ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 1380 FirstFirst ... 18681081161171181191201281682186181118 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 20693
    Banned
    Καλησπέρα favvel........θέλεις μήπως να ανοίξεις καινούριο θέμα εδώ ή στις ψυχώσεις να το συζητήσουμε; Γιατί παίρνει πολλή κουβέντα!! Δεν νομίζω ότι ο μόνος "εχθρός" μας είναι τα φάρμακα. Κι εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση με σένα, να θέλω να τα κόψω, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αν δεν τα μπορείς, μείωσέ τα αλλά μην τα κόβεις, για να είσαι εντός πραγματικότητας όσο γίνεται!! Δεν είναι μόνο οι παρενέργειες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι το στίγμα, είναι τα συμπτώματα, είναι πολλά!!!!!!!! Αν θες άνοιξε νέο θέμα όπως σου είπα να το συζητήσουμε εκτενέστερα......

favvel
    Guest
    δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για να μην είναι τόσο εύκολα ανιχνεύσιμο από άλλους και γιατί ντρέπομαι να ανοίγω καινούργια θέματα..
    αλλά άμα είναι να πάρει πολλή κουβέντα οκ να τα ανοίξω..αλλά τι να γράψω?να αντιγράψω αυτό που έγραψα εδώ σαν αρχή του θέματος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Τωρα μου ηρθε και κατι αλλο στο μυαλο! ποια εποχη σας κανει να αισθανεσται καλυτερα ψυχολογικα? εμενα φθινωπορο και χειμωνας! δεν ξερω αλλα με χαλαρωνει ο κρυος αερας και μου φαινεται περιεργο γιατι οι περισσοτεροι ψυχιατροι συνιστουν το καλοκαιρι σαν καλυτερη εποχη για μειωση των φαρμακων η διακοπη (μαλλον θα εχει σχεση με τον ηλιο).Επισης μου αρεσουν πιο πολυ τα χειμωνιατικα ρουχα και παπουτσια (αισθανομαι πιο ανετα).
    Εμένα αντιθέτως η άνοιξη και το καλοκαίρι...το χειμώνα 1ον σκοτεινιάζει πιο νωρίς κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι κι όταν χρειάζεται να είμαι έξω μόνη κι έχει νυχτώσει φοβάμαι λίγο κι ας έχει ηλεκτρικά φώτα και 2ον το χειμώνα βρέχει συχνότερα και με καταθλίβει η βροχή ακόμα περισσότερο...επίσης το καλοκαίρι πηγαίνουμε και για μπάνιο κι η θάλασσα με χαλαρώνει πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα για να μην είναι τόσο εύκολα ανιχνεύσιμο από άλλους και γιατί ντρέπομαι να ανοίγω καινούργια θέματα..
    αλλά άμα είναι να πάρει πολλή κουβέντα οκ να τα ανοίξω..αλλά τι να γράψω?να αντιγράψω αυτό που έγραψα εδώ σαν αρχή του θέματος?
    Συγγνώμη τώρα το είδα.....είδα και ότι άνοιξες θέμα, πάω να το διαβάσω, είναι καλύτερα να σου απαντήσουν πολλοί εκεί, εδώ θα έπαιρνες μόνο 1-2 απαντήσεις γιατί ο καθένας γράφει τα προβλήματά του εδώ.....

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Τ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ
    ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΕΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΤΡΕΛΛΟΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝ ΚΑΙΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ
    ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΡΕΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΤΡΕΛΛΟΣ
    Μου φαίνεται πως συμφωνώ. Λες συχνά σωστά πράγματα.
    Ο γνωστικός πρέπει να αποφευγει τους τρελλούς, επειδή η συναναστροφή του μαζι τους, ακομα κι αν αυτοι σε γενικές γραμμές τον σέβονται, θα του προκαλέσει ψυχολογικά, εκτός κι εχει γερές αντιστάσεις. Ο τρελλός δεν θα ωφεληθεί από τον γνωστικό, απλα βρήκε κάποιον να του δινει σημασία, να λεει τον πόνο του και να του κάνει την νταντά.
    γιάννης

Banned
    Ωραία τα λες ιωάννης2!!! Αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα, να μην τον κάνουμε παρέα!! Και να τον λέμε και τρελό. Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός τι είναι;

Πρεπει να κάνω επιλογη, όμως δεν εχω κατασταλάξει. Περιμενω παρακίνηση από κάποιον απ αυτους για να αποφασίσω. Σκέφτομαι όμως: Να επιλέξω αυτό που με ενθουσιάζει ή αυτό που με κριτήρια που έβαλα φαίνεται πιο λογικό και πιο εφικτό/βολικό?
    γιάννης

Banned
    Είναι εγωιστικό και το γνωρίζω αυτό, αλλά είναι κάτι που το χρειάζομαι και το έχω ανάγκη μιας και συμβαίνει μια φορά τον χρόνο, πλησιάζει η ημερομηνία της άδειας μου και πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...

Banned
    Τι θέλω και μιλάω; Σε κάποια άτομα ούτε τη ματιά μου!

Senior Member
    Ο Ωνασης ελεγε , να εισαι σοβαρος στα επαγγελματικα σου , και τρελλος στα προσωπικα σου . Στο δευτερο διαφωνω, ειδαμε οτι τακανε μανταρα τα προσωπικα του . Ωστοσο λιγακι τρελα , δεν ειναι κακη . Λιγακι ομως . Ειναι και θεμα ιδιοσυγκρασιας , δεν υπαρχουν κανονες .

Senior Member
    σκεφτομαι οτι θα βρω παλι δουλεια να κοροιδευω τον κοσμακη.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    εγω παλι ειμαι ο επισημοσ γελωτοποιοσ τ ελληνικου κρατουσ καλα θα κανετε να γελατε με τισ
    παπαντζεσ μου