ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1133 of 1380 FirstFirst ... 13363310331083112311311132113311341135114311831233 ... LastLast
Results 16,981 to 16,995 of 20693
    Εγώ στο Λύκειο άκουσα για τις μεγάλες Θρησκείες. Χριστιανισμό Ισλαμισμό Βουδισμό. Οκ δεν προχώρησε η ανάλυση παραπάνω αλλά στα βασικά αναφέρθηκε. Τώρα με τη νέα κυβέρνηση θα φανεί ποια θα είναι η ύλη και τι θα ακουν οι νέες γενιές.
    Το "γύρισε το άλλο μάγουλο" δεν πιστεύω πως είναι κυριολεκτικό. Έχει παρερμηνευθει. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιησούς εν γνώσει του μαρτύρησε θυσιάστηκε για να πιστέψουν στον Πατερα του. Ένας έφηβος δεν μπορεί να τα χωρεσει όλα αυτά στον νου του. Πιο κατανοητό είναι να ακούσει πως " αν σε βλάψουν μην επιστρέψεις τη βία γιατί έτσι την διαιωνιζεις " και εκεί να υπάρξουν στα σχολεία σχολικοί ψυχολόγοι που να ακούν για εκφοβισμό και κατόπιν να λαμβάνουν μέτρα προστασίας. Να ένας ολοκληρωμένος ίσως συλλογισμός με αφορμή το "χαστούκι ".
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν τα έχω καλά με τις θρησκείες,οπότε δεν έχω τι να πω σε αυτό το θεμα.

Senior Member
    Θυμηθηκα τον βασανισμο που μου εκαναν στο ασθενοφορο, αρχισα να τους βριζω θυμωμενα και ανεβασα πιεση. Τι ειναι αυτο μετα απο τοσους μηνες; Μετατραυματικο στρεςς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Θυμηθηκα τον βασανισμο που μου εκαναν στο ασθενοφορο, αρχισα να τους βριζω θυμωμενα και ανεβασα πιεση. Τι ειναι αυτο μετα απο τοσους μηνες; Μετατραυματικο στρεςς;
    Τι σου εκαναν δλδ; θεωρώ οτι ειναι θυμός. Και εγω εχω θυμο ακομα για κάποιες συμπεριφορες που δε μου άρεσαν. Θεωρώ οτι ειναι φυσιολογικό
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγώ στο Λύκειο άκουσα για τις μεγάλες Θρησκείες. Χριστιανισμό Ισλαμισμό Βουδισμό. Οκ δεν προχώρησε η ανάλυση παραπάνω αλλά στα βασικά αναφέρθηκε. Τώρα με τη νέα κυβέρνηση θα φανεί ποια θα είναι η ύλη και τι θα ακουν οι νέες γενιές.
    Το "γύρισε το άλλο μάγουλο" δεν πιστεύω πως είναι κυριολεκτικό. Έχει παρερμηνευθει. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιησούς εν γνώσει του μαρτύρησε θυσιάστηκε για να πιστέψουν στον Πατερα του. Ένας έφηβος δεν μπορεί να τα χωρεσει όλα αυτά στον νου του. Πιο κατανοητό είναι να ακούσει πως " αν σε βλάψουν μην επιστρέψεις τη βία γιατί έτσι την διαιωνιζεις " και εκεί να υπάρξουν στα σχολεία σχολικοί ψυχολόγοι που να ακούν για εκφοβισμό και κατόπιν να λαμβάνουν μέτρα προστασίας. Να ένας ολοκληρωμένος ίσως συλλογισμός με αφορμή το "χαστούκι ".
    Τον oboro δεν τον σχολιάζω καν είναι γνωστό τρολ που ψάχνει να πει άσχετα πράματα. Μα εντελώς άκυρα.

Το wiki ναι δεν είναι επιστημονικό paper αλλά δεν ήθελα να βάλω τέτοιες αναφορές σε τέτοιο forum, it's too much.
    Εδώ διαφωνούμε στα απλά, αν ξεκινήσει paper fight άστο
    Ωστόσο δεν είναι Google, έχει καλό credibility. Υπάρχει σχετική έρευνα για το θέμα.

Το γύρισε το άλλο μάγουλο είναι στην ευχέρεια του δασκάλου να εξηγήσει όπως σωστά γράφεις παρακάτω, γι'αυτό λέμε θέλουμε καθηγητές να εξηγήσουν, και όχι απλά να τους πετάξουμε ένα βιβλίο και να πούμε, να αυτό είναι, ότι καταλάβεις :/

Εδώ βρε cc για να σταματήσω πιθανή διαμάχη , γιατί είδα κοσμητικά επίθετα (ενώ αρχικά νόμιζα ότι απλά συζητάμε με διαφωνία), ετεινα χήρα ομονοιας και ενότητας (μάγουλο δεν έχω lol) και πήρα ύβρις και συκοφαντίες, τι άλλο να πω, δε μπορώ να κάνω κάτι. Είναι επιλογή του καθενός στην τελική.

