Πολιτικά- εκλογές ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Banned
    https://www.facebook.com/video.php?v=682710665152734

Δεν ειναι ασσαντ αλλα ισλαμοταλιμπαν! Κοσμε ξυπνα και κοιτα καλα καλα στα ματια αυτο το παιδι..Μην τρως αλλο κουτοχορτο!Αυτο το παιδι δεν εχει ουτε καν αυτο να φαει..

Banned
    δεν ειμαστε σε φορουμ πολιτικης αναλυσης ΜΑΡΙΑΝ-Μ! ,αρα δε μπορουμε να γραψουμε εδω περα ποιες οι επυλογες στα πολιτικα συστηματα!διοτις το ελληνικο ειναι ενα απο αυτα, υπαρχουν κι αλλα πολιτευματα οπου ειναι πιο αμεσα δημοκρατικα απο τα δικα μας!
    Προσωπικα δεν ειμαι φασιστας, ειμαι ακριβως το αντιθετο! και στην δικη μου ιδεολογια δεν σημαινει οτι η ψηφος ειναι αναλογη της αξιας των ανθρωπων! στο παραδηγμα που εφερα το ειπα για την φαση την διαχηρησης της χωρας! σαν ανθωποι κι σαν αξια ισως ειναι πιο αγαπητοι σε εμενα η γιαγιακα πανω στο βουνο! αν κι δυστυχως η δικημου καταγωγη ειναι καθε αυτου αστικη! μονο απο πολεις!μακαρι να ειχα κι εγω ενα χοριουδακι να παω! κι εκει θα ειμουν τωρα! σιγα μην καθομουν εδω,στην αθηνα! κ αυτο δε καταλαβενω! οσοι εχετε την τυχη αυτης της επιλογης τι κανετε στην αθηνα? η στη σαλονικη?
    Παντος η δημοκρατια αν την παρουμε ως ηταν εξ αρχης ουτε οι γυναικες θα ψηφιζαν ουτε θα υπηρχαν οι βουλευτες με την τωρινη φαση! Η δικη σου ιδεολογια, κι απο οσα δειχνεις απο τα ως τωρα μηνυματα σου ΜΑΡΙΑΝ-Μ ειναι ξεκαθαρα πουριτανη κι φασιστικη! αρα στο ιδεατο δικο σου πολιτικο συστημα εσυ! θα επρεπε να κανεις οτι σου πω εγω!! διοτις ειμαι ανδρας κι εσυ γυναικα! ομως! επειδη ευτυχως δεν ζουμε σε τετοιο σηστυμα μπορεις εσυ να εκφραζεσαι ελευεθα! κι οχι να στο απαγορευαμε οπως σε εναν φασισμο!
    Προσωπικα νομιζω οτι υπαρχουν κι αλλοι τροποι να"τρξει" μια χωρα! οπως εγραφε κι ο πλατωνας δεν ειναι αναγκη για αρχη να ειναι εκλεγμενοι οσοι θα κυβερνουν! διοτις το ζητημα σε καποιον που κυβερνα κι που αποφασιζει το μελον μας δεν ειναι να ειναι καλος στο να κερδιζει ψηφους! αλλα στη διοικηση της χωρας!! αρα πρεππει να εχει γνωσεις ! κι αρετες που να εχουν να κανουν με την δυναμη της κυριας κι σωστης αποφασης!! καποιος που να εχει γνωσεις πανω σε αυτο!! αν θελαμε καποιον που να κυβερνα σε ενα καραβι δε θα βαζαμε τον πιο δημοφιλη! τον ποιο ομορφο, η τον πιο λαοπλανο! θα βαζαμε τον πιο ικανο!!τον γνωστη της ναυπιγικης κι της θαλασσας.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (επιθετική,προσβλητική συμπεριφορά)
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Πάντως, επειδή υπάρχουν πράγματι άτομα που έχουν σεξουλικά προβλήματα ή που έχουν δυσκολίες στη στύση και συχνά γράφουν εδώ, δεν είναι και πολύ κομψό να τα περιπαίζεις.
    Μπορεί ο σκοπός σου να ήταν να θίξεις εμένα, όμως πιθανόν να θίγεις κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Για το οποίο πολύ συχνά ευθύνεται ο άντρας που έχουν δίπλα τους, ειδικά αν δεν έχουν ακόμη αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες.

