ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1044
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1044 of 1380 FirstFirst ... 44544944994103410421043104410451046105410941144 ... LastLast
Results 15,646 to 15,660 of 20693
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Φιλε Γιαννη .......... Ευτηχως ομως απαγορευτηκαν ολα αυτα και παραμηνε μονον η φαρμακευτικη αγωγη και η ψυχαναλυση οπως και η γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία.
    Σχετικα με την διαφορετικοτητα του χαρακτηρος τα πραματα ειναι πολυ περιεργα,...........
    Ο σεβασμος στην διαφορετικοτητα δεν ειναι παντα και ανοχη προς αυτην!! θελω να πω οτι τα ορια ειναι πολυ λεπτα! για αυτο και ονομος σε τετοια θεματα αναφερει οτι σε ανθρωπους που δεν μπορουν να αποδεχτουν το προβλημα τους, τινετε στους συγκενεις του να υπογραψουν τον εγκλησμο του σε κλινικη θεραπειας!
    ...
    Η αγάπη. Αυτό είναι το αποτελεσματικότερο φάρμακο.

Όταν λέω διακρίσεις και διαφορετικότητα μην πηγαίνει ο νους σου σε άλλα αντ ' άλλων απ αυτα που εννοώ! Διαφορετικότητα σημαίνει επίσης να θέλω να έχω την ηρεμία μου, την ησυχία μου, να είμαι κλειστός χαρακτήρας και να ξανοίγομαι όπου θέλω, να με αποδέχονται στην παρέα τους, να με σέβονται και να μην με παραγνωρίζουν ούτε να με υποτιμούν γι αυτό που είμαι, και να μην με στιγματίζουν επειδή είμαι τέτοιος χαρακτήρας.
    γιάννης

Senior Member
    Γεια σας παιδια, τι κανετε; Εγω εστειλα στη διαχειριση να αλλαξει το ψευδωνυμο μου για ενα προσωπικο λογο η να με διαγραψει γιατι νομιζα δεν θα ξαναμπω αλλα τελικα ξαναμπηκα τουλαχιστον ας μου αλλαζε το ψευδωνυμο!!!!!! Πως τα πατε ολα καλα; Ελις, γιωργο πανου, ιωαννη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η αγάπη. Αυτό είναι το αποτελεσματικότερο φάρμακο.
    .
    Οχι μονο το αποτελεσματικοτερο φαρμακο .......η ισχυροτερη δυναμη στο συμπαν δεν ειναι ουτε η βαρυτητα ,. ουτε ο μαγνητισμος , η αγαπη ειναι , σε ολες της τις μορφες ........

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γεια σας παιδια, τι κανετε; Εγω εστειλα στη διαχειριση να αλλαξει το ψευδωνυμο μου για ενα προσωπικο λογο η να με διαγραψει γιατι νομιζα δεν θα ξαναμπω αλλα τελικα ξαναμπηκα τουλαχιστον ας μου αλλαζε το ψευδωνυμο!!!!!! Πως τα πατε ολα καλα; Ελις, γιωργο πανου, ιωαννη;
    Τα ίδια όπως τα ξερες! Τουλάχιστον, ειλικρινά χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι μονο το αποτελεσματικοτερο φαρμακο .......η ισχυροτερη δυναμη στο συμπαν δεν ειναι ουτε η βαρυτητα ,. ουτε ο μαγνητισμος , η αγαπη ειναι , σε ολες της τις μορφες ........
    Αλλά δεν υπάρχει. Αν υπήρχε δεν θα υπήρχαν ψυχολογικά. Αρκούμαστε με το παρά τίποτα, αλλά δεν είναι αρκετό για την λύτρωση.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη χαιρομαι που χαιρεσαι!! Θελω να εχω και φιλους εδω μεσα που νοιαζομαι και με νοιαζονται εστω και λιγο και οχι μονο εχθρους!! Εσυ εισαι απο τα ατομα που συμπαθω, γιατι παλευουμε και οι δυο με τα απωθημενα!! Επισης σεβεσαι τα ατομα με ιδιαιτεροτητες!! Μπραβο σου!!

Μαγκαιβερ τι κανεις; Χαθηκα με ολους σας οπως παντα!!

Η αγαπη υπαρχει αλλα με διαφορες μορφες και σε μικρες ποσοτητες!!

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιατί δεν ήθελες να ξανά μπείς λουλούδι?εγώ χαιρομαι που ξανά γυρισες γιατί είσαι από τα άτομα που συμπαθώ εδώ μέσα

Senior Member
    Γεια σου λουλουδι καυλερο ανθοσ τησ νιοτησ μπηκα στο δασοσ κυνηγοσ και βγηκα ιπποτησ φιλακια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γιατί δεν ήθελες να ξανά μπείς λουλούδι?εγώ χαιρομαι που ξανά γυρισες γιατί είσαι από τα άτομα που συμπαθώ εδώ μέσα
    Γιατι οταν μπαινω εδω μεσα γινομαι χαλια, Αποστολια, κατι θα διαβασω που θα με εξοργισει η που αφορα εμενα η αλλον.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Γεια σου λουλουδι καυλερο ανθοσ τησ νιοτησ μπηκα στο δασοσ κυνηγοσ και βγηκα ιπποτησ φιλακια
    Γεια σου ελις με τα ωραια σου, φιλακια μου λειψες.

Banned

Senior Member
    γεια σας παιδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    γεια σας παιδια
    Γεια σου Ορεστη

Banned

Banned
    για να ανακαλυψει κανεις τον εαυτο του το σιγουρο ειναι οτι θα υποφερει και ο εαυτος του στη παρουσα κατασταση δεν θα αρκει για να τα βγαλει περα

Banned
    εγω πιστευω οτι η αληθεια οδηγει στη κολαση αφου υπαρχει κανενας ανθρωπος που να συμπιπτουν τα θελω του με αυτα που πρεπει να κανει? η αγαπη τελικα τι ειναι ενα ψεμα κανεις δε την ενοει