ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1062
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1062 of 1380 FirstFirst ... 625629621012105210601061106210631064107211121162 ... LastLast
Results 15,916 to 15,930 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τελικα αντιλαμβανομαι οτι η μανα μου ειναι ενας σατανικος ανθρωπος που παριστανει τη χαζη και αθωα χωριατισα ενω με σχεδιο και δολο με οδηγησε στην καταστροφη.
    μπορει...........

Banned
    //////////////////
    Last edited by αλεξανδρος_77; 02-06-2019 at 00:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Να λες σε γιατρο ακουω φωνες και να μη το πολυπαιρνει στα σοβαρα, πρωτη φορα το ακουω. Ευθεια για Νομπελ Ιατρικης η τυπισσα...

Δε θα μπορουσες να τους κρατησεις κρυφη και μια επομενη νοσηλεια με καποιον τροπο; Δεν ξερω κιολας πως το ειχες καταφερει την προηγουμενη φορα.
    ασε η τυπισσα ηταν επιεικως απαραδεκτη..
    μπορεσα να κρυψω τη 2η νοσηλεια επειδη ημουν φοιτητρια σε αλλη πολη οποτε δεν μπορουσαν να το παρουν χαμπαρι.. οταν βγηκα το ειπα στη μανα μου..
    τωρα δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ειναι φορες που θελω να πω πολλα κ θελω να εκφρασω πολλα αλλα δεν ξερω πως να τα πω... πιστευω κ σε πολλους απο εσας συμβαινει αυτο

Senior Member
    Για την κορη μου και μονο αυτη εγω ημουν ενασ φτωχοσ και τιμιοσ αγροτησ το 15 εκανα κατι σχεδια για πορτεσ σε εργαλειομηχανη cnc αυτα ειναι τα ρομποτ που κατασκευαζουν τα αυτοκινητα το μαθαινει ο τσιπρασ και λεει οτι θελετε θα τον πηδηξουμε ορθια γτ κανενασ δεν ειχε γνωσεισ αν πηγαινε να γινει δικαστηριο θα σηκωνανε ολουσ τουσ καθηγητεσ απο το γυμνασιο μεχρι το τει καμια πενηνταρια ατομα τα σχεδια ειναι τελεια τα μηχανηματα δεν παθαινουν αβαρειεσ και δουλευουν 24 ωρεσ κανονικα θα παιρναμε και λεφτα οτι λεφτα ειναι ειναι δικα σου τα υπολοιπα τα ξερεισ ο τσιπρασ ντεμεκ δεν με ηξερε με ηξερε ο παπανδρεου ο μητσοτακησ ολοι αυτοσ δε με ηξερε πρεπει να εκλεψε κι ο παοκ το συστημα προπονησησ καποιεσ ασκησεισ γι αυτο ηξερα απο συμπληρωματα τα σουπερ σετ κλεψανε αυτη ειναι ολη κι ολη η διακυβερνηση συριζα δε σασ νοιαζει που βγηκατε ολοι αδερφεσ γιναται ρεζιλι εμενα μου γαμησαν την ιδεολογια στο στρατο πατε και γαμηθειτε τωρα απλα σε ενημερωνω θεσ να φυγεισ φυγε θεσ να κατσεισ κατσε κανε οτι γουσταρεισ κι εσυ κι η μανα σου τριτη φορα βασανιστηρια τα υπολοιπα τα ξερεισ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και τα λεω σε σενα γτ εχεισ μυαλο οι αλλεσ ειναι μαριονετεσ τισ λενε θα φερθεισ καλα φερονται γενικα οτι τουσ πουν γι αυτο δεν αξιζουν φραγκο

Senior Member
    Για να καταλαβετε τι ειναι ο παπανδρεου κι ο τσιπρασ που δεν ειναι αριστερα εκανε τη δουλεια σκλαβεια και σασ ειπε καθηστε θα σασ βρω λεφτα μετα επαιξε τηλεοραση ιντερνετ σασ ταισε μαλακιεσ κι ετσι οι ελληνεσ φαινονται χειροτεροι απο ολουσ ενω αν ειμασταν κανονικο κρατοσ θα ειμασταν καλυτεροι απο ολουσ τα αλλα στα ειπα αυτη ειναι η αληθεια

