ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1147 of 1380 FirstFirst ... 14764710471097113711451146114711481149115711971247 ... LastLast
Results 17,191 to 17,205 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαζεύω... Προσπαθώ να ξεχαστώ... Αργότερα θα βάλω καμιά ταινία...
    Βάλε ταινιουλα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    βαριεμαι ελεινα και εχω πονοκεφαλο

Senior Member
    Εγω ακούω παιδικά.. Νομίζω έχω χαζέψει αρκετα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    αυτο που ειναι αυγουστος και ειμαι ιδρωμενος ενω παραλληλα εχω κρυαδες με ξεπερναει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω ακούω παιδικά.. Νομίζω έχω χαζέψει αρκετα
    καλα και εγω τα ιδια..... χαχαχαχαχαχα

απο τα benzos θα ειναι λολ......!

Senior Member
    Εχω πολλά νεύρα και ξεσπάω σε άλλους. Πιάνομαι απο μικροπράγματα κ νιωθω οτι μου χαλάει όλη η διάθεση και μου φταίνε όλοι.
    Να φταίει άραγε που το δεκαήμερο που υπολόγιζα να φύγω έγινε πενταήμερο, μετά τριήμερο και τώρα μάλλον πάει κι αυτό;
    Να φταίει που έμεινα απλήρωτη και το πάμε από μέρα σε μέρα;
    Να φταίει που απο κει που περίμενα να βρω λίγη ηρεμία τελικά μου προκαλείται περισσότερη ένταση;
    Να φταίει που ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται κι όλοι έχουν δικαίωμα να είναι στις μαύρες τους αλλά εγώ όχι και πρέπει συνεχώς να κάνω τον καραγκιόζη;

Banned
    ελισαβετ καλησπερα..με συγχωρεις που περνω το θαρρος να απαντησω αλλα ταυτιζομαι με αυτα που λες και εγω σπαζομαι με μικροπραγματα και μεχρι πριν απο μερικες μερες εβγαζα τα νευρα μου σε οποιον εβρισκα ακομα κι οταν οδηγουσα σε αλλους οδηγους...δεν θα σου πω τα κλασικα κανε κατι δημιουργικο,υπομονη κτλπ
    αλλα το οτι εχεις το δικαιωμα να εισαι και ετσι και δεν χρειαζεται να δειχνεις κατι αλλο απο αυτο που νιωθεις διαβασα και αλλα ποστ σου δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχη για την συμπεριφορα σου εχουμε και τις μαυρες μας καποιες στιγμες αν δεν το καταλαιβουν οι δικοι μας ανθρωποι τοτε τι στο καλο?

παντως μην αυτομαστιγωνεσαι αν μπορεις δεξου το και αυτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    ελισαβετ καλησπερα..με συγχωρεις που περνω το θαρρος να απαντησω αλλα ταυτιζομαι με αυτα που λες και εγω σπαζομαι με μικροπραγματα και μεχρι πριν απο μερικες μερες εβγαζα τα νευρα μου σε οποιον εβρισκα ακομα κι οταν οδηγουσα σε αλλους οδηγους...δεν θα σου πω τα κλασικα κανε κατι δημιουργικο,υπομονη κτλπ
    αλλα το οτι εχεις το δικαιωμα να εισαι και ετσι και δεν χρειαζεται να δειχνεις κατι αλλο απο αυτο που νιωθεις διαβασα και αλλα ποστ σου δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχη για την συμπεριφορα σου εχουμε και τις μαυρες μας καποιες στιγμες αν δεν το καταλαιβουν οι δικοι μας ανθρωποι τοτε τι στο καλο?

παντως μην αυτομαστιγωνεσαι αν μπορεις δεξου το και αυτο...
    Καλησπερα καβ...σ ευχαριστώ που πήρες το θάρρος γιατί η απάντηση σου κ μόνο ήταν ικανή να κάνει τα νευρά μου κλάματα με την μια.

α εγώ δεν έχω δικαίωμα να χω τις μαύρες μου και να μην θέλω κανέναν, μόνο οι άλλοι το χουν αυτό. Εγώ πρέπει να συνεχίζω να κάνω τον καραγκιόζη ο, τι κι αν γίνει κι αν δεν τον κάνω φταίω. Αν σταματήσω εγώ δεν δουλεύει τίποτα, μπορεί να σταματήσει κ η γη να κινείται,δεν ξέρω, μπορεί να φταίξω και σε αυτό. Εγώ πρέπει όλοι οι άλλοι να ναι αχ και βαχ κ εγώ να προσπαθώ να τους φτιάξω την διάθεση, η δική μου δεν έχει ανάγκη, μια χαρά είμαι αντέχω.

Banned
    οχι καλη μου πως δεν εχεις το δικαιωμα ανθρωπος εισαι οχι μηχανη...
    δεν χρειαζεται να γινονται τα πραγματα καταναγκαστικα χρειαζεται να παραδεχομαστε κιολας ως που ειναι τα ορια μας καλο ειναι να φροντιζεις τους αλλους και η ανιδιοτελεια αλλα πρωτα απ ολα ειναι ο εαυτος σου να τον φροντιζεις και να ακους τα συναισθηματα σου..αλλιως μετα μνησικακουμε πρωτα με τον εαυτο μας και μετα με τους αλλους και θυμος+μνησικακια δεν ειναι και πολυ ευχαριστα συνοδευονται απο ενα καρο ψυχοσωματικα...

