ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1136 of 1380 FirstFirst ... 13663610361086112611341135113611371138114611861236 ... LastLast
Results 17,026 to 17,040 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Drug Θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι στο κοινωνικό σύνολο που ζεις; Βασικά θεωρείς ότι πρέπει να προσφέρει κανείς ή δεν το θεωρείς απαραίτητο;

Ξέρεις πόσα μαγαζιά έχω βάλει στο χάρτη της Google, και πόσες τροποποιήσεις έχω κάνει για ανακρίβειες που γράφονται; Οπότε ναι, προσφέρω.

Και δεν έχω απέχθεια για τα ανθρωποειδή. Απλά είναι αυτό που λέμε, παίρνω κάποιον με καλό ή με κακό μάτι. Ας πούμε, τον μεροκαματιάρη με τη φόρμα εργασίας και την τσάντα στον ώμο, θα τον πάρω με κακό μάτι εκ πρώτης όψεως.

Κακή πρώτη εντύπωση, με άλλα λόγια.

Πιστεύεις σε καστες; Ο τάδε ανάλογα με το επάγγελμα ή τόπο καταγωγής του φαίνεται ας πούμε απεχθης; εγώ όταν σε διαβάζω νιώθω πως δεν τη παλεύεις καθόλου με τους εργάτες. Που μεγάλωσες; πως; οι άνθρωποι της επαρχίας σου είναι ανεπιθύμητοι. Οι άνθρωποι από ξένα κράτη εξίσου; οι μετανάστες δηλαδή.
    Σε έχω ξανά ρωτήσει ακριβώς εδώ και δεν μου έχεις δώσει απάντηση!!
    Last edited by Constantly curious; 24-07-2019 at 23:36.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    Βασικά και ναι και όχι. Γιατί το να κάνει κάποιος αυτή τη βρωμοδουλειά, να σηκώνεται από τις 4 και να φοράει την κακόγουστη φόρμα και να έχει κρεμασμένα μούτρα, ήταν επιλογή του. Κανένας δεν τον απείλησε με πιστόλι, να κάνει αυτήν την δουλειά. Άρα πέφτει στα μάτια μου.

Για τους ξένους ..αναλόγως. Αμα έρχονται για να δουν τα ερείπια (έτσι αποκαλώ τους Αρχαιολογικούς χώρους προσωπικά) έχω κακή άποψη. Αν έρχονται για να μάθουν την Αθήνα όπως είναι ΤΩΡΑ, έχω καλή άποψη.

Για τους εργατικούς μετανάστες όπως τους λένε...αυτό που δε γουστάρω πάνω τους δεν είναι ότι είναι αλλοδαποί, αλλά το ότι συνήθως κάνουν βρωμοδουλειές (μεροκαματιάρηδες). Είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός δεν έχει σημασία.

Banned
    το μονο που εχω συνηδητοποιησει σχεδον ειναι οτι ολες οι κατηγοριες ειδικοτητων που ειχα ερθει σε συγκρουση απο τοτε που γενηθηκα θα ειναι αυτοι που θα προσπαθησουν να φερουν το σκοταδι παντου και μιλω για ειδικοτητες οχι ανθρωπους

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Ξέρεις πόσα μαγαζιά έχω βάλει στο χάρτη της Google, και πόσες τροποποιήσεις έχω κάνει για ανακρίβειες που γράφονται; Οπότε ναι, προσφέρω.

Και δεν έχω απέχθεια για τα ανθρωποειδή. Απλά είναι αυτό που λέμε, παίρνω κάποιον με καλό ή με κακό μάτι. Ας πούμε, τον μεροκαματιάρη με τη φόρμα εργασίας και την τσάντα στον ώμο, θα τον πάρω με κακό μάτι εκ πρώτης όψεως.

Κακή πρώτη εντύπωση, με άλλα λόγια.
    Αφιλοκερδώς το κάνεις αυτό, δεν πληρώνεσαι;Αν πληρώνεσαι, είναι δουλειά, δεν είναι προσφορά.

Πέρα από αυτό, δεν θεωρείς ότι χρωστάς τίποτα άλλο; Εκεί τελειώνει η προσφορά σου;

Banned
    Και γιατί το γουστάρω, αλλά και γιατί μπορεί κάποια μέρα μπορεί όντως να βγάλω λεφτά από αυτό.

Σαν τι άλλο να πρόσφερα δηλαδή; Να γίνω δωρητής οργάνων;

Senior Member
    Και γιατί το γουστάρω, αλλά και γιατί μπορεί κάποια μέρα μπορεί όντως να βγάλω λεφτά από αυτό.

Γενικά μιλάω βρε...πολλά μπορεί να προσφέρει κάποιος σε κοινωνία που ζει. Να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο πχ όταν πάνε να τον κλέψουν.
    Τεσπα...τους άλλους λες αντικοινωνικούς, αλλά η δική σου συμπεριφορά από αυτά που λες τουλάχιστον μοιάζει εντελώς αντικοινωνική.

Υγ. Και δωρητής οργάνων θα μπορούσες να γίνεις πάντως

Senior Member

μαλλον σκεφτεσαι "προσφορα" που να μην χρειαζεται σπουδες, γνωσεις, κανεναν κοπο δηλαδη...
    αν διαβαζες και σπουδαζες, θα μπορουσες να προσφερεις στην προοδο της επιστημης πχ...

