ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1122 of 1380 FirstFirst ... 12262210221072111211201121112211231124113211721222 ... LastLast
Results 16,816 to 16,830 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ελισσαβετ δεν πειράζει να "πει". Δε γουστάρω να ταραζονται μέλη με ιστορικό υγείας. Έχει γίνει και έχει ξανά γίνει. Επειδή ο διαχειριστής δε μπορεί να είναι συνεχώς εδώ μέσα κάποια μέλη μπορούμε όπως και κάνουμε να λέμε ωμά κάποια γεγονότα. Φαντασία μπορεί κάποιος εδώ να στεναχωρηθει από την "πλάκα" και να φτάσει έως και τον αυτοτραυματίσμο. Στην έξω ζωή και καθημερινοτητα ο καθένας μας δέχεται και ζει προκλήσεις. Εδώ είμαστε για να νιώθουμε ασφαλής. Και γουαι όταν μπηκες σε αγκάλιασαν όλα τα μέλη να σε στηρίξουν με τις ανησυχίες που είχες. Είσαι παλαιοτερο μέλος από τη φαντασία. Χαβαλέ δεν κάνουμε με όποιον μας τύχει. Συγνώμη αλλά ξανά σκεφτείτε ή διαβάστε κάποιοι εδώ μέσα τι περνάνε.
    Αυτό ακριβώς λέω cc. Εσύ την πλήρωσες τώρα από τον Αλεξ και ταράχτηκες τώρα ΚΑΙ εσύ χωρίς να φταις σε τίποτα αλλά αυτό δεν έγινε ξαφνικά.

Είναι μέρες τώρα που κάνουν πλακίτσα νοσηρή και γουαι με τον Αλεξ και τον προκαλούν. Τον Αλεξ τον ξέρουμε καλά όσοι είμαστε καιρό εδώ μέσα, ξέρουμε πως πολλές φορές γράφει ακατάνόητα ή μπορεί να ενοχλήσει κιόλας κάποια νέα μέλη που δεν τον ξέρουν...αλλά οκ, ξέρουμε που βρισκόμαστε και δείχνουμε κατανόηση. Αλλα όχι κ παλια μέλη όπως ο γουαι να δειχνει την ανωτερότητα του ...που? στον Αλεξ!!! Ειναι ντροπή δηλαδη.

Senior Member
    Εν τελη μπορώ να μάθω τι το τραγικό ειπα; εκτός απο το να επισκεφτεί κάποιον ειδικο που δε το ειπα για πλακα. Χρήζει ιατρικής φροντίδας.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό ακριβώς λέω cc. Εσύ την πλήρωσες τώρα από τον Αλεξ και ταράχτηκες τώρα ΚΑΙ εσύ χωρίς να φταις σε τίποτα αλλά αυτό δεν έγινε ξαφνικά.

Είναι μέρες τώρα που κάνουν πλακίτσα νοσηρή και γουαι με τον Αλεξ και τον προκαλούν. Τον Αλεξ τον ξέρουμε καλά όσοι είμαστε καιρό εδώ μέσα, ξέρουμε πως πολλές φορές γράφει ακατάνόητα ή μπορεί να ενοχλήσει κιόλας κάποια νέα μέλη που δεν τον ξέρουν...αλλά οκ, ξέρουμε που βρισκόμαστε και δείχνουμε κατανόηση. Αλλα όχι κ παλια μέλη όπως ο γουαι να δειχνει την ανωτερότητα του ...που? στον Αλεξ!!! Ειναι ντροπή δηλαδη.
    Καμία ανωτερότητα δεν ήθελα να δείξω.

Και όλο το θέμα ξεκίνησε από εδώ,όπου μου φανηκε άδικη η επίθεση του αλέξανδρου.Αυτό.

https://www.psychology.gr/forum/thre...=1#post1055084

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εν τελη μπορώ να μάθω τι το τραγικό ειπα; εκτός απο το να επισκεφτεί κάποιον ειδικο που δε το ειπα για πλακα. Χρήζει ιατρικής φροντίδας.
    Το ίδιο δεν του είπα κι εγώ?

Senior Member
    Ναι απο το να τσακωθω προτιμω να το γυρνάω στη πλακα. Ασε τους χαρακτηρισμους μη τους αρχίσω και εγώ και γίνουνε θεαμα. Μην ασχολεισαι μαζι μου όπως κανω το ιδιο και εγω. Καταντας κουραστικη
    Κατάλαβες ότι έχει πρόβλημα;; Αυτό φτάνει. Τελεία. Αν είχες τσίπα δεν θα καθόσουν να κάνεις πλάκα.
    Κι άλλοι ενοχλούν και ταράζουν κόσμο στα πμ αλλά δεν τους ξεμπροστιάζουμε ούτε τους παίρνουμε στο ψιλό. Αν αρχίσουμε και λέμε εδώ μέσα τι γίνεται στα πμ πολλοί θα ψάξουν μέρος να κρυφτούν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post

Και όλο το θέμα ξεκίνησε από εδώ

Προσπαθείς να βγαλεις άκρη με την Ελισάβετ; ειναι κακοτροπη και αγενης. Και η ce ce μιλησε αλλα μιλησε με ωραιο τροπο και την θαυμαζω γι αυτό. Η Ελισάβετ είναι παντα οτι να ναι. Εδω πήγε να μου συγκρίνει την εμμονικη και τον αισχρο πολεμο που δεχόμουν με το δελφινι που απλα εφαγε μια απόρριψη.. Μην την παίρνεις σοβαρα.

