ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1060
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1060 of 1380 FirstFirst ... 605609601010105010581059106010611062107011101160 ... LastLast
Results 15,886 to 15,900 of 20693
    Αυτό με το σταυρό που κουβαλάει ο καθένας μας το ξανασκέφτηκα giannis000.
    Μια καλή λύση Αξέξανδρος-77 είναι να πάω (να ξαναπάω δλδ) σε ψυχολόγο. Όντως πρεπει από την αρχή να κατανοούμε σε τι είμαστε αδύναμοι και σε τι δυνατοί, δλδ να μην είμαστε επιπόλαιοι.
    γιάννης

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    τπτ παιδια... εγ απλα βρηκα την υγεια μου οταν επαψα να καταριεαι την κακομοιρια μου κ αποφασισα να περασω μεσα απο τα στραβα της ζωης μου κ ξερετε γτ το αποφασησα? γτ πιστεψ απως απο την αλλη πλευρα κτ υπυρχε... ημουν σηγουρος οτι κτ υπυρχε... κ ηθεκα πολυ να μαθω.. πεινουσα πολυ για να μαθω...κ γενικα οσοι πεινανε για ζωη εινια αυτοι που στο τελος χωνευουν καλυτερα απο ολλους.. εστι πιστευω δλδ
    Στην άλλη πλευρά όντως κάτι υπάρχει κι όπως μου λέει κι ένας φίλος ότι μας συμβαίνει είναι για το καλό μας, δηλαδή γι αυτό που μας αναμένει στην άλλη πλευρά. Το πρόβλημα σε μένα είναι ότι βλέπω τον εαυτό μου να επαναλαμβάνεται. Μπορεί να ναι ο φαύλος κύκλος που μου πες πριν και η υπερανάλυση που προηγείται, που δεν κατόρθωσα αυτα τα δυο να τα νικήσω, δλδ να αρκεστω στα λίγα, στα απλά, σ ότι έχω κι ας μη αγχώνομαι για το αύριο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πχ εγω ολη μου τη ζωη σχεδον τη χαραμισα σε μια καλοπεραση να σου πω ομως κατι? οταν μπορουσα ειμουν ΠΟΛΥ κτητικος αλλα οταν δε μπορουσα να κανω τιποτα το ελεγα μονος μου δε μπορω πηγενε σε ψυχολογο γιατι οταν κατι το εχεις για διασκεδαση ε καπια μερα στους 2 τριτος θα χωρει ετσι εχουν τα πραγματα οτι ειναι καταδικο σου γινεσε και ικανος να το κατανοησεις μονος σου
    Συμφωνω πως ότι είναι κατάδικο μας, αυτο οχι απλα το κατανοούμε απο μόνοι μας αλλά μας κατενθουσιάζει η ιδέα του κι έτσι γινόμαστε κτητικοι για να το αποκτήσουμε πάση θυσια.
    Όταν μέσα μας δεν ισχυει αυτό το σκεπτικό τοτε απλα ισχύει το δεν μπορω που ειπες και καταντά ψυχοφθορο το να ασχολούμαστε μαζί του και στο τέλος δεν κερδίζουμε τίποτα διοτι ειτε δεν τα καταφερνουμε να το αποκτήσουμε ειτε αφού το αποκτήσαμε καταλαβαίνουμε οτι δεν κανει για μας και το παραταμε.

Banned
    το προβλημα ειναι οτι σε μια σχεση ειναι σχεδον αδυνατο να μη σε παρει το ποταμι με το συναισθημα και να μη κανεις λαθη το συναισθημα ειναι σα το νερο αν δεν εχεις μετρησει σωστα το λακο που εχεις ανοιξει για να περασει το ποταμι απο κει μετα ξεχιλιζει και τα παιρνει ολα σβαρνα

το ιδιο συμβαινει και στις σχεσεις αν δεν εχεις μετρησει σωστα σε τι σχεση μπαινεις στο τελος καταληγεις με θλιψη και μαυριλες

το προβλημα ειναι οτι σε μια σχεση ειναι σχεδον αδυνατο να μη σε παρει το ποταμι με το συναισθημα και να μη κανεις λαθη το συναισθημα ειναι σα το νερο αν δεν εχεις μετρησει σωστα το λακο που εχεις ανοιξει για να περασει το ποταμι απο κει μετα ξεχιλιζει και τα παιρνει ολα σβαρνα

το ιδιο συμβαινει και στις σχεσεις αν δεν εχεις μετρησει σωστα σε τι σχεση μπαινεις στο τελος καταληγεις με θλιψη και μαυριλες
    Συμφωνώ. Θέμα είναι όταν έχεις εναλλακτική για να φύγεις από τη ροή του ποταμου που άνοιξες αλλά δεν την χρησιμοποείς διότι φοβάσαι την αλλαγή και κάποιες αβεβαιότητες της εν σχέσει με το τώρα, το οποίο μπορεί να ναι μια εγκλωβιστική καλοπέραση, κι έτσι τρεχεις να αμολοποιήσεις την κατασταση.
    γιάννης

