ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1037
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1037 of 1380 FirstFirst ... 37537937987102710351036103710381039104710871137 ... LastLast
Results 15,541 to 15,555 of 20693
    Senior Member
    Μπορει τα χρηματα να μην φερνουν την ευτυχια , αλλα αυτο που αγοραζουν , ειναι ερκετα καλο ...................

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Χαίρομαι που συμφωνούμε (αν κατάλαβα καλά). Αν δεν πεις κάτι, αν δεν κάνεις κάτι ως αντίδραση σ' αυτό που σου έκαναν, τότε τα απωθημένα θα είναι χειρότερα.
    Αυτο ειναι το θεμα, αυτα τα χειροτερα απωθημενα εχω γιατι δεν μιλαγα οταν επρεπε. Μια ζωη μου γαμανε την ψυχολογια οι αλλοι. Και μετα τους σχολιαζω και βγαινω εγω η κακια και η τρελη. Τι να κανω ομως;;;; Ισως σε καποιους ανθρωπους να το χει το ριζικο τους σε αυτο εχω καταληξει, οτι ειναι στη μοιρα μου να μη με σεβονται οι αλλοι και να ξεσπανε τα απωθημενα τους, διογκωνοντας κι αλλο τα δικα μου, ισως επειδη ανηκω σε αδυναμο τυπο ανθρωπων!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπορει τα χρηματα να μην φερνουν την ευτυχια , αλλα αυτο που αγοραζουν , ειναι ερκετα καλο ...................
    Συμφωνώ! Διότι το να μην έχεις χρήμα είναι πηγή δυστυχίας.
    γιάννης

Banned
    αν θελει καποιος να λαλισει ας δοκιμασει να βρει ακρη με το συντονισμο καναλιων στη τηλεοραση αν πετυχει καποιος ολα τα καναλια της πλατφορμας της περιοχης που βρισκετε σε μια τηλεοραση ας με ενημερωσει

Senior Member
    Κορη μου το βρηκεσ το πεντακοσαρικο εγω νομιζα οτι ηταν 146 χιλιαρικα αλλα οι ζυγαριεσ κλεβουν θα πατε να τα παρετε και θα τα μοιραστειτε μαζι με τα δικα σασ εγω προτεινω να παρετε απο ενα καλο σπιτι να γουσταρετε τα γουστα που σαν γυναικεσ σασ εντυπωσιαζουν ειναι μια μαλακια και μιση φιλακια και κρατα 30 χιλιαρικα κλειστα μηπωσ χρειαστει γυρισει ο κοσμοσ αναποδα να αρχισω απο το μηδεν αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για να καταλαβετε εσεισ οι υπολοιποι το 11 με παρακολουθουσαν κι εγω δουλευα αγροτησ εχω και πτυχιο μηχανολογοσ ετυχε να κανω μια εξυπηρετηση να βγαλω κατι σχεδια για πορτεσ τα σχεδια παραμετρικα δηλαδη ενα σχεδιο για ολεσ τισ διαστασεισ τρελενεται η αμερικανα και λεει θα μαθω τα παντα για σενα βρισκει την κορη μου βρισκει τη γυναικα μου τα σχεδια ειναι τοσο γαματα που δινει ενα εκατομυριο στην κορη μου εγω αυτο το θεωρησα παγιδα λεω ενα εκατομυριο θα τα κλεβε και τελειωνε ουτε χαμπαρι θα περναμε αυτο ειναι το εκατομυριο τωρα σαν παραγωγοσ εγω βγαζω δεκα εικοσι τριαντα χιλιαρικα το χρονο και ξοδευω τα πεντε εδω και εικοσι χρονια αυτο ειναι το πεντακοσαρικο δικα μου ειναι τα λεφτα αλλα το εκατομυριο ειναι παγιδα εγω με δυο τρια χιλιαρικα το σχεδιο θα πετουσα αυτη εδωσε ενα μυριο μετα σασ εδωσε τεχνολογια μετα με βασανισαν πηραν τα παπαρια μου κι ησυχασαμε αυτη ειναι η ιστορια δεν ξερω τι σασ δειχνουν παντωσ αυτα τα ντεμεκ βασανιστηρια ειναι χαβαλε το να εισαι αγροτησ ειναι χειροτερο απο ολα αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ελις πως είσαι;;; μας έλειψες απο δω να ξερεις

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ελις πως είσαι;;; μας έλειψες απο δω να ξερεις
    θα σοβαρευτεις καποια μερα? εδω το φορουμ ειναι για ανθρωπους που ντιμετοπιζουν προβληματα ! οχι για να παιζουμε! ημαρτον πια με την ανοριμοτητα που σας διακρηνει μερικες μερικες εδω μεσα! Με εχετε ενοχλησει μπορω να πω, κι θα προβω σε τιμορια, οπως μερικο αποκλησμο του λογαριασμου σας δεσποινις! , μετα μην στελνετε μηνυματα παρακαλωντας να σας το ξανα ενεργοποιησουμε ενταξι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    θα σοβαρευτεις καποια μερα? εδω το φορουμ ειναι για ανθρωπους που ντιμετοπιζουν προβληματα ! οχι για να παιζουμε! ημαρτον πια με την ανοριμοτητα που σας διακρηνει μερικες μερικες εδω μεσα! Με εχετε ενοχλησει μπορω να πω, κι θα προβω σε τιμορια, οπως μερικο αποκλησμο του λογαριασμου σας δεσποινις! , μετα μην στελνετε μηνυματα παρακαλωντας να σας το ξανα ενεργοποιησουμε ενταξι?
    Σου χω στειλει πολλές φορές μήνυμα ζορζ για να σου στειλω και τώρα??

