ώρα, είναι τεράστιο.
Την επόμενη φορά θα κάνεις και κάτι περισσότερο, είμαι σίγουρη
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια