ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1048
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1048 of 1380 FirstFirst ... 48548948998103810461047104810491050105810981148 ... LastLast
Results 15,706 to 15,720 of 20693
    Banned
    παρατηρω ενα ατομο που σε μονιμη βαση παιζει κρυφτουλι γιατι νομιζει οτι θα πιστεψω αυτο που βλεπω και δε θα καταλαβω ποιο ειναι και ετσι θα με πισει.απο μικρο παιδι εκδηλωσα σχεδον μαγικες ιδιοτητες στο να μαντευω πραγματα και δε του συνηστω να συνεχισει να παιζει με την υπομονη μου γιατι καποια στιγμη θα μου τη δωσει και θα πω παρα πολα

Banned
    τον πρωτο ανθρωπο που θα υποψιαζομουν θα ταν αυτος που θα ελεγε οτι δεν εχει σχεση με τιποτα και αν ετοιμαζετε να ανασκασκευασει τις δηλωσεις του για να πιστεψω το νεο ποιημα τωρα ειναι πολυ αργα γιατι δε θα πιστεψω απολυτως τιποτα που θα βασιζετε στο τωρα εκανε σχεδον τα παντα για να βρισκετε εκτος της αντιληψης μου ομως οταν του το επαιξα αφασια τσιμπησε αμεσως και αποκαλυφθηκε και μετα κατοπιν εορτης αναδιπλωθηκε αφου ηταν πολυ αργα

Banned
    για τον ενα η τον αλλο λογο εγω ετσι ειμαι και δε θα βαλω κανενα ........... κριτη γιατι αν θελει να τον βαλω θα πρεπει να μου αποδειξει κατ αρχην οτι ειναι καλυτερος απο μενα

Banned
    αν καποιος αδιαφορει για την ουσια και ασχοληται μονο με την επιφανεια ενα ειναι το μονο σιγουρο οτι θα συνενοηθουμε το πρασινο μαη και τελικα θα συμπερανει οτι δε παλευομαι με τιποτα

Banned
    πριν απο κατι μερες παρατηρουσα καποιους που με ειρωνευοντουσαν και ελεγαν οτι ειμαι σε μυστικη αποστολη (αλλο ελεγαν αλλα το αλαξα για να μη φαινετε ποιοι ειναι)
    εγω σχεδον παντοτε δε σκεφτομουν σχεδον τιποτε εκτος απο το οτι μονιμως τελειοποιουσα οτι καταπιανομουν με αποτελεσμα οτι και να κανω οπου και να παω να βλεπω διαφορους να με σχολιαζουν κλπκλπ αν και δε μου κανει εντυπωση με βαση το σκεπτικο που ειχα

η αντιπαραθεση ξεκινησε οταν εμφανιστηκαν καποιοι που ξαφνικα εψαχναν το μυαλο μου με ενα απιστευτο θρασος σα να ηταν ιδιοκτησια τους και τελικα με εκαναν τοσο επιθετικο που κατεληξα να κοιτω τον εαυτο μου στο καθρεφτη και να αναρωτιεμαι ποιος ειναι αυτος

και επειδη βρισκομουν σε μια απολυτη αρνηση να δεχτω την εξουσιαστικη τους συμπεριφορα ξεχνοντας το εγω ειμαι εγω και οχι αυτο που νομιζουν οτι θα πλασουν αυτο σημαινει φανταζομαι οτι ειμαι σε καποια αποστολη να εξαφανισω αυτους ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ για να μη τη χαρακτηρισω καπως αλλιως

Banned
    πολοι πχ προν εκφρασουν τις ......... απαιτησεις τους εχουν ξεχασει οτι εγω δεν ειμαι αντικειμενο ιδεων γιατι και να ειμαι δε το κυνηγαω αυτο αλλα καποιος που ζει στο κοσμο του και αρνηται πεισματικα να βγει απο κει αυτο ειναι που δε θελουν να καταλαβουν οτι εγω ειμαι φτιαγμενος για να ζω στο κοσμο μου

Banned
    η ελξη ειναι παντα αμοιβαια αυτο πιστευω απλα ποιος θα παλεψει τον ανοητο που τον ελκει κατι και το αρνηται και εσυ του δινεσαι και αυτος δεν ανταποκρινεται αυτο ειναι το χειροτερο

Banned
    εχω σοβαρες υποψιες οτι ευτυχησμενος ειναι αυτος που τα αισθηματα του δε λειτουργουν και κοιτα οτι συμβαινει σχεδον απαθης.

Banned
    τελευταια βλεπω κατι υπαληλους που σκιζονται να εξυπηρετισουν αλλα αν θελουν να με εξυπηρετισουν με το ζορι θα τους λεω οτι ..................... μου κατεβει ετσι για να καταλαβουν ποιος δουλευει πιον και τους υποσχομαι οτι αυτο που θα δουν τωρα θα ξεκλινει ακομα περισσοτερο απ αυτο που ηξεραν

Senior Member
    Μια σαυρα με με 400 ματια , 200 για μακρια , και 200 για διαβασμα .......

Αν θα καταφέρω να ξεπεράσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω ή θα μείνω παγιδευμένη.

Senior Member
    κλαιω. κανει καποιος παρεα; μου κοβεται η ανασα, μου ερχεται εμετος, με λυγμους, στο πατωμα με χαρτομαντηλα, ευχομαι να μην ακουγομαι στα διπλανα διαμερισματα.

[QUOTE=thlimenamatia;1039741]κλαιω. κανει καποιος παρεα; μου κοβεται η ανασα, μου ερχεται εμετος, με λυγμους, στο πατωμα με χαρτομαντηλα, ευχομαι να μην ακουγομαι στα διπλανα
    Γιατί κλαις κορίτσι μου?

Senior Member
    [QUOTE=Αποστολια;1039745]
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    κλαιω. κανει καποιος παρεα; μου κοβεται η ανασα, μου ερχεται εμετος, με λυγμους, στο πατωμα με χαρτομαντηλα, ευχομαι να μην ακουγομαι στα διπλανα
    Γιατί κλαις κορίτσι μου?
    μου λειπει.

[QUOTE=thlimenamatia;1039751]
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    μου λειπει.
    Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου. Και εγώ ειχα περάσει πολλά βραδια έτσι. Με το πέρασμα του χρόνου θα νιώσεις καλύτερα. Ίσως έρθει και μια νέα γνωριμία καλυτερη από την προηγούμενη