Γλώσσα "νευριάζουσα" αλήθεια λέει? (παράφρασα το λανθάνουσα)
    γιάννης

Banned
    δεν ειναι τοσο αυτο ο φοβος αλλα οτι εγω θελω πραγματα τωρα ενω οι αλλες θα περασουν χρονια μεχρι να ανταποκριθουν και εγω βαριεμαι πχ εγω θα μπορουσα να γνωρισω μια να τη γνωρισω απο τα ρουχα που φοραει να παω κατευθυαν σπιτι της και να της μιλαω σα να τη ξερω χρονια αυτη ομως μεχρι να τα κανει ολα αυτα που λεω εγω θα γινω παππους και θα πρεπει να ακουω το βιολι δε σε γνωριζω για καμια 5ετια γιατι δε μπορει να ακολουθησει τιποτα το ρυθμο μου

δεν ειναι τοσο αυτο ο φοβος αλλα οτι εγω θελω πραγματα τωρα ενω οι αλλες θα περασουν χρονια μεχρι να ανταποκριθουν και εγω βαριεμαι πχ εγω θα μπορουσα να γνωρισω μια να τη γνωρισω απο τα ρουχα που φοραει να παω κατευθυαν σπιτι της και να της μιλαω σα να τη ξερω χρονια αυτη ομως μεχρι να τα κανει ολα αυτα που λεω εγω θα γινω παππους και θα πρεπει να ακουω το βιολι δε σε γνωριζω για καμια 5ετια γιατι δε μπορει να ακολουθησει τιποτα το ρυθμο μου
    Εσύ είσαι βεβαιος γι αυτήν διότι έχεις την ευστροφία και αντίληψη να καταλαβαίνεις ποια γυναίκα γουστάρεις, αυτή όμως είναι απορροφημένη στην κοσμάρα της, ίσως και τα timing σας (που λένε οι άγγλοι) στον τομέα σχέσεις να μην ταυτίζονται, ίσως δε και να μην ενδιαφερεται. Άρα θα πρέπει να απελευθερώσεις τη σκέψη σου από το συγκεκριμένο πρόσωπο (αν εχεις τη σκέψη σου δλδ εγκλωβισμένη σε κάποια) και να αφήσεις τη σκέψη σου ελεύθερη να ψάξει για άλλες ευκαιρίες που επίσης σε γεμίοζυν.
    γιάννης

Senior Member
    Ζωη ειναι αυτο που ζουμε οταν ειμαστε απασχολημενοιμε σχεδια για την ζωη μας , ειπε καποιος , ποσο αληθινο ειναι αυτο , και το λεω στα 57 μου χρονια , εχοντας ζησει μεχριτα 44 μια υπεροχη ζωη ......οι ασθενειες δεν αναγνωριζουν το θυμα , σαν τον καρκινο .....

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ζωη ειναι αυτο που ζουμε οταν ειμαστε απασχολημενοιμε σχεδια για την ζωη μας , ειπε καποιος , ποσο αληθινο ειναι αυτο , και το λεω στα 57 μου χρονια , εχοντας ζησει μεχριτα 44 μια υπεροχη ζωη ......οι ασθενειες δεν αναγνωριζουν το θυμα , σαν τον καρκινο .....
    Έχεις δίκιο, διότι ζωή χωρίς σχέδια, χωρίς στόχους, ζωή τέλμα, ίσον απελπισία. Το βλέπω και σε μένα, που βάζω στόχους και κάνω κινήσεις έστω κι αν δεν είναι για κάτι που πραγματικά θέλω ή είναι για κάτι με σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες επιτυχίας, απλά για να δίνω νόημα, θετικότητα και ενθουσιασμό στη ζωη μου.
    Η απελπισία αποτελεί πόλο έλξης για τις ασθένειες, διότι η κατάπτωση αδυνατίζει το ανοσποιητικό σύστημα και ο ανθρωπος γίνεται ευάλωτος στις ασθένειες!
    γιάννης

Senior Member
    ...............
    Last edited by Natalia_sups; 31-05-2019 at 11:37.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    «Υπάρχουν στιγμές, υπόθεση πέντε ή έξι
    δευτερολέπτων, όπου νιώθετε την παρουσία της
    αιώνιας αρμονίας … εκείνο που είναι τρομακτικό
    είναι η φοβερή καθαρότητα με την οποία
    εκδηλώνεται και η έκσταση με την οποία σας
    γεμίζει. Αν αυτές οι καταστάσεις κρατούσαν
    παραπάνω από πέντε δευτερόλεπτα, η ψυχή δε θα
    τις άντεχε και θα έπρεπε να εξαφανιστεί. Μέσα σ’
    αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα ζω μια ολόκληρη
    ανθρώπινη ύπαρξη και γι’ αυτό θα έδινα ολόκληρη
    τη ζωή μου, χωρίς καν να σκεφτώ ότι πληρώνω
    υπερβολικά ακριβά …»
    Ντοστογιέφσκι

Senior Member
    η σκεψη και η ευφυια μου σταματησε στα 23.μετα αρχισαν τα φαρμακα και τα χοντρα επεισοδια και σταματησαν ολα...31 τωρα με μυαλο 23ων
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καλως σε παλι elis
    elis σε παρακολουθουν και εσενα εξωγηινοι ή πολυ ισχυροι του κοσμου?
    παιρνεις τα φαρμακα που σου δινουν?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος