ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1101 of 1380 FirstFirst ... 10160110011051109110991100110111021103111111511201 ... LastLast
Results 16,501 to 16,515 of 20693
    Αν μου επιτρέπεται... Νοσηρή εφόσον έχεις πέσει θύμα κλοπής φώτο από κακοπροαίρετη που έφτιαχνε προφίλ υποστηρίζοντας ότι είσαι εσύ; ίσως να ανοίξεις ένα θέμα με το τι εστι διαδίκτυο και προσωπικές πληροφορίες. Λυπάμαι που το βίωσες!!! Όλοι είμαστε εκτεθειμένοι στο διαδίκτυο έστω και με αθώα φώτο. Μπορείς να ανοίξεις ένα νημα με τιτλο θέλω κουβεντούλα στην ενότητα με καφέ και συμπάθεια στο γενικά. Θα γνωρίσεις κόσμο και θα μιλάς που θέλει μόνο παρεουλα. Μια χαρά είναι αυτό. Στο λέω φιλικά γιατί είναι κρίμα να ξεκινάς με χιούμορ και να γίνετε χαμουλης.
    Last edited by Constantly curious; 10-07-2019 at 19:14.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αν μου επιτρέπεται... Νοσηρή εφόσον έχεις πέσει θύμα κλοπής φώτο από καλοπροαίρετη που έφτιαχνε προφίλ υποστηρίζοντας ότι είσαι εσύ; ίσως να ανοίξεις ένα θέμα με το τι εστι διαδίκτυο και προσωπικές πληροφορίες. Λυπάμαι που το βίωσες!!! Όλοι είμαστε εκτεθειμένοι στο διαδίκτυο έστω και με αθώα φώτο. Μπορείς να ανοίξεις ένα νημα με τιτλο θέλω κουβεντούλα στην ενότητα με καφέ και συμπάθεια στο γενικά. Θα γνωρίσεις κόσμο και θα μιλάς που θέλει μόνο παρεουλα. Μια χαρά είναι αυτό. Στο λέω φιλικά γιατί είναι κρίμα να ξεκινάς με χιούμορ και να γίνετε χαμουλης.
    Ναι εδω και ενα χρονο μια γυναίκα 40+ εκλεβε οτι φωτογραφία έβαζα προφιλ και δημιουργούσε το ενα προφιλ μετά το αλλο... Δλδ εκανε τις φωτογραφίες μου διάσημες ετσι κ αλλιως, απειλώντας με οτι στέλνει γυμνές φώτο απο εκείνους τους λογαριασμους ισχυριζομενη ότι είμαι εγώ.. Ίσως να εχω μπερδευτεί αλλα νομιζα οτι αυτό το τοπικ ειναι πιο αναλαφρο... Γι αυτό και κάναμε γενικές κουβέντες περι κιλων φαγητών κλπ...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Κακοπροαιρετη εννοούσα πάνω. Καταλαβαίνω τη θέση σου. Και εγώ έκανα "τσατ" σε νήματα όπου είχε ανοίξει φίλη και μας είχε γίνει παρατηρήση. Και αυτό το 2015. Νομίζω πως γίνεται κάθε χρόνο με νέα μέλη. Αν θέλεις άνοιξε δικό σου τοπικ εγώ μόνο αυτό μπορώ να πω. Απευθύνθηκες σε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;; εγώ θα είχα συγχυστει ψυχολογικά εάν μου το έκαναν.
    Last edited by Constantly curious; 10-07-2019 at 19:15.

Senior Member
    Κακοπροαιρετη εννοούσα πάνω. Καταλαβαίνω τη θέση σου. Και εγώ έκανα "τσατ" σε νήματα όπου είχε ανοίξει φίλη και μας είχε γίνει παρατηρήσει. Και αυτό το 2015. Νομίζω πως γίνεται κάθε χρόνο με νέα μέλη. Αν θέλεις άνοιξε δικό σου τοπικ εγώ μόνο αυτό μπορώ να πω. Απευθύνθηκες σε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;; εγώ θα είχα συγχυστει ψυχολογικά εάν μου το έκαναν.
    Ειχαμε πάει στη διωξη και μου ειχαν πει να κανω επίσημη μήνυση αλλα δεν ηθελα γιατί θα είχε τα πλήρη στοιχεία μου μια τρελή. Και οταν λεω τρελή επειδή δε παίζει να το διάβασες όταν την παραρησε ο γκομενος της μαχαιρωθηκε μόνη της και του εκανε μήνυση.... Είναι να μη μπλέξεις με τη συγκεκριμένη. Ευτυχώς δε μενει Αθήνα....

