ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1046
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1046 of 1380 FirstFirst ... 46546946996103610441045104610471048105610961146 ... LastLast
Results 15,676 to 15,690 of 20693
    Banned
    η εποχη των ηλιθιων εχει τελειωσει προ πολου το βρισκω απιστευτο θρασος να διαμαρτυρετε καποιος που παραδεχετε οτι μισει τον συνομιλητη του οτι οι αλλοι δε τον αποδεχονται δηλαδη για να ειναι σε φορμα πρεπει να με μισει σοβαρα? αλλιως ειναι σα να καταπιεζετε? ειναι ολοφανερο οτι χρηζει θεραπειας και ιατρικης βοηθειας η αυτοβοηθειας αν αρνητε τη θεραπεια και δε θελει να κανει τιποτα απο μονη της δε φταινε οι αλλοι τωρα δηλαδη πρεπει να απολογηθουμε για τα λαθη των γονιων της επειδη απο κουνια ακουγε ολα αυτα και μετα ειναι εχθρικη με τα παντα

Banned
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 21-03-2019 at 02:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όχι να τους παίρνουμε με τις πέτρες όπου τους βλέπουμε! Αυτό είναι μια κάποια λύση. Έτσι μας έπαιρναν κι εμάς σαν λαό εξάλλου με τις πέτρες σε όλα τα μέρη της υφηλίου που έχουμε Έλληνες μετανάστες.

Για καλύτερα αποτελέσματα αντί για πέτρες μπορούμε να χρησιμοποιούμε όπλα σαν τον σκατόψυχο στην Ολλανδία.
    καλα αμα εισαι τοσο πονοψυχη, βαλε τους στο σπιτι σου να τους φροντιζεις...το ξερεις οτι υπαρχει προγραμμα για να σου στειλουν μεταναστες να τους φιλοξενησεις?.δεν στο λεω ειρωνικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    καλα αμα εισαι τοσο πονοψυχη, βαλε τους στο σπιτι σου να τους φροντιζεις...το ξερεις οτι υπαρχει προγραμμα για να σου στειλουν μεταναστες να τους φιλοξενησεις?.δεν στο λεω ειρωνικα
    Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό. Καρμπόν είστε. Μάθατε μια ατάκα και την πιπιλιζετε.

Το μόνο που έχω απορία είναι δε σας περνάει ούτε σαν σκέψη δευτερολέπτων απτο μυαλό ότι εσείς ή τα παιδιά σας μπορεί να είναι κάποια στιγμή στην θέση τους; Είστε τόσο σίγουροι για τις ζωούλες σας της ευημερίας;

Οπλο να πάρεις αγαπητέ αν δεις κανεναν πρόσφυγα, μη πάρεις πέτρες, δεν είναι αποτελεσματικές.

Senior Member
    Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό. Καρμπόν είστε. Μάθατε μια ατάκα και την πιπιλιζετε.

Το μόνο που έχω απορία είναι δε σας περνάει ούτε σαν σκέψη δευτερολέπτων απτο μυαλό ότι εσείς ή τα παιδιά σας μπορεί να είναι κάποια στιγμή στην θέση τους; Είστε τόσο σίγουροι για τις ζωούλες σας της ευημερίας;

Οπλο να πάρεις αγαπητέ αν δεις κανεναν πρόσφυγα, μη πάρεις πέτρες, δεν είναι αποτελεσματικές.
    δεν θα σου κανουμε την χαρη να αφησουμε την ΕΛΛΑΔΑΡΑ δυστυχως για εσενα...
    δεν απαντησες ομως γιατι δεν μπαινεις στο προγραμμα να φιλοξενησεις μεταναστες?.τι σε χαλαει?.
    Τωρα οσο αφορα τα υπονοουμενα οτι ειμαι φασιστας κ.λ.π. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι.

Senior Member
    δεν απαντησες ομως γιατι δεν μπαινεις στο προγραμμα να φιλοξενησεις μεταναστες?.τι σε χαλαει?.
    Τωρα οσο αφορα τα υπονοουμενα οτι ειμαι φασιστας κ.λ.π. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι.
    Είπα εγώ να αφήσεις την Ελλάδα; Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά είσαι σίγουρος πως δεν θα καταλήξεις πρόσφυγας; Εχεις υπογράψει συμβόλαιο με τον Θεό;;; Πώς θα ένιωθες άραγε αν είχες φύγει απτην χώρα σου για να γλιτώσεις από σφαίρες και κάτι ούγκανα σου πετούσαν πέτρες;;
    Εσύ αντέδρασες σε σχόλιο του Πάνου που κατέκρινε όσους πέταξαν πέτρες και τραυμάτισαν κόσμο, οπότε εσύ να μας πεις ...είσαι υπερ του να πετάνε πέτρες;;;;

Αν δεν εισαι φασιστας να το προσεξεις γιατι μιλας ως τέτοιος.

