ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1039
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1039 of 1380 FirstFirst ... 39539939989102910371038103910401041104910891139 ... LastLast
Results 15,571 to 15,585 of 20693
    Banned
    μιαζει με το παιχνιδι παρτα ολα αυτο μπορει να πεσει σε καπιον η μπιλια και να πει οχι δε μ αρεσει εγω θελω την ησυχια μου τωρα πως γινεται δε μπορω να καταλαβω..
    Last edited by αλεξανδρος_77; 24-02-2019 at 21:46.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν πειραζει ρε ασε να τα λεω τι σε πειραζει
    Εμεις για σενα το λεμε, επισης θελουμε πισω τον παλιο ελις. Τωρα αν εσυ θελεις να υποφερεις με γεια σου με χαρα σου

Banned
    ο μονος ανθρωπος που θα με κερδιζς με την πρωτη θα ηταν αυτος που θα με εβλεπε μια μερα χαλια και θα μου ελεγε εγω σε δεχομαι και ετσι.

Senior Member
    Δεν ξερω ελισαβετ καλα ειμαι τωρα κατα τα αλλα με παρακολουθουν και προσπαθουν με ουσιεσ να καταλαβουν το παρελθον μου τωρα γιατι βρεσ τα με τουσ πολιτικουσ εκεινοι το ξεκινησαν απο οταν ημουν παιδι
    στον γιατρό σου ξαναπήγες ελις; αυτός τι λεει;

Banned
    οι προσπαθειες καποιον που προσπαθουν να με πεισουν να πιστεψω σε οτι βλεπω δε φαινετε να πετυχαινουν.τωρα ειναι πολυ αργα

Banned
    Δε θέλω να ενοχλειται τον ελις, αφηστε τον να εκφραστει και οτι θελει να παρει το κανει κουμάντο αυτός. Επαναδιαρθρωση τον σκεψεων θελουν να μας κανουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Δε θέλω να ενοχλειται τον ελις, αφηστε τον να εκφραστει και οτι θελει να παρει το κανει κουμάντο αυτός. Επαναδιαρθρωση τον σκεψεων θελουν να μας κανουνε.
    Δεν θα μας πεις εσύ τι να κάνουμε, ούτε εσύ ούτε κανένας πέραν της διαχείρισης αλλά σίγουρα όχι εσύ που δεν πρόλαβες να μπεις και πας να μας κάνεις κουμάντο χωρίς να ξέρεις τι γίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κορη μου ειμαι ο βιολογικοσ μπαμπασ η ρουφιανα η αμερικανα το κανονισε απο το 11 με παρακολουθει με λεφτα δεν ξερω πωσ εισαι κι αν μπορω να κανω κατι να ερθεισ να με πεισ ηρεμα γτ χεστηκα πανω μου αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Μίλας αλληγορικά φίλε και δύσκολα σε καταλαβαίνουν. Καλά τα λες, αλάνα δεν υπάρχει πια το κάνανε πιστα σκειτ και με κινητό στο χέρι. ΔΩΣΕΕΕΕ.

Senior Member
    Η ζωη ειναι τοσο , μα τοσο απροβλεπτη, οποτε μην εχετε αυστηρες προσδοκιες ...........
    και μην περιμενετε επιβεβαιωση απο τους αλλους , ειναι υποτιμητικο για σας .......

