Results 16,096 to 16,110 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
28-06-2019, 10:38 #16096
Δεν εχω καμια αμφιβολια πως υπαρχουν παντου αρκετοι που, αν μπορουσαν, θα "εξαφανιζαν", τουλαχιστον απο το οπτικο και οσφραντικο τους πεδιο, τους βοθρατζηδες μεροκαματιαρηδες.
Απλα ελπιζω να εχουν αντιστοιχο αριστοκρατικο πλανο εξαφανισης για τις χολερα, σαλμονελλα και δυσεντερια."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 28-06-2019, 16:32 #16097
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
28-06-2019, 19:29 #16098WhyAlwaysMe?GuestΠτυχίο (finally) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-06-2019, 20:25 #16099WhyAlwaysMe?GuestΘα γίνω κακός,αλλά όταν βλέπω μερικούς να μην ξέρουν να χρησιμοποιήσουν την γλώσσα μας τόσο καλά,και να κάνουν ηλίθια ορθογραφικά λάθη,πραγματικά θυμώνω.Όπως επίσης απορώ (το λιγότερο),που χρησιμοποιούν λέξεις χωρίς να ξερουν τι σημαίνει η καθεμία από αυτές.
28-06-2019, 20:35 #16100
True dat. Βάλε μέσα στη λίστα κάτι μαμάδες με μικρά παιδιά που τσιρίζουν, κάτι θείτσες που κουβεντιάζουν λες και βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού τους, κάτι τύπους και τυπάδες που μιλάνε στο τηλέφωνο καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής και έχουμε ακούσει όλη την συνομιλία όλοι οι υπόλοιποι, κάτι γκόμενες που φοράνε ακουστικά χωρίς να ακούνε μουσική και το παίζουν βαρύ πεπόνι, κάτι αδειούχους φαντάρους που μιλάνε συνέχεια για το στρατό, κάτι άστεγους που μπαίνουν και μυρίζει όλο το όχημα, κάτι θρησκόληπτους που μόλις περνάει το όχημα από εκκλησία θα ρίξουν και ένα σταυρό. Με λίγα λόγια κάθε καρυδιάς καρύδι.....
...μετά φταίω εγώ που δε χτυπάω εισιτήριο;
29-06-2019, 14:08 #16101
Από τους παλιούς στο φόρουμ... Που πήγε ο μακ ;; είναι καλά; ξέρουμε;
"Make sure your worst enemy isn't you"
29-06-2019, 17:34 #16102
σου απαντω εδω, γιατι εξακολουθεις να σπαμαρεις επιτηδες στο θεμα της κοπελας αν και σε παρακαλεσα να το πας σε ενα θεμα γενικο.
δεν ειχα καμια δουλεια πριβε με κανεναν .
το προβλημα ηταν λειτουργιας του φορουμ, δεν ηταν καποιο προβλημα προσωπικο με τον τζ. δεν τον ξερω τον ανθρωπο.
ουτε και σενα. να τα λεμε κι αυτα..
η δραστηριοτητα αυτη με το εμμεσο καμακι και τον συνεχη χαβαλε στα θεματα, χαλαει τα θεματα.
αυτο πρεπει να ειπωθει δημοσια για να σταματησει απο οσους συμφωνουν οτι δεν πρεπει να γινεται.
το θεμα ηταν ηδη χαλασμενο απο το συνεχες σπαμαρισμα χαβαλε μηνυματων, αλλα μπορει μια χαρα να επανερθει αν σταματησει ο χαβαλες αλλα και οι καυγαδες.
οποτε, οτι αλλο σε προβληματιζει, πες το εδω.
φιλικα, ετσι;
29-06-2019, 17:38 #16103
Σε μενα μπουρδολογιες δε θα λες.Πριν απο μενα ειχες καμια δεκαρια ασχετες απαντησεις με το θεμα αλλα σε πειραξα ξαφνικα εγω.Αυτα τα παρανοικα,πες τα αλλου και οχι σε μενα.Αν σε τρωει ο κω...ος σου για καυγα τραβα μαλωσε αλλου.Απο μενα και απο δω κ μπρος θα τρως μονο αγνοηση.Εισαι επιθετικη,και προσπαθεις σε καθε ποστ να περασεις και να επιβαλεις την αποψη σου.Κοκκινη καρτα απο μενα και μιλα μονη σου <3 Συνηθως μιλαω με ατομα που εχουν κατι να μου προσφερουν.Εσυ προσφερεις μονο κακους τροπους ειρωνεια κ κακια <3 φιλικα ξανα.Και φιλακια,παω να ετοιμαστω να δω το αμορε μου
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-06-2019, 17:52 #16104
μπουρδολογιες λες εσυ...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ κι οταν αρχισαμε να συζηταμε το θεμα του σπαμαρισματος και αυτο συνεχιζοταν, ειμασταν εκτος θεματος!!!
δεν θελει εξυπναδα να το καταλαβεις αυτο...
αλλα το θεμα ειχε ηδη χαλασει με τον χαβαλε και τα ασχετα σχολια .
κι ειχα μια σκασιλα ρε κοπελια ποιους αγνοεις και ποιους οχι.
μεχρι να σε δω στο θεμα της μιλεβα δεν ειχα δει καν οτι υπαρχεις στο φορουμ!!
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!
ειχα μια σκασιλα αν με αγνοεις. δεν φανταζεσαι!!
δεν με ενδιαφερει η περιπτωση σου
τον χαβαλε απο τα θεματα μονο να μεταφερεις καπου αλλου και δεν εχω καμια σκασιλα με ποιους κ@τριβεσαι και που στελνεις φωτος .
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!
στο αμορε σου πες το να χαρει, που ψωνισε απο σβερκο!!!))))
φιλακιααααα
29-06-2019, 17:55 #16105
Τουλάχιστον εγώ έχω,και αν είχες κ εσύ δεν θα έβγαζες τέτοια ξινίλα.........Οπότε μάλλον μπαρούφα μου φαίνονται τα χθεσινά σου σχόλια ότι έχεις κάποιον,πάω στοίχημα δεν σε αγγίζει ούτε ο άνεμος.Φιλικά πάντα..Άντε μιλάμε φιλενάδα,δεν έχω την εφαρμογή στο κινητό οπότε θα χάσω τα διαμάντια που θα πεις όσο θα είμαι στον δικό μου..εσύ άραγε πότε τον βλέπεις που λιώνεις εδώ όλη μέρα;Στον ύπνο σου;μπουχαχαχαχα
29-06-2019, 17:59 #16106
29-06-2019, 18:00 #16107
α δεν πηγες να ετοιμαστεις τελικα;
στο μυαλο σου ειναι το "αμορε" ε? just checkin
χαχαχαχααχαχαχ!!!
αν ημουν στην δικη σου κατασταση, μπορει να με ενοιαζε να σου δωσω λογαριασμο με ποιον ειμαι και τι κανω.
θα σου εστελνα τα χαρτια στο σπιτι να μελετησεις την εγκυροτητα τους
καλη διασκεδαση με τον αορατο εραστη!!! χαχαχαχαχαχαχα!
29-06-2019, 18:01 #16108
29-06-2019, 18:03 #16109
αντε αφου το μεταφερατε εδω, ας κανω ενα σχολιασμο τελευταιο. Ρεμεντυ το προβλημα μας το βασικο εινια οτι δεν εχεις τροπους... και να ηθελες κατι ναπεις δε χρειαζοταν να προσπαθησεις να "μας την πεις".
Σου ξαναλεω για πολλοστη φορα (αν και δεν εχει νοημα γιατι θα τα διαστρευλωσεις παλι) οτι καμακι δεν κανουν ετσι τουλ οχι εγω. ειναι χαλαρη συζητηση και ειχε να κανει και με το θεμα, γιατι συμμετείχε και η μιλεβα μια χαρα.
Κανω σου ξαναλεω γενικα κομπλιμεντα στις γυναικες γιατι ετσι εινια ο χαρακτηρας μου. Μαρεσει να τις ανεβαζω ειδικα οσες εινια μετρημενες και ταπεινες και δε σου ειπα οτι κανω φλερτ.. σου ειπα αν ΕΣΥ το βλεπεις ετσι.. οκ κανενα προβλημα... πηρες αυτη τη φραση και εγραψες οτι εγω παραδεχομαι οτι κανω φλερτ.. οτι ναναι δηλαδη... ή κακία ή δε σου κοβει...
Και ετσι για να δεις ποσο ακυρη εισαι .. σου λεω οτι ... ΔΕΝ εχω κανει κατι ΠΟΤΕ με γυναικα μεσω social media ουτε fb δεν εχω... tinder ειχα κανει στην αθηνα για 2-3 μερες και το εσβησα .. βαριεμαι... παντα απο κοντα θελω .. να την δω την αλλη να την κοψω, δε μου κανει το μεσω υπολογιστη... μιας και το εχω το αθλημα... παντα απο κοντα.. ετσι απολαμβανω εγω.
Θα μπορουσα να καταλαβω τη απορία σου αλλα την εξεθεσες με πολυ κακο τροπο .. γιαυτο σε κατηγορησα. Στο φορουμ μπηκα για ιατρικο ζητημα οποτε ακυρο το σεναριο σου. Και αν καποιο απο τα σχόλιά μου (περα απο 2-3 οπως σου ειπα που ηταν 1-2 γραμμες) που παραθεσες θεωρεις οτι δε σχετιζεται με το θεμα... φερτο εδω να σου πω πως σχετιζεται. Αν εχεις οντως ειλικρινή απορία και οχι απλα για να "μας την πεις".
29-06-2019, 18:05 #16110