ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1034
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1034 of 1380 FirstFirst ... 34534934984102410321033103410351036104410841134 ... LastLast
Results 15,496 to 15,510 of 20693
    Banned
    απο οτι παρατηρω ολοι ζουν με το φοβο μηπως τους κραξουν οτι ειναι γκει και τρεμουν να πουν τι πιστυευουν πραγματικα γι αυτο το θεμα

Banned
    θα επιμεινω να τους κανω να συνηδιτοποιησουν οτι εχουν εξαφανισει τον εαυτο τους πισω απο ενα καθωσπρεπει προσωπειο που στη πραξη δεν εχει κανενα νοημα

Banned
    καταρχην το να απελευθερωθουν απο αυτο το βαρετο μοτιβο που εχουν συνηθισει αυτο θα αποφερει εσοδα σε ολους γιατι ειναι διαφορετικο καποιος να υποδυεται ενα αχαρο ρολο που δε τον εκφραζει η τον βαριεται και διαφορετικο να του αρεσει αυτο που κανει γιατι τωρα μιλα ο φοβος τους που σκιαζει τα πραγματικα τους συναισθηματα για αυτο που κανουν και για να απελευθερωθουν απο το φοβο θα υπαρξει μια αρχικη πτωση μεχρι να κυλισει το νερο στ αυλακι

Senior Member
    Σκεφτομαι να ερθει η αυριανη μερα να κανω επιτελους την εξεταση προλακτινης να περασουν κι αλλο οι μερες να την παω στη γιατρο να μου γραψει φαρμακα αν μου γραψει η γυναικολογος αλλιως θα παω σε ενδοκρινολογο........για να χασω επιτελους τα κιλα γιατι εχω μεινει πολυ πισω σε αυτο το θεμα αργησα να το παρω αποφαση και τωρα που το πηρα συνανταω εμποδια......καθε εμποδιο για καλο.......ελπιζω!

Banned
    οσες φορες καποιος με ενοχλησε εγω τον ενοχλησα πολυ χειροτερα μηπως ομως δε ξερει τις αντιδρασεις μου? τις ξερει απλα εγω κανω οτι δε ξερω τις δικες του

Banned
    το τελευταιο καιρο παρατηρουσα καποιους που εψαχναν με απιστευτη λυσσα να βρουν ποιο ειναι το τρωτο μου σημειο και αφου δοκιμασαν σχεδον τα παντα με πεισμοσαν τοσο πολυ που εκανα σκοπο της ζωης μου να τους διαψευσω με οτι τροπο μπορω

Banned
    σιγουρα ενας ανθρωπος δε μπορει να ειναι τελειος απο ολες τις πλευρες οσο χαρισματικος και να ειναι απλα λεω ειναι δυνατον να υπαρχει τοση κακοηθεια να κανουν πραγματα επειδη ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι με ενοχλουν ισως νομιζαν οτι επειδη ειμουν ησυχος οτι θα τραβαγαν το σχοινι οσο μπορουσαν και εγω δε θα ελεγα τιποτα ομως ξεπερασαν ολα τα ορια και με εξαναγκασαν να διαλεξω τι προτημω περισσοτερο να ειμαι εγω ο ριγμενος η αυτοι αν νομιζουν λοιπον οτι θα βρουν το κολπο για να υποχωρησω αυτο ας το ξεχασουν και οτι κανω μπορει να αλαξει ανα πασα στιγμη αν νομιζουν οτι θα πιαστουν απ αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Σκεφτομαι να ερθει η αυριανη μερα να κανω επιτελους την εξεταση προλακτινης να περασουν κι αλλο οι μερες να την παω στη γιατρο να μου γραψει φαρμακα αν μου γραψει η γυναικολογος αλλιως θα παω σε ενδοκρινολογο........για να χασω επιτελους τα κιλα γιατι εχω μεινει πολυ πισω σε αυτο το θεμα αργησα να το παρω αποφαση και τωρα που το πηρα συνανταω εμποδια......καθε εμποδιο για καλο.......ελπιζω!
    τι εστειν "προλακτινη?"