Μου θυμίζω μια ανάρτηση κοπέλας στο φεις που έλεγε ότι βαρέθηκε, ότι περίπου σπάσαν τα νεύρα της, με το να της προξενεύουν τον ένα και τον άλλο. Άμα, όμως από μόνος μου δεν έχω πετύχει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στο να γνωρίσω και να κτυπήσει η καρδιά μου για κάποια, και αν λάβω υπόψη τον χρόνο που λειτουργεί εις βάρος μου, τότε η κατάσταση μου δυσκολεύει. Διότι αφενός μαθαίνεις περίπου μόνος σε ένα ορισμένο τρόπο ζωής, όπως λέμε κατασταλάζεις, κι αφετέρου η μοναξιά και η αποτυχία που προείπα πληγώνει ιδίως κάποιες στιγμές που νιώθεις άβολα ή δυσκολία ζωής που θα θελες κάποιο δίπλα σου. Δεν μου ξεφεύγει και το κόστος ζωής που θα επηρέαζε τυχόν επιλογή συντρόφου, απλά λαμβάνεις υπόψη την οικονομική κατάσταση του άλλου.

Έρωτας υπάρχει, ιδίως από κάποια ηλικία κι έπειτα σαν εμένα, άμα κτυπήσει έντονα η καρδιά σου η οποία στην πραγματικότητα έλαβε όλα όσα καταστάλαξαν μέσα σου ως αυτα που αποτελούν το ιδανικό ταίρι. Όμως πόσο δύσκολο είναι αυτό αφού δεν υπάρχει όπως προείπα. Υπάρχει και η σκέψη ότι λίγο λίγο μια γνωριμία κι όχι απότομη κίνηση, μέχρι που να γνωρίσεις τον άλλο και να προκύψει αν προκύψει αίσθημα.
    γιάννης

Banned
    δεν ειναι φασηστικο αυτο που γραφεις αλλα ειναι ρατσιστικο!! σαν αυτους που χαριζαν φαγητα μονο σε ελληνες απορους! και ελεγαν οτι δεν ειναι παρανομο!! και ομως αποδηχτηκε οτι ειναι παρανομο αυτο και μαληστα υπαρχει και νομος συγκεκρημενος οπου αναφερει πως ο διαχωρησμος σε δωρεες και φιλανθρωπειες ειναι προσβλητικος προς την αξια του ανθρωπου! διοτις ο νομος σε καθε δημοκρατια- εαν εχουμε δημοκρατια εδω - ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι ενα ! δεν χωριζωντε σε μαυρους και ασπρους!
    Θες να το παμε και απο την θρησκεια? ακομα και εκει ηορθωδοξια και ο χριστιανησμος ειναι ξεκαθαρα απεναντη στον ρατσισμο!
    Θες να το παμε και οικονομικα? κανενας ξενος δεν σου κλεβει την δουλεια σου! απεναντιας οποια χωρα καταφερε αναπτιξη την εκανε με την βοηθεια αλλοδαπων εργατων αφου οι ντοπιοι πωτες δεν εφτασαν! επισης, δεν θα υπηρχαν εδω οι ξενοι εαν δεν τους επερναν στην δουλεψη τους οι Ελληναραδες εργοδωτες! που απο την μια το παιζουν εθνικηστες και απο την αλλη παιρνουν μονο αλλοδαπους για δουλεια!
    Οσο για το να παρουμε στο σπιτι μας ξενους οπως λες, προσωπικα εαν ειχα καποιο σπιτι κληρονομια και μπορουσα πολυ ευχαρηστος θα τους εβαζα μεσα! Αλλα εχω κανει αλλα πραγματα και ειμαι υπερηφανος για αυτα, εχω βρεθει σε εθελοντικη δωρεα τροφημων, εχω βρεθει στην προετιμασια για τα καραβια οπου πηγαιναν στην Παλαιστινη, αλλα και εχω στειλει αρκετες φορες χρηματα απο το ηστεριμα μου μεσω της αξιον ειντ.
    Τελος ,θα πρεπει να γνωριζεις ενα πραγμα, εαν κοιταξεις στην ανθρωπινη ιστορια, πωτες κκαι καμια κοινωνια δεν προκοψε οσο φεροταν ρατσιστικα! απεναντιας καταληγει σε πολεμους και σε αθλιες οικονομικες συνθηκες! απεναντιας οπωτες κοινωνιες υπηρξαν ανοιχτες και σωστες απεναντη σε μεταναστες σχεδον παντα αυτες οι κοινωνιες ακμαζαν!
    Πωτες το μισος δεν ληνει καποιο προβλημα! απεναντιας η Αγαπη σχεδον παντα φερνει την ειρηνη