Ο Αλέξανδρος με κυνηγάει απο οταν ειχα πρώτομπει.μσ κατηγορεί με ότι του κατέβει στο κεφάλι. Θεώρησα σωστο αντί να κάτσω να ξεκατινιαστω να το γυρίσω στη πλακα. Δε θεωρώ οτι εκανα κατι μεμπτο. Δε τον προσβαλα καπου ισα ισα για μενα έλεγα οτι ειναι εξωγηινος κλπ. Που ακριβώς του ειπα κατι τοσο βαρύ που ια τον εκανα να αυτότραυματιστει;
    Δεν είπα ότι το έκανε φαντασία. Απλά σς ενημερώνω πως μπορεί κάποιο άλλο μέλος να μπει πχ να σε προκαλέσει να απαντήσεις προστατεύοντας τον εαυτό σου αλλά τελικά το άτομο να έχει θέμα. Όταν πρωτογραφτηκα μου τα έχωσε ο Έλις. Καλή του ώρα. Δεν άνοιξα καυγά. Διάβασα γενικώς πως έγραφε και κατάλαβα ότι δεν είναι προσωπικό. Επειδή έχεις ζήσει κακοποίηση ( ψυχολογικο εκφοβισμο) πιστεύω πως μπορείς να λειτουργησεις θετικά στο φόρουμ. Αν θες σε παρακαλώ δοκίμασε να διαβάζεις τι θέματα έχει ανοίξει κάποιο μέλος που σε προκαλεί. Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις πως το εννοώ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post

Και όλο το θέμα ξεκίνησε από εδώ

Το ίδιο δεν του είπα κι εγώ?
    γουαι μην με προκαλείς σε παρακαλώ. Κατινιές δεν θέλω αλλά αν αναγκαστώ μπορώ να σου απαντήσω.

Senior Member
    Δεν είπα ότι το έκανε φαντασία. Απλά σς ενημερώνω πως μπορεί κάποιο άλλο μέλος να μπει πχ να σε προκαλέσει να απαντήσεις προστατεύοντας τον εαυτό σου αλλά τελικά το άτομο να έχει θέμα. Όταν πρωτογραφτηκα μου τα έχωσε ο Έλις. Καλή του ώρα. Δεν άνοιξα καυγά. Διάβασα γενικώς πως έγραφε και κατάλαβα ότι δεν είναι προσωπικό. Επειδή έχεις ζήσει κακοποίηση ( ψυχολογικο εκφοβισμο) πιστεύω πως μπορείς να λειτουργησεις θετικά στο φόρουμ. Αν θες σε παρακαλώ δοκίμασε να διαβάζεις τι θέματα έχει ανοίξει κάποιο μέλος που σε προκαλεί. Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις πως το εννοώ.
    Ειμαι απο κινητό και δεν εχω αυτή την επιλογή... Ή τουλάχιστον δεν ξερω πως γίνεται. Αν ξέρεις και μου πεις ευχαρίστως να ψάχνω. Εγώ θυμάμαι παντα τον αλεξ να φτιάχνει σενάρια και απλα δε μπορώ να του απαντήσω σοβαρα. Δεν θα είχε νόημα.

Θα παίρνουμε θέση για τα μέλη που δεν μπορούν πάρουν. Γουαι σε παρακαλώ πολύ επειδή ξανά λέω είσαι πιο παλιό μέλος και έλαβες κατανόηση να σεβαστείς το γεγονός ότι δεν είμαστε όλοι με διάθεση για χαβαλέ. Μην ασχολείστε στη τελική με ανθρώπους που έχουν τα διπλάσια σας χρόνια και λαμβάνουν αγωγή και δεν μπορούν να γίνουν καλά!!!! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ψυχολογικά και να κράζουμε τους ανθρώπους που έχουν επειδή είναι σε άλλη μορφή. Σας παρακαλώ σκεφτείτε. Δεν έχουμε διαγωνισμό καλύτερης απάντησης εδώ. Ας δώσουμε τα θετικά μας στοιχεία. Γουσταρω που κάνετε χαβαλέ και δίνετε χαρά στο θέμα που άνοιξε ο γουαι. Χρειαζομαστε και χαρά!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Θα παίρνουμε θέση για τα μέλη που δεν μπορούν πάρουν. Γουαι σε παρακαλώ πολύ επειδή ξανά λέω είσαι πιο παλιό μέλος και έλαβες κατανόηση να σεβαστείς το γεγονός ότι δεν είμαστε όλοι με διάθεση για χαβαλέ. Μην ασχολείστε στη τελική με ανθρώπους που έχουν τα διπλάσια σας χρόνια και λαμβάνουν αγωγή και δεν μπορούν να γίνουν καλά!!!! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ψυχολογικά και να κράζουμε τους ανθρώπους που έχουν επειδή είναι σε άλλη μορφή. Σας παρακαλώ σκεφτείτε. Δεν έχουμε διαγωνισμό καλύτερης απάντησης εδώ. Ας δώσουμε τα θετικά μας στοιχεία.
    Καταλαβαίνω τι λες!Όλα καλά.
    Δεν νομίζω να χρειαστεί να δοθεί συνέχεια.

