Results 15,631 to 15,645 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
13-03-2019, 13:23 #15631
- 13-03-2019, 13:34 #15632
Δεν ήξερα οτι τα ψυχολογικά θεραπεύονται με χειρουργική επέμβαση... Τώρα το μαθα από τον elis.
Μέχρι τωρα νόμιζα πως θεραπεία είναι μόνο τα χάπια και ο ψυχολόγος που καθεται και εισπράττει ενώ ξέρει ότι η κατάσταση σου θα παραμείνει ως έχει με λίγες γκρι αποχρώσεις ανάμεσα στο μαύρο.γιάννης
13-03-2019, 13:39 #15633
Έχω χάσει την φόρμα μου,μεσα σε ένα εξάμηνο θα μαι ,εντάξει,εγω το κοιλιοδουλο ον κατά την κρίση των αγωνιστών,πρεπει να φροντίσω την υγεία μου.Πρωτον κάμω ένα δώρο πολυτελείας,δεκα τσιγαρακια την ημέρα.Δευτερον θα αρχίσω το περπάτημα σύμφωνα με τις εντολές ιατρών και φυσιοθεραπευτών.Γυρω στα έξι χιλιόμετρα μου σύστησε ο φυσιοθεραπευτής.Μου είπε ξεκινά με δυο τρία και φταστα στα έξι.Μου είπε να κάνω και πελματογραφημα καθότι πλατυποδας.
13-03-2019, 14:52 #15634
Μαγδα εγω καπνιζω 20 με 25 τσιγαρακια τη μερα με 4 καφεδεσ μπορει και 5 κι ειμαι καλα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-03-2019, 15:16 #15635
13-03-2019, 16:10 #15636
Φιλε Γιαννη υπηρξε συγουρα επεμβαση στον εγκεφαλο για ψυχειατρικες θεραπευτηκες μεθοδους, δεν ξερω αν επιτρεπετε ακομα σε καποιες χωρες.Συγκεκρημενα υπηρχε στις αρχες του 20ου αιωνα επεμβαση σε σημειο του εγκεφαλου οπου πηστευαν οτι θεραπευετε η σχιζοφρενεια, βεβαια ηταν λαθος και ευτηχως σταματησε ,δυστυχως ομως υπηρξαν ανθρωποι οπου υπεστησαν αυτο το κακο.Οπως και στο Μεξικο μεχρι πριν 20-30 χρονια υπηρχε μεθωδος απεξαρτησης της κοκαινης με επεμβαση στον εγκεφαλο, οπου οντως εφευγε η εξη για την κοκαινη, δεν ηθελαν πλεον αλλα μαζι με αυτο δεν ειχαν σχεδον κανενα συναισθημα! Τελος σχετικα με αυτα, υπηρχε στο παρελθον ειδικα στις ΗΠΑ θεραπεια με ηλεκτρισμο, σου περναγαν καποιες συγκεκρημενες ποσωστητες τασης στον εγκεφαλο ανα δευτερολεπτα μεσο καλοδιων και πηστευαν οτι ετσι μπορουσαν να θεραπευσουν ασθενεις οπως σχιζοφρενεια, καταθλιψη ,παρανοια κ.α. Ευτηχως ομως απαγορευτηκαν ολα αυτα και παραμηνε μονον η φαρμακευτικη αγωγη και η ψυχαναλυση οπως και η γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία.
Σχετικα με την διαφορετικοτητα του χαρακτηρος τα πραματα ειναι πολυ περιεργα, διοτις πρεπει να συμφωνησουμε πρωτηστος το τι εννοουμε, διοτις μπορει καποιος οξηθημος ,παρορμητικος ανθρωπος να θεωρει δικαιωματου το να ξεσπα βιαια, η το να εχει αγαρμπες συμπερηφορες προς τους γυρο τουμε την δικαιολωγια λοιπον της ανοχης της διαφορετικοτητας του να πρεπει ο κοσμος να τον ανεχετε, διοτις θα σου πει οτι ετσι ειναι η φυση μου τι να καμω? και απο την στιγμη που δεν σου πειραζω την ζωη ποιο το προβλημα? ομως δεν ειναι σωστο, αυτος ο ανθρωπος εν μερη θα πρεπει να θεραπευτει δια βιας, να τον κλεισουν σε κλινικη και να του δωσουν φαρμακα.
Ο σεβασμος στην διαφορετικοτητα δεν ειναι παντα και ανοχη προς αυτην!! θελω να πω οτι τα ορια ειναι πολυ λεπτα! για αυτο και ονομος σε τετοια θεματα αναφερει οτι σε ανθρωπους που δεν μπορουν να αποδεχτουν το προβλημα τους, τινετε στους συγκενεις του να υπογραψουν τον εγκλησμο του σε κλινικη θεραπειας!
Το 1938 στο Βερολινο υπηρξε μια ερευνα του τωτες πανεπηστιμιου ιατρικης και αποφασησαν οτι οι ανθρωποι οπου ειναι δηλομενα κουμουνηστες και που ακολουθουν με πιστη αυτην την ιδεολογια φερουν αναγκης θεραπειας χωρις την συνενεση τους! δλδη οτι οσοι ηταν κομουνηστες ηταν αρρωστοι ψυχικα και επρεπε να τους βαλουν σε κλινικη και να τους κανουν επεμβαση στον εγκεφαλο! υπηρξαν λοιπον καποιοι ανθρωποι οπου περασαν ολα αυτα τα ασχημα ! δεν ξερω εαν θεραπευτηκαν αλλα συγουρα και μονο το οτι δεν αρνηθηκαν οτι ειναι κομουνηστες ωστε να σωθουν!! καθε λογικος αυτο θα εκανε!, εγω, αν μου ελεγαν οτι θα με κλεισουν μεσα οχι μονο θα απαρνιομουν το κομουνησμο αλλα οτι μου ζηταγαν! -αυτο κι μονο λοιπον δειχνει οτι οντως ειχαν προβλημα οι συγκεκρημενοι ασθενεις!
13-03-2019, 16:23 #15637
Η αληθεια ειναι οτι λογο αλλαγης γιατρου εχω καιρο να καμω επισκεψη συν το οτι ξεχνω τα φαρμακα μου μερικες φορες!αλλα δεν εχει σχεση αυτο με τα παραπανω !
Προσωπικα νομιζω οτι ολα αυτα θα μπορουσαν να ληθουν με απλους τροπους, να υπαρχει ενας μοναδικος συνδιασμος ντυσηματος για ανδρες και ενας αλλος για γυναικες! επισης οταν καποιος γραφει σε φορουμ η γενικος μηλαει να υπαρχει καποιος τροπος ωστε αυτα που θα γραψει να τα διαβαζει πρωτα καποιος ειδικος και μετα να δημοσιευωντε η οχι, δεν νομιζω οτι θα μας λυψει κατις , απεναντιας θα παψουμε να ακουμε τοσες βλακιες γυρο μας! το θεμα ειναι ποιος θα αποφασιζε το τι πρεπει να λεγετε, νομιζω οτι θα αποφασιζε απλα αυτος που εχει πιο μεγαλη δυναμη, για παραδηγμα καποιος απο τον στρατο! αλλα φοβαμαι οτι ολο αυτο παραπεμπει σε χουντα! δεν ξερω ενω δεν μου αρεσει η χουντα απο την αλλη νομιζω οτι οι ανθρωποι που ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν συνηθως κανουν βλακιες! κανουν βιαια πραματα, σκοτωνουν, βιαζουν, κλεβουν και αλλα τετοια!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρη΄σης.Last edited by Aeon; 13-03-2019 at 19:37.
13-03-2019, 16:37 #15638
Κι ομως φιλε ακομη γινονται χειρουργια στο εγκεφαλο και σου βαζουν και μεσα στον εγκεφαλο ηλεκτροδια Και αλλα χειρουργια που εχουν σχεση με τον εγκεφαλο απλα δεν ειναι διαδεδομενα.