Και πρόσεξε, τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας που εξακολουθείς να χρησιμοποιείς, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας. Και μπορεί να ισχυριστεί για σένα κάτι πολύ σοβαρότερο και βαρύτερο από το ότι είσαι ανοργασμικός. Και πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα!
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:17.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (πολλαπλό προφίλ)
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by πασχαλιτσα View Post

Εσύ που το ξέρεις; Μήπως είσαι πρώην αποκλεισμένο μέλος;
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:26.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (πολλαπλό προφίλ)
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:27.

Senior Member
    Καλως ηρθες ζουζουνακι , πες μας τι σε φερνει στο ταπεινο ετουτο φορουμ.
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:27.

Senior Member
    .το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
    μερικες φορες εχεις χιουμορ παντως...
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 21:42.

Banned
    μαλον η ηλικιασου, αλλα κι η προσωπικησου ζωη, οπου δυστυχως πριν καιρο ειχες καποιο θεμα καποιο χωρησμο αν θυμαμαι καλα βεβαια. Γεινικα μαλον εσυ εχεις θεμα.
    Ουδεπωτες προσεβαλα την σεξουαλικη ανικανοτητα των ανθρωπων όπως καμια άλλη ασθενεια !Από τωτες που μπηκα στο φορουμ προσπαθω κι σεβομαι ολες τις ασθενείς,ειδικα τις ψυχολογικες οπου εχει να κανει κι με το φορουμ. Πως να το κανω αλλωστε αφου ο ιδιος εγω! εχω ,την πολυτοξικομανια! αρα είναι τουλάχιστον ψεμα να λες ότι κοροιδευω!

Αλλα στο υπόσχομαι πως αν τα μιραστεις μαζι μας εδώ,στο φορουμ ουδεπωτες θα τα χλευασω! απεναντίας θα δεις που θα είμαι πολύ σωστος!
    Οσο για εμενα αν εχω σεξουαλικα προβλήματα! ουδεπωτες ντραπηκα να το πω,, κι μαλιστα όταν ειχα στο παρελθον τα αναφερα εδώ στο φορουμ,χωρις κανενα κομπλεξ! κι ισως ενας ακομα λογος που γιατρευτικα ηταν ότι ουτες στον γιατρο ντραπηκα να τα πω , κι για αυτό μπορεσα κι τα αντιμετοπισα! ευχομαι κι εσενα να βρεις το θαρρος κι να γινεις καλα.
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 23:08.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 15-01-2015 at 22:16.

Banned
    ζητω συγνωμη προς τα μελοι του φορουμ αν παραφερθηκα! αν κι δεν εγραψα καποια υβρης ,πιστευω ότι ηταν λαθος μου να μπω σε κουβεντα με ατομα που επιδοιοκουν "τσακομους".Είναι λαθος να καμω κατις το οποιο εχω ξανα κανει κι πριν,απολογουμε κι ζητω συγνωμη μονον προς τα μελοι του φορουμ !όχι προς την μαριαν_μ κι όχι προς ιδιοκτητες.

εντάξει το έχουν τερματίσει τα άτομα

Banned
    Την ξανθια στην αρχη του βιντεο την γνωριζω προσωπικα...Ενταξει αστο!

Senior Member

Ο Σαμαράς το.....αισθάνεται ότι θα είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας το 2015! χαχαχαχαχα
    Last edited by δελφίνι; 16-01-2015 at 21:20.

Page 3 of 3 FirstFirst 123