Senior Member
    πριν λιγο ανακαλυψα οτι μπωρω να σπουδαζω στο μεταπτυχιακο με υποτροφια, βεβαια η περιοδος για να κανω χαρτια περασε, αλλα μπωρω του χρονου να γλιτωσω αρκετα λεφτα........ δυστηχως δεν το προσεξα σε αυτη τη χρονια... δινουν υποτροφιες στα ατομα με αναπηρια.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    πριν λιγο ανακαλυψα οτι μπωρω να σπουδαζω στο μεταπτυχιακο με υποτροφια, βεβαια η περιοδος για να κανω χαρτια περασε, αλλα μπωρω του χρονου να γλιτωσω αρκετα λεφτα........ δυστηχως δεν το προσεξα σε αυτη τη χρονια... δινουν υποτροφιες στα ατομα με αναπηρια.......
    για πες λεπτομεριες.. τι μεταπτυχιακα ειναι αυτα? απο ποιο ιδρυμα? τι σχολες εξυπηρετουν? τι προυποθεσεις εχουν κλπ για δωσε καμια πληροφορια αν μπορεις βρε παυλο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τελικα αντιλαμβανομαι οτι η μανα μου ειναι ενας σατανικος ανθρωπος που παριστανει τη χαζη και αθωα χωριατισα ενω με σχεδιο και δολο με οδηγησε στην καταστροφη.
    δυστιχως δε γινετε να αλαξουμε μυαλα σε κανενα με το ζορι

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    ειναι φορες που θελω να πω πολλα κ θελω να εκφρασω πολλα αλλα δεν ξερω πως να τα πω... πιστευω κ σε πολλους απο εσας συμβαινει αυτο
    Ναι, συμβαίνει και σε μένα. Μάλλον, ξέρω τον τρόπο και τι ακριβώς θα θελα να πω. ΟΜΩΣ, από τη σκέψη στην έκφραση σχεδόν νεκρώνω κι έτσι μιλάω ήπια και λέω λίγα. Αυτό ισχύει κυρίως άμα έχω μέσα μου νεύρα και θέλω να πω πολλά.

Το μην πεις απολύτως τίποτα είναι το χειρότερο απ όλα διότι σου μένουν απωθημένα. Το να πεις όμως είναι απρόβλεπτο το αποτέλεσμα διότι δεν μπορείς να σαι βέβαιος πως θα το πάρει και πως θα αντιδράσει ο άλλος, με μόνο θετικό ότι του δωσες το μήνυμα ότι δεν είσαι βλάκας σε τέτοιο βαθμο όσο πιστευε.
    γιάννης

Senior Member
    Εποχη καραμανλη ο στρατηγοσ με βγαζει ουκα εφαμιλλο των αμερικανων ερχεται σαμαρασ ερχεται τσιπρασ κανω τα σχεδια καλυτερα απο τουσ αμερικανουσ και πεφτει το ****** τησ αρκουδασ ολα τα συγχρονα βασανιστηρια συν τα ελληνικα στηνουν ολο αυτο γτ ειμαστε καλυτεροι απο αυτουσ τοσο μπουρδελα ειναι εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα ολο ειναι στημενο απο την ρουφιανα την αμερικανα η τουσ ρωσουσ τοσο μπουρδελα ειναι