Banned
    Μολις ειδα ενα βιντεο με ενα κοριτσακι γυρο στα 10 , απεγκλοβιζωνταν απο μια βορβαδισμενη κατοικια στην Συρια!. Το προσωπακι της εισαν μες στο αιμα, τα ρουχα της κατασησμενα και το κορμακι της ηταν τοσο βρωμικο και τοσο μπερδεμενο, το βλεμ της ηταν χαμενο, δεν εκλαιγε, μα κοιτουσε με ματια ορθανοιχτα και με βλεμα χαμενο προς τους διασωστες .
    Οσο υπαρχουν σημεια στον πλανητη οπου ζουν τετοια πραματα με τελειως χαζες αφορμες, οσο υπαρχουν παιδακια οπου κατασπαραζωντε απο συγχρωνα οπλα , οσο υπαρχουν γωνεις οπου αδιαφορουν για τις ζωες που φερνουν στον κοσμο αυτον πωτες δεν θα μπορεσω να κατανοησω την ψυχολογια και για ποια υγειες συναισθηματικα αλαρμ μας μηλαει??? για ποια κοινη λογικη ???? για ποια ανθρωπια ???? οταν κατις τετοιο γινετε συντονησμενα και οχι απο καποιον μανιακο αρρωστο!! μηλαμε για πολλους ανθρωπους, οπου εχουν κανει αρκετες ασκησεις στο παρελθον, μηλαμε για επιστημονες, για μορφωμενους ανθρωπους που εκτελουν αυτα τα φρικιαστηκα εγκληματα! μηλαμε για πολητικους που εχουν εκλεγει απο τον κοσμο ,αρα ειναι κατις οπου ανηκει απολυτα στην κοινωνια αυτο το εγκλημα σε βαρο του μικρου κορητσιου!!
    Υστερα, ερχετε ο καθε ψυχολογος και μας λεει οτι ο ανθρωπος ειναι ενα πνευματικο ον με συναισθηματα αλληλεγγυης!! οτι ο ανθρωπος απο την φυση του αναζητα τα χαρμοσυνα αισθηματα και απεχθανετε σε υποσυνηδειτα σημεια την βια και τον πονο! που ρε παιδια?? που ρε γαμωτο?? οταν βλεπεις το παιδακι να σε κοιταει με ενα "γιατι?" οταν αυτο το παιδακι δεν εχει προλαβει να μαθει ουτε καν ποιοι του αφερουν την ζωη!!
    Μημπος λοιπον δεν ειναι οπως μας τα λενε οι ψυχολογοι??? λεω! μημπος ο ανθρωπος κρυβει μεσα του βια!! μισος!! ηδωνη προς τον πονο του αλλου?? μημπος ο ανθρωπος στην λογικη του ,στην δεδομενη του συναισθηματικη αναζητηση εχει και το εγκλημα?? νομιζω οτι ο πονος των αλλων, οτι η καταστροφη της ωης ενος μικρου κορητσιου ειναι τελικα στην φυσιολογικοτητα πολλων συνανθρωπωνμας! νομιζω, οτι εκει,εξω, παρα πολλοι ανθρωποι οπου ειναι κατα τον μεσο ορο υγειες πνευματικα , πολλοι ανθρωποι οπου δουλευουμε μαζι, οπου τρωμε διπλα διπλα, πολλοι συγγενεις μας, ακομα και ο ανθρωπος που το βραδυ ανταλλαξαμε σωματικα υγρα! ο ανθρωπος οπου μας κοβει τα μαλλια ειναι και αυτος ενας τετοιος!!!!

Senior Member
    Βρε γιωργο εσυ δεν τασσοσουν υπερ του πολεμου και του ΝΑΤΟ πιο πανω και μαλιστα ανεφερες την ηδονη του πολεμου;;; Αποφασισε!! Μηπως να δεις ενα γιατρο; Δεν ειναι λογικα αυτα που λες!!

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Βρε γιωργο εσυ δεν τασσοσουν υπερ του πολεμου και του ΝΑΤΟ πιο πανω και μαλιστα ανεφερες την ηδονη του πολεμου;;; Αποφασισε!! Μηπως να δεις ενα γιατρο; Δεν ειναι λογικα αυτα που λες!!
    Πρωτα απο ολα δεν ειχα δει ακομα το βιντεακι αυτο με το κορητσακι.Δευτερον στο πρωτο μηνυμα ειχα προσπαθησει να βαλω λιγο ειρωνικο ρυθμο! Τριτων , ο πολεμος μεταξυ ανδρων οπου ειναι γνωστες των συνθηκων που τους περημενει δεν εχει καμια σχεση με το να βορβαδησεις μια πολυκατοικια απο πολητες οπου ειναι σε τελειως αθωα πλευρα! οι στρατιωτες επιδειωκουν την μαχη , πηγαινουν αυτοι στην μαχη και οχι η μαχη σε αυτους, οταν λοιπον βρησκομενος σε μαχητικο πεδιο εχεις απεναντι σου καποιον πολεμιστη οπου ξερεις οτι θελει να σε σκωτωσει, οπου δεν ειναι αθωος και οπου ξερεις οτι θα παιθανεις εαν δειξεις αδυναμια σε αυτην την περιπτωση λοιπον η μαχη γινετε ενα ποιητικο συναισθημα με ολκληρωση των εσωτερικων σου ενδισμων προς εναν και μονο στοχο! τα παντα στη σκψη σου ειναι ξεκαθαρα! η ηθικη σου ειναι πεντακαθαρη και ο αγωνας αρχιζει! εαν λοιπον επικρατησεις το βραβιο , το επαθλον ,η κεφαλι του εχθρου σου ειναι θεμιτη στον πανυγηρισμο, αυτο ειναι καθαρα Ομειρικο !

