ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1096
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1096 of 1380 FirstFirst ... 965969961046108610941095109610971098110611461196 ... LastLast
Results 16,426 to 16,440 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να ελαφρύνω το κλίμα με λίγη στροφή στην πχιότητα?
    Το έβλεπα και έλιωσα στα γέλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχω φάει ήδη για βράδυ,και μίλησες σε άτομο που δεν τρώει γλυκά.
    Καλε και εγω έφαγα για βράδυ αλλα να μη φαω και ενα γλυκό; ετσι για να εχω γλυκά ονειρα... Εχουν αρχίσει και με πιάνουν τα ζαναξ και προβλέπω να σας χαιρετώ σε καμια ωρα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    πολες φορες αντιλαμβανομαι οτι με αναγνωριζουν στο δρομο οταν με βλεπουν και καπιοι σκεφτονται θα του κανουμε σπασιμο με αναγνωριζουν η οχι εγω συνεχιζω στο κοσμο μου και οι αλλοι ας κατσουν να παιξουν κρυφτο

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ήσουν επιθετική. Και ήταν αυτό που με ενόχλησε. Επίσης πεταξες σποντα για σαιτ γνωριμιών οποτε ασε τη στροφή 180 μοιρών που πας να κάνεις ξέρεις πολύ καλα τι ειπες και με τι τρόπο το ειπες. Και δε νομίζω να ειναι τυχαίο που μονο εσυ το εκανες θέμα. Στα 30 μου δεν χρειαζομαι συμβουλατορα. Καλη η άποψη σου αλλά την κρίνω κακοπροαίρετη. Ας το ληξουμε εδω γιατί καταντησε σαπουνοπερα.
    Απο ότι καταλαβα είσαι ένα ατομο που δεν δεχεται συμβουλες.προφανως τα ξέρεις όλα από μόνη σου πολύ καλά οπότε ποιος ο λόγος να είσαι γραμμενη σε ένα σαιτ συμβουλων και υποστηριξης.
    Επιθετικη αν διαβασεις τα μηνύματά σου και τα μηνύματά μου θα καταλαβεις ποια ηταν.
    Δεν πεταξα σποντα για σαιτ γνωριμιων. είπα καθαρα ότι αν δεν μιλας για ψυχολογικα η σεξουαλικα θεματα που είναι το αντικειμενο του σαιτ τότε θα επρεπε να βρισκεσαι σε άλλο σαιτ όπου θα τρωτε τοστ με νουτελα με τα φιλαρακια σου και θα κανετε τις γνωριμιες με τις φωτο σας.
    Το οτι το έκανα μόνο εγώ θέμα σημαινει οτι οι αλλοι δεν ειδαν την φώτο σου.
    Και σου ξανα λεω ότι δεν ειχα κανένα θεμα ούτε με αυτά που λες στο θέμα ούτε με την φώτο που είδα.
    Αλλα ο γραπτως σου λογος ειναι προκλητικος.σου λένε κατι και εσύ αντιδρας έτσι ημαρτον δηλαδή.που να σε λεγαμε και καμπουρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Απο ότι καταλαβα είσαι ένα ατομο που δεν δεχεται συμβουλες.προφανως τα ξέρεις όλα από μόνη σου πολύ καλά οπότε ποιος ο λόγος να είσαι γραμμενη σε ένα σαιτ συμβουλων και υποστηριξης.
    Επιθετικη αν διαβασεις τα μηνύματά σου και τα μηνύματά μου θα καταλαβεις ποια ηταν.
    Δεν πεταξα σποντα για σαιτ γνωριμιων. είπα καθαρα ότι αν δεν μιλας για ψυχολογικα η σεξουαλικα θεματα που είναι το αντικειμενο του σαιτ τότε θα επρεπε να βρισκεσαι σε άλλο σαιτ όπου θα τρωτε τοστ με νουτελα με τα φιλαρακια σου και θα κανετε τις γνωριμιες με τις φωτο σας.
    Το οτι το έκανα μόνο εγώ θέμα σημαινει οτι οι αλλοι δεν ειδαν την φώτο σου.
    Και σου ξανα λεω ότι δεν ειχα κανένα θεμα ούτε με αυτά που λες στο θέμα ούτε με την φώτο που είδα.
    Αλλα ο γραπτως σου λογος ειναι προκλητικος.σου λένε κατι και εσύ αντιδρας έτσι ημαρτον δηλαδή.που να σε λεγαμε και καμπουρα.
    Δε μου αρεσε ο τρόπος σου. Επίσης ειναι δικαιωμα μου να μη θελω να δεχτώ συμβουλή απο μια άγνωστη. Οσο για τα υπολοιπα που λες μια χαρα μιλαω και σε αλλα θέματα και θεωρω οτι εχω βοηθήσει κοσμο απο δω αλλα ειναι και δικαιωμα μου να θελω να χαβαλεδιασω και δε θα μου πεις εσυ αν πρέπει να ειμαι εδω. Άλλη απάντηση δε θα πάρεις γιατί το κουράζεις πολυ το θέμα αν θες μιλα μόνη σου

Senior Member
    Που σαι ρε always να πούμε καμια σαχλα μέχρι να ξεραθω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Που σαι ρε always να πούμε καμια σαχλα μέχρι να ξεραθω
    Ετοιμάζομαι για νάνι.

