Διαρκης χωρισμος- Εμμονη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Mnimonio(Μα τι ονομα ειναι αυτο; :P ) και Θεοφανία ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
    Mnimonio Εχει δικιο η επικοινωνια δεν ειναι τα χρονια πολλα αλλα εχω συμβιβαστει. Προς το παρον απο χθες επαναλαμβανω στον εαυτο μου την αληθεια. Οτι ειναι με αλλον και οτι της περασε οτι ενιωθε για εμενα για να τσαντιζομαι που μενω στασιμος μπας και ξεκολλησω. Οσον αφορα τη δευτερη σου παραγραφο εχεις απολυτο δικιο. Η συμπεριφορα μου σε θεματα φλερτ ειναι επιπεδου γυμνασιου. Εσυ που περνας τα ιδια πανω κατω; Οταν θα μ στειλει σε λιγο καιρο για τα τυπικα χρονια πολλα τι προτεινεις να κανω; )Το θεμα ειναι οτι σε καθε επαφη ειτε απο μηνυματα ειτε απο οπουδηποτε λεω οτι λεω σκεπτομενος το μετα και το μελλον, μη πω κατι που θα φανει τελεσιδικο.)
    Θεοφανια, εχεις δικιο το διαστημα δεν ειναι απλα πολυ μεγαλο αλλα παρα πολυ μεγαλο. Επειδη ομως ποτε δε μπορουσα να το λυσω το θεμα το εβαζα στην ακρη και με τη πρωτη μελαγχολια ερχοταν.

Quote Originally Posted by GiannisTh View Post
    Θεοφανια, εχεις δικιο το διαστημα δεν ειναι απλα πολυ μεγαλο αλλα παρα πολυ μεγαλο. Επειδη ομως ποτε δε μπορουσα να το λυσω το θεμα το εβαζα στην ακρη και με τη πρωτη μελαγχολια ερχοταν.

...εσυ εισαι το θεμα σου, όχι η πρώην σχέση. Δες τι σε κανει να νιωθεις τόσο ανασφαλης για να προχωρησεις.
    Ξεκίνα από την ουσία δηλαδη

Banned
    Ουφ!!Καταρχην να ξεκινησω με το νικ μου το mnimonio ! Δεν ειμαι μνημονιακη , ηταν εμπνευση της στιγμης φυσικα επειδη ημουν και ειμαι ακομα , οπως ολοι μας μνημονιοπαθεις!
    Με ρωτας τι να κανεις? Θα σου πω δεν ξερω.. εγω ειμαι ακομα στα πολυ πρωιμα σταδια του χωρισμου , που σημαινει οτι ειμαι σε μια κατασταση ασανσερ παρολο που εγω αποφασισα τον χωρισμο για πολλους λογους.
    Καθε χωρισμος , ειδικοτερα μακροχρονιας σχεσης ειναι ενας μικρος θανατος..την θες ακομα πραγματικα ή νιωθεις οτι δεν μπορεις να βρεις κατι αλλο , οχι απαραιτητα καλυτερο , επειδη εχεις μυθοποιησει αυτη την κοπελα και υποτιμησει τον εαυτο σου στο οτι δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο για εσενα?
    Θεωρω οτι πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να περασει ολα τα σταδια αυτου του πενθους..Και οταν πραγματικα βρουμε τον εαυτο μας , θα βρουμε και τα θελω μας . Κοψε καθε επαφη ετσι και αλλιως αυτη εχει ηδη προχωρησει , δεν πρεπει να προχωρησεις και εσυ??Και που ξερεις...Μπορει να εισαι πολυ καλυτερα!

Junior Member
    Θεοφανία, mnimonio: Οπως ειπα εχω περασει απο το σταδιο της μυθοποιησης δηλαδη οτι ειναι η καλυτερη κοπελα του κοσμου και τετοια, απο το σταδιο της "λογικοποιησης" και πλεον ειμαι στο σταδιο της ψυχρης λογικης. Οτι και οι δυο καναμε λαθη, οτι δεν ειναι τελεια οπως ουτε και εγω.

Την θελω ακομα γιατι αισθανομαι πραγματα για εκεινη. Αντιλαμβανομαι πως σε καποιο βαθμο εχει να κανει και με τη δυσκολια να βρω κατι να με συνεπαρει, θελω να πω πως αν αυτη τη στιγμη ημουν με μια κοπελα που θα ηθελα πραγματικα να ειμαι μαζι της και οχι απλα για να καλυπτω ανασφαλειες δε θα ασχολιομουν τοσο μαζι της. Αυτο εχει να κανει με το οτι ειναι δυσκολο να βρω κατι να με συνεπαρει. Ομως επειδη μιλωντας οσο πιο ειλικρινα μπορω στον εαυτο μου, ξερω πως αισθανομαι πραγματα για εκεινη ακομα αρκετα δυνατα, θα ελεγα οτι ακομα και αν ειχα βρει κατι να με συνεπαρει αν εκεινη γυριζε θα το σκεφτομουν πολυ πριν της πω το ελα ή το φυγε.

Σε δευτερο πλανο καταλαβαινω πως με εχει "ενοχλησει" ας το πω ετσι που το δικο μου σαγαπω κραταει ακομα ενω το δικο της ξεθωριασε. Και φυσικα δεν υποστηριζω πως ειναι μικρο διαστημα τα δυο χρονια που περασαν για να κανει σχεση( δε ξερω αν ειχε σχεση με καποιον αλλον και πιο πριν).

Οποτε σε αυτο που ειπες το οτι τη θελω ακομα ειναι ενας συνδυασμος με βαθμο προταιρεοτητας, των πραγματικων αισθηματων μου για εκεινη, παραπονου για το οτι με ξεπερασε και αδυναμιας να βρω κατι να με συνεπαρει, κατι που σε μεγαλο βαθμο δεν ειναι στο χερι μου.

Υ.Γ Ξερω πως ειναι δυσκολο να δοθει λυση μεσα απο ενα φορουμ. Ουτε φιλοδοξουσα να βρω λυση στο προβλημα μου. Παρολαυτα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, γιατι με κανετε να σκεφτω πραγματα που ειχα σκεφτει αλλα και πραγματα που δεν ειχα σκεφτει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12