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα καθοριστική στο να ξεκινήσει μια σχέση. Αν αυτό που σκέφτομαι είναι: καλή περίπτωση, χρόνια είχα να δω κάτι καλύτερο, φόβος ότι δεν θα μου προκύψει κάτι καλύτερο αν δεν προχωρήσω μαζί της ιδίως λόγω του ότι όσο περνάνε τα χρόνια τα περιθώρια στενεύουν, σκέψη ότι με τον καιρό θα ρθει η αγάπη και η χημεία ανάμεσα μας, κομπάζω να πάρω τηλέφωνο ή/και λιγάκι ελπίζω να μην το απαντήσει, η σκέψη σε στιγμές αδυναμίας γιατί δεν προχώρησα μαζί της, βλέπω την τάδε που απέρριψα να έχει προχωρήσει τη ζωή της ...όλα αυτα, τότε τι κάνω?
    Προχωράω μαζί της έστω κρατώντας λιγάκι απόσταση και περίπου στο φιλικό ή βελτιώνομαι για να βρω αυτήν που εξ αρχής θα μου κάνει κλικ έστω κι αν υποτίθεται πως βελτιώνομαι εδω και χρόνια?
    γιάννης

Φίλοι συμφορουμήτες, πρέπει να είμαστε ατομικιστές με την καλή όμως έννοια. Πάνω απ όλα και σε κάθε τι να βάζουμε τον εαυτό και κανέναν άλλο. Διότι στο τέλος κανείς απ αυτούς δεν θα μας πει ευχαριστώ, ούτε θα σταθεί δίπλα μας και μάλιστα μόνιμα εκεί που θα μαστε σε ανάγκη.

Όταν μέσα μου έχω ερωτηματικά για κάποιον δύσκολα πέφτω έξω. Είναι η διαίσθηση, δηλαδή η εμπειρία ζωής, τα μαθήματα - γνώσεις που πήρα μέσα από τα βιώματα μου, τα οποία περνάνε μέσα από την ικανότητα μου αντίληψης.

Ο φόβος φέρνει κόλαση, σε όλους τους τομείς της ζωής, σε βαθμό που κάποιες φορές θολωνει τον νου.
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι εχω κοιμηθεί 4 ωρες και νιώθω σαν τη μουμια... Πως καλουν έτσι τον κοσμο πρωινιατικα γαμω τα κουριερ γαμω
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σκεφτομαι οτι εχω κοιμηθεί 4 ωρες και νιώθω σαν τη μουμια... Πως καλουν έτσι τον κοσμο πρωινιατικα γαμω τα κουριερ γαμω
    Σκοπιά έβγαζες και κοιμήθηκες 4 ώρες?
    Ο κούριερ σου φερε το προγευματάκι στο κρεβατάκι για να μην κουράζεσαι?
    γιάννης

Senior Member
    Αστα να πανε κοιμήθηκα πρωι και με ξυπνησε τωρα το βλήμα για να μου φέρει κάτι ηχεία που κερδισα.. Τουλάχιστον πήρα το δωράκι μου
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκοπιά έβγαζες και κοιμήθηκες 4 ώρες?
    Ο κούριερ σου φερε το προγευματάκι στο κρεβατάκι για να μην κουράζεσαι?
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Βασικά και ναι και όχι. Γιατί το να κάνει κάποιος αυτή τη βρωμοδουλειά, να σηκώνεται από τις 4 και να φοράει την κακόγουστη φόρμα και να έχει κρεμασμένα μούτρα, ήταν επιλογή του. Κανένας δεν τον απείλησε με πιστόλι, να κάνει αυτήν την δουλειά. Άρα πέφτει στα μάτια μου.

Για τους ξένους ..αναλόγως. Αμα έρχονται για να δουν τα ερείπια (έτσι αποκαλώ τους Αρχαιολογικούς χώρους προσωπικά) έχω κακή άποψη. Αν έρχονται για να μάθουν την Αθήνα όπως είναι ΤΩΡΑ, έχω καλή άποψη.

Για τους εργατικούς μετανάστες όπως τους λένε...αυτό που δε γουστάρω πάνω τους δεν είναι ότι είναι αλλοδαποί, αλλά το ότι συνήθως κάνουν βρωμοδουλειές (μεροκαματιάρηδες). Είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός δεν έχει σημασία.
    Μπορεί να μην τον απείλησε κανείς με πιστόλι, αλλά προφανώς αν δεν έκανε αυτή τη δουλειά μπορεί να ήταν άστεγος ή το παιδί οτυ να μην είχε να φάει. Το έχεις σκεφτεί αυτό? Οπότε έχει δικαιολογία που κάνει μια τέτοια δουλειά. Δε λέω ότι πρέπει να είναι περήφανος, αλλά σίγουρα δεν αξίζει και το μίσος σου.

Καλύτερα που δεν έδειξε ενδιαφέρον διότι το άγχος και το μαράζι μου για τη συνέχεια θα ήταν ακόμα μεγαλυτερα απο ότι με την απόρριψη που έλαβα. Για το πως ξεκίνησε η κουβέντα και τις πρωτες σκέψεις μου διαβάστε το σχετικό πιο πανω μήνυμα μου.