13-03-2019, 16:50 #15639
το πηστευω αυτο που λες! αλλα για φαντασου!! ποσο επικηνδινο θα ειναι, ενα μικρο λαθακι να γινει! Νομιζω οτι γινετε σε χωριες της Ασιας , συγουρα στην Ρωσια κανουν ηλεκτροθεραπεια, κοιτα, η θεραπεια μεσω ηλεκτρισμου δεν την βρησκω και τοσο κακο! εξαλου ο εγκεφαλος μας εχει ηλεκτρισμο, παραδηγμα ειναι ο παλμογραφος!
Παντος η επεμβαση στον εγκεφαλο νομιζω οτι ειναι πολυ ανατριχιαστηκο πραμα! δεν ξερω εαν γινετε με την συμφωνια του ασθενη η μεσο κρατικης παρεμβασης, η της οικογενειας του εαν βεβαια ο ασθενης ειναι σε πολυ ασχημο επιπεδο! εαν εχει καμια σχιζοφρενεια η παρανοια !
13-03-2019, 17:00 #15640
Γινονται σε ολο το κοσμο αλλα εξειδικευμενες σε λιγοι γιατροι κανουν. ειναι χειρουργια που αμα γινει λαθος τη γαμησες αλλα δε ξερω φανταζομαι ας ελαχιστες περιπτωσεις γινονται ανευ συγκαταθεσης αν γινονται.
13-03-2019, 17:44 #15641
λογικα θα γινωντε χωρις την συγκαταθεση του ασθενους, διοτις κανεις δεν νομιζω να δεχτει τετοιο πραμα!Μπορει να το κανουν με αποφαση δικαστηριου, σε ανθρωπους επικυνδηνους ,σε πεδερες ,σε βιαστες σε τετοιες φασεις το κοβω να παιζει ,ειδεμη χλωμο την κοβω!
Ειχα δει ενα ντοκυμαντερ που το εκαναν αυτο δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια ,αλλα πολυ παλια! εδειχνε οτι αφαιρουσαν κομματια απο τον εγκεφαλο!! ηταν πολυ αποκρουστηκο !
13-03-2019, 17:51 #15642
Οχι φιλε τα ηλεκτροδια σα βηματοδοτη που βαζουν στον εγκεφαλο ειναι για παρκισον ας πουμε και γινονται και σε πιο απλες περιπτωσεις. Αν εισαι παιδεραστης κι αυτα φυλακη μπαινεις απλα. Εσυ λες για τη λοβοτομη μαλλον, εχω γραψει ενα θεμα στις ψυχολογικες συζητησεις, εχουν δωσει και νομπελ γι αυτο το χειρουργιο. Να σου καταστρεφουν περιοχες του εγκεφαλου ειναι σπανιες οι εγχειρησεις πλεον. Τι τα θες φιλε τι να συζηταμε τωρα παλια γινοντουσαν πολλα ειδικα πρωτου διαδοθουν τα φαρμακα.
13-03-2019, 18:59 #15643
Πανου αν ειχεσ λεφτα θα καταλαβαινεσ οτι σου λεω τα μυστικα τοσα χρονια αλλα επειδη εισαι φτωχοσ νομιζεισ οτι ειναι αρλουμπεσ αν καταλαβεισ ποτε οτι ειναι αληθεια θα σου ερθει νταμπλασ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-03-2019, 20:55 #15644
Ελισ. ο παπους μου που ηταν στο ανταρντικο μου ειχε κρυψει στο βουνο, στο γραμμο 2 μεγαλα τελαρα με χρυσες λιρες! αλλα θελει πολυ δουλεια για να τις βγαλουμε! αν τα βγαλω τα λεφτα θα τα δωσω στους γιατρους για ψυχικες νοσους! εκτως αν τα πιω ολα σε ναρκωτικα και ψωφησω!! χαχαχα
14-03-2019, 02:09 #15645
για την αποφυγη παρεξηγισεων οπιος εχει στο μυαλο του το πως θα με πρηξει εγω θα παριστανω οτι συμφωνω και θα περιμενω τη σειρα μου.
και οσες δικαιολογιες και αν ακουσω εγω απλα θα κανω οτι συμφωνω.