Banned
    Μερικες φορες σκεφτομαι ενα πραγμα! το ποσο χαλια πανε τα πραγματα στις νεες γενιες! θυμαμαι οταν ειμουν 16 χρονων ειχαν αναγκηλοι οι τωτες φασηστες πορια στην Αθηνα, ειχαν παρει την αδεια απο αστυνομια, ειχαν μαζευτει απο επαρχια κι νησια - τωτες δεν υπηρχε το ιντερνετ οπως σημερα - ειχαν επικοινωνησει μεταξυ τους ωστε να γινει γνωσο μεσο ραδιοφωνου αλλα και γραμματων. Ειχαν λοιπον μαζευτοι γυρο στα 1000 ατομα με το ζορι!! θυμαμαι οτι τα ΜΑΤ τους προστατευαν με τις ασπιδες ψυλα ! οι αστυνομικοι ηταν σχεδον οσοι και οι φασηστς! Τα ατομα που σημετειχαν στην πορεια ηταν ατομα γραφηκα! οι πιο πολλοι εδειχναν σαν χαζεμενα ατομα που ειχαν βγει απο ψυχειατριο χαζεμενοι απο βαρια φαρμακα! ξεχωριζαν διοτις ηταν προσωπικοτητες μοναχηκες , ατομα διαβρομενα και κατσουφιαζμενα! Τωτες τους λεγαμε σχιναδες, φορουσαν βερμαχτ με ασπρα κορδονια και υπηρχαν μεταξυ τους και καποια πανκια ναζι. Δεν καταφεραν πωτες να ολοκληρωθει η πορεια τους, σε καποια στιγμη μερικα φασηστακια πηγαν να κρηφτουν σε καποια στοα της Σταδιου αν δεν καμω λαθος, θυμαμαι οτι τους ξετρυποσαν και τους εδιοξαν οι ιδιοι οι καταστηματαρχες βρηζωντας τους . Ειχαν φαει απηστευτο ξυλο ! Δεν θα ξεχασω καποιους που ειχαμε πιασει εμεις και τους βγαζαμε τα κορδονια και τα ρουχα τους! εκλεγαν και μας παρακαλαγαν να τους αφησουμε! και μολις καποιους τους αφηναμε με το που απομακρηνωντας μας εβρηζανκαι καναν χειρωνομιες! τοσο ανδρες ηταν! Τα ΜΑΤ, κυριολεκτηκα τους ειχαν σωσει, ηταν σαν να ειναι ιδια μαζωξει ΜΑΤ και σχιναδες!
    Τωτες δεν μπορουσε να περασει απο το μυαλο μας οτι θα ερθει μια μερα οπου αυτοι θα γηνουν χιλιαδες! εκαντονταδες χιλιαδες ! εως και εκατομυριο πλεον! δεν φανταζωμασταν ουτε στους εφιαλτες μας οτι θα μπουνε στην βουλη! οτι θα γινουν τριτο κομα! ουτε οτι θα ερθει η μερα που θα κυνηγαν στον δρομο μεταναστες! Το χειροτερο ομως απο ολα ειναι οτι ηρθε η μερα που ο κοσμος πλεον τους φοβατε!! ηρθε η μερα οπου κυκλοφορουν στους δρομους αυτοι χωρις φοβο και με φοβο κυκλοφορουν οι αρηστεροι!
    Εκεινα τα χρονια ηταν ατομα μοναχηκα και με πολυ ξεχωρηστει εμφανησει, πλεον ειναι παιδια νεαρα, παιδια με συνηθης εμφανηση, ζευγαρακια και γυναικες μαζι τους! " το αυγο πλεον εσπασε και βγηκε το φηδι εξω"

Senior Member
    Είπα εγώ να αφήσεις την Ελλάδα; Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά είσαι σίγουρος πως δεν θα καταλήξεις πρόσφυγας; Εχεις υπογράψει συμβόλαιο με τον Θεό;;; Πώς θα ένιωθες άραγε αν είχες φύγει απτην χώρα σου για να γλιτώσεις από σφαίρες και κάτι ούγκανα σου πετούσαν πέτρες;;
    Εσύ αντέδρασες σε σχόλιο του Πάνου που κατέκρινε όσους πέταξαν πέτρες και τραυμάτισαν κόσμο, οπότε εσύ να μας πεις ...είσαι υπερ του να πετάνε πέτρες;;;;

Αν δεν εισαι φασιστας να το προσεξεις γιατι μιλας ως τέτοιος.
    οχι δεν ειμαι υπερ του να πετανε πετρες αλλα ουτε ειμαι υπερ να γεμισουμε προσφυγες εδω μεσα...υπαρχουν χωρες με καλυτερη οικονομια και με λιγους προσφυγες που μπορουν να τους παρουν..
    εμεις εχουμε 5 εκατομυρια προσφυγες..ΦΤΑΝΟΥΝ.