Σου προτείνω να μην κάνεις μερικό αποκλεισμό, κάνε ολικό μπας και ηρεμήσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σου χω στειλει πολλές φορές μήνυμα ζορζ για να σου στειλω και τώρα??

Σου προτείνω να μην κάνεις μερικό αποκλεισμό, κάνε ολικό μπας και ηρεμήσεις.
    δε καταλαβες δεσποινης! αποκλεισμο θα σου καμω απο το φορουμ, θα προσπαθησω ν σου κλεισω το λογαριασμο σου στο φορομ!! δεν θα μπορεις να γραψεις ουτε σε θεματα, ουτε να με ενοχλεις με προσωπικα μηνυματα!
    Σου δινω ευκερεια να συνετηστεις κι να προσαρμοστεις στο φορουμ! αδραξε την ευκερεια που σου προσφερω! και ισως να συνεχησεις να γραφεις εδω μεσα!

Senior Member
    δε καταλαβες δεσποινης! αποκλεισμο θα σου καμω απο το φορουμ, θα προσπαθησω ν σου κλεισω το λογαριασμο σου στο φορομ!! δεν θα μπορεις να γραψεις ουτε σε θεματα, ουτε να με ενοχλεις με προσωπικα μηνυματα!
    Σου δινω ευκερεια να συνετηστεις κι να προσαρμοστεις στο φορουμ! αδραξε την ευκερεια που σου προσφερω! και ισως να συνεχησεις να γραφεις εδω μεσα!
    Για δημοσίευσε εδώ ρε ζορζ ένα απο τα προσωπικά μηνύματα που σου στέλνω να τα δω κι εγώ να γελάσουμε λίγο.

Banned
    Στο λεω τελευταια φορα ανεδεστατη και θρασυδειλη γυναικα! Δεν θα πεσω τοσο χαμηλα, στα βαλτοδοι νερα της δικης σου ταξης , Στο γραφω τελευταια φορα, εχεις το δικαιωμα να μου πεις συγνωμη αλλα μην εισΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΩ ΔΕΧΥΗ!!
    Αυτο που να αρχησεις νασυνηθιζεις ειναι η αποχωρηδση σου απο το φορουμ, μαλον θα πρεπει να απομακρινθεις ΕΛΙΣΑΒΕΤ! φοβαμαι οτι - δεν ειμαι συγουρος ακομα - φοβαμαι ομως οτι τελος το φορουμ για εσενα .
    ΔΚΞΦ

ςς=ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

Senior Member
    Στο λεω τελευταια φορα ανεδεστατη και θρασυδειλη γυναικα! Δεν θα πεσω τοσο χαμηλα, στα βαλτοδοι νερα της δικης σου ταξης , Στο γραφω τελευταια φορα, εχεις το δικαιωμα να μου πεις συγνωμη αλλα μην εισΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΩ ΔΕΧΥΗ!!
    Αυτο που να αρχησεις νασυνηθιζεις ειναι η αποχωρηδση σου απο το φορουμ, μαλον θα πρεπει να απομακρινθεις ΕΛΙΣΑΒΕΤ! φοβαμαι οτι - δεν ειμαι συγουρος ακομα - φοβαμαι ομως οτι τελος το φορουμ για εσενα .
    ΔΚΞΦ

ςς=ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ� �ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
    Να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή χαιρέτησα τον ελις; Ή απλά επειδή είσαι άντρας;
    Ο, τι πεις ζορζ

Senior Member
    Γιωργο Πανου τι εκανε η ελισαβετ; Δεν ηταν κακο που χαιρετησε τον ελις.
    Εμενα για αλλη μια φορα μου δημιουργουνται απωθημενα...
    Last edited by λουλούδι; 23-02-2019 at 14:42.

Banned
    ουδεμιαν σχεση φερει το φιλο της! μειτε ηταν ανδρας, μειτε ηταν γυναικα, η και το ουδετερον φιλο παλυς η αποψη μου ιδια θα ηταν! ενοχληθει απο την ειρωνικη και ολο χαβαλε σταση οπου αντιμετοπιζει καποια σοβαρα θεματα!
    Λουλουδι, εσυ με καταλαβαινεις πιο πολυ, δειξε μου λοιπον και τωρα συνενεση! ειχα τα νευρα μου! ειχα τα αποθυμενα μου και εβρεθει η ελισαβετ! οπου εχει και την προδιαθεση να εξωργηζει,εσυ βρε λουλουδακι με καταλαβαινεις πιο πολυ απο ολους εδω μεσα!