Υπέρβαση είναι η μαγική λέξη κατά τον ψυχολόγο. Ασχέτως τι λέει ξεκάθαρα το βαθύτερο είναι μου, έστω κι αν δεν έχει καταλήξει σε μια θετική ή αρνητική απάντηση κάποια άλλη δύναμη δεν με αφήνει να πω αυτο το ναι ή όχι. Μάλλον αυτή η δύναμη πηγάζει από όλο αυτό το σκηνικό σκέψεων, όχι παραλόγων, του βαθύτερου είναι μου.
    Από την άλλη με κατακλύζουν ο φόβος, υπό μορφή διαίσθησης, αποτυχίας, μη αποδεκτότητας, χαμηλής αυτοπεποίθησης.
    Καλό φάρμακο είναι η συναναστροφή, με θετικά άτομα, με άτομα με τα οποία δεν υπάρχει εμπάθεια ή αρνητικές εμπειρίες, διότι φτιάχνει η διάθεση.
    Ψάχνω για χώρους, ή να μείνω σε κάποιο χώρο για μέρες, που ταυτίζονται μέσα μου με την ησυχία, την ηρεμία.
    Μετά από μια σύγκρουση τίποτα δεν ομαλοποιείται όπως ακριβώς ήταν πριν, μάλλον η κατάσταση δεν ήταν ομαλή γι αυτό κατέληξε στη σύγκρουση, κι όμως ήταν επίθεση - προσβολή, δεν ήταν σύγκρουση μου. Τότε το να μείνεις πχ στον ίδιο χώρο είναι όπως το συμβιβασμό μετά από μια ήττα.
    Όποτε εισχωρήσει στο νου μια σκέψη αλλαγής, εκτός από κάποια πράγματα που ήδη με εμπνεόυν και πάω κατα κει με κλειστά τα μάτια, τότε μόνο τα αρνητικά της κατάστασης στην οποία αφορά η αλλαγή μπορώ να σκεφτώ, τα οποία δεν είναι παράλογα, κι έτσι η στασιμότητα σε κύρια θέματα ζωής διαιωνίζεται. Όμως η παρούσα κατάσταση, οτιδήποτε κι αν αφορά, δεν είναι, αντικειμενικά και υποκειμενικά ομιλούντες, και τόσο άσχημη, έχει και τα συν της. Όμως το ανικανοποίητο από παλαιούς στόχους και προσδοκίες δεν διαγράφεται από τη σκέψη κι έτσι με ωθεί σε κινήσεις αλλαγής ασχέτως αν τελικά κάνω πάντα πίσω, ίσως επειδή δεν αφορούν /επιτυγχάνεται κάτι το ουάου που να δένει με βεβαιότητα ως προς τη συνέχεια του, μπορεί η επίτευξη κάτι τέτοιου να ναι χίμαιρα.
    Ο φόβος προσβολής κι αποτυχίας κι άλλοι φόβοι που δεν μου ρχουνται τώρα, η σκέψη για ομαλή μετάβαση, το ανικανοποίητο και η απογοήτευση που πάνε πακέτο, τα απωθημένα, πράγματα που θεωρώ ή υπήρξαν αποτυχίες, η θλιψη, η πεσμένη διάθεση, όλα αυτά ρυθμίζουν την σκέψη μου στην καθημερινότητα.
    γιάννης

Senior Member
    αχ μακαρι να ημουν κοντα με καποιον απο εδω... κ να μπορουσαμε να βρεθουμε...

Senior Member
    Κορακλεσ μου νομιζα ειχατε μυαλο τα λεφτα που ντεμεκ κλεψατε ειναι για σασ ολα μεχρι σεντ ο στρατηγοσ για να πει οτι ειμαι ο μπαμπασ μου ειπε οτι 5 κιλα ελιεσ κανουν 1 κιλο λαδι κανονικα 1 κιλο ελιεσ βγαζει περιπου 1 κιλο λαδι γι αυτο σασ ρωτουσα καλα για κοροιδο με εχετε θα σασ ελεγα τα παντα δουλευω απο το 2000 στισ ελιεσ κανονικα συν τισ αλλεσ δουλειεσ αυτα τα λεφτα εγω δεν ξερω ποσα ειναι μπορει να ειναι ενα 200αρι μπορει και παραπανω οταν λεω εβγαλα 2 τονουσ ενοω 2 τονουσ επι 5 δηλαδη 10 το ενα στα πεντε ειναι δικο μου τα αλλα δικα σασ οσα και να ειναι λιγα πολλα οσα γι αυτο τραγουδαω ολη μερα απο τα δικα μου τωρα δινω για καφεδεσ τα 7 περιπου θελω και τα δινω κι αυτα φατε τα ολα οσα και να ειναι λιγα πολλα εγω τραγουδαω γτ εκανα το καθηκον μου με το παραπανω αν μου λεγατε θα σασ ελεγα τα παντα τα δικα μου βγαινουν κανενα δεκαρικο κι εγω παιρνω τα 3 τα αλλα ο παππουσ