Banned
    τελευταιες μερες φοβαμαι οτι ειμαι δυπολικος! μου αλαξε φαρμακα ο γιατρος, αυτο που παρατηρω στον εαυτο μου ειναι υπερβολικα δυαφορουμενες σκεψεις και συναισθηματα!
    Ενας τροπος να ελεγχω αυτην την κατασταση οπου τον συνηστω και σε εσας συμφορμητησσες και συμφορμηττες ειναι το φορουμ. Δλδη, γραφω την σκεψη μου- αποψη μου για καποιο θεμα με οσο πιο ταχητατο τροπο μπορω ωστε να μην την εχω λογοκρινη, και μετα την ξανα διαβαζω ηστερα απο καποιε μερες και συγκεκριμενα τις μερες - ωρε οπου θα νιωθω διαφορετικα , οπου τα συναισθηματα μου θα ειναι σε αλλη βαση, διαβαζω λοιπον τωτες το εκαθεστον μηνυμα που ειχα γραψει και εαν παρατηρω αρκετα διαφορουμενες αποψεις καταλαβαινω πως υπηρξε επησοδειο μανηας.
    Συγκεκρημενα παρατηρω πως εχει συμβει κατις τετοιο. Το πρωτεινω και σε οσους απο εσας σας εχει πει ο γιατρος οτι ενδεχομενος πασχετε απο δυπολικη μανια.
    Υ.Γ. ισως ομως να ξερετε οτι μπορει τα μηνυματα σας να ειναι καπως ενοχλειτικα σε ορισμενους συμδορμμητεςαλλα δεν πειρα ζει φορουμ ειμαστε, φορουμ ψυχολογικης καταστασεως και υποβοηθησεως .

Ξέρει κανείς γιατί θέλω να ακούω κλασική μουσική?

Εδώ και καμπόσο καιρό το έχω ρίξει στο να ακούω κλασική μουσική, από ραδιόφωνο και ίντερνετ. Ίσως επειδή νιώθω μεγάλη ανάγκη ηρεμίας και η μουσική αυτή χαλαρώνει τη σκέψη μου, αν και η ανάγκη ηρεμίας υπήρχε μέσα μου πάντα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    τι εστειν "προλακτινη?"
    Γιωργο προλακτινη ειναι μια ορμονη που συνανταται και στις γυναικες και στους αντρες οταν ειναι παχυσαρκοι και στις γυναικες πιο πολυ οταν ειναι εγκυες η θηλαζουν, την ανεβαζουν πολυ καποια φαρμακα οπως τα αντιψυχωτικα και καποια αντιυπερτασικα. Εκανα εξεταση τελικα, ειχα υψηλη αλλα οχι παρα πολυ, απο 23 που ειναι το ανωτατο οριο εγω ειχα 58 περιπου. Περιμενα πολυ παραπανω, ειμαι τυχερη.

τελευταιες μερες φοβαμαι οτι ειμαι δυπολικος! μου αλαξε φαρμακα ο γιατρος, αυτο που παρατηρω στον εαυτο μου ειναι υπερβολικα δυαφορουμενες σκεψεις και συναισθηματα!
    Ενας τροπος να ελεγχω αυτην την κατασταση οπου τον συνηστω και σε εσας συμφορμητησσες και συμφορμηττες ειναι το φορουμ. Δλδη, γραφω την σκεψη μου- αποψη μου για καποιο θεμα με οσο πιο ταχητατο τροπο μπορω ωστε να μην την εχω λογοκρινη, και μετα την ξανα διαβαζω ηστερα απο καποιε μερες και συγκεκριμενα τις μερες - ωρε οπου θα νιωθω διαφορετικα , οπου τα συναισθηματα μου θα ειναι σε αλλη βαση, διαβαζω λοιπον τωτες το εκαθεστον μηνυμα που ειχα γραψει και εαν παρατηρω αρκετα διαφορουμενες αποψεις καταλαβαινω πως υπηρξε επησοδειο μανηας.
    Συγκεκρημενα παρατηρω πως εχει συμβει κατις τετοιο. Το πρωτεινω και σε οσους απο εσας σας εχει πει ο γιατρος οτι ενδεχομενος πασχετε απο δυπολικη μανια.
    Υ.Γ. ισως ομως να ξερετε οτι μπορει τα μηνυματα σας να ειναι καπως ενοχλειτικα σε ορισμενους συμδορμμητεςαλλα δεν πειρα ζει φορουμ ειμαστε, φορουμ ψυχολογικης καταστασεως και υποβοηθησεως .
    Γιωργο να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι καλο παιδι και ειναι κριμα να χαλιεσαι για βλακειες. Οπως επισης να μην θεωρεις τις γυναικες του διαβολου, ειναι λαθος αυτο, κοιτα και στο αλλο θεμα τι σου εγραψα.

