ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1164
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1164 of 1380 FirstFirst ... 16466410641114115411621163116411651166117412141264 ... LastLast
Results 17,446 to 17,460 of 20693
    Senior Member
    ελις χαιρομαι που σε ξαναβλεπω εδω!!!
    πως εισαι; συνεχίζεις να παίρνεις τα φάρμακα σου;

Senior Member
    ελη αν εγινε πολεμοσ εγω ειμαι υπευθυνοσ για σασ με εβαλε ο στρατηγοσ να τα παρω ολα ενω κανονικα ειμαι αθλητησ αλλα σασ φερομουν καλα γτ ελεγα ανθρωποι ειναι κι οι μαλακιεσ μεσα στο παιχνιδι και ηθελαν να δουν πωσ θα συνελθω συνηλθα με κορτιζονη ντεπον και στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ μπορειτε να ρθειτε να με ριξετε μια ματια να παει ο καθενασ στη δουλεια του ρωτηστε τα παιδια στην καφετερια οποιοσ θελει να μαθει κι οι πρωτεινεσ ειναι για ομορφια αυτα ειμαι απλοσ στρατιωτησ με βαλαν να κανω αυτη τη δουλεια γτ σασ ψιλοκαταλαβαινα επειδη ημουν απο την αλανα αυτα και κανεισ δεν πηρε χαμπαρι τιποτα πληρονωμαι 14 ευρω τη μερα για οσουσ νοιαζουν τα οικονομικα αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Σήμερα που έχω ρεπό μετα από 13 μέρες θέλω να μην κάνω τίποτα!
    Να αράξω στο κρεβάτι, μετά καναπέ και να βλέπω Netflix

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ελη αν εγινε πολεμοσ εγω ειμαι υπευθυνοσ για σασ με εβαλε ο στρατηγοσ να τα παρω ολα ενω κανονικα ειμαι αθλητησ αλλα σασ φερομουν καλα γτ ελεγα ανθρωποι ειναι κι οι μαλακιεσ μεσα στο παιχνιδι και ηθελαν να δουν πωσ θα συνελθω συνηλθα με κορτιζονη ντεπον και στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ μπορειτε να ρθειτε να με ριξετε μια ματια να παει ο καθενασ στη δουλεια του ρωτηστε τα παιδια στην καφετερια οποιοσ θελει να μαθει κι οι πρωτεινεσ ειναι για ομορφια αυτα ειμαι απλοσ στρατιωτησ με βαλαν να κανω αυτη τη δουλεια γτ σασ ψιλοκαταλαβαινα επειδη ημουν απο την αλανα αυτα και κανεισ δεν πηρε χαμπαρι τιποτα πληρονωμαι 14 ευρω τη μερα για οσουσ νοιαζουν τα οικονομικα αυτα
    elis εκτός από αυτά που λες, άλλα φάρμακα παίρνεις τώρα ή τα έκοψες; Στον γιατρό σου συνεχίζεις να πηγαίνεις;
    ΤΟ ξερω πως σε ολους εδώ φερόσουν καλά, όλοι το ξέρουμε αυτό, δεν έχει κανείς πρόβλημα μαζί σου.

Quote Originally Posted by elis View Post
    παιδακια μην το κουραζετε εγινε πολεμοσ καθε φορα που γινεται πολεμοσ προχωραει η τεχνολογια και γινονται θαυματα το οτι εζησα ασ πουμε ειναι ενα θαυμα γι αυτο γινονται οι πολεμοι για να προχωρανε τα πραγματα οσοι φυγαν μερικουσ τουσ ξαναγυρισαν και τουσ ειπαν μουφα σε σχεση με τη γη εκει πανω αυτοι που πουλησαν την ψυχη τουσ επιστρεφουν οποτε θελουν εγω θα περιμενω να με φερετε με αλλο σωμα γτ θα το κανουν παγωτο οταν πεθανω αυτο ειχε γινει το 1960 μετα τον πολεμο ναρκωτικα και τεχνολογια εμαθα αρκετα πραγματα για τη ζωη αν δε φρικαρετε θα σασ τα πω θεραπεια σχιζο οργανικα παντα κορτιζονη ντεπον η στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ και πρωτεινεσ για ομορφια τα υπολοιπα ειναι ναρκωτικα φαρμακα γυμναστικη με πρωτεινεσ η διατροφη με αλκοολ αντι για ηρεμιστικα αυτα ειναι τα τελευταια νεα κι αν δε φρικαρετε εχει λιγα ακομα αυτα
    Γειά σου elis! "Χρόνια και ζαμάνια", που λένε...Πώς είσαι στην υγεία σου;