Εύχομαι να επικρατήσει ευγένεια στο φόρουμ.

Banned
    μπορει να κατανοησω οτι καπιος δε θελει να συμφωνησει μαζι μου δικαιομα του ειναι αλλα το να εχει μια σκοταδιστικη φυση και να θελει να μου επιβαλει τις αποψεις τους αυτο με κανει εξω φρενων

Banned
    θυμαστε τη παραβολη με τα 2 αδερφια ο θεος τους ζητησε να κανουν κατι ο ενας του ειπε μαλιστα κυριε και μετα δεν εκανε τιποτα ο αλλος γκρινιαξε αλλα το εκανε

το ευαγγελιο μαλιστα λεει οργιζεσθε αλλα μην αμαρτανετε η ευγενεια δε συμβαδιζει με το φως

Banned
    οσο περισσοτερο γκρινιαζει καπιος τοσο πιο δεκτικος ειναι στο οτι ακουει

θυμαμαι πχ καποια που ολο την ακουγα να βριζει το καλυτερο κοριτσι ηταν συνεχως εκανε οτι της ελεγαν μια φορα να πει οχι δε την ακουσα να λεει

Banned
    Να γιατί τα θρησκευτικά κάνουν κακό. Πρωινές ώρες, έχουμε μέσα στο λεωφορείο τους κλασικούς που πάνε δουλειά, μερικούς που τελειώνουν την ημέρα τους σαν εμένα καλή ώρα...και τις θεούσες που πάνε να ανάψουν ένα "κεράκι" και το φωνάζουν κιόλας. Έχουν αυτήν την τάση να μιλάνε δυνατά δεν ξέρω γιατί. Τα θρησκευτικά γεννάνε τέτοιου είδους άτομα. Να μη μιλήσω που βλέπω ουκ ολίγους (ακόμα και νέους) να κάνουν το σταυρό τους μόλις περνάμε μπροστά από εκκλησία. Λίγο διακριτικότητα δεν βλάπτει. Πίστευε όπου θες αλλά μην το επιδεικνύεις με σταυρούς και τέτοια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Να γιατί τα θρησκευτικά κάνουν κακό. Πρωινές ώρες, έχουμε μέσα στο λεωφορείο τους κλασικούς που πάνε δουλειά, μερικούς που τελειώνουν την ημέρα τους σαν εμένα καλή ώρα...και τις θεούσες που πάνε να ανάψουν ένα "κεράκι" και το φωνάζουν κιόλας. Έχουν αυτήν την τάση να μιλάνε δυνατά δεν ξέρω γιατί. Τα θρησκευτικά γεννάνε τέτοιου είδους άτομα. Να μη μιλήσω που βλέπω ουκ ολίγους (ακόμα και νέους) να κάνουν το σταυρό τους μόλις περνάμε μπροστά από εκκλησία. Λίγο διακριτικότητα δεν βλάπτει. Πίστευε όπου θες αλλά μην το επιδεικνύεις με σταυρούς και τέτοια.
    Σε ενοχλούν λιγο τα πάντα... Θυμιζεις λιγο Κωνσταντίνο κατακουζινο

Banned
    Η Κατακουζήνα ήταν θεούσος και συντηρητικός όμως. Εγώ κάθε άλλο παρά συντηρητικός είμαι...όταν ακούω άτομα που υποστηρίζουν το τρομερό (με την πολύ κακή έννοια) "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια"....ε, άμα είχες ένα κουμπί να τους καταργήσεις δε θα το πάταγες;

Συνειδητοποιείς οτι έχεις βάλει όλους μέσα σε ένα αστικό λεωφορείο που κινείται τις πρωινές ώρες;
    Πολύ παράξενη οπτική γωνία.

Senior Member
    Η Κατακουζήνα ήταν θεούσος και συντηρητικός όμως. Εγώ κάθε άλλο παρά συντηρητικός είμαι...όταν ακούω άτομα που υποστηρίζουν το τρομερό (με την πολύ κακή έννοια) "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια"....ε, άμα είχες ένα κουμπί να τους καταργήσεις δε θα το πάταγες;
    Ε αν εξαιρέσεις τη θρησκεία δεν εισαι ίδιος που σε ενοχλούν τα παντα; [emoji23][emoji23]κοιτα με εκνευρίζουν οι θρησκοληπτοι οπότε άνετα το πατούσα αλλα προσωπικά χεστηκα αν κάνουν το σταυρο τους ή πέσουν στα 4 να προσευχηθοην μεσα στο λεωφορείο...

Senior Member
    Σωστά το περιγράφεις. Μα είναι σα να λες ότι ο αθλητισμός κάνει κακό στην υγεία γιατί κάποιοι αθλητές παίρνουν ναρκωτικά

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Η μόνη σειρά που έχω δει ως ενήλικος είναι μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων και την είδα όταν κυκλοφόρησε ως ταινία διάρκειας 3 ωρών. Τηλεόραση δεν έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
    Ποια σειρά λες;
    "Make sure your worst enemy isn't you"