ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1153 of 1380 FirstFirst ... 15365310531103114311511152115311541155116312031253 ... LastLast
Results 17,281 to 17,295 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    Ελισάβετ εσύ πως είσαι όλα καλά;
    Καλα είμαι, ενταξει την παλευω
    έχουν αρχίσει και μπαίνουν ορισμένα πράγματα στην σειρά οπότε μπορώ να χαλαρώσω λίγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εξαρτάται από το τι μου είναι ο κάθε άνθρωπος, για παράδειγμα σε συγγενείς και φίλους δεν κάνω ότι κι αν ζητήσουν αν είναι κάτι που δεν θέλω αλλά του συγκεκριμένου ανθρώπου δυσκολευόμουν να του αρνηθώ πράγματα (όχι λόγω του ότι η σχέση μας ήταν ερωτική αλλά γιατί ήταν αυτός που ήταν κι έκανε πολλά για μένα) και δέχτηκα αρκετά πράγματα που δεν ήθελα πραγματικά...
    Όλοι λίγο πολλοι έχουμε έρθει στη θέση αυτή και εχουμε κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Απλα να κάνεις υποχωρήσει ως εκει που μπορείς και να μη πιεζεσαι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

YokoChoco
    Guest
    Ρε παιδιά, εγώ σκέφτομαι να είχα λέει λιγότερα προβλήματα, περισσότερα λεφτά και ένα σπορ διθέσιο Ferrari να τρέχω στην παραλιακή... αλλά που τέτοια τύχη? Φαντασίωσεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Όλοι λίγο πολλοι έχουμε έρθει στη θέση αυτή και εχουμε κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Απλα να κάνεις υποχωρήσει ως εκει που μπορείς και να μη πιεζεσαι
    Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, με κάνει να νιώθω καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, με κάνει να νιώθω καλύτερα...
    Χαιρομαι κυκνακι μου πραγματικα!!

Senior Member
    νομιζω πως μερικα θεματα εδω μεσα εχουν ξεφυγει εξευτελιστικα. εχουνε μπερδεψει την ψυχολογια με καθετι.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    νομιζω πως μερικα θεματα εδω μεσα εχουν ξεφυγει εξευτελιστικα. εχουνε μπερδεψει την ψυχολογια με καθετι.
    Νομιζω οτι λεξεις κλειδια εχουν γινει το #στυση, #ψαχνω να μαμησω #ποσο συχνα το κανετε και με ποιες στασεις. Να φωναξουμε μια ειδικη σεξολογο να παρει θεση. Ποιος ειναι απο εμας εδω ειδικος να μιλησει για παρεκλισεις ; Βρισκω λογικα τα νηματα περι σεξουαλικοτητας οταν βολευει καποιους να ειμαστε μονο straight. Οχι δεν ειναι ολοι straight. Τωρα τα ξεκαρφωτα ερωτηματα που ουδεις μπορει να λυσει ή επαναλαμβανονται ξανα και ξανα εχουν γινει γραφικα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Που ειστε ρε παιδια; εχουμε χαθεί τελείως

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Που ειστε ρε παιδια; εχουμε χαθεί τελείως
    Τρεχουμε girl

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τρεχουμε girl
    Μωρε και εγώ γι αυτό δε μπαίνω
    Οι υπολοιποι; που ειναι;

Senior Member
    Μωρέ να χαίρεστε αν τα μόνα θέματα και προβλήματα είναι σεξ και γκομενικα και γενικά πιο ακίνδυνα, καλό είναι αυτό. Ίσως το καλοκαιράκι έκανε την ψυχολογία καλύτερη

Τώρα που θα μπει χειμώνας μας βλέπω όλους με τα μούτρα κάτω [emoji14]

Ετοιμαστείτε, βάλτε φούμο και αλεξίσφαιρα για τις μάχες (με την καλή έννοια)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Μωρέ να χαίρεστε αν τα μόνα θέματα και προβλήματα είναι σεξ και γκομενικα και γενικά πιο ακίνδυνα, καλό είναι αυτό. Ίσως το καλοκαιράκι έκανε την ψυχολογία καλύτερη

Τώρα που θα μπει χειμώνας μας βλέπω όλους με τα μούτρα κάτω [emoji14]

Ετοιμαστείτε, βάλτε φούμο και αλεξίσφαιρα για τις μάχες (με την καλή έννοια)
    Γιατί καλε; εμενα ο χειμώνας ειναι το καλύτερο μου... Με το που σπαει η ζέστη ξεκινάω να ξεπορτιζω

Senior Member
    Γιατί καλε; εμενα ο χειμώνας ειναι το καλύτερο μου... Με το που σπαει η ζέστη ξεκινάω να ξεπορτιζω
    Κι εμένα μου αρέσει. Και τα ρούχα που φοράμε ( άντρες γυναίκες) μου αρέσουν πιο πολύ, αλλά οι πιο πολλοί/πολλές θέλουν καλοκαίρι. Πάντα μου την έσπαγε, χαχα ρούχα, ζέστη ιδρώτας βρωμιά κόσμος κτλ

Βέβαια περιμένεις κατά Οκτώβριο να κάνει λίγο κρύο, Ελλάδα είμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Κι εμένα μου αρέσει. Και τα ρούχα που φοράμε ( άντρες γυναίκες) μου αρέσουν πιο πολύ, αλλά οι πιο πολλοί/πολλές θέλουν καλοκαίρι. Πάντα μου την έσπαγε, χαχα ρούχα, ζέστη ιδρώτας βρωμιά κόσμος κτλ

Βέβαια περιμένεις κατά Οκτώβριο να κάνει λίγο κρύο, Ελλάδα είμαστε.
    Ναι και εγώ κάπως έτσι είναι.εντάξει ας μην έχει κρύο να μην έχει τόσο ήλιο και ζέστη. Να μπορώ να κυκλοφορησω σαν άνθρωπος. Με εβγαλε με το ζορι ο κολλητός να πάμε σε ενα πανηγύρι και μιλαμε δεν αντεχα απο την μποχα των ανθρώπων. Δυστυχώς εχω πολυ δυνατή όσφρηση

Senior Member
    Ναι και εγώ κάπως έτσι είναι.εντάξει ας μην έχει κρύο να μην έχει τόσο ήλιο και ζέστη. Να μπορώ να κυκλοφορησω σαν άνθρωπος. Με εβγαλε με το ζορι ο κολλητός να πάμε σε ενα πανηγύρι και μιλαμε δεν αντεχα απο την μποχα των ανθρώπων. Δυστυχώς εχω πολυ δυνατή όσφρηση
    Δηλαδή μη κλάσει κανένας δίπλα σου, είσαι και νευρική τσαμπουκαλου, την έκατσε. Χαχα

Μη τα ξαναλέω , επαρχία και μάλιστα βόρεια, δροσιά με λίγους ανθρώπους, παράδεισος [emoji14]

Έλα πες την αλήθεια, δε σου τη σπάνε κι εσένα κάποιοι που μοιάζουν (ή προσποιούνται) κάπως άνετοι, σε ακουμπάνε χωρίς λόγο σχεδόν τρίβονται σα να μη το καταλαβαίνουν (όντως νομίζω δε το καταλαβαίνουν) σε λερώνουν ή σε πατάνε χαχα περνάνε και καλά (λογικό αφού αυτός είναι που ενοχλεί και δε τον ενοχλεί κανείς )

Σκέφτομαι να τυλιχτω με ηλεκτροφόρο σύρμα για να μη πλησιάζει κανείς χαχα