Senior Member
    παιρνω κατι χαπια ελληνικα πρεπει να ειναι δε βελτιωνουν το νευρικο συστημα ειναι μονο για να μην κανεισ μαλακιεσ ο γιατροσ μου τα δινει μπορεισ να δουλεψεισ κανονικα κλπ με αυτα τα χαπια η λυση ειναι κορτιζονη ντεπον 500mg η στεροειδεσ αντιφλεγμονωδεσ και για το καρδειαγγειακο τσιπουρακι απο καζανια γυρω στο 0.5 λιτρο τωρα δουλευω απο το 2009 με προβλημα αγροτησ δηλαδη κανω συντηρηση τα εργαλεια που χρησιμοποιουμε στο χωραφι αυτο το να δουλευω γενικα ειναι πολυ σημαντικο για ολουσ ετσι μου ειπαν αν παρετε αυτα τα χαπια αυτεσ ειναι οι λυσεισ κι αν πετυχει αυτο θα το κανουμε δουλεια δηλαδη θα το παλευω εγω κι εσεισ θα το παιρνετε ετοιμο αυτα να ξερετε τα αλλα ολα ειναι μαλακιεσ να περναει η ωρα γτ εχω νευρα αυτα

Senior Member
    τα αλλα τα προβληματα με τα παιδια λυθηκαν οταν πηγα για δουλεια στα 18 επαιρναν τα λεφτα απο τισ δουλειεσ βασικα ο στρατηγοσ μασ τακτοποιησε τα οικονομικα γτ ειχαν μαζευτει κατι λεφτα αν θελουν να συνεχισω να δουλευω μια που βολεψα τα αβολευτα θελω να κανω αυτη τη δουλεια κι αν δεν υπαρχει να τη φτιαξουμε με μισθο 14 ευρω τη μερα αυτα και με τα παιδια τα λυσαμε ολα

Senior Member
    σασ δινω συμβουλεσ γτ εχω διαγνωση απο το 2007 και δουλευω στα χωραφια απο το 2009 η διαγνωση ειναι ψυχωση παιδια σκυλια γατια ηθελαν λεφτα χωρισ λεφτα δε γινεται τιποτα ζητουσα συνεχεια απο το γιατρο και αφου ειμαστε πολλοι βγαλαν αυτα τα χαπια μετα βρηκαμε και τισ λυσεισ αυτεσ βασικα ολα ξεκινησαν απο εδω που σασ ελεγα υπαρχουν λυσεισ κι οι μαλακεσ που τα διαβαζανε με βαλαν να το αποδειξω και τα βγαλαμε ολα φυσικα αφου ζω ηδη 11 χρονια με προβλημα ηξερα τι να κανετε και αυτα που σασ λεω ειναι τοσο ψαγμενα που αν δεν τα ακουσετε τωρα θα τα ακουσετε μετα 5 χρονια τι δουλεια τωρα την κανω τσαμπα απλα επειδη θελω να ζησω κι αλλο και με συμφερει να ειστε καλα αμα θελετε το κανουμε δουλεια αυτη ειναι ολη η αληθεια για ολα