Γιατί σε στοχοποιησε; ελπίζω να έχει βρει κάποια άκρη γιατί προφανώς το να αυτό τραυματιστει και να πάθει εμμονή σημαίνει πως κάποια διαταραχη αδιαγνωστη είχε.
    Μπορεί κάποτε να σου ζητήσει συγνώμη. Ίσως δεν είχε συνειδηση του πόσο πλήγωνε έναν άνθρωπο. Θα μου πεις την δικαιολογείς; όχι ακριβως απλά άραγε από τι έπασχε για να μαχαιρώσει τον εαυτό της; έχεις ζήσει ποτέ σε κοντινό περιβάλλον άνθρωπο με ψύχωση; καταρχάς σου εύχομαι να μην τύχει. Βασανίζονται παρά πολύ και φτάνουν στα άκρα αν είναι χωρις αγωγή. Εκτός και αν η κοπέλα το έπαιζε.

Senior Member
    Γιατί σε στοχοποιησε; ελπίζω να έχει βρει κάποια άκρη γιατί προφανώς το να αυτό τραυματιστει και να πάθει εμμονή σημαίνει πως κάποια διαταραχη αδιαγνωστη είχε.
    Γιατί ηθελε να εκμεταλευτει οικονομικά κάποια μελη στης οποίας είμασταν μέλη και οι δυο και οπως καταλαβαίνεις της εκοψα γερο χαρτζιλικι και έχει κάνει πολλα εως τωρα. Μέχρι πορνο βίντεο εστελνε και ελεγε οτι ειμαι εγω σε άτομα της ομαδας και ενα καρο αλλα που δε μου φτάνουν δυο μερες για να σας τα πω

Άν θες άνοιξε τοπικ και κρύψε στοιχεία ή κάνε μίνι αλλαγές αλλά αυτά αξίζουν να διαβάζονται. Όλοι κινδυνεύουμε ανεξάρτητα από το IQ την ηλικία κτλ. Ότι θες εσύ.

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Στη φωτογραφία αν σε ξέρει κάποιος προσωπικά σε γνωριζει.εγώ που δεν σε ξέρω προσωπικα εννοειται δεν σε γνωριζω.
    Αρα παραδέχεσαι μετα από πολυυυυ συζητηση ότι ναι μεν διατρεχει κινδυνο και εκτειθεται καποιος που ανεβαζει φώτο ασχετα αν εσενα αυτό δεν σε ενοχλει.αυτό σου εξηγουμε με την ελισαβετ.κατα τα αλλα ολα τα υπόλοιπα είναι δικαιωμα σου να τα κανεις.
    Αν δεν σε ενοιαζε ιδιαιτερα όμως δεν θα την κατεβαζες.
    και σε ολες αυτες τις δημοσιες υπηρεσιες δεη οτε τηλεφωνο ταχυδρομια ιντερνετ κλπκλπ δεν εκτιθεσε οταν ξερουν το ονομα σου και που μενεις ενα σωρο ασχετοι

Senior Member
    Ελα always πες μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Oh Νοσηρή,where art thou?

Tι χαμπάρια?Εχασα τίποτα όσο ελειψα?

Senior Member
    Και εγω ελειπα. Ηταν ο δικός μου εδω και καπάκι περασε και ο κολλητός μου.. Δεν εχω προλάβει να δω κ πολλά. Μονο στη φίλη μας με τον πρώην
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Oh Νοσηρή,where art thou?

Tι χαμπάρια?Εχασα τίποτα όσο ελειψα?

Ήρθα και εγώ! Ειμαι η τύπισσα με τον πρώην [emoji23]

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Και εγω ελειπα. Ηταν ο δικός μου εδω και καπάκι περασε και ο κολλητός μου.. Δεν εχω προλάβει να δω κ πολλά. Μονο στη φίλη μας με τον πρώην
    Είπα κι εγώ,θα ήσουν μέσα.
    Ε πήγα κι εγώ γυμναστήριο πριν,να ξεδώσω.Και για Ιούλιο,είχε κόσμο.

Quote Originally Posted by chaotic-love View Post
    Ήρθα και εγώ! Ειμαι η τύπισσα με τον πρώην [emoji23]
    Καλώς το χαοτικό κορίτσι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είπα κι εγώ,θα ήσουν μέσα.
    Ε πήγα κι εγώ γυμναστήριο πριν,να ξεδώσω.Και για Ιούλιο,είχε κόσμο.
    Μεσα ημουν απλα οχι εδω [emoji14] μπορεις να κάνεις γυμναστική με τόση ζέστη ;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Μεσα ημουν απλα οχι εδω [emoji14] μπορεις να κάνεις γυμναστική με τόση ζέστη ;
    Με προσβάλλεις τα μέγιστα τώρα.:Ρ
    Δεν έχει δικαιολογίες όπως ζέστη κλπ.
    Είναι κάτι το ιερό η γυμναστική!