με συγχωρεις αν αυτα που εγραψα σε εκαναν να κλαψεις...

Senior Member
    οχι καλη μου πως δεν εχεις το δικαιωμα ανθρωπος εισαι οχι μηχανη...
    δεν χρειαζεται να γινονται τα πραγματα καταναγκαστικα χρειαζεται να παραδεχομαστε κιολας ως που ειναι τα ορια μας καλο ειναι να φροντιζεις τους αλλους και η ανιδιοτελεια αλλα πρωτα απ ολα ειναι ο εαυτος σου να τον φροντιζεις και να ακους τα συναισθηματα σου..αλλιως μετα μνησικακουμε πρωτα με τον εαυτο μας και μετα με τους αλλους και θυμος+μνησικακια δεν ειναι και πολυ ευχαριστα συνοδευονται απο ενα καρο ψυχοσωματικα...

με συγχωρεις αν αυτα που εγραψα σε εκαναν να κλαψεις...
    Τι να συγχωρέσω;Να σε ευχαριστήσω πρέπει βρε καβ, καμουφλαρισμένος πόνος είναι ο θυμός κι είναι καλό να βγαίνει.
    Μου λείπει ο πατέρας μου γαμώτο...όλο σκέφτομαι να τώρα αν ήταν εδώ αυτός θα ήξερε τι να μου πει να με ηρεμήσει, αν ήταν εδώ αυτό δεν θα συνέβαινε, αν ήταν εδώ αυτος θα χειριζόταν καλύτερα το τάδε...

Έχεις παρατηρήσει πως όταν είσαι σε αυτό το μουντ που σου φταίνε όλα σου τυχαίνουν κι όλο αναποδιές; Μάλλον τις προκαλούμε με κάποιο τρόπο αλλά όταν το σκέφτομαι μετά, μου φαίνεται αστείο. Να τώρα επειδή είχα νεύρα ξέχασα την σίτα στη μπαλκονόπορτα, μπήκε μέσα ένα τεράστιο έντομο, δεν τόλμησα καν να δω ακριβώς τι είναι κι έχω εγκλωβιστεί στο άλλο δωμάτιο γιατί φοβάμαι να βγω. Εντελώς γελοία.

Banned
    δεν εισαι γελοια εχεις χιουμορ...αχχαχαχααχαχ γελασα με το σκηνικο με το εντομο...

ισχυει οταν ειμαι και εγω σε τετοιο μουντ συμβαινουν αναποδιες που συνηθως τις προκαλω εγω γενικα εχω την ταση να κανω λιγο ανω κατω την ζωη μου...
    παντως εγω ειμαι πεπεισμενος πως εχεις δυνατη προσωπικοτητα εχω ματια και βλεπω ακομα και τωρα που δεν εισαι καλα εχεις την δυναμη να βοηθησεις συμφορουμιτες...
    αλλα και οι δυνατες προσωπικοτητες χρειαζονται λιγο αναπαυλα...

Senior Member
    δεν εισαι γελοια εχεις χιουμορ...αχχαχαχααχαχ γελασα με το σκηνικο με το εντομο...

ισχυει οταν ειμαι και εγω σε τετοιο μουντ συμβαινουν αναποδιες που συνηθως τις προκαλω εγω γενικα εχω την ταση να κανω λιγο ανω κατω την ζωη μου...
    παντως εγω ειμαι πεπεισμενος πως εχεις δυνατη προσωπικοτητα εχω ματια και βλεπω ακομα και τωρα που δεν εισαι καλα εχεις την δυναμη να βοηθησεις συμφορουμιτες...
    αλλα και οι δυνατες προσωπικοτητες χρειαζονται λιγο αναπαυλα...
    χαχαχα Θα σε κάνω να γελάσεις περισσότερο
    Σχεδιάζω την απόδραση μου, πρέπει να μπω στο δωμάτιο που είναι το τρομερό έντομο να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Έχω καταστρώσει σχέδιο, θα σκεπαστώ ολόκληρη με σεντόνι και θα τρέξω, το χω ξανακάνει με μια ακρίδα, μπορεί να πεθάνω αν με ακουμπήσει ακρίδα.

Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια βρε συ καβ, περνάς και συ ζόρια κι είσαι απτις αδυναμίες μου εδώ μέσα
    Σ αφήνω, πάω για την αποστολή μπας και βγω καμιά βόλτα

Α, κάπου είδα ότι κάνεις διατροφή, πρόσεχε με την χήμο τώρα, μη ζορίζεσαι πολύ, τρώγε, θα τα χάσεις μετά τα κιλά , να παίρνεις βιταμίνες φουλ τώρα

Banned
    αχαχαχαχαχαχαχαχ...να σαι καλα βρε ελισαβετ...
    αντε καλη βολτουλα να περασεις καλα...

Senior Member
    Εχουν σπασει τα νευρα μου και ποναει το κεφαλι μου. Δεν ξερω τι φταει.

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε ολους και όλες τους ξεχασμένους - ξεχασμενες απο ολους τους υπολοιπους, Μαρία, Μάριο, Παναγιώτη, Παναγιωτα κλπ πως σας λένε πίσω απ τα Νικ νειμ. Να στε και ολοι μαζί να μαστε καλά!