Senior Member
    Λοιπον για να τελειωνουμε το κοριτσι ειναι κορη μου βιολογικη ιδεα δεν ειχα οτι εχω παιδι η αμερικανα μασ γνωρισε γτ ηθελε να μου δωσει ενα μαθημα γιατι νομιζε την παρατησα εγω ιδεα δεν ειχα και σε αυτο μαντεψτε φταιει γυναικα ο πατερασ ειναι υπευθυνοσ για τα λεφτα ο στρατηγοσ που παρακολουθουσε φροντιζε να πληρωνω τα παντα απο τισ δουλειεσ κι οταν ξοδευα πρεπει να εχει ενα σπιτι κι ενα μαγαζι φροντισε ο στρατηγοσ κι εγω μολισ το καταλαβα πρεπει να βρηκε και τα λεφτα απο τισ ελιεσ ειναι δικα τησ τα λεφτα απο μενα γτ ειχα τυψεισ που μεγαλωσε χωρισ εμασ αν κι εγω παιδι ημουν μαλακιεσ θα εκανα να ειναι καλα κι ασ κανει οτι θελει ασ παρει τα λεφτα κι ασ φυγει καθε χρονο θα χωνω υποχρεωση μου περισσοτερα στην αμερικανα αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Λοιπον για να τελειωνουμε το κοριτσι ειναι κορη μου βιολογικη ιδεα δεν ειχα οτι εχω παιδι η αμερικανα μασ γνωρισε γτ ηθελε να μου δωσει ενα μαθημα γιατι νομιζε την παρατησα εγω ιδεα δεν ειχα και σε αυτο μαντεψτε φταιει γυναικα ο πατερασ ειναι υπευθυνοσ για τα λεφτα ο στρατηγοσ που παρακολουθουσε φροντιζε να πληρωνω τα παντα απο τισ δουλειεσ κι οταν ξοδευα πρεπει να εχει ενα σπιτι κι ενα μαγαζι φροντισε ο στρατηγοσ κι εγω μολισ το καταλαβα πρεπει να βρηκε και τα λεφτα απο τισ ελιεσ ειναι δικα τησ τα λεφτα απο μενα γτ ειχα τυψεισ που μεγαλωσε χωρισ εμασ αν κι εγω παιδι ημουν μαλακιεσ θα εκανα να ειναι καλα κι ασ κανει οτι θελει ασ παρει τα λεφτα κι ασ φυγει καθε χρονο θα χωνω υποχρεωση μου περισσοτερα στην αμερικανα αυτα
    καλα , αυτη που ειναι αμερικη εχει αναγκη απο τα δικασ ου λεφτα ρε Ελις? θελω να πω οτι συνηθως το αναποδο γινετε οποιος ζει αμερικη λογο τυο καου οικονομικοιυ επιπεδου .
    οσο για την κορη σου ,εχεις τυψεις εται δεν ειναι? και μαλον πολλες επειδη δεν σταθηκες σαν σωστος πατερας! δεν εισουν εκει οτι ηθελε να φαει, δεν εισουν πλαη της οταν εκανε τα πρωτα βηματακια της, δεν εισουν εκει να της δωσεις ξυλο οταν εκανε βλακιουλες.