Senior Member
    Ετοιμάζομαι για νάνι.
    Και εσυ; και εγω προς τα εκει παω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και εσυ; και εγω προς τα εκει παω
    Ε νυστάζω μωρέ.

Senior Member
    Ε νυστάζω μωρέ.
    Και εγω λογω χαπιων εχω αρχισει να την ακουω ειναι η αλήθεια και ειναι κ το αμορε δουλειά δεν μιλαμε και Νυσταζω χειρότερα

Senior Member
    Τι έγινε ρε παιδιά πάλι? Έχασα επεισόδιο και μάχη αποτι βλέπω... Και τη φωτό της σταλιτσας ? Εεε πάλι δεν την είδα χαχα τι να κάνω βράδυ έξω , καλοκαίρι είναι

Δε μου αρεσε ο τρόπος σου. Επίσης ειναι δικαιωμα μου να μη θελω να δεχτώ συμβουλή απο μια άγνωστη. Οσο για τα υπολοιπα που λες μια χαρα μιλαω και σε αλλα θέματα και θεωρω οτι εχω βοηθήσει κοσμο απο δω αλλα ειναι και δικαιωμα μου να θελω να χαβαλεδιασω και δε θα μου πεις εσυ αν πρέπει να ειμαι εδω. Άλλη απάντηση δε θα πάρεις γιατί το κουράζεις πολυ το θέμα αν θες μιλα μόνη σου
    Κορίτσι μου τι δεν καταλαβαινεις?και μένα είναι δικαιωμα μου να λεω την γνώμη μου εδώ μέσα. Δεξου το επιτελους ότι δεν είσαι η μόνη εδώ μεσα και η μόνη σε αυτόν τον κοσμο.
    Παντως και σε ενα άλλο θέμα που διαβασα με μια κοπέλα παλι κόντρα της πηγαινες.να ελεγξεις τα νεύρα σου γιατί δεν βλέπω να βοηθας έτσι τον κόσμο το αντιθετο βλέπω.
    Ευχαριστώ που δεν θα πάρω άλλη απαντηση γιατί μου αρέσει παντα να έχω τον τελευταίο λογο σε όλα.καλό βραδυ και συγνώμη που χάλασα το ωραιο σας θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Τι έγινε ρε παιδιά πάλι? Έχασα επεισόδιο και μάχη αποτι βλέπω... Και τη φωτό της σταλιτσας ? Εεε πάλι δεν την είδα χαχα τι να κάνω βράδυ έξω , καλοκαίρι είναι
    Ναι δημιούργησα εντάσεις με μια φώτο που ανεβασα. Μου εκαναν δηθεν κυρηγμα για το καλο μου λες και δε ξερω τι κινδύνους έχει το ίντερνετ γεννήθηκα χθες [emoji23]αχ βρε Γιώργο τι αλλο θα ακούσω εδώ..εγω σημερα δε βγήκα, εχει και κουφοβραση η αθηνα

Senior Member
    Ναι δημιούργησα εντάσεις με μια φώτο που ανεβασα. Μου εκαναν δηθεν κυρηγμα για το καλο μου λες και δε ξερω τι κινδύνους έχει το ίντερνετ γεννήθηκα χθες [emoji23]αχ βρε Γιώργο τι αλλο θα ακούσω εδώ..εγω σημερα δε βγήκα, εχει και κουφοβραση η αθηνα
    Την κατέβασες η να ρολαρω πάνω να δω? Αν και συνήθως προτιμω τις φωτό με γατούλες [emoji847] τέτοιες φάτσες ποιος να τις συναγωνιστεί [emoji74]

Σσσσ μη λες πόλη , θα σε εντοπίσουν , η Αθήνα είναι μικρή , θα σε βρουν [emoji39]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Την κατέβασες η να ρολαρω πάνω να δω? Αν και συνήθως προτιμω τις φωτό με γατούλες [emoji847] τέτοιες φάτσες ποιος να τις συναγωνιστεί [emoji74]
    Την κατεβασα τωρα γιατί η αποστολια επαθε τέτοια υστερία μόνο εκείνη ξέρει.. Χαχα