ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1056
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1056 of 1380 FirstFirst ... 565569561006104610541055105610571058106611061156 ... LastLast
Results 15,826 to 15,840 of 20693
    Banned
    εγω δεν ειμαι υπερ της αλαγης φυλου γιατι οταν καπιος θελει να αλαξει φυλο ενω γεννηθηκε γκει ειναι σα να θελει να αλαξει το σχεδιο του Θεου γι αυτον πχ οταν καποιος γεννηθηκε ξανθος αυτο εγινε για καποιο λογο αν του αρεσουν οι αντρες επισης μπορει πχ να μη μπορει να κατανοησει καποιος τι νοημα εχουν τα χαρακτηριστικα πανω του ομως και αυτο εγινε για καποιο λογο ακομα και αν δε το ξερουμε

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω βρε γιαννη οι σχεσεις μου προκαλουν πληξη γιατι αν ειναι να σκεφτομαι ολη την ωρα μη πεις το ενα μη πεις το αλλο μη πεις εκεινο στο τελος καταληγω να ξεχναω οτι εχω στο μυαλο μου για να μου εξομολογουνται οτι εχουν οι αλλοι στο μυαλο τους
    Τότε θα γίνεις το θύμα που θα του πρίζουν τ' αρχίδια όποτε έχουν θέμα.
    γιάννης

Τα ψυχολογικά δεν είναι ούτε πρόβλημα στις ορμόνες του εγκεφάλου ούτε διατάραξη νευροδιαβιβαστών ούτε οποιασδήποτε άλλης μορφής οργανικό πρόβλημα του ανθρωπίνου σώματος. Τα ψυχολογικά είναι τα απωθημένα και οι τραυματικές εμπειρίες της ζωής σας. Σας το λέω μετά βεβαιότητας!
    Κάνετε έναν αυτοέλεγχο. Δέστε τα συναισθήματα σας (πχ κατάθλιψη, ιψδ) όσο μαύρα και αν είναι. Μετά πηγαίνετε λίγο πιο πίσω πάλι μέσα στη σκέψη σας. Εκεί θα δείτε σκέψεις που έχουν ως πυρήνα, αναμόχλευση συμβάντων της ζωής σας τα οποία η σκέψη επεξεργάζεται βασανιστικά όπως βασανιστηκάν υπήρξαν. Πίσω αυτες τις σκέψεις είναι η τραυματική εμπειρία, το πραγματικό δηλαδή περιστατικό που όντως συνέβηκε και για το οποίο τώρα υποφέρεται με ψυχολογικά.
    γιάννης

Banned
    ειμουν μια ζωη το θυμα αυτο που περιγραφεις απο τοτε που γεννηθηκα και απο τοτε που πηγα σχολειο απλα επειδη οπως ελεγα η ζωη εχει μια ταση να εξισσοροπει τα πραγματα ο τροχος γυρισε ολα αυτα που ελεγα που ηταν αντικειμενο κοροιδιας εγιναν αντικειμενο της νεας εποχης

Senior Member

Senior Member
    Ο Θεος μας σκεφτεται , αλλα δεν σκεφτεται αντι για μας ( καποιου ) .................................................. ..............................

Senior Member
    ειμουν μια ζωη το θυμα αυτο που περιγραφεις απο τοτε που γεννηθηκα και απο τοτε που πηγα σχολειο απλα επειδη οπως ελεγα η ζωη εχει μια ταση να εξισσοροπει τα πραγματα ο τροχος γυρισε ολα αυτα που ελεγα που ηταν αντικειμενο κοροιδιας εγιναν αντικειμενο της νεας εποχης
    δλδ αλεξ ενωεις πως ολλα αυτα για τα οποια σε κοροιδευαν... εγοιναν ολλα αυτα για τα οποια εγινες ενα πετυχημενο ατομο? κ γω σαν παιδι κ σαν εφηβος ημουν σε χαλια-παρομοια με σενα κατασταση κ θυμαμαι χαρακτιριστικα πως παντα ηθελα να υσχυει αυτο που λες με τον τροχο κ στο μελλον να γινω το κατι πολυ καλο κ το διαφορετικο

Senior Member
    κ εδω θελω να πω κ το αλλο... στεναχωριεμαι για τα λαθοι μου αλλα οχι για τα λαθοι που εκανα σαν ασυνηδειτο παιδακι αλλα για τα καινουρια λαθοι που εκανα εδω κ προσφατα αφου ειχα παθει τα ψυχολογικα μου κ αφου πηα τις σοβαρες αποφασεις ια την ζωη μου μαζι με την ψυχολογο μου... πιστευω πως προσεγκησα την ζωη μου με λαθος τροπο

Senior Member
    σκευτωμαι πως ηταν λαθος ο τροπος που ηθελα να προσεγκισω την ζωη μου... κ δεν ηταν φυσιολογικος.. αντιθετος βασιζωταν στα ψυχολογικα του παρελθοντος...

Banned
    δε νομιζω να εισουν τοσο πολυ οσο εγω η συμπεριφορα τους προς εμενα ηταν απιστευτα ρατσιστικη σε σημειο να με φωναζουν ειρωνικα ειδος υπο εξαφανιση
    Last edited by αλεξανδρος_77; 17-05-2019 at 01:09.

Banned
    ολα αυτα που μου ελεγαν απλα η ζωη τους τα επεστρεψε μια ζωη ελεγα μη ψαχνεις ποτε το δικιο σου μη βαδιζεις με το να σκεφτεσε τον εαυτο σου κλπ αν και δε το πιστευα οτι θα ερθει αυτη η μερα ποτε να που το βρηκα προς μεγαλη μου εντυπωση... το τι ειχα ακουσει ειδικα οταν πηγαινα σχολειο δε περιγραφεται...

Senior Member
    ολα αυτα που μου ελεγαν απλα η ζωη τους τα επεστρεψε μια ζωη ελεγα μη ψαχνεις ποτε το δικιο σου μη βαδιζεις με το να σκεφτεσε τον εαυτο σου κλπ αν και δε το πιστευα οτι θα ερθει αυτη η μερα ποτε να που το βρηκα προς μεγαλη μου εντυπωση... το τι ειχα ακουσει ειδικα οταν πηγαινα σχολειο δε περιγραφεται...
    τι να πω ρ συ,,, ξανα λεω κ θελω να το τονισω πως κ γω παντα περιμενα να υσχυει αυτο με τον τροχο που γυριζει... κ μετα το σχολειο ηθελα κ γω η ζωη μου να αρχιζει να αλαζει προς το καλυτερο... συνοπτικα να πω πως οσο πηγενα σχολειο ζουσα σε μια εξαθλειωμενη κατατσαση κ γω ημουν τελειος ασυνειδειτο παιδκι... απο τα 16 μεχρι κ τα 20 περιπου περασα μια φαση οπου βυθηστικα στα ψυχολογικα αλλα κ συνχρονος για καποιο λογο ενιωθα να ορημαζω σε τρομακικο βαθμο... κ θελησα απο εκει κ περα να ξαναξεκηνησω μια καινουρια ζωη... κ η αληθεια ειναι πως το επιδιωξα να ξαναξεκηνησω αυτην την πολυποθητη καινουρια ζωη αλλα δεν ξερω αν τοκανα καλα... παντα εχω αμφιβολιες μεσα μου...

Banned
    και εγω γυρω σε αυτη την ηλικια τα εκδηλωσα τα προβληματα αν και δεν ενιωσα να ορημαζω αλλα οτι ζουσα δε μου αξιζε απο ολες σχεδον τις αποψεις ολοι ελεγαν πως τοτε ειμουν ησυχος αλλα το οτι ειμουν ησυχος αυτο δεν εφερνε καπιο αποτελεσμα καλο για μενα η μαλον αυτο εμιαζε να ειναι κατι ακατανοητο για τους αλλους σα να τους μιλαγα σε αλλη γλωσσα

Senior Member

Senior Member
    H μανα μου λεει οτι δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου διακοπες γιατι δεν ηθελα και οτι αυτοι ηταν παντα πολυ φιλελευθεροι σαν γονεις και δε με πιεζαν για τιποτε. lol