ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1011
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1011 of 1380 FirstFirst ... 11511911961100110091010101110121013102110611111 ... LastLast
Results 15,151 to 15,165 of 20693
    Senior Member
    Ενα εχω να πω και ειναι η αληθεια τα σημερινα παιδια ειναι by far καλυτερα απο οτι ημουν εγω που δουλευω απο τα 13 κορη μου και φιλεσ τησ μπορει να ειστε σκληρεσ μπορει να βριζουμε ολοι μασ αλλα σαν κι εμενα αλλοσ δεν βγηκε τοσο σκληροσ στο λεω γτ εισαι κομματι μου και σασ αγαπησα γτ ειστε καλυτερεσ απο μενα φιλακια σασ λατρευω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι αν νομιζουν μερικοι οτι το να πουν πεντε μαλακιεσ στο ιντερνετ οτι ειναι ****** μαλλον δεν εχουν δουλεψει ποτε σασ βαρεθηκα και ειστε αχρηστοι οχι γτ δε δουλευετε γι αυτο ειστε για τα μπαζα ειστε αχρηστοι οχι γτ δεν ειστε καλα παιδια ειστε καλυτεροι απο μενα ειστε αχρηστοι που νομιζετε οτι αυτο ειναι ****** δε δουλεψατε επι πασοκ να δειτε πβωσ βγαινουν τα λεφτα δουλεψατε επι συριζα που σασ γαμησαν στην καταστολη κι ειναι ολοι αρνακια φιλακια γτ νομιζετε οτι αυτο ειναι ζωη

Senior Member
    ολα καλα κατα τ' αλλα;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Κατα τα αλλα μαλακιεσ οπωσ παντα

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παλι σκεφτομαι τη ζωη που μου εκλεψαν και νιωθω θυμο. Και εχουν το θρασος τα καθαρματα να μου ζητανε να πω οτι δεν ειχα την επιθυμια να ζησω! Οτι σε αυτους αρεσει να απολαυσουν ενα ωραιο ηλιοβασιλεμα, ενω σε εμενα οχι. Οτι δεν εχω οπως αυτοι την ανθρωπινη ιδιοτητα
    Εγώ έχω ακούσει να με κατηγορούν για πράγματα που έκανα όταν ήμουν δέκα χρονών. Τι να λέμε τώρα. Όταν έχεις να κάνεις με άχρηστους ανθρώπους, τέτοια θα ακούς. Μην δίνεις σημασία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Εγώ έχω ακούσει να με κατηγορούν για πράγματα που έκανα όταν ήμουν δέκα χρονών. Τι να λέμε τώρα. Όταν έχεις να κάνεις με άχρηστους ανθρώπους, τέτοια θα ακούς. Μην δίνεις σημασία.
    Αν λέτε για γονείς, εγώ μπορώ να πω άλλα τόσα...

Banned
    ωρες ωρες το μυαλο μου κανει γκαπ γκουπ σαν ντραμς και αλλες σαν κονσερβοκουτι αλλα του λεω σαλαπ

Banned
    "Αει στον κορακα πια. Να μοιασεις στα αλλα παιδια, δεν μπορουσες ?
    Να διαβασεις, να περασεις πανεπιστημιο, να βρεις μια καλη δουλεια ...
    Να παντρευτεις μια σωστη κοπελα, να κανεις οικογενεια ... οοοοχιιιι !
    Ολα στραβα με σενα. Εμεις, πως τα πετυχαμε ολα αυτα ? Απο αλλο
    καλουπι βγηκαμε ? Τιποτα δεν ειχαμε και ομως προκοψαμε. Εσυ ...
    ολα δυσκολα και ακατορθωτα στην ζωη σου. Να βαλεις μια πετρα πανω
    απ'την αλλη ... δεν προκοψες. Ομως ενα πραγμα ξερω .... οταν καποιος
    δεν ζυμωνει, δεκα μερες κοσκινιζει. Τον θυμασαι τον Γιωργακη απεναντι ?
    Ολη μερα σχολειο, μετα στο μαγαζι του πατερα του, μεχρι το βραδυ αργα
    και ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε. Και περασε και δευτερος Φυσικομαθηματικη.
    Εσυ ... πρωτος στο χουζουριο και την ξαπλα. Μωρε, να στα κοψει ολα
    ο πατερας σου, να δω που θα κοιμασαι ! Στα παγκακια να πας ... τερας !"

Ακολουθουσε κλαμα ... και ψυχολογικη καταρρευση (της μητρος).