Senior Member
    οταν εχεισ προβλημα οι συνδυασμοι ειναι ναρκωτικα με φαρμακα γυμναστικη συμπληρωματα διατροφη με αλκοολ κατι αλλο δεν υπαρχει τωρα με αυτα τα φαρμακα που παιρνω εγω που δε μαστουρωνεισ η λυση ειναι κορτιζονη ντεπον απο ολα αυτα τα συνδυαζεται οπωσ θελετε αυτα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην ελλαδα και σασ τα λεω μαζεμενα να ξερετε ολοι τα παντα τα λεφτα που περναν απο τα χερια μου ειναι 14 ευρω τη μερα εγω νομιζω απο επιδοτησεισ μπορει να ειναι τοσο μαλακεσ που να τα δινει ο στρατοσ σαν στρατιωτησ γτ ειχα παει αυτα να ξερετε τα παντα ρωτηστε κι ολασ

Senior Member
    πρωσοπικη μου αποψη ναρκωτικα αλκοολ φαρμακα και γυμναστικη ειναι για ψυχαγωγια η λυση βρισκεται σε αυτα τα χαπια τα καινουρια και περνεισ και μια κορτιζονη και πινεισ κανενα τσιπουρακι και τρωσ και σπιτικο φαγητο για να εισαι καλα τα αλλα ολα ειναι λαιφ σταιλ και πειτε οτι θελετε αυτα

Senior Member
    τη θεραπεια την βρηκε η μαφια αυτο θα το βρισκαμε το ηξερα για να δυναμωσετε περπατημα λιγο μεσα στο σπιτι και θα πηγαινετε να παιρνετε τα τσιγαρα σασ καθε μερα τα τσιγαρα τησ ημερασ απο το περιπτερο κι ενα πακετο εφεδρεια αναγκαστηκα θα περπατατε γτ θελετε να καπνισετε το περπατημα αλλαζει τη βιοχημεια του εγκεφαλου μακροπροθεσμα θα το κανετε αυτο ενα μηνα τουλαχιστον καθε μερα να ψηθειτε λιγο οι αγουροι οι αλλοι για καφε καθε μερα και βολτα με το πατινι στην παραλια στην πορεια τησ ζωησ πρεπει να βρεθειτε και στο γυμναστηριο για 6 μηνεσ τουλαχιστον τα αλλα τα ειπαμε

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Σήμερα που έχω ρεπό μετα από 13 μέρες θέλω να μην κάνω τίποτα!
    Να αράξω στο κρεβάτι, μετά καναπέ και να βλέπω Netflix
    Ξεκινησα το Locked up εσυ;;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ξεκινησα το Locked up εσυ;;
    Εγώ το mindhunter να την δεις οπωσδήποτε!
    Μου το έβγαλε και εμένα στα προτεινόμενα το locked up. Αξίζει? Η είσαι ακόμη στην αρχή?

Senior Member

Senior Member
    οπωσ βλεπουν ολοι οι νορμαλ και καλα που μασ παρακολουθουν ο κατμαν εγινε καλα οργανικα αυτο που λενε οι γιατροι θεραπεια αυτα που λεει δεν αλλαξαν αλλα δεν εχει πια προβλημα οποιοσ σασ εμαθε να βγαζετε διαγνωση κατεστρεψε τη χωρα γτ εσεισ ωσ καλα παιδια φερεστε αναλογα επισησ σε ολεσ τισ μυστικεσ υπηρεσιεσ που παρακολουθουν αυτο που δεν γινεται το καναμε εμεισ αρα μασ αξιζει η δουλεια αφου την καναμε τωρα θα μασ προσλαβετε μισθοσ 14 ευρω τη μερα επισησ στουσ ηθοποιουσ κλπ που κοροιδευουν καλα κανετε και κοροιδευετε γτ εγω ειμαι υπευθυνοσ γι αυτουσ και δε γινοταν τιποτα μεχρι εδω συμφωνουσα κι εγω απο εδω και περα ομωσ δεν υπαρχει λογοσ αυτα