Senior Member
    Εχει λυσσαξει η μανα μου δυο μερες δε με αφηνει σε χλωρο κλαρι. Τι να κανω, πού να παω;

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιωργο προλακτινη ειναι μια ορμονη που συνανταται και στις γυναικες και στους αντρες οταν ειναι παχυσαρκοι και στις γυναικες πιο πολυ οταν ειναι εγκυες η θηλαζουν, την ανεβαζουν πολυ καποια φαρμακα οπως τα αντιψυχωτικα και καποια αντιυπερτασικα. Εκανα εξεταση τελικα, ειχα υψηλη αλλα οχι παρα πολυ, απο 23 που ειναι το ανωτατο οριο εγω ειχα 58 περιπου. Περιμενα πολυ παραπανω, ειμαι τυχερη.

Γιωργο να το κοιταξεις αυτο γιατι εισαι καλο παιδι και ειναι κριμα να χαλιεσαι για βλακειες. Οπως επισης να μην θεωρεις τις γυναικες του διαβολου, ειναι λαθος αυτο, κοιτα και στο αλλο θεμα τι σου εγραψα.
    Το προβλημα φοβαμαι οτι ειναι η δυπολικοτητα μου και οι μανιες που βγαζω! Διοτις ουδεπωτες ειχα εν πραξι τετοια αντιμετοπηση προς κοπελα! ουδεπωτες στην ζωη μου εχω βλαψει!
    Χρωστω μια συγνωμη προς το γυναικειον φυλο , γενικα προς συμφορμητισες κι συμφορμητες για τις εκφρασεις μου! Λουλουδι , φοβαμαι οτι βγαζω μανιες! το βλεπω διοτις τα μηνυματα που γραφω ανα στιγμες δεν ειναι ο εαυτος μου!
    Αχχ ,,, ολα τα ειχα αυτο μου λυπει τωρα!!

Senior Member
    Το προβλημα φοβαμαι οτι ειναι η δυπολικοτητα μου και οι μανιες που βγαζω! Διοτις ουδεπωτες ειχα εν πραξι τετοια αντιμετοπηση προς κοπελα! ουδεπωτες στην ζωη μου εχω βλαψει!
    Χρωστω μια συγνωμη προς το γυναικειον φυλο , γενικα προς συμφορμητισες κι συμφορμητες για τις εκφρασεις μου! Λουλουδι , φοβαμαι οτι βγαζω μανιες! το βλεπω διοτις τα μηνυματα που γραφω ανα στιγμες δεν ειναι ο εαυτος μου!
    Αχχ ,,, ολα τα ειχα αυτο μου λυπει τωρα!!
    Να πας σε ένα γιατρό Γιώργο μου και όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς!!!!!! Αφού το καταλαβαίνεις, πάει να πει πως δεν είναι ψυχωτικές μανίες οπότε δεν είναι κάτι σοβαρό!!!!!! Όλα λύνονται με φάρμακα!!!! Μην ανησυχείς αλλά πήγαινε σε ένα γιατρό!!!!!!!!

Η διπολικότητα είναι συνήθως προσωρινή, δηλαδή ώρες ή μέρες, εκτός κι αν βασανίζεται σοβαρά η σκέψη σου από αρνητικά βιώματα κι αυτό εκδηλώνεται ως διαρκούσα διπολικότητα.

Αλλο με μένα... πες τε μου αν και σεις δυσκολεύεστε να βρείτε άτομα να δημιουργήσετε μαζί τους υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.
    γιάννης