Senior Member
    Οταν εχεισ τετοιο παιδι σαν τισ κορεσ μου νιωθεισ θεοσ χαλαλι και τα μπινελικια χαλαλι και τα σκατα που εφαγα σε ολη μου τη ζωη

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι αν νομιζουν μερικοι οτι το να πουν πεντε μαλακιεσ στο ιντερνετ οτι ειναι ****** μαλλον δεν εχουν δουλεψει ποτε σασ βαρεθηκα και ειστε αχρηστοι οχι γτ δε δουλευετε γι αυτο ειστε για τα μπαζα ειστε αχρηστοι οχι γτ δεν ειστε καλα παιδια ειστε καλυτεροι απο μενα ειστε αχρηστοι που νομιζετε οτι αυτο ειναι ****** δε δουλεψατε επι πασοκ να δειτε πβωσ βγαινουν τα λεφτα δουλεψατε επι συριζα που σασ γαμησαν στην καταστολη κι ειναι ολοι αρνακια φιλακια γτ νομιζετε οτι αυτο ειναι ζωη
    Αφού εσύ είσαι χρήσιμος και όλοι οι υπόλοιποι σ αυτό το φόρουμ είναι άχρηστοι γιατί εξακολουθεις να εισαι εδω? Κλαίγεσαι απο εμμονή και μας τα πρήζεις. Μια χαρά πέρασες τη ζωή σου.

Απλα βλέπεις αυτους που σε κατηγορούσαν όταν ήσουν 10 χρόνων να κυκλοφορούν με τα παιδιά και τη γυναίκα τους και να πηγαίνουν καλά οι δουλειές τους ενω εσύ παλευεις ακόμα να ξεπερασεις αυτά που σου κάναν όταν ήσουν 10 χρόνων. Μόνος, κι ακόμα προσπαθείς να βρεις τον τρόπο να σταθεις στα πόδια για να βρεις πως γίνεται το ξεκίνημα, με άλλα λογια την εβαψες. Το ίδιο ισχύει και για μένα!!

Να βγω εξω ή να την βγάλω με το κινητό στο χερι?
    Και στις δυο περιπτωσεις απλά θα είμαι μόνος.

Αυτους που έδιωξα, ηταν η ψευδαίσθηση οτι έχω παρέα.

Senior Member

Ο πατερας μου ηταν σαν τον κυριο καταστρεμμενο στην αρχη του βιντεο. Εχανε τα λεφτα στον ιπποδρομο και μετα γυρνουσε σπιτι και ουρλιαζε πουστα γρουσουζοπαιδο θα σε σφαξω και με κυνηγουσε μεσα στο σπιτι με το μαχαιρι. Το χειροτερο ηταν οτι ολοι οι συγγενεις του εδιναν δικιο και τον ενθαρρυναν και οταν ερχονταν επισκεψη με δικαζαν αυστηρα και μου ελεγαν οτι ειμαι ψυχοπαθης και κακουργος και οτι η μοιρα μου ειναι στις φυλακες και τα ψυχιατρεια οπου θα με γαμησουν απ την πρωτη μερα.

Senior Member
    Ολα αυτα τα ρεμαλια που βλεπετε στον ιπποδρομο εκαναν οικογενειες, και αν δεν εκαναν στα παιδια τους ο,τι εκαναν οι γονεις μου σε μενα, παντως σε ησυχια δεν τα αφησαν.

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ολα αυτα τα ρεμαλια που βλεπετε στον ιπποδρομο εκαναν οικογενειες, και αν δεν εκαναν στα παιδια τους ο,τι εκαναν οι γονεις μου σε μενα, παντως σε ησυχια δεν τα αφησαν.
    Συνεχίζουν συνήθως να κάνουν τα ίδια και στα παιδιά τους. Σημασία έχει οτι κανουν οικογένεια! Επειδή ξέρουν τον τρόπο να ελίσσονται ανάμεσα στους ανθρώπους, να τους μεταχειρίζονται με βάση τα συμφέροντα τους και να τους κερδίζουν, ασχέτως αν κατα τα λοιπα είναι χαρτοπαιχτες, βίαιοι, πότες κλπ συναφή. Τα καλά τους που προανεφερα (δλδ στις διαπροσωπικές σχέσεις) δυστυχώς δεν μας τα δώσανε εμάς οι γονείς μας, μπορεί να μην τα είχαν, κι έτσι τώρα υποφέρουμε, δηλαδή είμαστε μόνοι, ακόμα κι αν περνάνε από μπροστά μας οι ευκαιρίες δεν τα καταφέρνουμε να τις αρπαξουμε και τις χάνουμε.