Γουσταρω που κάνετε χαβαλέ και δίνετε χαρά στο θέμα που άνοιξε ο γουαι. Χρειαζομαστε και χαρά!!!
    Ε πέρνα τότε μια βόλτα και από εκεί.

Senior Member
    Θα παίρνουμε θέση για τα μέλη που δεν μπορούν πάρουν. Γουαι σε παρακαλώ πολύ επειδή ξανά λέω είσαι πιο παλιό μέλος και έλαβες κατανόηση να σεβαστείς το γεγονός ότι δεν είμαστε όλοι με διάθεση για χαβαλέ. Μην ασχολείστε στη τελική με ανθρώπους που έχουν τα διπλάσια σας χρόνια και λαμβάνουν αγωγή και δεν μπορούν να γίνουν καλά!!!! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ψυχολογικά και να κράζουμε τους ανθρώπους που έχουν επειδή είναι σε άλλη μορφή. Σας παρακαλώ σκεφτείτε. Δεν έχουμε διαγωνισμό καλύτερης απάντησης εδώ. Ας δώσουμε τα θετικά μας στοιχεία. Γουσταρω που κάνετε χαβαλέ και δίνετε χαρά στο θέμα που άνοιξε ο γουαι. Χρειαζομαστε και χαρά!!!
    Ας μη μεγαλοποιουμε καταστασεις. Ειμαστε εδώ ολη μερα, θα υπάρχουν και αυτά.. Δεν ειδα κατι το τοσο τραγικό. Απλα ο γουαι απαντούσε πιο σοβαρα και εγω το έριξα στη τρελή για να μην έρθω σε ρήξη με τον αλεξ. Ολα καλα.

Κάνεις κλικ στο όνομα μέλους. Κάνεις κλικ στα μηνύματα. Ανοίγει 2 καρτέλες πάνω. Τι θέματα άνοιξε το μέλος και σε τι έχει απαντήσει. Αν κάποιο μήνυμα σου φανεί επιθετικό προσβλητικό μη κατανοητό κάνε ένα τσεκ. Στο λέω με όση καλή διάθεση μπορώ να εχω αυτή τη στιγμή. Καλό είναι μετά από κάποια διαφωνία να προχωράμε παρακάτω θετικά. Αν κάποιος σου κάνει συστηματικά μπουλινγκ λεκτικό θα το δούμε όλοι. Αν αρχίσουμε όλοι τα μπινελίκια εδώ μέσα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγάλουμε άκρη. Κάποιοι είμαστε πιο ευέξαπτοι κάποιο όχι κάποιοι έχουμε συγκεκριμένες ευαισθησίες και ούτω καθεξής.

Senior Member
    Κάνεις κλικ στο όνομα μέλους. Κάνεις κλικ στα μηνύματα. Ανοίγει 2 καρτέλες πάνω. Τι θέματα άνοιξε το μέλος και σε τι έχει απαντήσει. Αν κάποιο μήνυμα σου φανεί επιθετικό προσβλητικό μη κατανοητό κάνε ένα τσεκ. Στο λέω με όση καλή διάθεση μπορώ να εχω αυτή τη στιγμή. Καλό είναι μετά από κάποια διαφωνία να προχωράμε παρακάτω θετικά. Αν κάποιος σου κάνει συστηματικά μπουλινγκ λεκτικό θα το δούμε όλοι. Αν αρχίσουμε όλοι τα μπινελίκια εδώ μέσα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγάλουμε άκρη. Κάποιοι είμαστε πιο ευέξαπτοι κάποιο όχι κάποιοι έχουμε συγκεκριμένες ευαισθησίες και ούτω καθεξής.
    Απο το κινητο δε το βρίσκω.. Μήπως θέλει υπολογιστή;

Δεν είμαι σε τέτοια φάση ζωής why. Είπα πως εκτίμησα το γεγονός πως κάνατε παρεακι!!! Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση μακάρι να μπορούσα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για να ελαφρύνω το κλίμα:
    Αν εγώ διαβάσω σήμερα θα είναι θαύμα.