Banned
    οχι δεν ειμαι υπερ του να πετανε πετρες αλλα ουτε ειμαι υπερ να γεμισουμε προσφυγες εδω μεσα...υπαρχουν χωρες με καλυτερη οικονομια και με λιγους προσφυγες που μπορουν να τους παρουν..
    εμεις εχουμε 5 εκατομυρια προσφυγες..ΦΤΑΝΟΥΝ.
    Φτανουν μυαλα σαν τα δικα σου!! ομοφοβικα! ρατσιστηκα! Ειναι αποδεδηγμενα οτι αποψεις σαν τις δικες σου τις εχουν οι κατωτερες ταξεις μορφωσης -οχι εκπεδευσεις - ατομ με μικροτερο I.Q. ,και τελος οσο κι ν ακουγετε παραξενο , αλλα το εχει αναφερει και ο Χ φακτορ, ατομα με σχημες επηδωσεις στο σεξ! οπου φοβουντε οτι θα τους παρουν τις γυναικες, τις δουλεις και το φαγητο τους οι ξενοι!
    Προσωπικα θα πρωτημουσα να μεινουν οι ξενοι και να φυγουν μυαλα σαν αυτου εδω μεσα του φασηστακου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Φτανουν μυαλα σαν τα δικα σου!! ομοφοβικα! ρατσιστηκα! Ειναι αποδεδηγμενα οτι αποψεις σαν τις δικες σου τις εχουν οι κατωτερες ταξεις μορφωσης -οχι εκπεδευσεις - ατομ με μικροτερο I.Q. ,και τελος οσο κι ν ακουγετε παραξενο , αλλα το εχει αναφερει και ο Χ φακτορ, ατομα με σχημες επηδωσεις στο σεξ! οπου φοβουντε οτι θα τους παρουν τις γυναικες, τις δουλεις και το φαγητο τους οι ξενοι!
    Προσωπικα θα πρωτημουσα να μεινουν οι ξενοι και να φυγουν μυαλα σαν αυτου εδω μεσα του φασηστακου!
    αμα φυγουν τα μυαλα σαν και εμενα και μεινουν πρεζακια σαν και εσενα που δεν προσφερουν τιποτα στην κοινωνια,δυστυχως τελειωσαμε κυριε γιωργο.

Banned
    αμα φυγουν τα μυαλα σαν και εμενα και μεινουν πρεζακια σαν και εσενα που δεν προσφερουν τιποτα στην κοινωνια,δυστυχως τελειωσαμε κυριε γιωργο.
    οτι με αποκαλεις ετσι, ενω πλεον ειμαι καλα, ειμαι καθαρος. Αλλα ασχετα με αυτο το οτι μηλας ετσι δειχνει οτι εισαι γενικα ρατσιστης και κομπλεξικος.οπως βλεπεις τους αλοδαπους ετσι βλεπεις και τους ψυχικα ασθενεις. Δυστυχως συνεχιζεις να κανεις το ιδιο, οπως παλιοτερα κοροδευες και τους ψυχικα ασθενεις ετσι κανεις και τωρα!! αυτος εισαι ! βριζεις πισω απο μια οθωνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    οτι με αποκαλεις ετσι, ενω πλεον ειμαι καλα, ειμαι καθαρος. Αλλα ασχετα με αυτο το οτι μηλας ετσι δειχνει οτι εισαι γενικα ρατσιστης και κομπλεξικος.οπως βλεπεις τους αλοδαπους ετσι βλεπεις και τους ψυχικα ασθενεις. Δυστυχως συνεχιζεις να κανεις το ιδιο, οπως παλιοτερα κοροδευες και τους ψυχικα ασθενεις ετσι κανεις και τωρα!! αυτος εισαι ! βριζεις πισω απο μια οθωνη.
    Πρωτον εχω περασει απο ψυχικες ασθενειες και δεν βλεπω ετσι τους ψυχικα ασθενεις.Ρατσιστης ναι εμαι, αλλα απεναντι στα πρεζακια μονο.
    Δευτερον δες που εχεις καταντησει εσυ στην ζωη σου, εισαι ενα πρεζακι 40-50 χρονων που δεν εχει τιποτα στην ζωη του, εχει καταντησει να μπαινει στο φορουμ 20 ωρες την ημερα και παρολαυτα, που καταντησεις εκει απο τα ναρκωτικα, προτεινεις στους νεους να τα δοκιμασουν,θα επρεπε να ντρεπεσαι και ταχα μου στο επομενο μηνυμα λες, εγω ποτε δεν προτεινα κατι τετοιο, εκτος απο αγραμματος , εισαι και πολυ πονηρος.Και μην μου το παιζεις εμενα θιγμενη κυρια.

Senior Member
    10 hipnosedon και δεν με πιάνει ύπνος...

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...